Ermin Zec

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la harishp » 20 avg 2012, 21:28

Hrvatske Sportske novosti su ga izabrale za najboljeg igraca u HNL iako su tada bili i Mandzukici,Badelji itd.Znaci duplo vise i bolje moras odguzeljati da bi to ostvaro.
Ono malo tavorenja u Turskoj ligi ili repci su bile povrede krive,inace mali ima slifa itekako.
Hem je brz,hem zna sa loptom,hem ga itekao zna i uvaljati.Kao treci napadac u repci treba biti,bez ikakve dileme.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 20 avg 2012, 21:54

harishp je napisao/la:Hrvatske Sportske novosti su ga izabrale za najboljeg igraca u HNL iako su tada bili i Mandzukici,Badelji itd.Znaci duplo vise i bolje moras odguzeljati da bi to ostvaro.
Ono malo tavorenja u Turskoj ligi ili repci su bile povrede krive,inace mali ima slifa itekako.
Hem je brz,hem zna sa loptom,hem ga itekao zna i uvaljati.Kao treci napadac u repci treba biti,bez ikakve dileme.
+1
(svojevremno je statisticki bio ispred Mandze, s tim sto treba uzeti u obzir da dati 14 golova u ekipi poput Dinama i ekipi poput Sibenika nije ni blizu isto, al jbga, nije im'o Maminja da mu zvekne cijenu 8 miliona i proda ga u Njemacku :D.)
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 20 avg 2012, 22:51

aleksandar_veliki je napisao/la:Za mjesec ce ga vecina pljuvati, spominja ce se Mahmutovici, Fajici i slicnji jer momak je svoju karijeru izgradio sam, bez nekakvih napuhanih menadzera i slicno. Bravo Zeko, i nemoj kloniti duhom nikad, a repka gore dole, bitno je da ce biti mjersta za Ibricica i slicne.

Potpis stvarno mi nije jasan Susic sto ga nije zvao ni jednu ovu prijateljsku :evil: momak se sam izborio u svojoj karijeri bez bilo kakvog guranja samo naprijed Ermine iako te Susic ne poziva u repku ti nastavi tresti mreze ionako ce igrati ovi sto se po novinama nude
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nihco

Post Postao/la nihco » 20 avg 2012, 22:59

realno, zec je imao vise sansi da se nametne u reprezentaciji i nije ih iskoristio. imao je problema s formom i povredama nadam swe da ce ga konacno krenuti, vec pred kraj prosle sezone je procepio. ima brzinu, tehniku, sut, talenat, samo jos kontinuitet dobre igre.
Sent from my Commodore 64

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 20 avg 2012, 23:05

nihco je napisao/la:realno, zec je imao vise sansi da se nametne u reprezentaciji i nije ih iskoristio. imao je problema s formom i povredama nadam swe da ce ga konacno krenuti, vec pred kraj prosle sezone je procepio. ima brzinu, tehniku, sut, talenat, samo jos kontinuitet dobre igre.

Samo pogledaj koliko je puta bio pozvan i koliko je minuta igrao kako se moze nametnuti sa 5 minuta provedenih na terenu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 avg 2012, 23:05

Nas najbrzi igrac koji bi realno imao mjesta u Reprezentaciji, ali nedostatak kvaliteta Turske lige kao i ona teska povreda su ga unazadili, stoga i nije nesto puno igrao.

Nadam se da su ovi vecerasnji golovi naznaka da se vraca u onu formu dok je igrao u Hrvatskoj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 20 avg 2012, 23:09

Omerbavarac je napisao/la:Nas najbrzi igrac koji bi realno imao mjesta u Reprezentaciji, ali nedostatak kvaliteta Turske lige kao i ona teska povreda su ga unazadili, stoga i nije nesto puno igrao.

