ahmad_tz je napisao/la:
Sta on ima koj moj da dolazi na utakmicu Bratstva i Slobode u dresu Sarajeva i da prolazi pored najvatrenijih. Il je nenormalan il ima muda. Ima pravo da navija za koga oce naravno da ima, al sto mora da provocira. Mogo je doc u dresu Barse, Reala, Milana nije moro u Slobodinom. Normalno da bi skinuli, dali bi mu nas da ga izvedemo na pravi put.
COVJEK JE U SVOM GRADU, kontas li ti to?! Neko je napisao da lik cesto nosa dres Sarajeva. Znaci nije ga obukao zbog vas. Prije da ste vi na njega naletiti u NJEGOVOM gradu, nego da je on vas trazio. Razumijete li vi razliku izmedju navijackog i klupskog obiljezja?? Znaci li to da bi sutra nekom cici ili djetetu skinuo dres Sarajeva jer vas "provocira" sa njim u NJEGOVOM gradu.
Slag na tortu je "nastavit ce se". Stvarno ste jadni, previse ste mali da bi vas neko namjerno provocirao, toliko ste mali da vam je dres Sarajeva sam po sebi provokacija. Kompleks druze, kompleks.
Jos neko spomeni animozitet izmedju Sa i Tz, ja ga vala u Sarajevu ne vidim, vjerovatno je problem u Tz.
P.S. cuj sto nije obukao dres Barse, Reala, Milana...
Nije SABAN kao vi