Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

DesimaL
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la DesimaL » 20 avg 2012, 14:28

Gospodin 8-)
Pique: "Upravo sam vidio slike na TV-u. Zastrašujuće su. Nadam se da će Pepe uskoro zaigrati!
Visca el Barça ! Mes que un club !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 avg 2012, 14:41

slika

sudije na bernabeu ponovo "na visini zadatka"
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 avg 2012, 14:44

barca_87 je napisao/la:slika

sudije na bernabeu ponovo "na visini zadatka"
Vidiš ovaj ugao kamere otkriva ono šti želiš da vidiš, a možda je u stvarnosti potpuno drugačija slika :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 avg 2012, 14:50

Na osnovu ovoga ugla kamere ne možemo ništa procijeniti jer je dosta iskosa, rekao bih da je ipak zaleđe
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 avg 2012, 15:05

SirAlexFerguson je napisao/la:Na osnovu ovoga ugla kamere ne možemo ništa procijeniti jer je dosta iskosa, rekao bih da je ipak zaleđe
al ovo je uhvaceni kadar gdje je lopta vec u kretanju ,otisla vec nekoliko metara od igraca koji ju je uputio

soldado se ubacivo i cak i ovom trenutku nije mozda u ofssidu a pogotovo u trenutku upucivanja lopte ,znaci nema sanse da je u offsidu bio

[youtube][/youtube]

evo iz drugog ugla isti momenat ko na predhodnoj slici,samo da vidi se koliko je vec lopta otisla od igraca koji je uputio
slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 20 avg 2012, 15:32

oj,ljudi moji barca87 i fuki ,zuki,krajina.omarion, pa ovi aliasi su bili na staind by-u mjesecima nakon što Madrid uze titulu a vidi sad,ne mogu vjerovat kolika količina gov.narluka ispliva nakon samo jednog remija,koja dječurlija, samo ću dodati da je veoma bitno da nabrojani uz još par njih svaku večer prije spavanja operu zube... :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 avg 2012, 15:38

Ocjene za sinoćnji remi sa Šišmišima, prema Marci ;)

slika

Sumnjive situacije ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 avg 2012, 15:47

madridist je napisao/la:oj,ljudi moji barca87 i fuki ,zuki,krajina.omarion, pa ovi aliasi su bili na staind by-u mjesecima nakon što Madrid uze titulu a vidi sad,ne mogu vjerovat kolika količina gov.narluka ispliva nakon samo jednog remija,koja dječurlija, samo ću dodati da je veoma bitno da nabrojani uz još par njih svaku večer prije spavanja operu zube... :lol:
za tebe sam djed ak cemo iskreno ;) ,o kakvom stand bayu ti pricas ,aktivan sam na barcinom forumu nisam ja od one djecurlije sto bezzveze provocira i dolazi na temu real svaki dan , ovo je cista situacija u kojoj je valencija ostecena i stavio sam slike i video i sta sad ,to zabranjeno govorit istinu ovdje ,hajd onda vi ste osteceni sinoc ,jel tako bolje ??????????

,kad barci nesh tako bude ovamo na barcinom forumu vas 300 dodje i navaljujete i ti isto, sta to fali sto sam stavio jer je ocito da je valencija ostecena ,nisam bez argumenata stavio nishta

MES QUE UN CLUB !!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2012, 15:50

barca_87 je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Na osnovu ovoga ugla kamere ne možemo ništa procijeniti jer je dosta iskosa, rekao bih da je ipak zaleđe
al ovo je uhvaceni kadar gdje je lopta vec u kretanju ,otisla vec nekoliko metara od igraca koji ju je uputio

soldado se ubacivo i cak i ovom trenutku nije mozda u ofssidu a pogotovo u trenutku upucivanja lopte ,znaci nema sanse da je u offsidu bio

[youtube][/youtube]

evo iz drugog ugla isti momenat ko na predhodnoj slici,samo da vidi se koliko je vec lopta otisla od igraca koji je uputio
slika
Gol je ponisten zato sto slobodan udarac nije izveden pravilno- lopta se kretala. Komentator na SK nije to uopste skontao, zato je i reziser ponavljao taj ugao odakle se uopste ne vidi Soldado,
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 avg 2012, 15:51

Ne obraćajte pažnju na ove jeftine pokušaje provokacije,nadam se pravom pristupu naših u četvrtak što bi značilo da će već u prvoj utakmici riješiti sve dileme oko pobjednika protiv nedoraslog protivnika.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 20 avg 2012, 16:09

LBJ,čim se ti pucas majstore? :|

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 avg 2012, 16:16

Consigliere je napisao/la:Gol je ponisten zato sto slobodan udarac nije izveden pravilno- lopta se kretala. Komentator na SK nije to uopste skontao, zato je i reziser ponavljao taj ugao odakle se uopste ne vidi Soldado,[/b

sviran je offside,valencija nije izvela ponovo taj udarac nego je ramos izveo sa pozicije gdje je sviran ofsside

i u spanskim medijima se govori o tom offsidu to i oni nisu skontali sta je sudija sviro ??

i sk prima sliku iz spanije i spanski reziser je to ponavljo nemaju ovi nista sa tim

MES QUE UN CLUB !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 avg 2012, 16:22

Igra ne treba da brine, bilo je tu dosta dobrih situacija, ona prečka itd. Jedan od razloga je bio nedostatak sreće, ali , po meni, i Ronaldo, koji nije bio na svoj nivou.
Real je zaslužio pobjedu, ali šta je tu je, moglo se naslutit' da neće dati gol do utorka nakon određenog broja neiskorištenih prilika. :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 20 avg 2012, 16:40

Utakmica dosadna ko proljev, pogotovo prvo poluvrijeme u kojem sam morao ustati par puta da prosetam jer je bilo toliko dosadno za gledati. U drugom' nije bilo golova ali je bar bilo neke igre i prilika dovoljno da bude gledljivo. Da sam zabrinut, nisam, cak i da smo izgubili ne nih se nesto previse zabrinuo. Pocetak je sezone, malo je zapelo, ali zato kada masina krene nece stati. Kakvi su nam ono plagijati u obliku Ramosa i Pepe-a igrali ? Pa nisu dobili batina u toku cijele prosle sezone kao sinoc, ja sam se zapitao da mozda nisu neki dvojnici. Toliko, nema se sta pisati o onakvoj utakmici.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 21 avg 2012, 00:39

Jeli prešao balkanski Krujf :?
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

nanek

Post Postao/la nanek » 21 avg 2012, 00:45

slika

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 21 avg 2012, 03:46

[youtube][/youtube] kakav klip 8-)
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 21 avg 2012, 10:47

DonVito je napisao/la:[youtube][/youtube] kakav klip 8-)
Strasan klip. Samo mi nije jasno za koga ti navijas?
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 avg 2012, 10:51

Raul7 je napisao/la:
DonVito je napisao/la:[youtube][/youtube] kakav klip 8-)
Strasan klip. Samo mi nije jasno za koga ti navijas?
Izgleda pogresio account pri ulasku na forum :lol: , ali ocigledno je da navija za Real, nebitno je sa kojeg accounta pise :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 avg 2012, 13:56

Naš je to čovjek :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.