FK Rudar Prijedor

NedzadPD
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la NedzadPD » 23 sep 2009, 00:39

Borac koliko se sjecam.
Zadnja izmjena: NedzadPD, dana/u 23 sep 2009, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.

AlcoholBoysPD
Kontakt:

Post Postao/la AlcoholBoysPD » 25 sep 2009, 17:25

Schlager je napisao/la:E da mi je i tu bruku jos docekati,da postane lakse otici u Sarajevo,Zenicu,Mostar,Siroki nego u Prijedor....
Kako bi se samo neki nasladjivali time.....
Veliki je rivalitet izmedju Rudara i Borca,to bi trebao biti pravi spektakl.Na terenu ginemo do zadnjeg atoma snage a poslije meča smo dobre komšije.Nadam se da će Rudar pobijediti Borca pred svojom publikom. A naravno što se tiče navijača Borca,bićete dočekani onako kako zaslužite.Ako nam dodjete lupati stadion i grad onda ne očekujte baš topal doček a ako mislite fer navijati onda ste dobro došli! Pozdrav,hvala za komšijsku podršku! Želim vam da osvojite Premijer Ligu,Banja Luka to zaslužuje!!!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 26 sep 2009, 11:24

e ljudi nazalost cuo sam ali nadam se da nije istina da su sredili da Rudar izgubi u Travniku......:( izgleda da nekima ne odgovara da Rudar bude u sredini tabele..navodno se Rudar zalio na sudjenje protiv zelje i sad istog tog sudiju salju protiv travnika....ali nadam se da to nije istina..
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 26 sep 2009, 12:42

srećno vam protiv travnika. ;)
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 sep 2009, 12:47

rudarprijedor je napisao/la:e ljudi nazalost cuo sam ali nadam se da nije istina da su sredili da Rudar izgubi u Travniku......:( izgleda da nekima ne odgovara da Rudar bude u sredini tabele..navodno se Rudar zalio na sudjenje protiv zelje i sad istog tog sudiju salju protiv travnika....ali nadam se da to nije istina..
Ma u Travniku ti je vječito domaćinsko sudjenje, pa tako ne očekujte da će vas sudija maziti. Prošle sezone sam bio na Piroti kad je Zvijezda gostovala i mogu reći da je smijšno nešto tako očito za gledanje. Sudija nam je bio fer dok nismo izjednačili i onda nastupa sudija sa smiješnim odlukama. Tad sam vidio kako se "može" napravit pritisak na gostujući gol, a da pritom "nemožeš" preći na polovinu domaće ekipe.
Dragon Town

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 26 sep 2009, 13:25

zmaj_Bosne je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:e ljudi nazalost cuo sam ali nadam se da nije istina da su sredili da Rudar izgubi u Travniku......:( izgleda da nekima ne odgovara da Rudar bude u sredini tabele..navodno se Rudar zalio na sudjenje protiv zelje i sad istog tog sudiju salju protiv travnika....ali nadam se da to nije istina..
Ma u Travniku ti je vječito domaćinsko sudjenje, pa tako ne očekujte da će vas sudija maziti. Prošle sezone sam bio na Piroti kad je Zvijezda gostovala i mogu reći da je smijšno nešto tako očito za gledanje. Sudija nam je bio fer dok nismo izjednačili i onda nastupa sudija sa smiješnim odlukama. Tad sam vidio kako se "može" napravit pritisak na gostujući gol, a da pritom "nemožeš" preći na polovinu domaće ekipe.
a jbg sta ces...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 30 sep 2009, 18:03

Bravo momci!
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 30 sep 2009, 18:19

Prijedorski Rudar je u okviru osmine finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine gostovao u Uskoplju/Gornji Vakuf i uspio zabilježiti pobjedu nad domaćom Slogom. Novajlija u Premijer ligi BiH ove sezone uspio je napraviti dobar rezultat uoči revanša u Prijedoru, zabilježivši pobjedu rezultatom 2:1.

