FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Borac koliko se sjecam.
Zadnja izmjena: NedzadPD, dana/u 23 sep 2009, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Veliki je rivalitet izmedju Rudara i Borca,to bi trebao biti pravi spektakl.Na terenu ginemo do zadnjeg atoma snage a poslije meča smo dobre komšije.Nadam se da će Rudar pobijediti Borca pred svojom publikom. A naravno što se tiče navijača Borca,bićete dočekani onako kako zaslužite.Ako nam dodjete lupati stadion i grad onda ne očekujte baš topal doček a ako mislite fer navijati onda ste dobro došli! Pozdrav,hvala za komšijsku podršku! Želim vam da osvojite Premijer Ligu,Banja Luka to zaslužuje!!!Schlager je napisao/la:E da mi je i tu bruku jos docekati,da postane lakse otici u Sarajevo,Zenicu,Mostar,Siroki nego u Prijedor....
Kako bi se samo neki nasladjivali time.....
-
- Kontakt:
e ljudi nazalost cuo sam ali nadam se da nije istina da su sredili da Rudar izgubi u Travniku......
izgleda da nekima ne odgovara da Rudar bude u sredini tabele..navodno se Rudar zalio na sudjenje protiv zelje i sad istog tog sudiju salju protiv travnika....ali nadam se da to nije istina..

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- Република Српска
- Kontakt:
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma u Travniku ti je vječito domaćinsko sudjenje, pa tako ne očekujte da će vas sudija maziti. Prošle sezone sam bio na Piroti kad je Zvijezda gostovala i mogu reći da je smijšno nešto tako očito za gledanje. Sudija nam je bio fer dok nismo izjednačili i onda nastupa sudija sa smiješnim odlukama. Tad sam vidio kako se "može" napravit pritisak na gostujući gol, a da pritom "nemožeš" preći na polovinu domaće ekipe.rudarprijedor je napisao/la:e ljudi nazalost cuo sam ali nadam se da nije istina da su sredili da Rudar izgubi u Travniku......izgleda da nekima ne odgovara da Rudar bude u sredini tabele..navodno se Rudar zalio na sudjenje protiv zelje i sad istog tog sudiju salju protiv travnika....ali nadam se da to nije istina..
Dragon Town
-
- Kontakt:
a jbg sta ces...zmaj_Bosne je napisao/la:Ma u Travniku ti je vječito domaćinsko sudjenje, pa tako ne očekujte da će vas sudija maziti. Prošle sezone sam bio na Piroti kad je Zvijezda gostovala i mogu reći da je smijšno nešto tako očito za gledanje. Sudija nam je bio fer dok nismo izjednačili i onda nastupa sudija sa smiješnim odlukama. Tad sam vidio kako se "može" napravit pritisak na gostujući gol, a da pritom "nemožeš" preći na polovinu domaće ekipe.rudarprijedor je napisao/la:e ljudi nazalost cuo sam ali nadam se da nije istina da su sredili da Rudar izgubi u Travniku......izgleda da nekima ne odgovara da Rudar bude u sredini tabele..navodno se Rudar zalio na sudjenje protiv zelje i sad istog tog sudiju salju protiv travnika....ali nadam se da to nije istina..
-
- Kontakt:
Bravo momci!
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
Prijedorski Rudar je u okviru osmine finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine gostovao u Uskoplju/Gornji Vakuf i uspio zabilježiti pobjedu nad domaćom Slogom. Novajlija u Premijer ligi BiH ove sezone uspio je napraviti dobar rezultat uoči revanša u Prijedoru, zabilježivši pobjedu rezultatom 2:1.
-
- Kontakt:
Očekivanorudarprijedor je napisao/la:Prijedorski Rudar je u okviru osmine finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine gostovao u Uskoplju/Gornji Vakuf i uspio zabilježiti pobjedu nad domaćom Slogom. Novajlija u Premijer ligi BiH ove sezone uspio je napraviti dobar rezultat uoči revanša u Prijedoru, zabilježivši pobjedu rezultatom 2:1.

