pa sta sad ti hoces rec sta sto sloboda igra iduce gosine mozda se neko boji boli me ba jarane q..rac sto sloboda igra iili ne igra zivo mi se j.e.be ko god hoce problema nade ih sta sad i vi ste prije tekme bili svi extra fini a sada niko nije prdno sad lafo heroji ... nabrijte se prijetite iduce godine kad trebadnete doci pa cete vidjeti kako cete biti docekani i ispraceni ne brini ....docekali vas ko prave komsije ugostili vi se poslije nesto nakurcili selo, seljaci ovo ono razbicemo ... razbicete k...inu .... okrenite se sebi otjerajte cigana ovo vam govorim prijeteljski bio je on i trener Bratstva pokupio lovu nista nije napravio i zbriso HALLLO DOK NIJE KASNO!!!!VolimTz je napisao/la:Halo bolan, o kakvoj ti sramoti pričaš, de pogledaj malo oko sebe na tekmi, kakve su ono Ultra-vuvuzuele !? Baš me interesuje od kada su one Ultra, slijedeći put prije tekme, vam to treba pokupit' idete na **** s tim. A pazi prije tekme ni Aniste ovdje smjeli da kažete. Ali vidiš najvjerovatnije, slijedeće sezone će Sloboda opet igrati ovu ligu, tako da nemoj puno srati ovdje.Marokanac je napisao/la:Nažalost "junaštvo" je izbrisano. Haman došlo iz dupeta u glavu pa brže bolje da se sakrije sramota
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca
joksimovic je napisao/la:Čuuj sad to i za Rahmanovića.Samo ću sad jedno reći ovo više nije Sloboda,ovdje nema nikakvog patriotizma -OVI ŠTO NAM SAD VODE KLUB ,SU SAMO TU ZBOG SVOJIH LIČNIH INTERESA .NJIH TREBA JAVNO PROZVATI -jer će nas samo još dublje u ponor gurnuti.
evo pocelo je i prije neko sto sam ocekivao
Baš sam vidio, imate ekipu Hardcore Hooligans, nema šta.green je napisao/la: pa sta sad ti hoces rec sta sto sloboda igra iduce gosine mozda se neko boji boli me ba jarane q..rac sto sloboda igra iili ne igra zivo mi se j.e.be ko god hoce problema nade ih sta sad i vi ste prije tekme bili svi extra fini a sada niko nije prdno sad lafo heroji ... nabrijte se prijetite iduce godine kad trebadnete doci pa cete vidjeti kako cete biti docekani i ispraceni ne brini ....docekali vas ko prave komsije ugostili vi se poslije nesto nakurcili selo, seljaci ovo ono razbicemo ... razbicete k...inu .... okrenite se sebi otjerajte cigana ovo vam govorim prijeteljski bio je on i trener Bratstva pokupio lovu nista nije napravio i zbriso HALLLO DOK NIJE KASNO!!!!

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Ne vraćajte se u PL molim vas 

Ne nastupajte vise u euro takmicenjima molim vassamozeljo1987 je napisao/la:Ne vraćajte se u PL molim vas

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Ne nastupajte vise u euro takmicenjima molim vassamozeljo1987 je napisao/la:Ne vraćajte se u PL molim vas

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ne mijesaj zastitare sa navijacimaVolimTz je napisao/la:green je napisao/la:
Baš sam vidio, imate ekipu Hardcore Hooligans, nema šta.

