Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
@Mor Trebao si samo da procitas par postova na prosloj stranici, gdje je receno da ne zelimo da trollamo na vasoj temi. Pozdrav.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
MOR troluje na našoj temi a i liči mi na neko dijete ba, a i ovaj neutralan je sve osim neutralan, Niko i ne obraća pažnju na njega on opet priča nešto.
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Takvi su najjači, misle da ako budu dovoljno dosađivali da će ih neko begenisat i obraćat paznju na njih.nedim1993 je napisao/la:MOR troluje na našoj temi a i liči mi na neko dijete ba, a i ovaj neutralan je sve osim neutralan, Niko i ne obraća pažnju na njega on opet priča nešto.
Neka samo piše, ja uživam kako ne znaju provocirat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ni blizu djeteta, čakštaviše, a ljudi smo, malo se zezamo, jedemo kokice, pijemo pivce, uživamo i smijemo se Marsalu. Ne vidim ništa loše u tome, opustite se 
neki ne piju za bajram a ni nikako. tolikoMoR je napisao/la:Ni blizu djeteta, čakštaviše, a ljudi smo, malo se zezamo, jedemo kokice, pijemo pivce, uživamo i smijemo se Marsalu. Ne vidim ništa loše u tome, opustite se
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
De bolan nedime, pusti čovjeka nek se pohvali, on pije pivce.nedim1993 je napisao/la:neki ne piju za bajram a ni nikako. tolikoMoR je napisao/la:Ni blizu djeteta, čakštaviše, a ljudi smo, malo se zezamo, jedemo kokice, pijemo pivce, uživamo i smijemo se Marsalu. Ne vidim ništa loše u tome, opustite se
de još zapali jednu i bićeš pravi mali teenager koji želi biti cool
dobro ti ide zasad.
ove provokaciju na racun RvP-a ravne su onima na racun naseg Olija... covjek odigrao tek 20min i svi mu odma proricu buducnost... oladide sad malo, a na kraju sezone se onda aBd smijat
- frankqqqqq
- Kontakt:
A ne smeta ti što jedemo kokice?Marsal je napisao/la:De bolan nedime, pusti čovjeka nek se pohvali, on pije pivce.nedim1993 je napisao/la:neki ne piju za bajram a ni nikako. tolikoMoR je napisao/la:Ni blizu djeteta, čakštaviše, a ljudi smo, malo se zezamo, jedemo kokice, pijemo pivce, uživamo i smijemo se Marsalu. Ne vidim ništa loše u tome, opustite se![]()
![]()
de još zapali jednu i bićeš pravi mali teenager koji želi biti cool
dobro ti ide zasad.
- Neutralan88
- Kontakt:
nedim1993 je napisao/la:MOR troluje na našoj temi a i liči mi na neko dijete ba, a i ovaj neutralan je sve osim neutralan, Niko i ne obraća pažnju na njega on opet priča nešto.
Moje misljenje je i stoji da je Arsenal sad sa ovim igracima prosjek, a sa napadacima lose kotira
Tako da bez neki emocija sam vezan, a evo posto vidim poredenje sa Man.utd saberite i oduzmite igrace pa vjerujem da zavidite im na 10 tak igraca barem
i daj boze da vas Sahin ako dodje obraduje toliko koliko se spominje, nema od njeg nista al vidjet cemo
- frankqqqqq
- Kontakt:
NIJE MOGLO BOLJE!Michael Gooner@MickTheGooner
EXCELLENT NEWS: Arsène Wenger is hopeful Jack Wlshere will be back in full training in just four weeks for Arsenal!
Jel ovo djalovi dolaze vam na temu topnici matere ti?
Najjaci mi postovi, sigurna pobjeda danas, pa tipa na nekoj fb stranici za dojave, sigurna dojava uplatis sve pare na united
Najjaci mi postovi, sigurna pobjeda danas, pa tipa na nekoj fb stranici za dojave, sigurna dojava uplatis sve pare na united
- el-fighter
- Kontakt:
Samo iskulirajte ove Djavole sto dolaze da trolaju temu. Od pocetka sam smatrao da prelazak RvP-a u United nece biti dobar potez, ali on je presao i sada neka se oni bore sa njim. Nama ostaje da pratimo nas klub i nase igrace, a drugi nas ne trebaju zanimati.
