Hvala telemachu na ova 3 divna programa

bez antene("tanjira"arelinho je napisao/la:mozel se naci taj kanal preko hs ja imam digitalnu hs i imam onaj modul a ne reciver jer mi je lcd mogu li ja preko toga naci taj kanalmadridist je napisao/la:a evo i potvrde da i turski NTV spor radi primeru i ove sezone,na Turksat-u 42e frekvencija 11054 H 30000 nekodirano ,sa bilo kojim digitalnim reciverom se može gledat(opticum,yumatu,strong...) a ima i HD na istoj frekvenciji isto nekodirano samo HD reciver potreban
NFL- preseason i čitava sezona, kao i PO te Superbowl, sve na Espn America, koji već uživa kultni status kod nas ljubitelja američkih profi (i college) sportovadr.van nostrand je napisao/la:Gledam hockey, bude prenosa dva tri puta u hefti NHL.
Ima i baseball ali zaboravi na NBA, samo NCAA.
ma teško to, jer sa jedne strane telemach ima sigurno ugovor sa ovima što zastupaju sprotklube, a bhtelecom sa ovima što zastupaju arene i tu je konkurencija. Sigurno bi davno u svoje ponude i telecom i telemach stavili sk odnosno areneasunsao je napisao/la:Da hoce ovaj BHT dogovorit sta sa sportklubom, onda bi bila milina 4 arene i eto dosta 1 sportklub, ali nismo mi te srece
Sarajlijc@ je napisao/la:Telemach rulesJel moguce da isti covjek drzi i SK i Telemach?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.