MašaAllah brate, samo nastavi...HZ_ilidzaa je napisao/la:Ljudi necete vjerovati , cijeli ramazan postio , nisam pio haman 2 mjeseca (starija raja sa chata zna o cemu pricam) Back on pravi put
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prešao si na dark sideHZ_ilidzaa je napisao/la:Ljudi necete vjerovati , cijeli ramazan postio , nisam pio haman 2 mjeseca (starija raja sa chata zna o cemu pricam) Back on pravi put
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- raul-zakon
- Kontakt:
Hahaahahahahahah, znači ne mogu da vjerujem !
Udala se za 70 godina mlađeg od sebe
Autor bella 4 hours 19 minutes ago
Žena iz Malezije (108) udala se po 24. put za muškarca koji je čak 70 godina mlađi od nje! Vuk Kundor udala se za Mohamada Nor Če Musa, koji ima 38 godina.
Mus je već duže vrijeme imao problema sa drogom, pa je morao da ode godinu dana na kliniku za odvikavanje.
- Mnogo teško mi je pao rastanak – ističe Kundorova, koja je, kako kaže, stalno išla da ga posjeti. Veoma sam sretna jer mi se muž vratio, zaista ga volim – dodala je Kundorova.
- Sada ćemo se vratiti normalnom životu i, naravno, ispunjavanju bračnih dužnosti – rekla je 108 godišnjakinja.
Mohamad kaže da ga je njegova žena često posjećivala dok je bio na rehabilitaciji.
- Veoma mi je nedostajala. Svjestan sam toga da sam drogom uništio svoj život i želio sam to da ispravim – istakao je Mohamed.
Kako je rekla za medije, Kundorova je često posjećivala svog supruga i iz straha da bi mogao da nađe neku mlađu tokom procesa rehabilitacije.
avaz
Udala se za 70 godina mlađeg od sebe
Autor bella 4 hours 19 minutes ago
Žena iz Malezije (108) udala se po 24. put za muškarca koji je čak 70 godina mlađi od nje! Vuk Kundor udala se za Mohamada Nor Če Musa, koji ima 38 godina.
Mus je već duže vrijeme imao problema sa drogom, pa je morao da ode godinu dana na kliniku za odvikavanje.
- Mnogo teško mi je pao rastanak – ističe Kundorova, koja je, kako kaže, stalno išla da ga posjeti. Veoma sam sretna jer mi se muž vratio, zaista ga volim – dodala je Kundorova.
- Sada ćemo se vratiti normalnom životu i, naravno, ispunjavanju bračnih dužnosti – rekla je 108 godišnjakinja.
Mohamad kaže da ga je njegova žena često posjećivala dok je bio na rehabilitaciji.
- Veoma mi je nedostajala. Svjestan sam toga da sam drogom uništio svoj život i želio sam to da ispravim – istakao je Mohamed.
Kako je rekla za medije, Kundorova je često posjećivala svog supruga i iz straha da bi mogao da nađe neku mlađu tokom procesa rehabilitacije.
avaz
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
https://www.facebook.com/Srbi.Cetnici2" onclick="window.open(this.href);return false;
Prijavite ovu gamad,pa da im ukinemo stranicu mamu im J***.
Prijavite ovu gamad,pa da im ukinemo stranicu mamu im J***.
Ma mamu im J*** sto da ja to gledam?Devil je napisao/la:Kakvim se vi stvarima bavite.
Nek se J*** po ravnoj gori mamu im J*** sta ovdje prosipaju svoiju retardiranu propagandu.
Do aksama,po islamu novi dan nastaje po aksamu.gojzerica je napisao/la:Do kada je večeras Bajram?
- legenda reala
- Kontakt:
Gdje šta, kakohodža je napisao/la:Legendo, kakve to krojačice bariš![]()
Može objašnjenje
Ko je ovaj Glojzerica
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa dobro, za ostale Juventine ti si hare najmlađigojzerica je napisao/la:Mali?
Javljaju li ti se one Holanđanke i dr.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
gojzerica
- Kontakt:
Ma joj meni ti to nije zanimljivo.
Prvih par dana mi je bilo zanimljivo, ali onda više mi mrsko. Zove me ona na MSN, ali ja ne mogu da uđem, dosadno.
Još sam sada obrisao stari profil na fejsu, napravio novi, a nju nisam dodao.
Imam isto neke iz Litvanije, sestre. 
Prvih par dana mi je bilo zanimljivo, ali onda više mi mrsko. Zove me ona na MSN, ali ja ne mogu da uđem, dosadno.
Još sam sada obrisao stari profil na fejsu, napravio novi, a nju nisam dodao.
- legenda reala
- Kontakt:
Hoš da vidimo s Monologom da ti skine bangojzerica je napisao/la:Monolog.![]()
Jbg nema veze.
Što te banova
Amareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee BŠMO
Hare ma ja jučer na neke Hrvatice naletio
u dženetbagrcavi je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Monologe, Monologe gdje će ti duša
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.