FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
trener vam je iz Doboja(selo Civcije),a ja sam rodzeni S A R A J L I J A..Zao mi vas ---Titemi mrtvog
Titemi se pise odvojeno,i ja se nas'o s nepismenim raspravljat,ae vozdra hordicehoskos je napisao/la:trener vam je iz Doboja(selo Civcije),a ja sam rodzeni S A R A J L I J A..Zao mi vas ---Titemi mrtvog

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma iz Doboja ili je prehladjen!
Evo mu postova
Re: RK Sloga Doboj
SLOGA JE SAMPION OOOOOOOOOO SLOGA JE SAMPION OOOOOOOOOOOOO...
Postao/la hoskos
dana 28 maj 2012, 23:22
Re: RSD Velež Mostar
Pozdrav svim navijacima veleza iz Doboja..VELEZ DO GROBA
Postao/la hoskos
dana 28 maj 2012, 23:19

Evo mu postova
Postao/la hoskos
Postao/la hoskos
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Ma iz Doboja ili je prehladjen!![]()
Evo mu postova
Postao/la hoskos
Postao/la hoskos
Sve ti je jasno

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- Probisvjet
- Kontakt:
Kapellen je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Ma iz Doboja ili je prehladjen!![]()
Evo mu postova
Postao/la hoskos
Postao/la hoskos
Sve ti je jasno

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ebo to okrenimo se nasoj Slobodi...ima li sta za Stanu igra li ovo kolo ili nas jos ebu ovi sa registracijom?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vidio sam danas Ibraka i Hadzica u Pinku,tema je uglavnom bila Gracanica psuju ljudi 

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
de ba kao da nekom ne bi bio skinut dres Slobode u Sarajevu ili da je recimo dosao u Zenicu u dresu Slobode provocirat Red Army, tako da svaka rasprava o tome je suvisna....svaki dres, sal, kacket koji obuces u Tz treba skinut i skidao se, jer taj je dosao sa namjerom da se qrci i da trazi probleme, sticajem okolnosti imam prijatelje navijace raznih klubova koji sa obiljezjima znaju doci u TZ ali ih skinu kad hodaju po gradu, vjerovatno ih prvo samnom niko ne bi dirao a drugo trebao bi se potrudit dobro da im uzmes nesto, ali ljudi nece da PROVOCIRAJU, necu ni ja nista od Slobode nosit po drugim gradovima ako nisam naumio da uletim u kakav belaj i to je to- kraj svake price na tu temu.....ovi sto pricaju "joj seljaka uzeli mu dres" da mu nije uzet dres pricali bi " vidi Fukara pi.ckica ne smiju nista jednom liku", a isti taj koji se qrcio u dresu pred Fukarama bi sutra se hvalio kako mu niko nista ne smije, on provocira u dresu a toliki je frajer da mu niko nista ne smije, jer evo ovaj vidis sa kacketom prica kako njemu niko nista nije mogao.....
cak sta vise ovdje je sve korektno, skinut dres niko nije dirao momka, 80% ovih sto nesto laprdaju su ova "nova garda huligana" bi se izivljavali na momku, ubili boga u njemu da ga vide u svom gradu sa tudjim obiljeznijima ili na gostovanju kad im proradi adrenalin, ovako je to kulturno odradjeno , momku dlaka sa glave ne fali i to je ono sto je za pohvalit...daj boze kad bi svaka navijacka grupa postupila isto, ali nazalost 80% njih bi ubilo boga u momku bez obzira sto skida dres....
a isto tako daj boze da bude sto manje tih frajercica jer nesto sumnjam bas da ce momci sa tribine, prave ekipe ici sa majicom Hz u Zenicu, sa dresom Slobode u Sarajevo, provocirati Manijake sa dresom Zrinjskog u Travniku itd itd
. to kad radis trazis problem i obicno ga i nadjes.
cak sta vise ovdje je sve korektno, skinut dres niko nije dirao momka, 80% ovih sto nesto laprdaju su ova "nova garda huligana" bi se izivljavali na momku, ubili boga u njemu da ga vide u svom gradu sa tudjim obiljeznijima ili na gostovanju kad im proradi adrenalin, ovako je to kulturno odradjeno , momku dlaka sa glave ne fali i to je ono sto je za pohvalit...daj boze kad bi svaka navijacka grupa postupila isto, ali nazalost 80% njih bi ubilo boga u momku bez obzira sto skida dres....
a isto tako daj boze da bude sto manje tih frajercica jer nesto sumnjam bas da ce momci sa tribine, prave ekipe ici sa majicom Hz u Zenicu, sa dresom Slobode u Sarajevo, provocirati Manijake sa dresom Zrinjskog u Travniku itd itd