Zavrsni radovi na pomocnom terenu stadiona Tusanj privode se kraju !
Otvaranje pocetkom septembra
Otvaranje pocetkom septembra

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma de, luka sine moj,gdje ti to svrstavas gradinu,nisi ti gledao utakmicu i ne donosi zaključke ako si vidio vidio isječke.Ne bi ja rekao da je to bila gruba utakmica kao veliki murigno sto piše i blati po novinama.Ja samo znam da ako sloboda nastavi ovako pljuvati neće dobro proći.Mi smo jedina ekipa koja može njoj pomoći da uđe ,a kako ona radi mislim da će sebi nanjeti najviše .Ovo je prrva liga nije premier ,ovdje bez 3-4 kluba prijateljska nikad nećes ući. Pozdrav za sve ljubitelje fudbalaLuka je napisao/la:Navijac sam Gradine,malo prije sam pogledao ovaj video o utkamici u gracanici,,i na kraju sam bio na neki nacin tuzan,susojecam se sa navijacima slobde..ovaj ciganluk sloboda nije zasluzila igranjem u prvoj ligi,i ovaj ciganluk gdje ulazi ovaj navijac i gurkanje izmedju igraca a vidim i ibrakovic nesto se rasoravlja..ovo sloboda nije zasluzila opet ponavljam,nek se stide odogovrne osobe sta su priustile navijacima i simpatizerima slobode da igra sa ovim nizerazrednim klubovima i da igraci slobode i cijela uprava bude prisiljena da ovako reagira na nemocan nacin,na nacin na koji se osjecaju izdano i nemocno..fukare budite uz klub sloboda je institucija i mora da zivi i zivjet ce abd..i nemojte se prepirat sa ovim iz gracanice,oni su mala saka naspram vaS,oni su samo jaki na forumima ,tako su i nama prijetili da nemsijemo doc na njihov stadion ,kako ce nas razvalit i tako te stvari,,a otisli smo gore i proslavili ulazak..pozz svima,izvinte sto vam zauzimam prostor ovdje,ali sam morao komentarisat..nadam se derbiju GRADINA-SLOBODA U PREMIJER LIGI SLEDECE SEZONE..
samozeljo1987 je napisao/la:Ne vraćajte se u PL molim vas
Ma nećemo eto se vratit, samo za tebe eto nek ti udovolje tebi i takvima kao što si ti, ja znam da je tebi cejf da gledas vise Slobodu u 1 ligi Federacije nego u PL a takvih je dosta kao ti !
Ma ja sam za to da se više ovdje ne obaziremo puno na ove provokacije na neke "naviače" koji vjerovatno nisu ni odgledati neku utakmicu svog "voljenog" kluba nego samo ovdje troše vrijeme na našoj temi a mi kao mi ne možemo a da ne odgovorimo na provokaciju.
Nego treba se okrenut ljudi na sledeću utakmicu i malo da se saberemo i to je to, otić u subotu podržati klub i to je to, i naravno da pobijedimo Bosnu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
harry_90 je napisao/la:Ne nastupajte vise u euro takmicenjima molim vassamozeljo1987 je napisao/la:Ne vraćajte se u PL molim vas

-
- Kontakt:
Nama dobro, zaradimo nekih eurića
, a vi ? čekaj druga liga , jest merak liga bez vas 

Vama merak nema vas ko naguzit u po sarajevasamozeljo1987 je napisao/la:Nama dobro, zaradimo nekih eurića, a vi ? čekaj druga liga , jest merak liga bez vas