Nadam se da su ovi vecerasnji golovi naznaka da se vraca u onu formu dok je igrao u Hrvatskoj.

stani stani, slažem se ja da je turska liga tanka, ali gdje nam to igraju ostali reprezentativci? Druga liga rusije, kazahstan, Srbija... svaka cast svima, ali ovaj mali treba imati neko mjesto u repki. nije bolji od vede i džeke to je sigurno, ali moze vala sjediti na klupi cekati priliku, brz, prodoran, neka ga

nihco

Post Postao/la nihco » 20 avg 2012, 23:09

aleksandar_veliki je napisao/la:
nihco je napisao/la:realno, zec je imao vise sansi da se nametne u reprezentaciji i nije ih iskoristio. imao je problema s formom i povredama nadam swe da ce ga konacno krenuti, vec pred kraj prosle sezone je procepio. ima brzinu, tehniku, sut, talenat, samo jos kontinuitet dobre igre.
Kakvih sansi je imao, hajde prorovi malo po statistici pa nam daj njegovu minutazu. Bas suplja ovdje, neko vam rekao da je imao sansi i svi odmah isto zbore. Moze statistika?
protiv grcke 90 minuta, protiv bjelorusije 30 , protiv francuske 20, protiv katara 30, protiv njemacke 20 i jos dosta utakmica ispod deset minuta. nazalost, ne sjecam se dobrog poteza. ako ovo nije dovoljno da se nesto pokaze...........

nihco

Post Postao/la nihco » 20 avg 2012, 23:14

mdss je napisao/la:

Samo pogledaj koliko je puta bio pozvan i koliko je minuta igrao kako se moze nametnuti sa 5 minuta provedenih na terenu
sta se odma lozite. zec je protekle dvije sezone postigao ispod 10 golova u turskoj ligi, a napadac je. nije dovoljno i kraj price. niko ne spori njegov talenat i kvalitet, naprosto nije mogao naci formu. licno sam ga uvijek podrzavao jer ima kvalitete sto nam nedostaju ali kada ne ide, ne ide. sto se mene tice, nastavi li ovako u narednih par kola, treba dobiti poziv ali mora jos pokazati jer je i prije imao oscilacije.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 20 avg 2012, 23:16

Kakav Zec, igra za nekakav genepefpiehfpSPOR? Smeće od igrača, realno :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 avg 2012, 23:19

Identitet je napisao/la:
stani stani, slažem se ja da je turska liga tanka, ali gdje nam to igraju ostali reprezentativci? Druga liga rusije, kazahstan, Srbija... svaka cast svima, ali ovaj mali treba imati neko mjesto u repki. nije bolji od vede i džeke to je sigurno, ali moze vala sjediti na klupi cekati priliku, brz, prodoran, neka ga
Po trenutnoj formi je cetvrti napadac. Za mene Muslimovic prije zasluzuje poziv.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nihco

Post Postao/la nihco » 20 avg 2012, 23:19

aleksandar_veliki je napisao/la:[

I sta zelis reci, sa ovom minutazom da treba eksplodirati, zabiti sedam golova. Da li je zabio ijedan ili si tu utakmicu namjerno izostavio. Pitanje je jednostavno, imamo li boljeg treceg napadaca ili cemo veznjake koristiti kao napadace. Znas, neki su imali selektorovu podrsku i kad su na tribinama bili, no Zec je otpisan zato sto nema ledja, to je bar jasno.
sta se bolan palis , neka te !?
decko u reprezentaciji nije iskoristio svoju priliku, a dobio je. to je cinjenica , volio ga ili ne. ne treba eksplodirati i zabiti sedam golova ali mora pokazati barem pola onoga sto je pokazao , recimo, stevanovic.
zec je u 50 utakmica u turskoj postigao sedam golova, a napadac je. nije ga islo i to je. ja bih bio najsretniji da postize po dva gola svake utakmice ali to se do sada nije desilo. po pitanju treceg npadaca, jos uvijek nije pokazao vise od, recimo, mahmutovica ili fajica, iako ga, da se razumijemo, smatram boljim igracem . mora uvezati par utakmica forme.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 20 avg 2012, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 20 avg 2012, 23:20

nihco je napisao/la:

