madridist je napisao/la:oj,ljudi moji barca87 i fuki ,zuki,krajina.omarion, pa ovi aliasi su bili na staind by-u mjesecima nakon što Madrid uze titulu a vidi sad,ne mogu vjerovat kolika količina gov.narluka ispliva nakon samo jednog remija,koja dječurlija, samo ću dodati da je veoma bitno da nabrojani uz još par njih svaku večer prije spavanja operu zube...

za tebe sam djed ak cemo iskreno

,o kakvom stand bayu ti pricas ,aktivan sam na barcinom forumu nisam ja od one djecurlije sto bezzveze provocira i dolazi na temu real svaki dan , ovo je cista situacija u kojoj je valencija ostecena i stavio sam slike i video i sta sad ,to zabranjeno govorit istinu ovdje ,hajd onda vi ste osteceni sinoc ,jel tako bolje ??????????
,kad barci nesh tako bude ovamo na barcinom forumu vas 300 dodje i navaljujete i ti isto, sta to fali sto sam stavio jer je ocito da je valencija ostecena ,nisam bez argumenata stavio nishta
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA