Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Znaci sutra mi pobjeda Gruzije finansira kartu
Il' ako dobijemo cvaja mi je karta
Al' nece mi bit krivo jer idemo na Evropsko 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Slazem se a što je najgore i Senad Repuh bi ga izo ispod obruča.sLucajni je napisao/la:
Al iskreno Sinanovic je tropa ziva ... Opanak covjek ... Jebote on treba da zdere kos ... Sve treba da prikuca, a on se usere u gace kad dobije loptu jebote . Nema covjek agresivnosti ni secunde ... Pa daj covjece pa 2.22 si, kucaj svaku loptu .
Bavčić nešto ga nisam sočio u ovim klf., da nije povr.
Gruzija prvi put čujem da oni igraju košarku.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Bolje pratiti kosarku, a ne pisati gluposti.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
UZASSS!!!DonVito je napisao/la:Slazem se a što je najgore i Senad Repuh bi ga izo ispod obruča.sLucajni je napisao/la:
Al iskreno Sinanovic je tropa ziva ... Opanak covjek ... Jebote on treba da zdere kos ... Sve treba da prikuca, a on se usere u gace kad dobije loptu jebote . Nema covjek agresivnosti ni secunde ... Pa daj covjece pa 2.22 si, kucaj svaku loptu .
Bavčić nešto ga nisam sočio u ovim klf., da nije povr.inače naš standardni a rep.
Gruzija prvi put čujem da oni igraju košarku.
http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_EuroBasket_2011" onclick="window.open(this.href);return false;
kume pogledaj grupu D i informisi se malo, prije nego što pocnes sta pisati..
- storm_raider
- Kontakt:
Aj dobro, ovi su i dobri. Ne prate ljudi kosarku i ne stide se toga, pa lupaju.
Al' ima onih sto prate kosarku, pa opet lupaju i vise. Sutra ocekujem Persica da nastavi sa dobrim igrama u napadu, ocekujem od Masica par trica. Nurkic ce 100% upisati svoje prve minute sutra, moguce i Buza. Udvajace oni Mirzu, nekoga ce pustiti da se razigra, pa cemo vidjeti kako ce to ici. Mnogi zaboravljaju Kikanovica, ali ja bas u njemu vidim sutra prevagu u napadu. U svakom slucaju favoriti su Gruzijci, ali blagi.
Al' ima onih sto prate kosarku, pa opet lupaju i vise. Sutra ocekujem Persica da nastavi sa dobrim igrama u napadu, ocekujem od Masica par trica. Nurkic ce 100% upisati svoje prve minute sutra, moguce i Buza. Udvajace oni Mirzu, nekoga ce pustiti da se razigra, pa cemo vidjeti kako ce to ici. Mnogi zaboravljaju Kikanovica, ali ja bas u njemu vidim sutra prevagu u napadu. U svakom slucaju favoriti su Gruzijci, ali blagi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Aj sto ne prate kosarku pa lupaju, nego ne citaju ni tvoje postove, da citaju bar tvoje postove znali bi bar osnovno o vecini nasih protivnika u kvalifikacijama, samo tesko je i to, nego hajde da ja samo lupim pa nek citaju moje nebuloze sto bih ja citao njih.neno#4 je napisao/la:Bolje pratiti kosarku, a ne pisati gluposti.
Takodje ima dosta korisnih informacija i od ostalih forumasa, ne moraju ni guglati, niti gledati utakmice i pratiti, pa bi ponovo imali veze s vezom al' voli nas narod lupit vise neg kruha jesti.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Nemoj da mi se brinete
Posle Latvije smo ponovo podigli formu..Nije uopste tacno da Aco ne igra uopste odbranu,prosto covjek igra brze napade..Znaci protivnik opali nekih 20 vise ka nasem kosu,nego kada je sabit bio trener i normalno da primis i zabijes vise..Kad pogledamo sve prijateljske,igramo bolju odbranu nego prije,sto same pobjede i govore.Cak se i presing igra,znaci cjela filozofija je igramo brze..Holandani su 3,4 puta sa svukom sirene sutirali!!Gruziji respekt,ali uzimajte vi bodove u rumuniji.. Go Bosna!
Znaci ostali smo na jednom pleju, Aco se opasno kocka sa ovom pozicijom, prvo Gordic, Pasalic, pa Adamovic i sada Naletilic.