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
JASENKO je iz Grčanice ,vatreni navijač SARAJEVA,,,,,nije vas provociro garant jer često je u gradu u dresu Sarajeva,,,,a vi ste došli u njegov grad i matletirali ga samo zato što navija za Sarajevo.....Sutra dolazim u Tuzlu u dresu Želje..... 

Ovo se desilo u Gracanici a ne u Tuzli,tako da to nije grad fukara.Toliko mrze Sarajevo a skoro svaka pjesma prepjevana od hordiultrasstyle_tz je napisao/la:de ba kao da nekom ne bi bio skinut dres Slobode u Sarajevu ili da je recimo dosao u Zenicu u dresu Slobode provocirat Red Army, tako da svaka rasprava o tome je suvisna....svaki dres, sal, kacket koji obuces u Tz treba skinut i skidao se, jer taj je dosao sa namjerom da se qrci i da trazi probleme, sticajem okolnosti imam prijatelje navijace raznih klubova koji sa obiljezjima znaju doci u TZ ali ih skinu kad hodaju po gradu, vjerovatno ih prvo samnom niko ne bi dirao a drugo trebao bi se potrudit dobro da im uzmes nesto, ali ljudi nece da PROVOCIRAJU, necu ni ja nista od Slobode nosit po drugim gradovima ako nisam naumio da uletim u kakav belaj i to je to- kraj svake price na tu temu.....ovi sto pricaju "joj seljaka uzeli mu dres" da mu nije uzet dres pricali bi " vidi Fukara pi.ckica ne smiju nista jednom liku", a isti taj koji se qrcio u dresu pred Fukarama bi sutra se hvalio kako mu niko nista ne smije, on provocira u dresu a toliki je frajer da mu niko nista ne smije, jer evo ovaj vidis sa kacketom prica kako njemu niko nista nije mogao.....
a isto tako daj boze da bude sto manje tih frajercica jer nesto sumnjam bas da ce momci sa tribine, prave ekipe ici sa majicom Hz u Zenicu, sa dresom Slobode u Sarajevo, provocirati Manijake sa dresom Zrinjskog u Travniku itd itd. to kad radis trazis problem i obicno ga i nadjes.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
hajde valjda ces biti uocen od strane kakvog tuzlanskog patriote koji ce ti pokazat da ti je to bio pogresan izbor samo sto si dosao da provociras...ali eto ja bi volio da naletis na kakvog ipak finog kulturnog koji ce ti skinut dres i dati ti nekih 5-10km da kupis sta na pijaci , jer treba se i kuci vratitihamogr76 je napisao/la:JASENKO je iz Grčanice ,vatreni navijač SARAJEVA,,,,,nije vas provociro garant jer često je u gradu u dresu Sarajeva,,,,a vi ste došli u njegov grad i matletirali ga samo zato što navija za Sarajevo.....Sutra dolazim u Tuzlu u dresu Želje.....

Pa eto cujem nedavno je momak hodao po Tuzli u dresu Veleza nije mu niko ni pokusao skinut dres ili da mu nesto uradi..mozes ti ba hodat, ali provocirat kurcit se glumit neku facu ne mozes sinko nema sanse ..ebiga evo ja kod sebe u kuci imam dres i sal sarajeva od djevojke , ali stacu ebiga necu joj ja to otimat i palit

