Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
može li mi neko reći koliko je karta za ovaj meč ?
Odlazi Safete.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
yebem im mater, ja se taman dogovorio s curom izac...pa mogli su odma ovako reci, yebo ga...Sheyi je napisao/la:- BHT će u cjelosti prenosi košarkašku utakmicu reprezentacije BiH i Gruzije. Naime, u 20:45 sati ćemo se samo kratko uključiti na početak utakmice pretkola Lige prvaka, kako bi ispoštovali obaveze budući da smo taj ugovor davno potpisali. Nakon što ispratimo taj početak utakmice ponovo se vraćamo na košarku i drugo poluvrijeme ćemo u cjelosti prenositi, kaže Ezita Pašić iz Press službe BHT-a.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Haha moraćeš šta izmislit i otkazat joj. Smisli šta u uvjerljivoPapastathopoulos je napisao/la:yebem im mater, ja se taman dogovorio s curom izac...pa mogli su odma ovako reci, yebo ga...Sheyi je napisao/la:- BHT će u cjelosti prenosi košarkašku utakmicu reprezentacije BiH i Gruzije. Naime, u 20:45 sati ćemo se samo kratko uključiti na početak utakmice pretkola Lige prvaka, kako bi ispoštovali obaveze budući da smo taj ugovor davno potpisali. Nakon što ispratimo taj početak utakmice ponovo se vraćamo na košarku i drugo poluvrijeme ćemo u cjelosti prenositi, kaže Ezita Pašić iz Press službe BHT-a.
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Ima li bar linkova,postavljajte...
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma nos' ih promaha...volim curu, al volim i repku u pmMarokanac je napisao/la:Haha moraćeš šta izmislit i otkazat joj. Smisli šta u uvjerljivoPapastathopoulos je napisao/la:yebem im mater, ja se taman dogovorio s curom izac...pa mogli su odma ovako reci, yebo ga...Sheyi je napisao/la:- BHT će u cjelosti prenosi košarkašku utakmicu reprezentacije BiH i Gruzije. Naime, u 20:45 sati ćemo se samo kratko uključiti na početak utakmice pretkola Lige prvaka, kako bi ispoštovali obaveze budući da smo taj ugovor davno potpisali. Nakon što ispratimo taj početak utakmice ponovo se vraćamo na košarku i drugo poluvrijeme ćemo u cjelosti prenositi, kaže Ezita Pašić iz Press službe BHT-a.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sramota ako se BHT ukljuci na fudbal dok kosarka jos traje. Sramota!
A mogli su na OI ispratiti svaki prenos Srbije, Hrvatske, makar to bio kajak, kosarka ili rukomet(nista nemam ni protiv Hrvatske ni Srbije).
Ako to ucine treba poslati u pm citavu redakciju na celu sa onim zalizanim ****.
A mogli su na OI ispratiti svaki prenos Srbije, Hrvatske, makar to bio kajak, kosarka ili rukomet(nista nemam ni protiv Hrvatske ni Srbije).
Ako to ucine treba poslati u pm citavu redakciju na celu sa onim zalizanim ****.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
dosla tetka iz njemacke pa moras bit tu jer idu za 2 danaPapastathopoulos je napisao/la:ma nos' ih promaha...volim curu, al volim i repku u pmMarokanac je napisao/la:Haha moraćeš šta izmislit i otkazat joj. Smisli šta u uvjerljivoPapastathopoulos je napisao/la: yebem im mater, ja se taman dogovorio s curom izac...pa mogli su odma ovako reci, yebo ga...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Nemoj zaboravit brate majke tizizu1991 je napisao/la:Ma biti će jarane 100 % samo treba čekati jedan sahatak pred tekmu, i pojave se linkovi za tekmu. Postavim ja, ako ne zaboravimgrgr je napisao/la:da li ce biti neki stream kad se prekine da mogu odgledat normalno ?
P.S. @ Papa, ur' a lucky guy
- legenda reala
- Kontakt:
One kožne dolje prvi redneno#4 je napisao/la:Legenda da je dosao iz Gorazda mogao bi birati mjesto u dvorani gdje ce da sjedne![]()
![]()
Moras dijete da pocastis...
Biće abd kvalifikacija i za sljedeći Eurobasket
E onda ćeš morati obezbjediti
Ove godine bi ja rado, ali ne mogu, slijedeće ko zna možda odemo i do Slovenije abd
Ko zna šta se iza brda valja, a Slovenija nije daleko
Ja dijete
Utakmica počinje u 20:00 poluvrijeme traje do 20:40 oni se prebacuju na LP odrade uvod utakmice i u 20:55 se vraćaju na košarku i rade do kraja , šta ste ba zakijametili
linkovi vam nisu potrebni
Belmine javi se na pp da ti se nagovorim odavno si mi stao na žulj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nakon velikih pritisaka javnosti, BHT je reagovao:
- BHT će u cjelosti prenosi košarkašku utakmicu reprezentacije BiH i Gruzije. Naime, u 20:45 sati ćemo se samo kratko uključiti na početak utakmice pretkola Lige prvaka, kako bi ispoštovali obaveze budući da smo taj ugovor davno potpisali. Nakon što ispratimo taj početak utakmice ponovo se vraćamo na košarku i drugo poluvrijeme ćemo u cjelosti prenositi, kaže Ezita Pašić iz Press službe BHT-a.
