FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

azizmpj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la azizmpj » 20 avg 2012, 18:43

hearts je napisao/la:Gledam snimak sada sa Arene Sarajeva pa ljudi je li moguće da ovaj Sinan Sinanović ovoliko lupa ????? Pa on kaže kako sudija Alečković nije namjerno oštetio Gradinu protiv Olimpica za jedanaesterac ?????? Kakav debil prvo morao bi da zna da alečković ne može da sudi tu utakmicu to je osnova svega, a druga stvar je to što je Jakupović sudio tu utakmicu
A Vaha navro da je Sesar dobio karton zbog gestikulacije, a on otres'o čovjeka dva mu doktora pomagala

**** ti "autoritete" i majku

komentatori su uzas na areni ....a arena kao kanal bas je super ....samo komentatori cccc

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 20 avg 2012, 18:46

Sarajevo1946 je napisao/la:Katastrofalno prvo poluvrijeme, sreća pa smo na vrijeme izjednačili.

Sarajevo nema bekove, nema adekvatne zamjene u napadu, igra je pročitana. Na kraju prvog polouvremena govorim izmjena Zlatković-Karamatić, već viđeno i jedino što Jović zna, kad gle čuda, tako i bi. :roll:

Šablonska igra, bez taktičkih i formacijskih promjena. Moramo mi svaku utakmicu gol primiti. :roll:

U drugom smo bili znatno bolji, ali prije svega jer je Gradina potpuno nespremna ekipa i njima će čudo trebati da ostanu u ligi. Husejinović spremniji od svakog njihovog igrača, što najbolje govori. Rano je još, nisam gledao ostale ekipe, ali po ovome, jedan od najozbiljnijih kandidata za ispadanje, sigurno.

Što se nas tiče, igra koja ne obećava.
cije ti utakmice gledas? Arsenalove, Lehove, Zvezdine ???? nekako ova tvoja prica tukne na te timove pa et rekoh da upitam?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 avg 2012, 19:30

Koji je pakus gracic ako je istina za karte da su cenera,da su razumijemo ima covjek pare al zbog ovog treba sad namjerno bojkotovat pa nek onda prave racunice ,pa nije liga prvaka :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 20 avg 2012, 19:47

adnanhz je napisao/la:Koji je pakus gracic ako je istina za karte da su cenera,da su razumijemo ima covjek pare al zbog ovog treba sad namjerno bojkotovat pa nek onda prave racunice ,pa nije liga prvaka :roll:

ma dobro treba ga i razumiti, cijelu sezonu mu prazan stadion .... i onda doceka dvije tekme da uzme lovu :) :D

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 avg 2012, 20:49

Cekajte , da znate da ce vam doci sigurno 2k ljudi(koliko vec stane) da li bi stavili 5 ili 10 km ? Svakom su u prvom planu pare. Nista neocekivano , cak sasvim pametan potez Gracica , objektivno gledajuci.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 avg 2012, 21:27

Koji je dan utakmica i u koliko sati ?

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 avg 2012, 22:28

Zna li neko zasto nasi treniraju u Hadzicima??? Nagradno pitanje da vidim zna li iko, ako nezna nek se javi meni da mu kazem ;)

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 20 avg 2012, 22:34

ado-hz je napisao/la:Zna li neko zasto nasi treniraju u Hadzicima??? Nagradno pitanje da vidim zna li iko, ako nezna nek se javi meni da mu kazem ;)
Neću da vjerujem da nam opet nešto uslovljavaju na Koševu i da nas ucjenjuju.

