Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

steve-o
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la steve-o » 30 sep 2009, 22:53

umalo da nije zavrsilo 5-0, za real :lol:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 30 sep 2009, 22:57

marseille_unique je napisao/la:tu sam ja care, bio ostao i bicu zauvijek, i znas sta hadj imas li credit card uplati eto milion ako smijes na bet.com da marseille nece osvojiti ligue 1 a ja cu duplo uplatiti da hoce osvoijiti i ne samo to nego ce biti u polufinalu ili finalu lige prvaka a mozda i osvojiti, nravano sad ces se ti nasmijati, ali stas u mene je samo jedan klub , a en kao u ostalih gdje se pare vrte tu su i muhe nakupile se,

iako bez lucha i ben arfe koji je usao 5 minuta prije kraja, bilo smo bolji sa stativom i preckom, imali vis eudaraca puno vise i posjed lopte, i ja sam zadovoljan bez obzira na nula nula, znam da ce mo dosta toga napraviti i u ligi prvaka, navijaci fenomenalni i stadion i tribine, svaki put iako sto dugo navijam za marseille svaki put kada geldam novu utakmicu na veledromu sve sam vise ponosan sto sam navijac marseillea, marseille je nesto posebno u svijetu fudbala, nadam se da ce novi stadion iako mi je tolko krivo sto ga prave biti barem malo slican danasnjem, da ce navijaci opet imati veliku ulogu i izgradnji i obliku tribina,
evo za sada samo stativa brandaa, a kasnije ce biti i cijelokupni highlihts

[youtube][/youtube]
osvojio i pobjedio evo gazi sve pred sobom :D :D :D :D :D :D :D :D
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 sep 2009, 23:00

alan_kardec je napisao/la:A ljudi jeste više dosadni sa ovim spammanjem na temi o marseilleu.Vi se primate ko djeca na sve što unique kaže.Iskulirajte,da vi toliko ne odgovarate na njegove postove ni on ne bi toliko mlatio.
ma kako pasha da iskuliram kad covjek kuje ovaj marsej u zvjezde a svi ih deru to mi nije jasno. ja sad otvorim temu o famosu i pisem da ce dobit real 5-0 :shock: :shock: :shock: smjesno...

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 01 okt 2009, 13:12

Pricajte vi sta hocete, Marseille je odigrao VRLO DOBRO!

Deschamps tvrdi da je sudija odlucio ovu utakmicu :D i smatra kako je crveni karton bio pregrub bas kao i penal

A covjek rasuo Ronalda, ozljedio ga haha
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 01 okt 2009, 13:27

Gerrard je napisao/la:
RuudVanGoal je napisao/la:Pricajte vi sta hocete, Marseille je odigrao VRLO DOBRO!

Deschamps tvrdi da je sudija odlucio ovu utakmicu :D i smatra kako je crveni karton bio pregrub bas kao i penal

A covjek rasuo Ronalda, ozljedio ga haha
Nego nisam gledao ali sam cuo neke prilike Nianga , a ja ne vjerujem da je bilo prilika za njega jer bi to jedan od 3 najbolja napadaca u evropi lahko smjesti u mrezu Casiljasa :mrgreen:

prilike jest imao - al izgleda da jedan od tri najbolja napadaca na svijetu ne moze savladati najboljeg golmana na svijetu :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2009, 22:36

De vi,de Sad onaj nas Niang cita pa sve po redu broji.Jel tako Nijoooo :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 01 okt 2009, 23:59

kad imas i pare, dobijes i penal i igraca vise, sve na stelu, da je raul imao zuti i napravio prekrsaj na loptu, ono nije penal ono je bilo na loptu, ne bi bilo ni penala ni crvenog, ali valja zivjeti sa takom nepravdom u danasnjem capitalistickom svijetu fudbala,to znaju samo navijaci klubova bez puno para kao ja, dok vi capitalisticki navijaci, ne fudsbalski, to ne vidite, jer se to ne desava lovisanim klubovima, nadam se da ce jednom i u francuskoj biti taxe manje u fudbalu i da ce mo biti ravnopravni sto se tice para, zgadio mi se fudbal kad sam vidio onog placljivka, a ljudi moji cojk ne zna je li on musko ili zensko, cc, nema sanse da bi nakog igraca ikad volio u marseilleu, operiso bi se od fudbala dok ne bi otiso iz mog kluba, ccc, tacno je placonja pravi,

i znate sta , opet ce mo proci grupu, pa se jedite, opet ce mo proci, i reala poderati na veledromu

jedan zivot jedan klub
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 02 okt 2009, 00:02

marseille_unique je napisao/la:kad imas i pare, dobijes i penal i igraca vise, sve na stelu, da je raul imao zuti i napravio prekrsaj na loptu, ono nije penal ono je bilo na loptu, ne bi bilo ni penala ni crvenog, ali valja zivjeti sa takom nepravdom u danasnjem capitalistickom svijetu fudbala,to znaju samo navijaci klubova bez puno para kao ja, dok vi capitalisticki navijaci, ne fudsbalski, to ne vidite, jer se to ne desava lovisanim klubovima, nadam se da ce jednom i u francuskoj biti taxe manje u fudbalu i da ce mo biti ravnopravni sto se tice para, zgadio mi se fudbal kad sam vidio onog placljivka, a ljudi moji cojk ne zna je li on musko ili zensko, cc, nema sanse da bi nakog igraca ikad volio u marseilleu, operiso bi se od fudbala dok ne bi otiso iz mog kluba, ccc, tacno je placonja pravi,