Ocito je da ce Zek Zek igrati 40 mintua sto nikako nije dobro, onako je Josip mogao odraditi 4,5 minuta kvalitetne odbrane i odmora za Zeku.
Ako nam umor ne dohaka, mozemo uzeti ovu Gruziju, ali realno gledajuci, bit ce pravo tesko, ljudi su zeznuti, igraju kosarku, imaju kvalitetnu ekipu,pa ko koga zezne veceras.
Ocito je da ce Zek Zek igrati 40 mintua sto nikako nije dobro, onako je Josip mogao odraditi 4,5 minuta kvalitetne odbrane i odmora za Zeku.
Ako nam umor ne dohaka, mozemo uzeti ovu Gruziju, ali realno gledajuci, bit ce pravo tesko, ljudi su zeznuti, igraju kosarku, imaju kvalitetnu ekipu,pa ko koga zezne veceras.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da li će biti sutra karte na prodaju ispred Skenderije ?
Someone's mouth said paint them all red.
tarikz je napisao/la:Da li će biti sutra karte na prodaju ispred Skenderije ?
sutra ne,danas mozda
Moja greška hehe, hvala na odgovoru. 
Someone's mouth said paint them all red.
-
nanek
10 i 15 km karte za tekmu ? To protiv Spanije igramo? Ljudi gdje vi zivite? Jutros pricam sa jednim kosarkaskim strucnjakom radi covjek u savezu i kaze
ljudi su budale ako daju tolike pare.Ovo je kaze cisto zakidanje ljudi jer kako se tamo prica ovo je jedinstvena prilika,sad preko euforije malo pare da se uzmu.Eto konto sam otici kupiti kartu bio sam i na prosloj tekmi i platio 10 km kartu,ali bi bilo jos sigurno duplo vise raje da su karte jeftinije, sada necu iz principa
pa ovo je cista kradja!Ne dolazi Lebron
u skenderiju! Znaci ovo je moje misljenje i ne trebate ga uvazavati ali nek se ti ljudi zapitaju malo, kakve oni to standarde postavljaju.
ljudi su budale ako daju tolike pare.Ovo je kaze cisto zakidanje ljudi jer kako se tamo prica ovo je jedinstvena prilika,sad preko euforije malo pare da se uzmu.Eto konto sam otici kupiti kartu bio sam i na prosloj tekmi i platio 10 km kartu,ali bi bilo jos sigurno duplo vise raje da su karte jeftinije, sada necu iz principa
u skenderiju! Znaci ovo je moje misljenje i ne trebate ga uvazavati ali nek se ti ljudi zapitaju malo, kakve oni to standarde postavljaju.
nanek je napisao/la:10 i 15 km karte za tekmu ? To protiv Spanije igramo? Ljudi gdje vi zivite? Jutros pricam sa jednim kosarkaskim strucnjakom radi covjek u savezu i kaze
ljudi su budale ako daju tolike pare.
U fudbalu il ti ga nogometu, protiv San marina karta je 10, 15 i 30 KM. Ko to dolazi, Fernando Torres?
Karte su normalna cijena i ko god ima slobodno i tih 10-15 KM u dzepu, treba otici.
Ovo je fina prica koja je pocela da se prica, cijene karata su primjerene reprezentaciji i standardu u Sarajevu, gdje ima mjesta na kojima kafa kosta 3,4 KM. Ko moze, treba doci i pomoci repki, dati im tih 10 KM, jer im je svaka marka zauhar i napokon se koristi u prave svrhe.nanek je napisao/la:10 i 15 km karte za tekmu ? To protiv Spanije igramo? Ljudi gdje vi zivite? Jutros pricam sa jednim kosarkaskim strucnjakom radi covjek u savezu i kaze
Slazem se da bi jeftinije karte uzrokovale vecu posjetu, ali protiv Latvije je Skenderija bila puna, pa sto snizavati cijenu kada je interesovanje veliko.
Da je u pitanju tekma sa Rumunijom, Holandijom pa i nekako da se snizi karta, ali ovo je najjaca repka u grupi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
nanek
@buducnost
Citaj to fino moje misljenje
A izmedju ostalog o ukusima ne valja raspravljati ali po mom ukusu cu ti reci ovako.
1.Fudbal najvaznija sporedna stvar(neki ce reci kako za koga )
2.Dzeko,Ibisevic,Pjanic,Spahic,Misimovi
3.Teletovic,Dedovic.......................
