Vezni red? Mah ne trebaju nam tu pojacanja, sve je u najboljem redu. ironija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Ajd nadji moj post gdje sam provocirao (na bilo kojem pdf-u) i isključujem se odmah sa ovog forumaFaraon iz Visokog je napisao/la: uh jeste kulturni nema stasta vas je samo bilo nakon remija sa Sundrelandom,svi redom dosli provocirat
Ja i meni slični to nikada nismo niti ćemo uraditi. U svakom žitu ima korova, samo kod nas nekako najmanje.frankqqqqq je napisao/la:Mog kurca. Kao niste došli na temu i provocirali? Šuti, molim te šuti. Čitav forum je došao na našu temu da se sere.mk516 je napisao/la:Vala neka im, samo ja NJIH neću provocirati kad izgube svoje utakmice. Ipak smo mi kulturni navijači (mada ima pojedinaca za ne spominjati)SirAlexFerguson je napisao/la:Kad već navijači Arsenala i Liverpoola ne mogu dočekati pobjedu svoga tima onda uživaju u porazu Uniteda
Narin je napisao/la:Kako je on mogao znati da ce mu se 4 stopera povrijediti u isto vrijeme?LarryDavid je napisao/la:Za ovaj los start jedini je krivac Fergie...zasto nije nabavio vise dobrih odbrambenih igraca....zasto mu se igraci non stop povredjuju i ne igraju radi povreda? ne moze to biti slucajno, pa sjetite se prosle sezone i koliko su povreda imali...nesto se tu ne radi kako treba....
Žalim sarmice već je dogovorio transfer u Arsenal.limenka je napisao/la:Ferguson bi trebao dovesti Sahina na posudbu sa pravom otkupa ugovora. Mislim da bi on legao ovoj momčadi ko budali šamar.
Znači kroz sljedeće dvije godine je Unitedov.Marsal je napisao/la:Žalim sarmice već je dogovorio transfer u Arsenal.limenka je napisao/la:Ferguson bi trebao dovesti Sahina na posudbu sa pravom otkupa ugovora. Mislim da bi on legao ovoj momčadi ko budali šamar.
Ja kako vidim Arsenalovci provociraju zbog poraza, ne vidim nijednog Redsa koji ima taj ton.SirAlexFerguson je napisao/la:Kad već navijači Arsenala i Liverpoola ne mogu dočekati pobjedu svoga tima onda uživaju u porazu Uniteda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.