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 20 avg 2012, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sto džaba pišeš glupsti ovo sto su fukare uradili uradila bi i svaka druga grupa,al eto ti imas neku potrebu da se svadas sa nekim i da izazvivas na forumu pa pises gluposti. I sad ocekujes da ti neko pocne psovat i prijetit radi tvoje zadnje recenice. I onda da krene neka velika rasprava oko obicne gluposti. i umjesto da citam o svom klubu ja moram ovdje gluposti i svade citat.hamogr76 je napisao/la:JASENKO je iz Grčanice ,vatreni navijač SARAJEVA,,,,,nije vas provociro garant jer često je u gradu u dresu Sarajeva,,,,a vi ste došli u njegov grad i matletirali ga samo zato što navija za Sarajevo.....Sutra dolazim u Tuzlu u dresu Želje.....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
znam ja gdje se to desilo i kako se to desilo, zato DOBRO pogledaj primjere koje navodim, Red Army recimo nije iz Zenice
....prolazio je kraj navijaca Slobode, sad vidis ima i toga, u mjestima kao sto je Gracanica to pitanje je mozda malo slozenije, ali opet ako ti kazes da je vatreni navijac Sarajeva znaci da je manje-vise u toku svih zbivanja i tek onda sumnjam da bas nije znao i da je eto slucajno naisao u dresu Sarajeva, ako nista kad je vidio Fukare sklonio bi se.

Znači niko ne smije u svome gradu,selu nositi dres Sarajeva,Željezničara i koga već sve ne podnosite u strahu da neće odnekle naići "fukare" i napasti te
I onda se pojavi pametnjaković koji osuđuje policiju zbog grubosti prema huliganima

I onda se pojavi pametnjaković koji osuđuje policiju zbog grubosti prema huliganima