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 20 avg 2012, 22:35

ado-hz je napisao/la:Zna li neko zasto nasi treniraju u Hadzicima??? Nagradno pitanje da vidim zna li iko, ako nezna nek se javi meni da mu kazem ;)
Zato sto je na Kosevu na pomocnom plastika a nece da unistavaju glavni teren.Irfan je dole glavni u Hadzicima tako da nema frke oko placanja.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 avg 2012, 22:42

SA1946 je napisao/la:
Zato sto je na Kosevu na pomocnom plastika a nece da unistavaju glavni teren.Irfan je dole glavni u Hadzicima tako da nema frke oko placanja.
Da je plastika jest, da nece glavni da unistavaju i to je moguce...ostalo...ambalaza rotira oooo ambalaza rotira eeee

High

Post Postao/la High » 21 avg 2012, 11:00

Lepotanu Zlatkoviću je danas rođendan. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

payton

Post Postao/la payton » 21 avg 2012, 12:12

za viked za sarajevo i okolinu najavljuju se temperature izmedju 34-38 C
bice tesko , bice vruce..ali moraju dobiti i ostati prvi na tabeli
YES.WE.DID.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 avg 2012, 13:05

HZ_ilidzaa je napisao/la:Cekajte , da znate da ce vam doci sigurno 2k ljudi(koliko vec stane) da li bi stavili 5 ili 10 km ? Svakom su u prvom planu pare. Nista neocekivano , cak sasvim pametan potez Gracica , objektivno gledajuci.
najnormalnije i nama je bio 15 zapad na kosevu i vama je bio 10 jug na grbavici, pa smo/ste bili, ko voli soj klub ici ce gdje god da igra i koliko god da je karta, jest da je skupa u odnosu na ono sta gledamo, ali sta je tu je, gracic je biznismen, hoce da zaradi i evo mu idealne prilike
Za zivot cijeli!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 21 avg 2012, 17:04

Ako pobjedimo Olimpic imat cemo se cemu nadati u nastavku prvenstva,a ako izgubimo(minimalno kao sto imamo obicaj uz mrtvacku igru) mozemo se halaliti sa titulom i onda ce na polusezoni vjerovatno opet krenuti rekonstrukcija igrackog kadra kao i svake godine...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 21 avg 2012, 17:32

Nego, može li mi neko reči kako se kreće cijena ulaznica za utakmice Sarajeva u Premier Ligi ? Ono sjever, istok, zapad.
Da li je cijena fiksna ili varira u zavisnosti od kvaliteta protivnika ?

Unaprijed hvala na odgovoru. ;)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 avg 2012, 17:35

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Cekajte , da znate da ce vam doci sigurno 2k ljudi(koliko vec stane) da li bi stavili 5 ili 10 km ? Svakom su u prvom planu pare. Nista neocekivano , cak sasvim pametan potez Gracica , objektivno gledajuci.
najnormalnije i nama je bio 15 zapad na kosevu i vama je bio 10 jug na grbavici, pa smo/ste bili, ko voli soj klub ici ce gdje god da igra i koliko god da je karta, jest da je skupa u odnosu na ono sta gledamo, ali sta je tu je, gracic je biznismen, hoce da zaradi i evo mu idealne prilike
valjda sjever :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 avg 2012, 17:38

anonimni je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
najnormalnije i nama je bio 15 zapad na kosevu i vama je bio 10 jug na grbavici, pa smo/ste bili, ko voli svoj klub ici ce gdje god da igra i koliko god da je karta, jest da je skupa u odnosu na ono sta gledamo, ali sta je tu je, gracic je biznismen, hoce da zaradi i evo mu idealne prilike
valjda sjever :mrgreen:
ponijelo me :mrgreen:
Za zivot cijeli!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 21 avg 2012, 17:59

Jel potvrdjeno da ce arena prenosit :?:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

High

Post Postao/la High » 21 avg 2012, 18:12

Jest'.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 avg 2012, 18:25

messilla je napisao/la:Nego, može li mi neko reči kako se kreće cijena ulaznica za utakmice Sarajeva u Premier Ligi ? Ono sjever, istok, zapad.
Da li je cijena fiksna ili varira u zavisnosti od kvaliteta protivnika ?

Unaprijed hvala na odgovoru. ;)
Varira.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Burberry46 i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []