Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ovo je za svaku pohvalu. Majko moja kome mi placamo pretplatu http://www.****/sport/kosarka/ ... mingu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo ako urade, Savez ih pod hitno treba odyebat, i zabraniti im da ikada prenose utakmicu reprezentacije BiH u košarci!!! Pa ovo nema nigdje!! 

Bože sačuvaj ne mogu da vjerujem da neće biti cijelovitog prijenosa meča stvarno sramota ! Užas !
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★ STILE JUVE ! ! !
- Neutralan88
- Kontakt:
svaka cast tako nam i treba
udri po baliji pa makar, a balija ko balija i **** kad jede njemu su ukusna ha ya

udri po baliji pa makar, a balija ko balija i **** kad jede njemu su ukusna ha ya

Gori od Dodika
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kojem baliji? Mašiću, Mitroviću, Peršiću, Naletiliću, Gordiću, Petroviću, Novoselu, meni i stotinama drugih navijača??? Ovo je udar na sve ljubitelje košarke u BiHNeutralan88 je napisao/la:svaka cast tako nam i treba![]()
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
- Neutralan88
- Kontakt:
Pauleta je napisao/la:Kojem baliji? Mašiću, Mitroviću, Peršiću, Naletiliću, Gordiću, Petroviću, Novoselu, meni i stotinama drugih navijača??? Ovo je udar na sve ljubitelje košarke u BiHNeutralan88 je napisao/la:svaka cast tako nam i treba![]()
Ovo ostalo su otpaci, tako da iskreno da su bolji igraci ne bi oni igrali za BIH (balije) vec za druge drzave

Na ovom podforumu su si neki dali maha a administratori to toleriraju. Dakle za tebe se BiH može poistovjetiti sa muslimanima? Mi ostali ovdje ne živimo i ovo nije naša zemlja? Sa takvim ljudima ne želim imati uopće kontakta i neželim ići dalje u raspravu. Ko te ****. Mi smo tu i mislimo ostati.Neutralan88 je napisao/la:Pauleta je napisao/la:Kojem baliji? Mašiću, Mitroviću, Peršiću, Naletiliću, Gordiću, Petroviću, Novoselu, meni i stotinama drugih navijača??? Ovo je udar na sve ljubitelje košarke u BiHNeutralan88 je napisao/la:svaka cast tako nam i treba![]()
Ovo ostalo su otpaci, tako da iskreno da su bolji igraci ne bi oni igrali za BIH (balije) vec za druge drzave
Begović, Burić, Stanković
Svaka čast @ Pauleta, zaista nije potrebno da se generalizuju neke stvari, i da se piše o nečemu i zasniva mišljenje o neku na osnovu usmenih predanja. Sport nema religiju, naciju i slične podjele, i drago mi je čuti da su stereotipi u krivu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Meni je zao sto Varda nije vise u BiH rep...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- miralem444
- Kontakt:
Zalosno , prenosi se tamo neki Glabach kur*evaca a ne prenosi se BIH...ovo samo moze kod nas nigdje drugo..ado21 je napisao/la:ovo je za svaku pohvalu. Majko moja kome mi placamo pretplatu http://www.****/sport/kosarka/ ... mingu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
I meni majke mi
Znaš šta mi je najgolemije bilo, na time - out -ima kada hoće ponovo krenuti da igraju, ono svi govore hajde !!!, hajde !!! a Varda zadnji hajde bre !!!

Znaš šta mi je najgolemije bilo, na time - out -ima kada hoće ponovo krenuti da igraju, ono svi govore hajde !!!, hajde !!! a Varda zadnji hajde bre !!!

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vidim ovdje sve neki pesimisti sto se tice vecerasnje tekme mislim da je bolje da uopste ne izademo na teren maltene kao da igramo protiv USA jer ti strasni Gruzijci su inace vanzemaljci
Razumujem imamo kratku klupu ali maksimalno igrati i pobjeda nece doci u pitanje utakmica nije ni pocela a vi odmah poraz upisali

Razumujem imamo kratku klupu ali maksimalno igrati i pobjeda nece doci u pitanje utakmica nije ni pocela a vi odmah poraz upisali

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
BernardBarnjak je napisao/la:Meni je zao sto Varda nije vise u BiH rep...
I meni nedostaje, bolji je od Sinanovića višestruko, bar zna koristiti visinu, zakucati i položiti kada treba, a ovaj promašuje i kada nema suparnikazizu1991 je napisao/la:I meni majke mi![]()

Ja kada sam vidio kombinovani prijenos kad se nisam slagirao, hej bolan, pa sta imas kombinovati reprenzetaciju, jer ce svakako utakmica biti na Ftv i Rtrs, bar bi trebalo.
Možda debili ipak puste košarku do kraja, kao zbog molbi naših gledalaca. 

Sta je ovo ba, kakav kombinovani prenos???
Ja se dogovorio sa rajom da napolju gledamo tekmu i gle moram u kuci trazit streamove.

Ja se dogovorio sa rajom da napolju gledamo tekmu i gle moram u kuci trazit streamove.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jel ovo neka zajebancija za utakmicu. Za ovo neko treba da visi. Stvarno nevjerovatno. Apsolutno ne postivanje drzavnog tima i nek se onda ne cude kad "anamo oni" izaberu druge reprezentacije da igraju za njih. FUJ!
mislim da njih boli ona stvar za gledaoce. garant su se obavezali da ce prenosit ligu prvaka i sad ne smiju zajebat.armin je napisao/la:Možda debili ipak puste košarku do kraja, kao zbog molbi naših gledalaca.
s obzirom na to da ftv i ptpc prenose, mogli bi pustit repku do kraja..
al nista me ne bi iznenadilo..
sve je to gamad!
Koliki kreten moraš biti pa puštat tamo neko s*anje od fudbalske utakmice, a reprezentaciju ko j*be. Gadi mi se više i BHT i FTV i RTRS i sve jedna naša usr*na TV stanica.