Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Sto se mene tice neka vrate nazad Del Piera i neka oslobode Contea i nista nam netreba vise.. I idemo po 31 titulu....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- HeavensWonder
- Kontakt:
I po 3cu aBd...SoloJuve26 je napisao/la:Sto se mene tice neka vrate nazad Del Piera i neka oslobode Contea i nista nam netreba vise.. I idemo po 31 titulu....
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Širina u timu Juventusa, 3 igrača za svaku poziciju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Slušam intervju Giulie Bongiorno, kaže da iz razloga što bi Carrobia čekale enormne kazne zbog namještanja, uradio je jedinu stvar koju je mogao kako bi sebi smanjio kaznu, a to je da krivicu prebaci na ostale igrače i trenera.
Drugi advokat dovodi u pitanje kredibilitet Carrobia, on je optužio sve igrače i trenera da su bili na sastanku gdje se navodno govorilo da će se namjestiti meč, ako je tako, on se pita kako je moguće da mnogi od igrača nisu uopšte optuženi da su znali za namještanje, a nisu prijavili. Cirkus
Conte za gazzetu kaže da je uvjeren da će biti oslobođen (volio bih da dijelim taj optimizam jer znam kakva je banana država Italija i sudstvo prema Juventusu).
Za napadača kaže - neko će doći.
Jedan komentar sa VS:
"Giulia Bongiorno riuscirebbe a salvare anche Hitler. Bongiorno è il vero Top Player".

Drugi advokat dovodi u pitanje kredibilitet Carrobia, on je optužio sve igrače i trenera da su bili na sastanku gdje se navodno govorilo da će se namjestiti meč, ako je tako, on se pita kako je moguće da mnogi od igrača nisu uopšte optuženi da su znali za namještanje, a nisu prijavili. Cirkus
Conte za gazzetu kaže da je uvjeren da će biti oslobođen (volio bih da dijelim taj optimizam jer znam kakva je banana država Italija i sudstvo prema Juventusu).
Za napadača kaže - neko će doći.
Jedan komentar sa VS:
"Giulia Bongiorno riuscirebbe a salvare anche Hitler. Bongiorno è il vero Top Player".
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
31?SoloJuve26 je napisao/la:Sto se mene tice neka vrate nazad Del Piera i neka oslobode Contea i nista nam netreba vise.. I idemo po 31 titulu....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Alex je .... smajlikojiskačeubazenbezvodeodsreće....

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- pinturicchio30
- Kontakt:
Conte "Imam povjerenje u suce koji ce ocjeniti zalbu.Ja sam uvjeren da ce pazljivo procitati zalbu.Imam cistu savjest"
Conte "Kad sam prvi put cuo svoje ima u namjestanju utakmice ja sam se nasmijao.Sve se je promjenilo kad su mi upali u kucu"
Conte "Jako sam ljut na Stellinia i zao mi je sto sam ga izgubio kao saradnika.Stellini je znao kakve ce biti moja reakcija i to je istina..Ja sam tezak karakter"
Conte "Drago mi je zbog transfera koje smo do sada uradili.Uradili smo ono sto smo planirali.Sad je potrebno dovrsiti ruzu.Koga treba da biram izmedju Ljorenta i Dzeke..To cu uraditi u dogovoru sa Marottom al neko ce doci"
Conte "Kad sam prvi put cuo svoje ima u namjestanju utakmice ja sam se nasmijao.Sve se je promjenilo kad su mi upali u kucu"
Conte "Jako sam ljut na Stellinia i zao mi je sto sam ga izgubio kao saradnika.Stellini je znao kakve ce biti moja reakcija i to je istina..Ja sam tezak karakter"
Conte "Drago mi je zbog transfera koje smo do sada uradili.Uradili smo ono sto smo planirali.Sad je potrebno dovrsiti ruzu.Koga treba da biram izmedju Ljorenta i Dzeke..To cu uraditi u dogovoru sa Marottom al neko ce doci"
Ma vratite Alexa i sve vam je oprošteno i kriketašu i pijanom Agnellijičiću...
Llorente ili Džeko, Matri, Vučinić, Giovinco, Alex, Quagliarela... Boakyea na kaljenje u neki drugi tim...
Imali bi i skok i manevar, i brzinu i snagu...
Znam da je skoro nemoguće ali ako postoji i najmanja mogućnost...