i znate sta , opet ce mo proci grupu, pa se jedite, opet ce mo proci, i reala poderati na veledromu

jedan zivot jedan klub
sad si me stvarno razočarao ono nije bio penal pa moj babo-stari-otac što baš i ne voli Real priznao da je penal ti nešta glumataš
btw upravu si da ćete proć grupu i ćemo se piše sastavljeno
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 02 okt 2009, 00:07

king james...nemoj pricat o tome kako se sta pise kad kod tebe stoji lokacija:bernabue, a cijeli svijet zna da se pise BERNABEU...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 okt 2009, 00:14

stas djeca ne znaju sta rpicaju, ja grijesim u pisanju ali samo zato sto je to zurba sve, a tvoj babo stari ili otac kako ga zoves, ne znam ga pa ne mogu pricati o njemu ali mislim da vec imam misljenje o njemu ali necu nista reci da ne uvrijedim nikog, uostalom nemam ja tebi nista pricati, to navijas za lovisan klub , ti zivis u nekom drugom svijetu tako da bilo sta tebi pricati nema svrhe jer ne kontas kapis, et tako hajd sad cuvaj mi se , pazi se
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 02 okt 2009, 00:17

amadeus21 je napisao/la:king james...nemoj pricat o tome kako se sta pise kad kod tebe stoji lokacija:bernabue, a cijeli svijet zna da se pise BERNABEU...
a vidi nisam ni primijeti sigurno sam bio u nekoj žurbi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 okt 2009, 00:23

cuj mi price bio u zurbi, hajd da si piso post pa da kazes zurio, nego si pravio profil, kazem vam ja djete, prica djecije price
Tuzlanski_Malisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 okt 2009, 01:11

Ovo je moja rubrika,koju zovem.Posjeti je i grohotom ces se ismijati :lol: :mrgreen: :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 02 okt 2009, 02:18

marseille_unique je napisao/la:kad imas i pare, dobijes i penal i igraca vise, sve na stelu, da je raul imao zuti i napravio prekrsaj na loptu, ono nije penal ono je bilo na loptu, ne bi bilo ni penala ni crvenog, ali valja zivjeti sa takom nepravdom u danasnjem capitalistickom svijetu fudbala,to znaju samo navijaci klubova bez puno para kao ja, dok vi capitalisticki navijaci, ne fudsbalski, to ne vidite, jer se to ne desava lovisanim klubovima, nadam se da ce jednom i u francuskoj biti taxe manje u fudbalu i da ce mo biti ravnopravni sto se tice para, zgadio mi se fudbal kad sam vidio onog placljivka, a ljudi moji cojk ne zna je li on musko ili zensko, cc, nema sanse da bi nakog igraca ikad volio u marseilleu, operiso bi se od fudbala dok ne bi otiso iz mog kluba, ccc, tacno je placonja pravi,

jedan zivot jedan klub
potpis

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 okt 2009, 03:49

woverine, ja znam da rauzmijes o cemu pricam, ali tako je kako je, kupit ce i nas haman neki arap , ako bogda hehehe

ali ono sto oni n emogu kupiti parama je stojeca sjevrna i juzna tribina veledroma, gdje n emoze uci bas svaka zena i kinez i kineskinja i indijac i indijka (nista rpotiv njih nemam, ali nekako izgleda sareno to sa tim salovcicima, i dresovia kake i kristine i svake zvjezde nove koja dode, hajd dovescemo KRISTINU(znas maneken onaj), kupovat ce ovi kinezi i ostali dresove i salove,

znaci ono sto hocu da kaem steta sto se navijacka srca ne mogu kupiti parama , pa da svi stadioni budu kao bernabeu i pld traford i ostali, sve ali samo ne navijacki stimung da imaju, steta, jer samo to ne mogu parama kupiti

jedan zivot jedan klub
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 okt 2009, 04:09

neke slike iz ove sezone

Marseille - Bordo-inace ovdje commando ultras marseille 84 obiljezava 25 godina postojanja
slika
slika
slika
slika
Marseille Montpelier
slika
slika
slika
slika
Marseille-Milan
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Tuzlanski_Malisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 okt 2009, 04:12

Možeš li mi reći,ako znaš je li Marseille kažnjen zbog ovih baklji?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 okt 2009, 04:19

ne, svako utakmicu pale 20 setak najmanje , nikad ne budu kaznjeni, to mozes provjerit i na netu ako mi ne vjerujes
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 okt 2009, 04:30

Tuzlanski_Malisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 okt 2009, 04:33

Ma vjerujem ti,ali mi sad nije jasno zašto vas ne kažnjavaju. :? Jer znam po klubu za koji ja navijam,Zvezda žestoko plati svaku upaljenu baklju na evropskoj utakmici.Najjednosatavniji odgovor koji se nameće je da pravila nisu ista za sve.Šta reći nego UEFA MAFIOSI.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.