Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 20 avg 2012, 23:09

Jbga Carrick jednostavno nije mogao na stoperu. Vidic je ustopao Jelavica ali veznjak nije mogao Belgijanca. Prvo pa musko. :mrgreen: Nesto i nisam previse razocaran, vjerujem da ce od Fulhama biti bolje.

Vezni red? Mah ne trebaju nam tu pojacanja, sve je u najboljem redu. ironija
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 avg 2012, 23:10

Faraon iz Visokog je napisao/la: uh jeste kulturni nema sta :D sta vas je samo bilo nakon remija sa Sundrelandom,svi redom dosli provocirat :roll:
Ajd nadji moj post gdje sam provocirao (na bilo kojem pdf-u) i isključujem se odmah sa ovog foruma ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 20 avg 2012, 23:10

Manchester United je nekad imao Roy Keanea...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 avg 2012, 23:11

ma nema veze, biće bolje, evo Kaka na putu za Manchester ;)

slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 20 avg 2012, 23:11

Ferguson bi trebao dovesti Sahina na posudbu sa pravom otkupa ugovora. Mislim da bi on legao ovoj momčadi ko budali šamar.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 20 avg 2012, 23:11

frankqqqqq je napisao/la:
mk516 je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Kad već navijači Arsenala i Liverpoola ne mogu dočekati pobjedu svoga tima onda uživaju u porazu Uniteda
Vala neka im, samo ja NJIH neću provocirati kad izgube svoje utakmice. Ipak smo mi kulturni navijači (mada ima pojedinaca za ne spominjati)
Mog kurca. Kao niste došli na temu i provocirali? Šuti, molim te šuti. Čitav forum je došao na našu temu da se sere.
Ja i meni slični to nikada nismo niti ćemo uraditi. U svakom žitu ima korova, samo kod nas nekako najmanje.
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 20 avg 2012, 23:12

Hibbert pojeo Evru, Nanija, Younga, ma sve koji su pokušali ići po lijevoj strani. Fellaini dobio sve zračne duele, sažvakao Vidića i Carricka. Kapiten smršao 30 kila, nosi ga vjetar. Coleman ga odnio u duelu, pa ga Srbin morao vuću za dres - OČAJNO! De Gea jedina svijetla tačka, ali hebo ti to.. Valencia majstor, kao i Carrick - OČAJNO!

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 20 avg 2012, 23:12

Narin je napisao/la:
LarryDavid je napisao/la:Za ovaj los start jedini je krivac Fergie...zasto nije nabavio vise dobrih odbrambenih igraca....zasto mu se igraci non stop povredjuju i ne igraju radi povreda? ne moze to biti slucajno, pa sjetite se prosle sezone i koliko su povreda imali...nesto se tu ne radi kako treba....
Kako je on mogao znati da ce mu se 4 stopera povrijediti u isto vrijeme?

pa o tome ti ja pricam nesto se tu ne radi kako treba....ne dolaze povrede dzaba...ne valja im medicinski tim , ishrana il jacina treniranja il atmosfera...sjeti se prosle sezone i mora ozljeda...manciniju se to nije desavalo....
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 avg 2012, 23:13

[youtube][/youtube]

Kako bi rekao jedan omraženi lik : U inat hejterima! :D

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 20 avg 2012, 23:13

Barem Kaka dasce doci ako niko drugi

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 avg 2012, 23:13

limenka je napisao/la:Ferguson bi trebao dovesti Sahina na posudbu sa pravom otkupa ugovora. Mislim da bi on legao ovoj momčadi ko budali šamar.
Žalim sarmice već je dogovorio transfer u Arsenal.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 20 avg 2012, 23:14

Sve će doći na svoje.
Ti @Marsal se suzdrži tvojih glupavih postova ovdje.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 avg 2012, 23:15

Marsal iskorištava jednu od rijetkih prilika kaža može dominirati na ovoj temi, već ga u subotu neće biti
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Kikooo41
Kontakt:

Post Postao/la Kikooo41 » 20 avg 2012, 23:16

slika

andeSRon

Nismo se mogli jos sramotiti nikakoo :/
Zadnja izmjena: Kikooo41, dana/u 20 avg 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 20 avg 2012, 23:16

Samo Marsal dominira forumom :mrgreen:

U vidu glavnog klauna, naravno :mrgreen:

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 20 avg 2012, 23:16

Marsal je napisao/la:
limenka je napisao/la:Ferguson bi trebao dovesti Sahina na posudbu sa pravom otkupa ugovora. Mislim da bi on legao ovoj momčadi ko budali šamar.
Žalim sarmice već je dogovorio transfer u Arsenal.
Znači kroz sljedeće dvije godine je Unitedov. :lol: :lol:
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 20 avg 2012, 23:18