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Posto vidim da si ozbiljniji momak ne znam kako mozes opravdavat ovaj cirkus,malo sto su skinuli dres simpatizeru jos plus snimi to i trk postavi na internet.ultrasstyle_tz je napisao/la:znam ja gdje se to desilo i kako se to desilo, zato DOBRO pogledaj primjere koje navodim, Red Army recimo nije iz Zenice....prolazio je kraj navijaca Slobode, sad vidis ima i toga, u mjestima kao sto je Gracanica to pitanje je mozda malo slozenije, ali opet ako ti kazes da je vatreni navijac Sarajeva znaci da je manje-vise u toku svih zbivanja i tek onda sumnjam da bas nije znao i da je eto slucajno naisao u dresu Sarajeva, ako nista kad je vidio Fukare sklonio bi se.
kad kazes skoro sve znaci otprilike nasih 80% pjesmi mozda i vise, eh ti kao dobri poznavaoc navijackih pjesmi hordi i cuo si sve sto fukare pjevaju haj molim te navedi koje su to prepjevane pjesme od hordi,al samo njihove orginalne ne one koje vecina grupa pjeva na ovaj ni onaj nacin a u sustini nezna se cije su .kad navodis neku cinjenicu detaljnije nas pocasti objasnjenjem da znamo gdje grijesimo a nemoj samo onako gluposti izvaljivatsoe je napisao/la:Ovo se desilo u Gracanici a ne u Tuzli,tako da to nije grad fukara.Toliko mrze Sarajevo a skoro svaka pjesma prepjevana od hordiultrasstyle_tz je napisao/la:de ba kao da nekom ne bi bio skinut dres Slobode u Sarajevu ili da je recimo dosao u Zenicu u dresu Slobode provocirat Red Army, tako da svaka rasprava o tome je suvisna....svaki dres, sal, kacket koji obuces u Tz treba skinut i skidao se, jer taj je dosao sa namjerom da se qrci i da trazi probleme, sticajem okolnosti imam prijatelje navijace raznih klubova koji sa obiljezjima znaju doci u TZ ali ih skinu kad hodaju po gradu, vjerovatno ih prvo samnom niko ne bi dirao a drugo trebao bi se potrudit dobro da im uzmes nesto, ali ljudi nece da PROVOCIRAJU, necu ni ja nista od Slobode nosit po drugim gradovima ako nisam naumio da uletim u kakav belaj i to je to- kraj svake price na tu temu.....ovi sto pricaju "joj seljaka uzeli mu dres" da mu nije uzet dres pricali bi " vidi Fukara pi.ckica ne smiju nista jednom liku", a isti taj koji se qrcio u dresu pred Fukarama bi sutra se hvalio kako mu niko nista ne smije, on provocira u dresu a toliki je frajer da mu niko nista ne smije, jer evo ovaj vidis sa kacketom prica kako njemu niko nista nije mogao.....
a isto tako daj boze da bude sto manje tih frajercica jer nesto sumnjam bas da ce momci sa tribine, prave ekipe ici sa majicom Hz u Zenicu, sa dresom Slobode u Sarajevo, provocirati Manijake sa dresom Zrinjskog u Travniku itd itd. to kad radis trazis problem i obicno ga i nadjes.
.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa u drugim gradovima ne smijes doci ni sa BHF obiljezjima napadnu te, a da ne pricam da dodjes u dresu, majici i sa salom drugog kluba...mislim to se samo radi o ovim navijackim skupinama za koje postoji rivalitet tuzla,zenica,sarajevo,mostar, banja luka i td ....jos posebno ovo sa TK to treba vaspitatiLBJ MVP je napisao/la:Znači niko ne smije u svome gradu,selu nositi dres Sarajeva,Željezničara i koga već sve ne podnosite u strahu da neće odnekle naići "fukare" i napasti te![]()
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
LBJ MVP je napisao/la:Znači niko ne smije u svome gradu,selu nositi dres Sarajeva,Željezničara i koga već sve ne podnosite u strahu da neće odnekle naići "fukare" i napasti te![]()
Ups vidis ti "pametujes" kao i uvijek, bitno je pljuvati. Liku su skinuli dres niko ga nije dotakao i to je to, bolje ti je da sutis dijete drago, nego svasta pisati i dati drugima da ti pisu preko nicka.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma to sto se postavilo na net je bezveze, a ovakvih situacija cesto ima u Tz jer je situacija specificna zbog toga sto se dosta ljudi sa strane skoluje ovdje koji uglavnom NE NAVIJAJU za Slobodu pa ih ponese malo da se frajerisu itd itd...situacija sa navijackim grupama je takva kakva je , ko god u bilo kojem dresu kraj bilo koje grupe da je prosao na gostovanju treba molit boga da bi se desilo isto, da ne bi ubili boga u momku...na neke stvari jednostavno obracas paznju, imam i ja pravo nositi Davidovu zvijezdu npr ali je bas nije pametno obuci na dan kad znam da se neonacisti okupljaju u mom gradu- samo kazem banalan primjer prije nego se neko uhvati na njegsoe je napisao/la: Posto vidim da si ozbiljniji momak ne znam kako mozes opravdavat ovaj cirkus,malo sto su skinuli dres simpatizeru jos plus snimi to i trk postavi na internet.

mada me niko, a ponajmanje ovi sto tipkaju ovdje, ne moze ubijediti da horde, manijaci itd ne bi postupili isto da nalete na momka u Slobodinom, Celikovom, Borcevom dresu na nekom svom gostovanju...kazem daj boze da bi isto postupili

ja ti samo kažem da ste čovjeka matletirali u njegovom gradu,uzeli mu dres koji je njegovo vlasništvo i to vas 5 na Jasenka nema u čovjeku 50 kila sa poštanskom torbom....to je vrhunac tvog diletantizma...i doću u dresu Želje u Tuzlu a ti me sačekaj....TRUST je napisao/la:Sto džaba pišeš glupsti ovo sto su fukare uradili uradila bi i svaka druga grupa,al eto ti imas neku potrebu da se svadas sa nekim i da izazvivas na forumu pa pises gluposti. I sad ocekujes da ti neko pocne psovat i prijetit radi tvoje zadnje recenice. I onda da krene neka velika rasprava oko obicne gluposti. i umjesto da citam o svom klubu ja moram ovdje gluposti i svade citat.hamogr76 je napisao/la:JASENKO je iz Grčanice ,vatreni navijač SARAJEVA,,,,,nije vas provociro garant jer često je u gradu u dresu Sarajeva,,,,a vi ste došli u njegov grad i matletirali ga samo zato što navija za Sarajevo.....Sutra dolazim u Tuzlu u dresu Želje.....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.