4.Znala je biti 10 i karta protiv jacih od san marina.
5.Volio bi da hoce stavit kazem ti bar u pola manje, pa bi tek onda
pricali o nekih 10 hiljada sto neko gore
rece.A do tada cemo se nacekati.
A volio bi saznati cijene karata kod
susjeda koji imaju duplo veci standard od nas Hrvati i Slovenci da ne govorim.
@bh drug ovo je itekako fina tema za
pricati pa gledaj i ovako 5 momaka 50 km ili 25 nije isto. A drug vazda pricamo o tom nekom kapacitetu
repke a finci nas kantaju ne tako davno,portugalci itd...Al tema je
fina za pricati pa ljudi ovo je Bosna.Protiv Latvije nije bila puna skenderija a nece ni protiv Gruzije sigurno.
Citaj to fino moje misljenje
@bh drug ovo je itekako fina tema za
pricati pa gledaj i ovako 5 momaka 50 km ili 25 nije isto. A drug vazda pricamo o tom nekom kapacitetu
repke a finci nas kantaju ne tako davno,portugalci itd...Al tema je
fina za pricati pa ljudi ovo je Bosna.Protiv Latvije nije bila puna skenderija a nece ni protiv Gruzije sigurno.
-
gambleSarajevo
- Kontakt:
al zato topalko u barlotiju cener ulaz,spica bolje to zar ne...nanek je napisao/la:Citaj to fino moje misljenjeA izmedju ostalog o ukusima ne valja raspravljati ali po mom ukusu cu ti reci ovako.
ovi momci ce se plasirati na euro znas sta to znaci,kako mozes uopste reci da je ovo skupo i treba da uzmu na kartama,halal im svaka marka
1921
e da je vidjet tu kafu od 4 km u sarajevubhsport je napisao/la:Ovo je fina prica koja je pocela da se prica, cijene karata su primjerene reprezentaciji i standardu u Sarajevu, gdje ima mjesta na kojima kafa kosta 3,4 KM. Ko moze, treba doci i pomoci repki, dati im tih 10 KM, jer im je svaka marka zauhar i napokon se koristi u prave svrhe.nanek je napisao/la:10 i 15 km karte za tekmu ? To protiv Spanije igramo? Ljudi gdje vi zivite? Jutros pricam sa jednim kosarkaskim strucnjakom radi covjek u savezu i kaze
Slazem se da bi jeftinije karte uzrokovale vecu posjetu, ali protiv Latvije je Skenderija bila puna, pa sto snizavati cijenu kada je interesovanje veliko.
Da je u pitanju tekma sa Rumunijom, Holandijom pa i nekako da se snizi karta, ali ovo je najjaca repka u grupi.
inače, mislim da je 10km za tekmu reprezentacije i više nego pristojna cijena. reprezentacija vrijedi i više od toga, skenderija i ono što ona pruža ne vrijedi ni pola marke, pa eto, taman negdje na sredini... cener je ok.
a to što neki ljudi prvi put čuju da gruzija igra košarku i nije ih stid to napisati , to je posebna priča.
Osjecam da moram odgovoriti..nanek je napisao/la:@buducnost
Citaj to fino moje misljenjeA izmedju ostalog o ukusima ne valja raspravljati ali po mom ukusu cu ti reci ovako.
1. Fudbal je nekada bio najvaznija sporedna stvar na svijetu, sada je postao samo jedan veliki biznis. Svi ce se sloziti da je fudbal kao sport spao na jako niske grane.
2. Dzeko i ostali, koliko god oni meni bili dragi nikad se nisu plasirali na jedno veliko takmicenje. Dok ovi pod 3 to jesu.
3. Vec receno..
4. Da jeste, protiv Azerbejdzana..
Glupo je uopste raspravljati o cijenama...kod nas je narod takav da stalno misli da nego hoce da ga zahebe...pa da su stavili 5km parter mi bi se pitali "sto tako malo,zahebace nas nesta 100%" i govorili kako treba besplatan ulaz da bude ili uz neku simbolicnu naknadu ko kolko hoce...
