Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

vedofeelgood
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la vedofeelgood » 20 avg 2012, 23:31

@Mor Trebao si samo da procitas par postova na prosloj stranici, gdje je receno da ne zelimo da trollamo na vasoj temi. Pozdrav.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 avg 2012, 23:33

MOR troluje na našoj temi a i liči mi na neko dijete ba, a i ovaj neutralan je sve osim neutralan, Niko i ne obraća pažnju na njega on opet priča nešto.
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 avg 2012, 23:37

nedim1993 je napisao/la:MOR troluje na našoj temi a i liči mi na neko dijete ba, a i ovaj neutralan je sve osim neutralan, Niko i ne obraća pažnju na njega on opet priča nešto.
Takvi su najjači, misle da ako budu dovoljno dosađivali da će ih neko begenisat i obraćat paznju na njih. :lol:

Neka samo piše, ja uživam kako ne znaju provocirat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 20 avg 2012, 23:37

Ni blizu djeteta, čakštaviše, a ljudi smo, malo se zezamo, jedemo kokice, pijemo pivce, uživamo i smijemo se Marsalu. Ne vidim ništa loše u tome, opustite se :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 avg 2012, 23:38

MoR je napisao/la:Ni blizu djeteta, čakštaviše, a ljudi smo, malo se zezamo, jedemo kokice, pijemo pivce, uživamo i smijemo se Marsalu. Ne vidim ništa loše u tome, opustite se :mrgreen:
neki ne piju za bajram a ni nikako. toliko :mrgreen:
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 avg 2012, 23:40

nedim1993 je napisao/la:
MoR je napisao/la:Ni blizu djeteta, čakštaviše, a ljudi smo, malo se zezamo, jedemo kokice, pijemo pivce, uživamo i smijemo se Marsalu. Ne vidim ništa loše u tome, opustite se :mrgreen:
De bolan nedime, pusti čovjeka nek se pohvali, on pije pivce. :shock: :o

de još zapali jednu i bićeš pravi mali teenager koji želi biti cool

dobro ti ide zasad.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 20 avg 2012, 23:40

ove provokaciju na racun RvP-a ravne su onima na racun naseg Olija... covjek odigrao tek 20min i svi mu odma proricu buducnost... oladide sad malo, a na kraju sezone se onda aBd smijat

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 avg 2012, 23:41

slika

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 20 avg 2012, 23:41

Marsal je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
De bolan nedime, pusti čovjeka nek se pohvali, on pije pivce. :shock: :o

de još zapali jednu i bićeš pravi mali teenager koji želi biti cool

dobro ti ide zasad.
A ne smeta ti što jedemo kokice? :( kokice nisu cool? :(

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 20 avg 2012, 23:41

nedim1993 je napisao/la:MOR troluje na našoj temi a i liči mi na neko dijete ba, a i ovaj neutralan je sve osim neutralan, Niko i ne obraća pažnju na njega on opet priča nešto.

Moje misljenje je i stoji da je Arsenal sad sa ovim igracima prosjek, a sa napadacima lose kotira :!:
Tako da bez neki emocija sam vezan, a evo posto vidim poredenje sa Man.utd saberite i oduzmite igrace pa vjerujem da zavidite im na 10 tak igraca barem ;)

i daj boze da vas Sahin ako dodje obraduje toliko koliko se spominje, nema od njeg nista al vidjet cemo ;)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 avg 2012, 23:45

Michael Gooner ⚽ ‏@MickTheGooner
EXCELLENT NEWS: Arsène Wenger is hopeful Jack Wlshere will be back in full training in just four weeks for Arsenal!
NIJE MOGLO BOLJE!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 20 avg 2012, 23:45

Jel ovo djalovi dolaze vam na temu topnici matere ti? :lol:

Najjaci mi postovi, sigurna pobjeda danas, pa tipa na nekoj fb stranici za dojave, sigurna dojava uplatis sve pare na united :)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 avg 2012, 00:11

Samo iskulirajte ove Djavole sto dolaze da trolaju temu. Od pocetka sam smatrao da prelazak RvP-a u United nece biti dobar potez, ali on je presao i sada neka se oni bore sa njim. Nama ostaje da pratimo nas klub i nase igrace, a drugi nas ne trebaju zanimati.

Da li se ista promijenilo u sapunici zvanoj Sahin u posljednja 24h? Za MVillu sam procitao da ce ga Rennes pustiti i da Arsenal samo treba poslati zvanicnu potvrdu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 avg 2012, 00:14

el-fighter je napisao/la:Samo iskulirajte ove Djavole sto dolaze da trolaju temu. Od pocetka sam smatrao da prelazak RvP-a u United nece biti dobar potez, ali on je presao i sada neka se oni bore sa njim. Nama ostaje da pratimo nas klub i nase igrace, a drugi nas ne trebaju zanimati.

Da li se ista promijenilo u sapunici zvanoj Sahin u posljednja 24h? Za MVillu sam procitao da ce ga Rennes pustiti i da Arsenal samo treba poslati zvanicnu potvrdu.
po twitteru se muti da je sve gotovo. Znači relativno bi moglo sve bit blizu gotovog.
Za M'vilu ništa vala, dok su drugi u opticaju :)
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 avg 2012, 00:15

el-fighter je napisao/la:Samo iskulirajte ove Djavole sto dolaze da trolaju temu. Od pocetka sam smatrao da prelazak RvP-a u United nece biti dobar potez, ali on je presao i sada neka se oni bore sa njim. Nama ostaje da pratimo nas klub i nase igrace, a drugi nas ne trebaju zanimati.

Drug, samo prati sutra temu izmedju 11h i 17 h ukoliko si u mogućnosti. Biće i zvanično za Sahina, on je se danas već upoznao sa ekipom, slikao u dresu itd...sutra će sve biti objavljeno.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 21 avg 2012, 00:16

Samo cu vam reci, nemojte sudit robinu na osnovu jedne tekme, iskreno zabolilo me je kad sam ga vidio u dresu Manura.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 avg 2012, 00:17

cala je napisao/la:Samo cu vam reci, nemojte sudit robinu na osnovu jedne tekme, iskreno zabolilo me je kad sam ga vidio u dresu Manura.
Zabolio je i mene kura.c za njim. Mislim da ce tamo biti bolje, nek ide.
Celik!3,2,2.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 21 avg 2012, 00:17

Marsal je napisao/la:

Drug, samo prati sutra temu izmedju 11h i 17 h ukoliko si u mogućnosti. Biće i zvanično za Sahina, on je se danas već upoznao sa ekipom, slikao u dresu itd...sutra će sve biti objavljeno.

Hajmo nek neko postavi tu super statistiku Sahina, da vidimo zasto toliko prašine se diže oko Turcina :)

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 21 avg 2012, 00:19

Marsal je napisao/la:

Ako nam dodje Sahin nece vise biti peglanja sa Ramseyom i njegovom kreativnoscu. Cazorla i Sahin u tandemu, ne bi nam falilo prilika za gol i ne bi to bilo pusto dodavanje na sredini terena. :)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 21 avg 2012, 00:22

The Only Way Is AFC ‏@RuuAndThatsAll
Evertonians booing the Judas just goes to show how not even neutral fans respect the betrayal shown by this man to AFC ~> @persie_official
Nisam gledao tekmu, jesul mu to zviždali Evertonovi navijači?

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []