Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ukoliko je večeras utakmica ?
Sloboda Tuzla !!!
MA kako ulaznice skupe??? pa treba KSBIH da zivi! to su 4-5 tekmi i gotovo, ne morate ici na svaku tekmu?? koliko je Sarajevo moze da napunio dvoranu, svaku tekmu sa drugom publikom
Prognoza za veceras: 98-92
Prognoza za veceras: 98-92
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
7 i 59pesmaster je napisao/la:Ukoliko je večeras utakmica ?
Za zivot cijeli!
Ma nije se rodio ko je narodu ugodio a pogotovo našem, nek večeras bude 100- 99 za naše ja zadovoljan
. Momci sretno !
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:7 i 59pesmaster je napisao/la:Ukoliko je večeras utakmica ?
Hvala
Sloboda Tuzla !!!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: 7 i 59
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
stara skolazizu1991 je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: 7 i 59
Za zivot cijeli!
Mašić najvjerovatnije ne igra.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
'ebem ga, ovo kako je krenulo mi ćemo kvalifikacije završiti sa startnom petorkom. Nije ovo dobro nikako.kokuz je napisao/la:Mašić najvjerovatnije ne igra.
Kkao bola Neno nije pno .Previse je 10 km i 15 za kosarkasku utakmicu Bih repke .Ja imam buraza i mi idemo zajedno nas dvojica 20 km treba nam jos dolazimo iz Mostara tu ej jos i prevoz .To izadje 30-40 km Neciji otac radi citav dan za te pare .Sneno#4 je napisao/la:A nije puno dati za Sarajevu, Zelju 12 - 15 KM za evropske utakmice? Ne pricajte gluposti, svi od nas potrose te pare za dan - dva ispijajuci kafe i setkajuci se. Dvorana ce biti puna, bice veceras opet Fanaticosa u jos boljoj postavi.
Ima li ikakve potvrde da je zaista Mirza tražio u ugovoru da ga ekipa mora uvijek pustiti da igra za reprezentaciju,nešto ne vjerujem da bi neki NBA tim pristao na taj paragraf.
Većina reprezentacija ima problema sa odazivom NBA igrača,Bogdan Tanjević je osuo paljbu i na trenera Utaha,na samog igrača i uopće NBA ligu jer mu se Kanter nije odazvao u reprezentaciju.
Po meni postoji opravdana bojazan da bi se ovo moglo desiti i sa Mirzom.
Većina reprezentacija ima problema sa odazivom NBA igrača,Bogdan Tanjević je osuo paljbu i na trenera Utaha,na samog igrača i uopće NBA ligu jer mu se Kanter nije odazvao u reprezentaciju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ima li sanse da neko postavi tekmu veceras kad zavrsi. Ja ne mogu gledati jer ima svoj trening u isto vrijeme. Moze li se uraditi nesto kao prosli put? @Reptil je postavio BIH - Latvija ako se ne varam. To je bilo super
FKS❤️1946
dodješ na drugom poluvrmenu i karta je besplatna.. a i onako najbolje igramo u drugom poluvremenukobe64 je napisao/la:Druze neko nema da plati kartu 10 km ili 15 km , jos dok dodju ne dolaze svi iz sarajeva treba platit prevoz ,i ako ih je 2-3 iz jedne porodice ,.Sto je skupo skupo je za 10 km mozes jes citav dan![]()
Zadnja izmjena: reptil, dana/u 21 avg 2012, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
djokica je napisao/la:Ima li sanse da neko postavi tekmu veceras kad zavrsi. Ja ne mogu gledati jer ima svoj trening u isto vrijeme. Moze li se uraditi nesto kao prosli put? @Reptil je postavio BIH - Latvija ako se ne varam. To je bilo super
Ja cu pokušati opet da snimim tekmu BIH - GRUZIJA.. Ja sam addeco kup snimao ... A sto se tiče BIH - LATVIJA to su radila ekipa Bečke raje. Sve u svemu biti ce BIH - GRUZIJA.. naravno nece biti odmah poslije tekme isti dan, jer se isti snimak mora obraditi tj isjeci reklame i smontirati fino zato sto ce se raditi i kombinirani prenos i tako da ce snimak biti u srijedu eventualno u cetvrtak
Zadnja izmjena: reptil, dana/u 21 avg 2012, 15:00, ukupno mijenjano 3 puta.
