FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma dajte ljudi, nemojte odmah nasjedati na te priče, pa ćemo narednih 7, 8 stranica čitati o obnovi stadiona. Obična priča, razgovor kako hoćete, ništa konkretno.
Ma to oko stadiona svi samo pricaju, niko da nesto konkretno uradi, svi znaju pricat pred izbore 

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hajde napravite je vise, zivi bili, zaradit cete sevapa, ako nista drugo
Za zivot cijeli!
- Blek_Stena
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Smajicem, hoce li uskoro na teren?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
aco je cini mi se pisao da bi mogao za 2-3 sedmice biti spreman, nek potvrdi il nek demantuje ovoBlek_Stena je napisao/la:Kakva je situacija sa Smajicem, hoce li uskoro na teren?

Za zivot cijeli!
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... Dar/1/info" onclick="window.open(this.href);return false;
Nedo Bog vise nikad.
Nedo Bog vise nikad.
Ma supljak kao i uvjek do sad, ako se sta bude od njih ulagalo to ode u Zenicu ili eventualno lavor.champions1921 je napisao/la:Također, bilo je riječi i o mogućnostima rekonstrukcije stadiona na Grbavici u Sarajevu. Nije bilo zaključaka o tome, ali je Vlada Federacije izrazila spremnost da pomogne“, rekao je Baković.
Kada, kako![]()
![]()
..
Moze li iko nesto konkretnije reci ili ce nam samo mazati oci pred izbore??
Ma nista od naseg stadiona dok ga mi ne napravimo pa makar kamen po kamen...
Grbavica se moze napraviti samo od vlastitih sredstava ili privatne investicije( neka koncesija ili slicno) samo sto nase glavesine nisu sposobne za ovo drugo a prvo heh pusti san
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- champions1921
Pa kakvo to oni misljenje imaju o nama pa misle da ce suplja svaki put upaliti? Ja svoj glas vise nedam nikome sve dok ne vidim neki bager na Grbavici a onaj ko napravi Grbavicu ima moj glas do kraja zivota pa makar se i o Dodiku radilo.. Fuj, kakva je to ljudska bizuterija..propuh je napisao/la:Ma supljak kao i uvjek do sad, ako se sta bude od njih ulagalo to ode u Zenicu ili eventualno lavor.champions1921 je napisao/la:Također, bilo je riječi i o mogućnostima rekonstrukcije stadiona na Grbavici u Sarajevu. Nije bilo zaključaka o tome, ali je Vlada Federacije izrazila spremnost da pomogne“, rekao je Baković.
Kada, kako![]()
![]()
..
Moze li iko nesto konkretnije reci ili ce nam samo mazati oci pred izbore??
Ma nista od naseg stadiona dok ga mi ne napravimo pa makar kamen po kamen...
Grbavica se moze napraviti samo od vlastitih sredstava ili privatne investicije( neka koncesija ili slicno) samo sto nase glavesine nisu sposobne za ovo drugo a prvo heh pusti san
Ni mi ga necemo sa ovakvom upravom nikad poceti praviti jer se u toj upravi niko ne vidi tu duze od godinu dvije.. Jedino Amaru svaka cast i ako iko on ce ga sagraditi samo dok mu pukne film