- BHT će u cjelosti prenosi košarkašku utakmicu reprezentacije BiH i Gruzije. Naime, u 20:45 sati ćemo se samo kratko uključiti na početak utakmice pretkola Lige prvaka, kako bi ispoštovali obaveze budući da smo taj ugovor davno potpisali. Nakon što ispratimo taj početak utakmice ponovo se vraćamo na košarku i drugo poluvrijeme ćemo u cjelosti prenositi, kaže Ezita Pašić iz Press službe BHT-a.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Nakon "fantastično" odrađenog prijenosa godišnjeg odmora novinara BHT-a na Olimpijskim igrama u Londonu, rukovodstvo ove kuće nastavlja sa pravim iznenađenjima za svoju publiku.
Preporuči
Odštampaj Printaj
Večerašnji kvalifikacioni susret naše košarkaške reprezentacije protiv Gruzije, gledaoci BHT-a će gledati uporedo sa susretom kvalifikacija Lige prvaka duelom Borussije iz Moenchengladbacha i Dynama iz Kieva.
Nevjerovatna je činjenica da će istu utakmicu prenositi i ostala dva emitera FTV i RTRS, pa će tako od 20:45 čitava Bosna i Hercegovina moći uživati u čarolijama play-offa Lige prvaka, iako će se u tim trenucima košarkaški Zmajevi boriti za Eurobasket u možda najvažnijoj utakmici kvalifikacija.
Rukovodstvo BHRT-a još jednom je pokazalo koliko radi na popularizaciji bosanskohercegovačkog sporta, ali i koliko (ne)brinu za interese svojih pretplatnika.
Ipak su kvalifikacije Lige prvaka bitnije od reprezentacije!
Pa zbog čega onda sportsport.ba izbacuje ovaj članak ako će biti prenosa?
Preporuči
Odštampaj Printaj
Večerašnji kvalifikacioni susret naše košarkaške reprezentacije protiv Gruzije, gledaoci BHT-a će gledati uporedo sa susretom kvalifikacija Lige prvaka duelom Borussije iz Moenchengladbacha i Dynama iz Kieva.
Nevjerovatna je činjenica da će istu utakmicu prenositi i ostala dva emitera FTV i RTRS, pa će tako od 20:45 čitava Bosna i Hercegovina moći uživati u čarolijama play-offa Lige prvaka, iako će se u tim trenucima košarkaški Zmajevi boriti za Eurobasket u možda najvažnijoj utakmici kvalifikacija.
Rukovodstvo BHRT-a još jednom je pokazalo koliko radi na popularizaciji bosanskohercegovačkog sporta, ali i koliko (ne)brinu za interese svojih pretplatnika.
Ipak su kvalifikacije Lige prvaka bitnije od reprezentacije!
Pa zbog čega onda sportsport.ba izbacuje ovaj članak ako će biti prenosa?
- storm_raider
- Kontakt:
Cisto da se nesto napise.
Sport je lijek za tijelo i duh.
A vidim !!! Nidje veze za dezinformacije. Upravo gledam program na BHT-u i vidim da ima prenos utakmice 
Moj Belmine...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- legenda reala
- Kontakt:
Belmine daj ostavku molim teeeeeeeeee!!!High je napisao/la:Moj Belmine...
Kristić je ponudio ako ko ima bolje da zna komentarisati, da dođe da proba
Hajde mladi novinari javite se maknite ovu bagru sa malih ekrana
Belmin je na BHT-u od rata, i još ne zna raditi svoj posao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Neutralan88
- Kontakt:
nego trebamo biti sretni
Zašto
pa zamislite da večeras igraju Dinamo Zagreb vs NK Maribor
Zar mislite da bi bio kombinovan prenos
, full prenos bi bio nogometa ne bi spominjali basket jer
Bi se ljutio taj narod drugi koji pa imamo, "druge narode tzv hrvate a bogme i srbe"
Zašto
Zar mislite da bi bio kombinovan prenos
Bi se ljutio taj narod drugi koji pa imamo, "druge narode tzv hrvate a bogme i srbe"
Odoh ja u skenderiju, dodji i ti legendo, pa noci kod nene
Inace Bosna u srcu, Gruzija na listicu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la: Inace Bosna u srcu, Gruzija na listicu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Neutralan88
- Kontakt:
Evo Dodik naredio da se obavezno pusti basket na RTRS
hoce da ispostuje zakon i ostale narode u RS-u
hoce da ispostuje zakon i ostale narode u RS-u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.