-
- Kontakt:
prošla sezona 4:0 i 0:4 u po Tuzle, da se razumijemodjulba je napisao/la:Vama merak nema vas ko naguzit u po sarajevasamozeljo1987 je napisao/la:Nama dobro, zaradimo nekih eurića, a vi ? čekaj druga liga , jest merak liga bez vas
![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
Ja tegobe i cefina.samozeljo1987 je napisao/la:Nama dobro, zaradimo nekih eurića, a vi ? čekaj druga liga , jest merak liga bez vas
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
De ba šta vam je ? Pustite dijete tek počeo da svršava ako uopšte zna šta je to .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Ti rece u postu ranije da je utakmica u subotu. Zar nije u nedjelju u 17. Sa Bosnom.fukara87 je napisao/la:De ba šta vam je ? Pustite dijete tek počeo da svršava ako uopšte zna šta je to .
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eee tacno je to, dugo mi veci merak nije bio kad sam usao na stadion na gostovanju nego sad u gracanici....steta sto nema jos i Orasja i Gradine ova liga bi veci cirkus bila od PL
, a ovako valja u Krajinu gore- ne isao ja bgm hehehe
a fkt mi postaju nejasni ovi iz Gracanice, ja ne znam da je iko od nas provocirao ili pravio incidente sa domacim navijacima ili ljudima u gradu, psovanja bude svugdje- a cak i to je manja ekipa radila,,jbg toliko ljudi jos imas pjanih drogiranih mora neko srat, bitno je valjda kako su se ponasali ljudi koji se pitaju nesto i koji su zaustavili svako sranje osim onog zastitara koji je dobre vitre negdje dao haman heheh
mi smo prosli kraj momaka sa bubnjem, vjerovatno su i oni transovi bili tu cim nesto slazu, momcic zadaje ritam na bubnju niko nista mu nije rekao al mogli smo sve pokupit od njih ondje, i bezveze se nabija tenzija Gracanica, Gradacac i jos par mjesta mi nismo ni isli sa namjerom da trazimo problem, imam i ja dosta jarana i saradnika dole itd itd a ovaj marokanac samo sto nije rekao sto niste nas napali niste nista smjeli itd itd, druze moglo se dole sve demolirat , nit murije nit cega da se htjelo- al nema nikakvog razloga, ko je korektan prema nama i mi smo prema njemu, naravno budala uvijek ima, ali eto dzaba se pokusavaju dignut tenzije pa da svasta bude ako bi se igralo do godine opet ili ovdje kad ljudi dodju u Tz na gostovanje. stvarno je to na ovoj relaciji bezveze , pokusavaju se stvoriti problemi na relaciji gdje ih nema i gdje ih nikad nije bilo sto se JASNO vidjelo po ponasanju svake od nasih ozbiljnijih ekipa dole...a koliko ljudi je bilo na stadionu koji simpatisu Slobodu sam vidio najbolje kad je go pao, pa skoro pola tribina je skocilo...nakon gostovanja Slobode u Lukavcu bit ce ti jasniji ovaj post.

a fkt mi postaju nejasni ovi iz Gracanice, ja ne znam da je iko od nas provocirao ili pravio incidente sa domacim navijacima ili ljudima u gradu, psovanja bude svugdje- a cak i to je manja ekipa radila,,jbg toliko ljudi jos imas pjanih drogiranih mora neko srat, bitno je valjda kako su se ponasali ljudi koji se pitaju nesto i koji su zaustavili svako sranje osim onog zastitara koji je dobre vitre negdje dao haman heheh
mi smo prosli kraj momaka sa bubnjem, vjerovatno su i oni transovi bili tu cim nesto slazu, momcic zadaje ritam na bubnju niko nista mu nije rekao al mogli smo sve pokupit od njih ondje, i bezveze se nabija tenzija Gracanica, Gradacac i jos par mjesta mi nismo ni isli sa namjerom da trazimo problem, imam i ja dosta jarana i saradnika dole itd itd a ovaj marokanac samo sto nije rekao sto niste nas napali niste nista smjeli itd itd, druze moglo se dole sve demolirat , nit murije nit cega da se htjelo- al nema nikakvog razloga, ko je korektan prema nama i mi smo prema njemu, naravno budala uvijek ima, ali eto dzaba se pokusavaju dignut tenzije pa da svasta bude ako bi se igralo do godine opet ili ovdje kad ljudi dodju u Tz na gostovanje. stvarno je to na ovoj relaciji bezveze , pokusavaju se stvoriti problemi na relaciji gdje ih nema i gdje ih nikad nije bilo sto se JASNO vidjelo po ponasanju svake od nasih ozbiljnijih ekipa dole...a koliko ljudi je bilo na stadionu koji simpatisu Slobodu sam vidio najbolje kad je go pao, pa skoro pola tribina je skocilo...nakon gostovanja Slobode u Lukavcu bit ce ti jasniji ovaj post.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Navodno je Rahmanovic isao negdje na probu a nikog nije pitao i zbog toga je izbacen.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.