- Жика Павловић
- Kontakt:
Ne vjerujem. Nestorovic je batalio kup, igraju oni igraci koji su u prvenstvu vecinom na klupi. Zapecemo na prvom jacem protivniku.AlcoholBoysPD je napisao/la:Očekivanorudarprijedor je napisao/la:Prijedorski Rudar je u okviru osmine finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine gostovao u Uskoplju/Gornji Vakuf i uspio zabilježiti pobjedu nad domaćom Slogom. Novajlija u Premijer ligi BiH ove sezone uspio je napraviti dobar rezultat uoči revanša u Prijedoru, zabilježivši pobjedu rezultatom 2:1.Možda izborimo evropu putem kupa

Otkud znaš , da ako vidi da će vam biti borba za opstanak , što da se ne fokusira na KUP , nikad se nezna ... !!!! Pozzz za Alkoholičare od LEŠINARA ..." ? je napisao/la:Ne vjerujem. Nestorovic je batalio kup, igraju oni igraci koji su u prvenstvu vecinom na klupi. Zapecemo na prvom jacem protivniku.AlcoholBoysPD je napisao/la:Očekivanorudarprijedor je napisao/la:Prijedorski Rudar je u okviru osmine finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine gostovao u Uskoplju/Gornji Vakuf i uspio zabilježiti pobjedu nad domaćom Slogom. Novajlija u Premijer ligi BiH ove sezone uspio je napraviti dobar rezultat uoči revanša u Prijedoru, zabilježivši pobjedu rezultatom 2:1.Možda izborimo evropu putem kupa

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
Veliki je rivalitet izmedju Rudara i Borca,to bi trebao biti pravi spektakl.Na terenu ginemo do zadnjeg atoma snage a poslije meča smo dobre komšije.Nadam se da će Rudar pobijediti Borca pred svojom publikom. A naravno što se tiče navijača Borca,bićete dočekani onako kako zaslužite.Ako nam dodjete lupati stadion i grad onda ne očekujte baš topal doček a ako mislite fer navijati onda ste dobro došli! Pozdrav,hvala za komšijsku podršku! Želim vam da osvojite Premijer Ligu,Banja Luka to zaslužuje!!![/quote]
kolika je prosjecna gledanost utakmica rudara ?? btw dolazimo u miru,barem ja
Nadam se da ce da bude fer navijanje i dobra utakmica...Pozdrav od lesinara 
kolika je prosjecna gledanost utakmica rudara ?? btw dolazimo u miru,barem ja

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
- Жика Павловић
- Kontakt:
Pozdrav za sve normalne navijace. Dosta je vise sranja u ovoj drzavi. Kakva mrznja? Rivalitet se rjesava na terenu. Dosta je vise klinaca sto se loze po forumima i narkomana sto se tuku po tribinama i ruse po gradu!killer je napisao/la:Veliki je rivalitet izmedju Rudara i Borca,to bi trebao biti pravi spektakl.Na terenu ginemo do zadnjeg atoma snage a poslije meča smo dobre komšije.Nadam se da će Rudar pobijediti Borca pred svojom publikom. A naravno što se tiče navijača Borca,bićete dočekani onako kako zaslužite.Ako nam dodjete lupati stadion i grad onda ne očekujte baš topal doček a ako mislite fer navijati onda ste dobro došli! Pozdrav,hvala za komšijsku podršku! Želim vam da osvojite Premijer Ligu,Banja Luka to zaslužuje!!!
Bice oko 6-7000, ako ne udari kisa.killer je napisao/la:kolika je prosjecna gledanost utakmica rudara ?? btw dolazimo u miru,barem jaNadam se da ce da bude fer navijanje i dobra utakmica...Pozdrav od lesinara
rudar p.-borac bl 2;2
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mozes na nasem sajtu ali mi ne objavljujemo slike na netu i na raznim forumima......razumijesborac_sampion je napisao/la:gdje se mogu viditi slike alkohol boysa?

-
- Kontakt:
kakve slike...nema ih 100 na utakmici...a sve neka djeca...daj bjezzzz...borac_sampion je napisao/la:gdje se mogu viditi slike alkohol boysa?
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926
- ZRINJSKI-MOSTAR
Sretno igračima i navijačima Rudara razvalite Borac...
Pozz
Pozz
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
-
- Kontakt:
hvala majstore....borac pada u prijedoru danas..ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Sretno igračima i navijačima Rudara razvalite Borac...
Pozz

-
- Kontakt:
Druže, hvala na željama. Atmosfera je, po meni, previše naelektrisana. Valjda će proći sve u nekom normalnom tonu. Krećemo sa pivom...Pomozi Bože! P.S. Grad je **** pun žandara. Na svakom ćošku su...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Trenutno korisnika/ca: nastrojeni21 i 35 gostiju.