SirAlexFerguson je napisao/la:Kad već navijači Arsenala i Liverpoola ne mogu dočekati pobjedu svoga tima onda uživaju u porazu Uniteda
Ja kako vidim Arsenalovci provociraju zbog poraza, ne vidim nijednog Redsa koji ima taj ton.
Ako u mom postu ima nešto uvredljivo, halalite :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 20 avg 2012, 23:20

Rekao sam ja da se u ovom klubu moraju poklopiti mnoge stvari da bi se došlo do neke titule ponovo.Treba se Vidić vratit u staru formu,treba se oporavit Ferdinand,trebaju se uigrati Kagawa i Rooney te RvP i Rooney.
Večeras Manchester nije izgledao toliko loše koliko je samo Everton bio motivisan.Igrači su bukvalno letali po terenu.Fellaini :o Distin,Jagielka,Baines.Strašnooo.
I jedinu šansu koju je United stvorio je bila slučajno nakon što se od Scholesa lopta odbila.
Evra je bio kriminalno loš,nikako nije sarađivao kako treba sa Naniem.Vidiću će trebati bar 10 utakmica da vrati staru formu.Carrick nije igrao svoju poziciju,on ni na svojoj poziciji ne može respektabilno odigrati,a kamoli na štoperu.
Rooney također nije bio nimalo dobar.Jest se izvlačio,tražio loptu kao i uvijek ali vidjelo se koliko nije uigran sa Kagawom.
Djelovat će ovo bolje nakon 5-6 kola.Trebalo bi.
You'll never walk alone.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 20 avg 2012, 23:21

Jos je samo 37 kola u igri, i iskreno rijetke su sezone kad United starta fantasticno, izuzetak je prosla sezona. Ovo je realnost engleske lige, svak svakog moze pobjedit i to je to. Tesko je ocekivat da nadigras Everton sa samo 1 stoperom i bez DMF-a, no dobro nije kraj svijeta.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 20 avg 2012, 23:21

... nisam 100 godina ništa postao na forumu, ali večeras moram, jer me odavno jedna utakmica nije ovako ispizdila. Pa šta su oni radili cijelo ljeto, kakve su to pripreme??? Jbt, u nekoliko navrata sam imao osjećaj kao da se kamara stranaca skupila na nekoj humanitarnoj tekmi, pa ko nešto nazor pokušavaju, a ne da je u pitanju MANUTD, gdje je okosnica ekipe od prošle sezone ostala. Kao da nema nijedne uigrane akcije, ništa... Da ne spominjem koliko su (barem se meni činilo) igrači Evertona djelovali svježije, motiviranije i brže na terenu.
Fellaini, kako zapadnjaci kažu "singlehandedly" rasturio naš vezni red, kako neko reče, za plakati. Po meni je daleko više smisla da je taj silni keš uložen na njega ili nekog sličnog igrača. Mislim, svaka čast na dovođenju RVP-a, ali ako stari misli da će sa penzonerima Giggsom/Scholesom, mlohavim Carrickom i nedoraslim Cleverlyem izgurati EPL i daleko pucati u CL, grdno se vara. Isto tako, fali nam još jedan defanzivac kao osigurač. Čim mi u prvom kolu moramo da se krpimo sa Carrickom na beku, neće valjati.
Isto tako isplivava da su određeni igrači dobro pali i teško da mogu dati više nivo koji se očekuje u ekipi renomea UTD. Tu preskačem Scholesa, koji je doveden iz penzije da pomogne i od njega se ne može više ni tražiti. Npr., Evra je dobro pao i to se danas savršeno vidjelo. Fali onaj korak "više" gdje se pređe protivnik u trku. Hibbert ga je posramio, najblaže rečeno. Plaši me i Nemanja, ne sviđa mi se ova mršava verzija koja ima problema da drži poziciju i skok. Nama treba onaj grmalj koji je razbijao protivnike, a ne ovaj, sada već dosta prosječan igrač. Nani, ne vrijedi brate... jedna dobra, tri loše, i izgleda to nas čeka i ove sezone. Prodati dok se može išta keširati za ovo... Rooney, ko da je bio na hotdog eating contestu, šta je ono... . Mislim, poznato je da se isti opusti kada je ljeto, ali ga vala presra ovaj put... Da još spomenem i Ria, ponovo ozlijeđen, taj čovjek je "out" već treću godinu, trebalo je već ove godine misltii na njegovu zamjenu, ali eto...
Ima tu i par pozitiva, Kagawa je pokazao da je klasa, ali ga ovi ne kontaju. De Gea nas je spasao blamaže... i to je otprilike to, ostali strogi prosjek, mora to mnogo bolje.
Ne sumnjam ja da će stari "dotegnuti" šarafe u neka doba i da će ovo da se ispegla u neka doba. Ipak, tanko je ovo danas bilo i vidi se da ova ekipa ima rupa, te da nas čeka jedna duga sezona puna nerviranja, osim ako neki ludi transfer ne padne s neba 5 do 12, ali sumnjam da bi i to nešto promijenilo.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.