FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E joj. Bas sam ga nesto zagotivio 

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Priča vam je niđe veze, čovjek vjernik odmah i vehbija.
On da je vehabija kako ga vi nazivate zahtjevao bi da igra u šorcu do ispod koljenja.
Zato naučite značenje nekih pojmova pa ih koristite.
On da je vehabija kako ga vi nazivate zahtjevao bi da igra u šorcu do ispod koljenja.

Zato naučite značenje nekih pojmova pa ih koristite.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Od sada artikle grupe mozete kupiti i u Fan Shopu. Uradjene su nove majice, salovi Zeljo 1921 i majice Srcu draga boja plava..Artikle mozete kupiti u periodu od 16.00h do 18.00h svakog radnog dana..
Ne znam što se uzbuđujete puno oko ovog Fenana,on je standardno igrao za sve klubove u kojima je bio,nije sklon problemima, bio je ljubimac navijača u svim klubovima,najbolji strijelac i asistent,i normalno je da ceka neku inostranu ponudu(ovo je bila ironija..) :O
nego me zanima ako neko može da mi kaže.. da li je Slobodin prvotimac,i potencijal, Amar Rahmanović,bio kod nas na probi,u ovih zadnjih par dana.. a šta je i sa nekim Afrikancima cuo sam da je Amar htio da dovede par Afrikanaca u tim koji su mu zapali za oko,pa koliko sad istine ima u tome.. ?
nego me zanima ako neko može da mi kaže.. da li je Slobodin prvotimac,i potencijal, Amar Rahmanović,bio kod nas na probi,u ovih zadnjih par dana.. a šta je i sa nekim Afrikancima cuo sam da je Amar htio da dovede par Afrikanaca u tim koji su mu zapali za oko,pa koliko sad istine ima u tome.. ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Le Sorrele Azzurre...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
ZNA LI NEKO JEL SE MOŽE U KLUBU ILI FAN SHOPU KUPITI EVENTUALNO DRES IZ PROŠLE SEZONE, TREBA MI ADILOVIĆEV DRES??
- Ultras1921
- Kontakt:
Ovo je odlican poteznime_tm87 je napisao/la:Od sada artikle grupe mozete kupiti i u Fan Shopu. Uradjene su nove majice, salovi Zeljo 1921 i majice Srcu draga boja plava..Artikle mozete kupiti u periodu od 16.00h do 18.00h svakog radnog dana..

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
U fan shopu nema dresova ni od ove sezone, svi se prodali kamoli od proslemadridista je napisao/la:ZNA LI NEKO JEL SE MOŽE U KLUBU ILI FAN SHOPU KUPITI EVENTUALNO DRES IZ PROŠLE SEZONE, TREBA MI ADILOVIĆEV DRES??

ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
Prvo nas Kajkut ispali a sad i ovaj Salcinovic..Postujem razlog koji je naveo,ali nije ni Zeljo neki amaterski klub pa da se levati kako je kome cejf..Sto se mene tice,i ja bi se njemu zahvalio i pozelio srecu u pronalasku ino angazmana i okrenuo se ovom kadru sto imamo trenutno..Za nase lige i vise nego dobro..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Još uvijek bih volio da Salčinović potpiše, dobar je to igrač, ali ovo povlačenje po medijima i odugovlačenje njemu podiže cjenu, a nas kao klub degradira totalno. Prošlo je bar 7 dana od kako je spomenuto njegovo ime uz naš klub, a izgleda da će proći još toliko dok saznamo ima li šta od njega, toliko se nije o Persiju i Modriću pričalo zajedno u ovom prelaznom roku
Ovo je još jedan pokazatelj da mi još nismo iskoračili dovoljno u odnosu na druge klubove u zemlji, bar ne koliko želimo, jer očigledno da ni kao osvajači duple krune nismo poželjni malo kvalitetnijem igraču za naše prostore.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Ima li šta od Salčinovića, sad hoće potpisat , sad neće 

Ima li sta od tebe?samozeljo1987 je napisao/la:Ima li šta od Salčinovića, sad hoće potpisat , sad neće
-
- Kontakt:
pitam fino , šta se ljutišSamoZeljo je napisao/la:Ima li sta od tebe?samozeljo1987 je napisao/la:Ima li šta od Salčinovića, sad hoće potpisat , sad neće

