Moysie da ima para upola ko jedan Tottenham ili Arsenal bi napravio dinastiju od ovog tima. Ubili ste večeras Manchester.
Moje najiskrenije čestitke
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Promijenio dres zbog kolicine krvi na proslom.limenka je napisao/la:Je li se meni čini ili Jelavić igra bez imena i broja?
Znam da se tamo u junu spominjao chelsea u vezi njega al nista.. Bas sam ga htio u chelseau dok su neki govorili nije kvalitet a danas je pokazao da je vrhunski igrac.. Samo ono stopanje na prsa pa ko da je balonOxygen je napisao/la:Čudi me da nikada nisam pročitao da se neko konkretno interesuje za Fellainia, pogotovo me čudi da ovi bogataši nisu nikada pokucali na vrata Evertona, a nije da je od večeras on odličan igrač, to se zna već bar 3 godine.
Igračina.
EDIT:
Narin je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi.
-Man of the Match 

Daleko je on od Wengera i Fergusona ali definitivno ide tim putem. Traziti ce ga neki veliki klub, kada dodje taj dan biti ce zanimljivo vidjeti da li ce napustiti Evertonnedim1993 je napisao/la:Nevjerovatno drag klub i još draži trener. Trener koji je u sjenci nadyebo davno i wengera i fergusona al ozbiljno!![]()
čovjek je čudo.
dat njemu da vodi jači tim![]()
![]()
Pozdrav i tebi a ja baksuz ofula tekmuZeman je napisao/la:O pozdrav Obiju, Muxu, Željocity i ostalim Evertoniansima od foundera![]()
Najveća šega večeras: dva puta spiker moli publiku da se smiri. Prvi put kaže: molimo da sjednete, ima onih koji ne mogu stojeći pratiti meč. Drugi put: Molimo navijače da ne uskaču u teren
Kapa do poda majstore!Marouane Fellaini @fellainiM
Hey Guys... First championship game, we were on the stage... Everton 1-0 Manu game over thx a lot...
Polako, tek je počelo, jedna utakmica nije mjerilo ničega, mene nebi čudilo poslije ovog ni 5 uzastopnih poraza ( znaju oni itekako gotovo dobijenu utakmicu izgubiti, kao i zaostatak od dva gola nadoknaditi za 60sec u poslijednjim minutama meča ), na sve treba biti spreman kad je Everton u pitanju, al da su večeras odigrali sjajnu utakmicu, stvarno jesu ( stanje na terenu je mirisalo na 3-0, al steta De Gea nadogradio oči na veći lvl. ), jednu od najboljih u proteklih nekoliko sezona, u oba smjera.VolimLiverpool je napisao/la:Everton bi mogao u EL i to bez problema.
daleko je al što se tiče budžeta. čovjek pravi čudaLondonarsenal je napisao/la:Daleko je on od Wengera i Fergusona ali definitivno ide tim putem. Traziti ce ga neki veliki klub, kada dodje taj dan biti ce zanimljivo vidjeti da li ce napustiti Evertonnedim1993 je napisao/la:Nevjerovatno drag klub i još draži trener. Trener koji je u sjenci nadyebo davno i wengera i fergusona al ozbiljno!![]()
čovjek je čudo.
dat njemu da vodi jači tim![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.