I sta zelis reci, sa ovom minutazom da treba eksplodirati, zabiti sedam golova. Da li je zabio ijedan ili si tu utakmicu namjerno izostavio. Pitanje je jednostavno, imamo li boljeg treceg napadaca ili cemo veznjake koristiti kao napadace. Znas, neki su imali selektorovu podrsku i kad su na tribinama bili, no Zec je otpisan zato sto nema ledja, to je bar jasno.
decko u reprezentaciji nije iskoristio svoju priliku, a dobio je. to je cinjenica , volio ga ili ne. ne treba eksplodirati i zabiti sedam golova ali mora pokazati barem pola onoga sto je pokazao , recimo, stevanovic.
zec je u 50 utakmica u turskoj postigao sedam golova, a napadac je. nije ga islo i to je. ja bih bio najsretniji da postize po dva gola svake utakmice ali to se do sada nije desilo.
(Y) @nihco, lik ne zna hodati da se razumijemo.. K'o da je odrastao na mlijeku iz tetrapaka

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2012, 23:25

ever je napisao/la:
nihco je napisao/la:

zec je u 50 utakmica u turskoj postigao sedam golova, a napadac je. nije ga islo i to je. ja bih bio najsretniji da postize po dva gola svake utakmice ali to se do sada nije desilo.
(Y) @nihco, lik ne zna hodati da se razumijemo.. K'o da je odrastao na mlijeku iz tetrapaka
Gdje ti inace igras to jest hodas,Peravinog ti vimena?
Za @nihcudina znamo da je popularan u donjoj mahali pa cak i gornjoj su culi za njega. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 avg 2012, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 20 avg 2012, 23:26

U kazahstanskoj Astani sa Piksijem

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2012, 23:30

ever je napisao/la:U kazahstanskoj Astani sa Piksijem
Tako reci, Borate.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 20 avg 2012, 23:31

aleksandar_veliki je napisao/la: Dobro, samo se bojim da ces tako i za Stevanovica govoriti ukoliko u naredne tri tekme bude igrao na kapaljku i ne bude zabio. Nakon Svedsake si i ti imao drugu pricu. Mozemo se sloziti, ali zasto su se na Zecu lomila koplja. Recimo, Muslim je dobijao pozive kada nije igrao, a Zeca nije bilo ni pod razno. Zar nije malo cudno, danas u repki imamo igraca iz drugih znj liga, ali oni ce tu biti. Kazem ti, ovog momka repka nijhe prodala, ima ugvor boli glava i mislim da mu realno puca ona stvar za svim, no pokusavam reci kako su arsini razliciti.
ne govorimo ovdje gluposti i nedosljednosti selektora susica, nego o zecu i njegovim igrama u reprezentaciji. ponavljam, podrzavao sam ga i podrzavacu nastavi li ovako ali je za mene jedno od vecih razocarenja, s obzirom da sam jako puno ocekivao. odigrao je jednu citavu utakmicu i par puta po pola sata i nije puno pokazao, cak sta vise.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2012, 23:40

mdss je napisao/la:

Imao je on i vise minutaze nego sto ti predstavljas.Vec smo naveli u cemu je bio problem,povrede ulazak u formu pa opet povrede i onda izlazak iz forme.A tada su u to vrijeme i pozivi za repku slijedili.Kad bude konstantan,opet ce dobiti poziv a s time u vezi i vise sanse.
Sto se tice Muslimovica,vec imamo dva skoro metar i 90 tke napadace,pored ova dva jablana trebao bi nam i jedno silo(vrtilo) a to je za sad Zec.Nek odigra mec dva kao i danas,ziv ostati neces od ''glasnogovornika''za pozive u repku. :mrgreen:Prvi ce se @nihcudin javiti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 20 avg 2012, 23:45

aleksandar_veliki je napisao/la:
Okic, mozemo se sloziti, i ja sam vise ocekivao ali ponavljam, za ono sto je igrao u repci nije ni mogao nesto pokazati. I ja sam vise ocekivao, no povrede, nepovjerenje trenera u klubu, pa i ponizavanje u repci, jedan su od razloga za nesto losiju situaciju. No i pored toga, mi boljeg treceg napadača nemamo.
ja sam ga bio vec vidio u fenru ili galati , nakon prve sezone........ali nije mu islo ni u klubu ni u reprezentaciji, boljeg nemamo , slazem se ali to mora i dokazati.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 avg 2012, 01:05

" onclick="window.open(this.href);return false;
evo golova

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.