AlcoholBoysPD
Kontakt:

Post Postao/la AlcoholBoysPD » 30 sep 2009, 22:23

rudarprijedor je napisao/la:Prijedorski Rudar je u okviru osmine finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine gostovao u Uskoplju/Gornji Vakuf i uspio zabilježiti pobjedu nad domaćom Slogom. Novajlija u Premijer ligi BiH ove sezone uspio je napraviti dobar rezultat uoči revanša u Prijedoru, zabilježivši pobjedu rezultatom 2:1.
Očekivano :lol: Možda izborimo evropu putem kupa :shock:

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 01 okt 2009, 17:18

AlcoholBoysPD je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:Prijedorski Rudar je u okviru osmine finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine gostovao u Uskoplju/Gornji Vakuf i uspio zabilježiti pobjedu nad domaćom Slogom. Novajlija u Premijer ligi BiH ove sezone uspio je napraviti dobar rezultat uoči revanša u Prijedoru, zabilježivši pobjedu rezultatom 2:1.
Ne vjerujem. Nestorovic je batalio kup, igraju oni igraci koji su u prvenstvu vecinom na klupi. Zapecemo na prvom jacem protivniku. :oops:

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 01 okt 2009, 17:30

" ? je napisao/la:
AlcoholBoysPD je napisao/la:
Ne vjerujem. Nestorovic je batalio kup, igraju oni igraci koji su u prvenstvu vecinom na klupi. Zapecemo na prvom jacem protivniku. :oops:
Otkud znaš , da ako vidi da će vam biti borba za opstanak , što da se ne fokusira na KUP , nikad se nezna ... !!!! Pozzz za Alkoholičare od LEŠINARA ... ;)
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 01 okt 2009, 22:48

Veliki je rivalitet izmedju Rudara i Borca,to bi trebao biti pravi spektakl.Na terenu ginemo do zadnjeg atoma snage a poslije meča smo dobre komšije.Nadam se da će Rudar pobijediti Borca pred svojom publikom. A naravno što se tiče navijača Borca,bićete dočekani onako kako zaslužite.Ako nam dodjete lupati stadion i grad onda ne očekujte baš topal doček a ako mislite fer navijati onda ste dobro došli! Pozdrav,hvala za komšijsku podršku! Želim vam da osvojite Premijer Ligu,Banja Luka to zaslužuje!!![/quote]
kolika je prosjecna gledanost utakmica rudara ?? btw dolazimo u miru,barem ja :mrgreen: Nadam se da ce da bude fer navijanje i dobra utakmica...Pozdrav od lesinara ;)
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 02 okt 2009, 00:07

killer je napisao/la:Veliki je rivalitet izmedju Rudara i Borca,to bi trebao biti pravi spektakl.Na terenu ginemo do zadnjeg atoma snage a poslije meča smo dobre komšije.Nadam se da će Rudar pobijediti Borca pred svojom publikom. A naravno što se tiče navijača Borca,bićete dočekani onako kako zaslužite.Ako nam dodjete lupati stadion i grad onda ne očekujte baš topal doček a ako mislite fer navijati onda ste dobro došli! Pozdrav,hvala za komšijsku podršku! Želim vam da osvojite Premijer Ligu,Banja Luka to zaslužuje!!!
Pozdrav za sve normalne navijace. Dosta je vise sranja u ovoj drzavi. Kakva mrznja? Rivalitet se rjesava na terenu. Dosta je vise klinaca sto se loze po forumima i narkomana sto se tuku po tribinama i ruse po gradu!
killer je napisao/la:kolika je prosjecna gledanost utakmica rudara ?? btw dolazimo u miru,barem ja :mrgreen: Nadam se da ce da bude fer navijanje i dobra utakmica...Pozdrav od lesinara ;)
Bice oko 6-7000, ako ne udari kisa.

meris05
Kontakt:

Post Postao/la meris05 » 02 okt 2009, 21:30

rudar p.-borac bl 2;2

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 03 okt 2009, 09:02

gdje se mogu viditi slike alkohol boysa?
TREĆI PUT ČASTIMO

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 03 okt 2009, 09:19

borac_sampion je napisao/la:gdje se mogu viditi slike alkohol boysa?
mozes na nasem sajtu ali mi ne objavljujemo slike na netu i na raznim forumima......razumijes ;)

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 03 okt 2009, 11:07

borac_sampion je napisao/la:gdje se mogu viditi slike alkohol boysa?
kakve slike...nema ih 100 na utakmici...a sve neka djeca...daj bjezzzz...
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 03 okt 2009, 11:12

Sretno igračima i navijačima Rudara razvalite Borac...

Pozz
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 03 okt 2009, 11:14

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Sretno igračima i navijačima Rudara razvalite Borac...

Pozz
hvala majstore....borac pada u prijedoru danas.. :lol:

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 okt 2009, 12:02

Druže, hvala na željama. Atmosfera je, po meni, previše naelektrisana. Valjda će proći sve u nekom normalnom tonu. Krećemo sa pivom...Pomozi Bože! P.S. Grad je **** pun žandara. Na svakom ćošku su...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nastrojeni21 i 35 gostiju.