nemoj protiv njih, igraj protiv Kockara, jesu moji, al' izgubiće garant, igraju s igračem manje, nema kapitena, tek od 4. kola najvjerovatnije će biti kompletniSenaid L.F.C je napisao/la:ne znam mafija ste,sad se kladim protiv plavog vlaka kad vec kazes da ce platitanonimni je napisao/la:pa i nije![]()
šta me to zanima, nisam se na tu kladio
one iz Blue Traina ću razvalit', oborili me za 12,50 KM
![]()
![]()
![]()
p.s. gdje je onaj Emir, ne radio ja drugo kolo ?
edit:daj namjesti jedan pa javi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
haj onda cu protiv tvoji a ti igraj za moje nismo izgubili od 7 kolaanonimni je napisao/la:nemoj protiv njih, igraj protiv Kockara, jesu moji, al' izgubiće garant, igraju s igračem manje, nema kapitena, tek od 4. kola najvjerovatnije će biti kompletniSenaid L.F.C je napisao/la:ne znam mafija ste,sad se kladim protiv plavog vlaka kad vec kazes da ce platitanonimni je napisao/la:pa i nije![]()
šta me to zanima, nisam se na tu kladio
one iz Blue Traina ću razvalit', oborili me za 12,50 KM
![]()
![]()
![]()
p.s. gdje je onaj Emir, ne radio ja drugo kolo ?
edit:daj namjesti jedan pa javi![]()
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam ne pijem ni mimo Bajrama, tako da nema potrebe ni za BajramDonVito je napisao/la:
Legenda jesi pio za Bajramgdje je mali Zomby.. Edin, baltazar, muki, siljo & co..
Slobodno što se mene tiče, imaš moj blagoslov ako ti se šta svidi kupi, uz uslov da te hoćeSA1946 je napisao/la:
Mozda naletim nekad u septembru,nemoj samo svegati da ti kupim batre necu da dusu grijesim.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
baciću marku, samo, ko će radit' ponudu ?Senaid L.F.C je napisao/la: haj onda cu protiv tvoji a ti igraj za moje nismo izgubili od 7 kola
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Gdje izaci a da su dobre koke.Jbt vi imate samo one kafice dole kod dvorane i to je to.legenda reala je napisao/la:Slobodno što se mene tiče, imaš moj blagoslov ako ti se šta svidi kupi, uz uslov da te hoćeSA1946 je napisao/la:
Mozda naletim nekad u septembru,nemoj samo svegati da ti kupim batre necu da dusu grijesim.![]()
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
emiranonimni je napisao/la:baciću marku, samo, ko će radit' ponudu ?Senaid L.F.C je napisao/la: haj onda cu protiv tvoji a ti igraj za moje nismo izgubili od 7 kola
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- legenda reala
- Kontakt:
Kaže Amar u BumeranguSA1946 je napisao/la:
Gdje izaci a da su dobre koke.Jbt vi imate samo one kafice dole kod dvorane i to je to.
Pa ja ono od mosta do dvorane i to je to, šta će ti više
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gdje dodje taj Bumerang otprilike,da se pripremim. 
- legenda reala
- Kontakt:
Ma predzadnji onaj dolje do dvorane, ma ima veliku baštu ba, znašSA1946 je napisao/la:Gdje dodje taj Bumerang otprilike,da se pripremim.
Kad im uletim jednu noc dole.legenda reala je napisao/la:Ma predzadnji onaj dolje do dvorane, ma ima veliku baštu ba, znašSA1946 je napisao/la:Gdje dodje taj Bumerang otprilike,da se pripremim.
- legenda reala
- Kontakt:
klizeći haSA1946 je napisao/la:
Kad im uletim jednu noc dole.
Ko je Amarlegenda reala je napisao/la:klizeći haSA1946 je napisao/la:
Kad im uletim jednu noc dole.![]()
i Amar je
- legenda reala
- Kontakt:
Nek ti se sam predstaviSA1946 je napisao/la:Ko je Amarlegenda reala je napisao/la:klizeći haSA1946 je napisao/la:
Kad im uletim jednu noc dole.![]()
i Amar je
bagrcavi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zna li neko placal se kazna ako ne izvadis licnu kartu dva mjeseca poslije navrsavanja 18 godina i kolika je? 
Ko se zaljubio? Jesam, al' u sport, pratim ga u zadnje vrijeme u obilju.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@Donnie
Ne bi trebalo, jer ja sam je izvadio poslije 4 mjeseca nakon što sam napunio 18.
Ne bih je ni tada izvadio da mi nije trebala za upisa na fakultet.
Ne bi trebalo, jer ja sam je izvadio poslije 4 mjeseca nakon što sam napunio 18.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- Donnie Darko
- Kontakt:
I meni evo taman 4 mjeseca prosla, samo sto meni treba da se mogu opijat ko covjekGaziHusrevbeg je napisao/la:@Donnie
Ne moraš biti bogat i lijep samo budi dobar i pokloni mi cvijet :ugeek:

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ljudi necete vjerovati , cijeli ramazan postio , nisam pio haman 2 mjeseca (starija raja sa chata zna o cemu pricam
) Back on pravi put 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.