Da li se ista promijenilo u sapunici zvanoj Sahin u posljednja 24h? Za MVillu sam procitao da ce ga Rennes pustiti i da Arsenal samo treba poslati zvanicnu potvrdu.
Da li se ista promijenilo u sapunici zvanoj Sahin u posljednja 24h? Za MVillu sam procitao da ce ga Rennes pustiti i da Arsenal samo treba poslati zvanicnu potvrdu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
po twitteru se muti da je sve gotovo. Znači relativno bi moglo sve bit blizu gotovog.el-fighter je napisao/la:Samo iskulirajte ove Djavole sto dolaze da trolaju temu. Od pocetka sam smatrao da prelazak RvP-a u United nece biti dobar potez, ali on je presao i sada neka se oni bore sa njim. Nama ostaje da pratimo nas klub i nase igrace, a drugi nas ne trebaju zanimati.
Za M'vilu ništa vala, dok su drugi u opticaju
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Drug, samo prati sutra temu izmedju 11h i 17 h ukoliko si u mogućnosti. Biće i zvanično za Sahina, on je se danas već upoznao sa ekipom, slikao u dresu itd...sutra će sve biti objavljeno.el-fighter je napisao/la:Samo iskulirajte ove Djavole sto dolaze da trolaju temu. Od pocetka sam smatrao da prelazak RvP-a u United nece biti dobar potez, ali on je presao i sada neka se oni bore sa njim. Nama ostaje da pratimo nas klub i nase igrace, a drugi nas ne trebaju zanimati.
Samo cu vam reci, nemojte sudit robinu na osnovu jedne tekme, iskreno zabolilo me je kad sam ga vidio u dresu Manura.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zabolio je i mene kura.c za njim. Mislim da ce tamo biti bolje, nek ide.cala je napisao/la:Samo cu vam reci, nemojte sudit robinu na osnovu jedne tekme, iskreno zabolilo me je kad sam ga vidio u dresu Manura.
Celik!3,2,2.
- Neutralan88
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Drug, samo prati sutra temu izmedju 11h i 17 h ukoliko si u mogućnosti. Biće i zvanično za Sahina, on je se danas već upoznao sa ekipom, slikao u dresu itd...sutra će sve biti objavljeno.el-fighter je napisao/la:Samo iskulirajte ove Djavole sto dolaze da trolaju temu. Od pocetka sam smatrao da prelazak RvP-a u United nece biti dobar potez, ali on je presao i sada neka se oni bore sa njim. Nama ostaje da pratimo nas klub i nase igrace, a drugi nas ne trebaju zanimati.
Hajmo nek neko postavi tu super statistiku Sahina, da vidimo zasto toliko prašine se diže oko Turcina
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ako nam dodje Sahin nece vise biti peglanja sa Ramseyom i njegovom kreativnoscu. Cazorla i Sahin u tandemu, ne bi nam falilo prilika za gol i ne bi to bilo pusto dodavanje na sredini terena.Marsal je napisao/la:Drug, samo prati sutra temu izmedju 11h i 17 h ukoliko si u mogućnosti. Biće i zvanično za Sahina, on je se danas već upoznao sa ekipom, slikao u dresu itd...sutra će sve biti objavljeno.el-fighter je napisao/la:Samo iskulirajte ove Djavole sto dolaze da trolaju temu. Od pocetka sam smatrao da prelazak RvP-a u United nece biti dobar potez, ali on je presao i sada neka se oni bore sa njim. Nama ostaje da pratimo nas klub i nase igrace, a drugi nas ne trebaju zanimati.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu, jesul mu to zviždali Evertonovi navijači?The Only Way Is AFC @RuuAndThatsAll
Evertonians booing the Judas just goes to show how not even neutral fans respect the betrayal shown by this man to AFC ~> @persie_official
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.