Llorente ili Džeko, Matri, Vučinić, Giovinco, Alex, Quagliarela... Boakyea na kaljenje u neki drugi tim...
Imali bi i skok i manevar, i brzinu i snagu...
Znam da je skoro nemoguće ali ako postoji i najmanja mogućnost...
- SoloJuve26
- Kontakt:
milanist je napisao/la:31?SoloJuve26 je napisao/la:Sto se mene tice neka vrate nazad Del Piera i neka oslobode Contea i nista nam netreba vise.. I idemo po 31 titulu....![]()
![]()
![]()
![]()
- pinturicchio30
- Kontakt:
Conte "Cujem da je Juve bio inspirsan Mazzarievim Napoliem.Mozete kopirati brojeve al to je svakako vrlo razlicit mentalitet,nacin postupanja kod natjecanja,zelja da se bude proaktivan,princpiti u igri.Jel treba da nastavim? "
"ZEMAN? Tu ćemo vidjeti na terenu "-"?
"CIO Juve je uvijek blizu mene. Nikad nisam mislio da podnesem ostavku "-" Nije bilo govora o mogućem podnosenju ostavke ili podjele u klubu? Nikada misao o ostavci, pa čak i Elkann, Agnelli predsjednik i direktor Marotta nikada nisu uzeti u obzir ovu hipotezu. "
"PROTIV Parme RAČUNAM Povratak na klupu" - "U subotu ću također početi moju ligu? Ponavljam još jednom povjerenje u suce, moja prisutnost na sudu je bio samo znak poštovanja prema njima. Osjecam pozitivan ishod.
"ZEMAN? Tu ćemo vidjeti na terenu "-"?
"CIO Juve je uvijek blizu mene. Nikad nisam mislio da podnesem ostavku "-" Nije bilo govora o mogućem podnosenju ostavke ili podjele u klubu? Nikada misao o ostavci, pa čak i Elkann, Agnelli predsjednik i direktor Marotta nikada nisu uzeti u obzir ovu hipotezu. "
"PROTIV Parme RAČUNAM Povratak na klupu" - "U subotu ću također početi moju ligu? Ponavljam još jednom povjerenje u suce, moja prisutnost na sudu je bio samo znak poštovanja prema njima. Osjecam pozitivan ishod.
Pozdrav Juventini odavno pratim ss.ba/forum i evo odlučio sam da se registrujem da nas je više Forza Juve !! 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★ STILE JUVE ! ! !
reko da se nisi zabrojao, da nisi preskocio koju?SoloJuve26 je napisao/la:milanist je napisao/la:31?SoloJuve26 je napisao/la:Sto se mene tice neka vrate nazad Del Piera i neka oslobode Contea i nista nam netreba vise.. I idemo po 31 titulu....![]()
![]()
![]()
![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- katapult81
- Kontakt:
I ja sam od skora registrovan i veliki sam pristalica talijansko fudbala i simpatizer Juventusa, pošto prvi puta pišem ovdje iskoristiću priliku i pozdraviti sve navijače 
- SoloJuve26
- Kontakt:
@katapult81 i @StileJuve dobrodošli stavite ovaj potpis ''30 Scudeti vinti sul campo''
Budite britki, pišite o Juveu, učestvujte u konstruktivnim raspravama i branite Staru Damu ...
FORZA JUVE!

Budite britki, pišite o Juveu, učestvujte u konstruktivnim raspravama i branite Staru Damu ...
FORZA JUVE!
- SoloJuve26
- Kontakt:
StileJuve je napisao/la:Pozdrav Juventini odavno pratim ss.ba/forum i evo odlučio sam da se registrujem da nas je više Forza Juve !!
Dobro doso i budi aktivan..
Nemoj zaboraviti ovo staviti dole u potpis
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Dobrodosli obojica i nadam se da ce te biti aktivni....
- masteRofPoker
- Kontakt:
Nikad prestati ovo brojanje, bas kao neki kratki film. Pa dobro to za neke i jeste samo radnja koju mogu gledati u filmu.SoloJuve26 je napisao/la:Milanista#
donesi sebi kokice i uzivaj
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Llorenteov agent kaže da će se sutra saznati novi klub njegovog igrača i da će vjerovatno igrati u Premiershipu. Gazzetta piše kako je Atheltic odredio i cijenu za igrača, ona iznosi 25 miliona plus bonusi. Sky izvještava da bi Quagliarella i Matri trebali ostati i sljedeće sezone u Juventusu bez obzira na eventualni dolazak napadača.
Ne kontam Contea, zašto je uopšte davao intervju toalet papir novini.
Možda da konačno napišu nešto pozitivno o Juventusu. 
Ova dvojica, dobrodošli, keep calm and keep trolling.
Ne kontam Contea, zašto je uopšte davao intervju toalet papir novini.
Ova dvojica, dobrodošli, keep calm and keep trolling.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.