Nije problem u nama, nego iole kvalitetniji igrač uvijek prvo bira da igra negdje vani (bilo gdje) nego u ovoj žnj ligi! Jbg, tako nam je grah pao, da bi se izdigli iznad toga nivoa i privukli igrače vala i platiti masno, a mi to trenutno ne možemo.Rios je napisao/la:Prvo nas Kajkut ispali a sad i ovaj Salcinovic..Postujem razlog koji je naveo,ali nije ni Zeljo neki amaterski klub pa da se levati kako je kome cejf..Sto se mene tice,i ja bi se njemu zahvalio i pozelio srecu u pronalasku ino angazmana i okrenuo se ovom kadru sto imamo trenutno..Za nase lige i vise nego dobro..
Ne znam šta ste zakukali igrali smo i bez njih eto dosad, samo da bi valjao mjesto jamaka to bi, ali ne treba kukati ako bude sudbina da potpiše za nas on će i potpisati, ako ne onda nikom ništa život ide dalje mi smo ponudili vjerovatno koliko smo mogli u ovom trenutku nećeš sad ni pretplaćivati nekog i rasipat se sa novcem kojeg danas slabo ko ima od klubova tako da laganica bit će to udure.
Majstor Karatea
Pa naravno da mu je prvi izbor inostranstvo pa tek onda Željo. Bi li vi radije radili za 6-7 hiljada KM ili za 20 hiljada ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nije uredu da dodjes u Sarajevo,treniras sa ekipom,najavis u medijima da je to prakticno gotova stvar,obradujes navijace i onda kazes da cekas hocel biti sta od inostranstva pa ako ne bude onda cu doci..Govorim o Salcinovicu..Prvo meni se nikad nije svidjala ta politika nasih igraca da su im nase ekipe rezervne opcije,ali svjestan sam da je to realnost nazalost..Ali u tim slucajevima se to onda drzi u tajnosti,ne treniras sa tim ekipama,ne najavljujes dolazak dok u to ne budes siguran..Ovako se pomalo igra sa ugledom kluba,nekako postajemo neozbiljni..Vec drugi igrac kojeg smo najavljivali,kako stvari stoje,ne dolazi..O Kajkutu se nema sta reci,momak nas ispalio samo tako..Izraz da se "izgubio" dovoljno govori..aleksandar_veliki je napisao/la:Zasto je neko Zelju izlevatio? Ne razumijem takav stav. Pa normalno je da se razgovara, da zelis nekog, nekad ga dobijes nekad ne. Nisu stisli jedan drugom ruke pa da je neko nekog prevario. Sir ponudio, oni odbili i ciao. Mozda su taktizirali, kontali da ce biti jaca ponuda. Meni je drago da su obojica na Amarov poziv dosli u Sarajevo, i to odmah, a ispalo je kako je ispalo. Nema dogovora i cao, ali ko zna, kod nas se nikad ne zna. Mozda obojica osvanu u Zeljinom dresuRios je napisao/la:Prvo nas Kajkut ispali a sad i ovaj Salcinovic..Postujem razlog koji je naveo,ali nije ni Zeljo neki amaterski klub pa da se levati kako je kome cejf..Sto se mene tice,i ja bi se njemu zahvalio i pozelio srecu u pronalasku ino angazmana i okrenuo se ovom kadru sto imamo trenutno..Za nase lige i vise nego dobro..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
I ne treba ih placat masno, kad vec placamo masno onda je bolje dovesti nekog igraca iz inostranstva.ovakvih pregovora uvijek ima puno i nije prvi put da se ovako desava samo sto vecina tog prodje u tisini.A i igracima udare u glavu natpisi po novinama, sad onaj tekst od jutros moze spak obrisat sa njim.A sto Aco kaze mozda i bude igrac Zelje ko zna...voltron30 je napisao/la:Nije problem u nama, nego iole kvalitetniji igrač uvijek prvo bira da igra negdje vani (bilo gdje) nego u ovoj žnj ligi! Jbg, tako nam je grah pao, da bi se izdigli iznad toga nivoa i privukli igrače vala i platiti masno, a mi to trenutno ne možemo.Rios je napisao/la:Prvo nas Kajkut ispali a sad i ovaj Salcinovic..Postujem razlog koji je naveo,ali nije ni Zeljo neki amaterski klub pa da se levati kako je kome cejf..Sto se mene tice,i ja bi se njemu zahvalio i pozelio srecu u pronalasku ino angazmana i okrenuo se ovom kadru sto imamo trenutno..Za nase lige i vise nego dobro..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I sta je tu smijesno?HzSM je napisao/la:Nogometni klub Zeljeznicar![]()
![]()