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 21 avg 2012, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Sumnjam da ce Amar nesto posebno forsirati Smajica za ovu polusezonu.Ima dovoljno igraca koji su spremniji i koji mogu igrati na toj poziciji.Ne vjerujem da ima potrebe da ga forsira,mozda pred kraj polusezone da dobija neku manju minutazu.Bitnije je da Smajic potpuno ozdravi i da pocne raditi na treninzima punom parom,te da ga na treninzima daljnje povrede zaobidju,da ojaca i psihicki.Za formu ce mu sigurno trebati jos dosta vremena i ja ocekujem da ako Smajic prodje bez novih povreda,tek one sljedece pripreme prodje punom parom i da onda zaigra,konacno kako se od njega ocekuje.Mislim da je sve ostalo previse rizicno,mozda i najvise zbog forme koju sigurno nece odmah imati.Nama treba pravi Smajic sa pravim utakmicama,koje u nasem dresu jos nije imao.aleksandar_veliki je napisao/la:
Smajic radi dobro, odnosno nije jos sa ekipom, ali krugove odradjuje bez ikakvih problema. Doktori su zadovoljni, no ne zele zuriti, ali mislim da ce za 6. kolo mozda i biti u konkurenciji. Odnosno, radit ce tad sa ekipom, a da li ce Sef forsirati ne znam.
Ali ako se desi jos neka povreda u cijelom tom procesu,onda ne vidim vise nikakvu sansu za njegov pravi povratak.Siguran sam da je i on toga svjestan i da je pazljiv oko pravog povratka.Dobar je to igrac za nase prilike,i on u formi bi bio pravo pojacanje za nas.Nazalost,u svetom dresu je imao puno pehova i nije pokazao ama bas nista od svog fudbalskog znanja.Nadam se da je zavrsio sa pehovima i da ce konacno pokazati zasto je dosao kao pojacanje.To mu,siguran sam,svi zelimo.A mislim da mu je ovo posljednja sansa da se vrati kao igrac,i to kao dobar igrac.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- champions1921
Smajke je jedan od gotivnijih ljudi koji su nosili i nose Zeljin dres ali se bojim da vise nece moci igrati na visokom nivou. Povreda je bila zeznuta i rijetkost je da neko bude onaj stari nakon nje.. U svakom slucaju volio bih da nisam u pravu i zelim Smajketu puno srece...
BUDI ŽELJO !!!
Ovaj Fenan prvo kaze "ne zelim da idem u inozenstvo, jer djete mi se tek rodilo ne zelim da budem udaljen", a sada okrenuo plocu, ipak hoce da ide u inozenstvo.
Pa ce mu Zeljo biti plan "B" ako ne nađe aranzman u inozenstvu, kako mu treba zalupit vrata pred nosom.
Pa ce mu Zeljo biti plan "B" ako ne nađe aranzman u inozenstvu, kako mu treba zalupit vrata pred nosom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- MinjonKocka
- Kontakt:
Hvala Bogu ne dolazi ovaj Salčinović. Da je Ronaldo, valjalo ga je trpiti. Te preko nas hoće da se obračuna sa Čelikom, te razmislit će do bajrama, te čeka kraj prelaznog roka. Daleko ti kuća od naše! Ako sad ovakve probleme pravi, kakve bi tek pravio da je došao. Ne treba nam dodatno natezanje u klupu, ovaj bi konstantno nešto srao.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Fenane p...o vehabijska,takvim stavom završit ćeš u Dojnjim višićima ili u malo gorem slučaju u Čeliku.
- champions1921
Salcinovicu peglas previse.. Slazem se da mu treba zatvoriti vrata pa neka ide u Olimpik ako mu se izjalovi ovo sa inostranstvom.. Oni i onako samo otpatke skupljaju..
I ako odes u Rusiju znaj da ti nece dati da postis
I ako odes u Rusiju znaj da ti nece dati da postis

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 21 avg 2012, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
A što je najgore on nije pojačanje, dao mu Amar priliku da ga udomi...nema taj u glavi ništa.Elegant je napisao/la:Ovaj Fenan prvo kaze "ne zelim da idem u inozenstvo, jer djete mi se tek rodilo ne zelim da budem udaljen", a sada okrenuo plocu, ipak hoce da ide u inozenstvo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- champions1921
Oko godinu dana bez utakmica je dovoljno da povratak bude tezak.. Mozda nije povreda za kraj karijere ali ne oporavlja se od lakse povreda ovako dug period.. A kod Bogija se radi koliko sam cuo o diskusherniji koja moze biti da Bog sacuva ako se iskomplikuje i ne da mu moze zavrsiti karijeru vec i nastavak normalnog zivota.. A i Huseinovic je izgleda malo pogorsao tu njegovu povredu onim golom na derbijualeksandar_veliki je napisao/la:Jbg, doktorski tim Zelje kaze da njegova povreda uopste nije teze prirode, odnosno kazu da je Bogijeva bar tri puta gora. Ako oni lazu, lazem i ja.champions1921 je napisao/la:Smajke je jedan od gotivnijih ljudi koji su nosili i nose Zeljin dres ali se bojim da vise nece moci igrati na visokom nivou. Povreda je bila zeznuta i rijetkost je da neko bude onaj stari nakon nje.. U svakom slucaju volio bih da nisam u pravu i zelim Smajketu puno srece...

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 21 avg 2012, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Aco molim te eto, mogu li ovako za Bajram ovome vehab.. opsovati nesto.Eto molim te
Odo vidjeti ima li fb.

Odo vidjeti ima li fb.
Bezze igrač. Koji će vam džon on?Elegant je napisao/la:Ovaj Fenan prvo kaze "ne zelim da idem u inozenstvo, jer djete mi se tek rodilo ne zelim da budem udaljen", a sada okrenuo plocu, ipak hoce da ide u inozenstvo.

- champions1921
Nije toliko beze.. Dobro je krilo ali pegla brate malo je reci...Pašalić je napisao/la:Bezze igrač. Koji će vam džon on?Elegant je napisao/la:Ovaj Fenan prvo kaze "ne zelim da idem u inozenstvo, jer djete mi se tek rodilo ne zelim da budem udaljen", a sada okrenuo plocu, ipak hoce da ide u inozenstvo.
BUDI ŽELJO !!!
Fenane daleko ti kuca od Grbavice bila...
Trenutno korisnika/ca: b00t, Hrasno15, Levin, rimljanin90 i 37 gostiju.