Trebamo da budemo sretni sto mozemo da gledamo repku u SA,sta bi da moras ici u tuzlu ili zenicu pa pored karte od 10-15 km placati prevoz(gorivo),hranu kao sto neki moraju placati sto dodju iz jablanice npr.,al se opet ne zale na cijenu...Ja mislim da mi imamo dovoljno ljubitelja kosarke u sarajevu da se ne treba brinuti sto 2-3 covjeka nece da dodju,vidjelo se to i na juniorskom prvenstvu gdje ne znam je li ikad bilo vise ljudi na utakmicama...ja ocekujem i veceras punu skenderiju ako ne i vise nego protiv latvije...moguce da bude kao protiv partizana kad je bosna asa igrala(sale,perkovic,williams,markovic...),sjecam se da nas je po stepenicama bilo

a neko je pitao koliko su kod komsija ulaznice..za utakmicu SRB-CG ulaz je bio besplatan
Trebamo da budemo sretni sto mozemo da gledamo repku u SA,sta bi da moras ici u tuzlu ili zenicu pa pored karte od 10-15 km placati prevoz(gorivo),hranu kao sto neki moraju placati sto dodju iz jablanice npr.,al se opet ne zale na cijenu...Ja mislim da mi imamo dovoljno ljubitelja kosarke u sarajevu da se ne treba brinuti sto 2-3 covjeka nece da dodju,vidjelo se to i na juniorskom prvenstvu gdje ne znam je li ikad bilo vise ljudi na utakmicama...ja ocekujem i veceras punu skenderiju ako ne i vise nego protiv latvije...moguce da bude kao protiv partizana kad je bosna asa igrala(sale,perkovic,williams,markovic...),sjecam se da nas je po stepenicama bilo
a neko je pitao koliko su kod komsija ulaznice..za utakmicu SRB-CG ulaz je bio besplatan
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
-
nanek
E bravo melo hvala za info.
Hmm znaci za jednu Srbiju, koja je za nas trenutno izmislila kosarku, eto drzali smo se neko ce reci u Sloveniji ali cinjenica je da su igrali sa pola snage sa nama.Znaci besplatan ulaz ,kako sam vidjeo bila je puna dvorana na nekim slikama. Hmm Dinamo igra za ulazak u Ligu prvaka karta je ja mislim 1 kuna nek me neko ispravi ako lazem.
Da se igra u Tuzli ,Zivinicama,karta bi bila 3 i 5 km.
Nije to drug moj 2 3 momka nego 2 3 hiljade vjeruj ti meni. Nego sta smo nego ovce i to dobre ovce.
Jos nesto, ako bude puna skenderija veceras a na toj tekmi sto spominjes sam bio i raja je bila ne samo na stepenicama nego i na onom ulazu se nagurala jer se nije moglo gdje gore ici vise,(a i tada nije ulaz bio ovoliko bar koliko se sjecam, a ona repka je opet izmislila kosarku za ovu repku) znaci ako bude puna skenderija eto ako ti sta znaci ja se brisem sa foruma. A to je vjeruj mi nemoguce! Ne mislim da hoce neko eto licno mene da zahebe nego kazem ti ovo je Bosna.
Hmm znaci za jednu Srbiju, koja je za nas trenutno izmislila kosarku, eto drzali smo se neko ce reci u Sloveniji ali cinjenica je da su igrali sa pola snage sa nama.Znaci besplatan ulaz ,kako sam vidjeo bila je puna dvorana na nekim slikama. Hmm Dinamo igra za ulazak u Ligu prvaka karta je ja mislim 1 kuna nek me neko ispravi ako lazem.
Da se igra u Tuzli ,Zivinicama,karta bi bila 3 i 5 km.
Nije to drug moj 2 3 momka nego 2 3 hiljade vjeruj ti meni. Nego sta smo nego ovce i to dobre ovce.
Jos nesto, ako bude puna skenderija veceras a na toj tekmi sto spominjes sam bio i raja je bila ne samo na stepenicama nego i na onom ulazu se nagurala jer se nije moglo gdje gore ici vise,(a i tada nije ulaz bio ovoliko bar koliko se sjecam, a ona repka je opet izmislila kosarku za ovu repku) znaci ako bude puna skenderija eto ako ti sta znaci ja se brisem sa foruma. A to je vjeruj mi nemoguce! Ne mislim da hoce neko eto licno mene da zahebe nego kazem ti ovo je Bosna.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, farenhajt, Google Adsense [Bot], legendarnadruga i 25 gostiju.