Ne znam stvarno ako vam je žao dati tih 10-15 maraka za reprezentaciju, a siguran sam da za dva dana to potrošite ko od šale na svojekakve gluposti. Ni ne trebaju nam takvi u državi, nije svaki dan da repka igra, još košarkaška koja je često na velikim takmičenjima. Uglavnom ja sam siguran da će se večeras ispuniti do posljednjeg mjesta i da ćemo uz nadam se veliku podršku uspjeti da pobijedimo neugodne Gruzijce, ljudi znaju igrati košarku nema šta. Nadam se da će Aco i Mirko znati kako protiv njih, mislim da pored napada moramo odigrati i maksimalno skoncentrisanu odbranu jer oni nisu ni Holandija ni Latvija, dosta su kvalitetniji. Bitno je da Mirzu krene i da sve prođe bez povreda, svakako nam je klupa katastrofalna.
Sretno momci i do pobjede večeras, dajte radosti čitav naciji.
Sretno momci i do pobjede večeras, dajte radosti čitav naciji.
BIH - ENGLESKA U18 KOSARKA (snimak)
BIH - ČEŠKA FINALE U18 KOSARKA (snimak)
ZAHVALJULJEM SE BEČKOJ RAJI ZAJDNO SA CILETOM... HVALA VAM LJUDI NA SNIMCIMA TEKMI NASIH KOSARKASKI MALIH ZMAJEVA 
Kod: Označi sve
http://s8.filecloud.io/t4ycgkfb/7257919/kosarka-u18bih-u18eng-18aug2012%28ton%20asinkron%29.aviKod: Označi sve
http://depositfiles.com/files/j1vpm0xy2Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
reptil je napisao/la:BIH - ENGLESKA U18 KOSARKA (snimak)
BIH - ČEŠKA FINALE U18 KOSARKA (snimak)Kod: Označi sve
http://s8.filecloud.io/t4ycgkfb/7257919/kosarka-u18bih-u18eng-18aug2012%28ton%20asinkron%29.avi
ZAHVALJULJEM SE BEČKOJ RAJI ZAJDNO SA CILETOM... HVALA VAM LJUDI NA SNIMCIMA TEKMI NASIH KOSARKASKI ZMAJČEKAKod: Označi sve
http://depositfiles.com/files/j1vpm0xy2
HVALA DRUZE TEBI I BECKOJ RAJI
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nije.neno#4 je napisao/la:A nije puno dati za Sarajevu, Zelju 12 - 15 KM za evropske utakmice? Ne pricajte gluposti, svi od nas potrose te pare za dan - dva ispijajuci kafe i setkajuci se. Dvorana ce biti puna, bice veceras opet Fanaticosa u jos boljoj postavi.
sto se tice eurobasketa tu ne bi trebalo biti problema jer svi nba igraci koji zele igrati, dodju i igraju. oni koji ne zele oni traze takve izgovoreLBJ MVP je napisao/la:Ima li ikakve potvrde da je zaista Mirza tražio u ugovoru da ga ekipa mora uvijek pustiti da igra za reprezentaciju,nešto ne vjerujem da bi neki NBA tim pristao na taj paragraf.
a ja sam prilicno siguran da su ovo mirzine posljednje kvalifikacije, i da ce igrati samo evropska prvenstva
Ne znam šta se digla tolika frka oko cijena ulaznica. 10 km je sasvim pristojna cijena, ionako se s tribine i navija, 'ebo parter, samo šminkerčići i trebice. Ipak je reprezentacija u pitanju, a mora i Savez valjda neki profit ostvariti. Nama samo da je džabalame, kako god okreneš!
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 3 gosta.