Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Zenichanin
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Glavno je kad staci sliku, sise izvalila a opis oči il usne *______________*
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Inače ne pratim opise,al u takvim situacijama pogotovo.Zenichanin je napisao/la:Glavno je kad staci sliku, sise izvalila a opis oči il usne *______________*
Šta se žalite ako je cura izvalila sise uživajte
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
braco je napisao/la:Ova je jača:
oplakah
Posto je u modi imati sto gluplji naziv grupe...nek neko napravi grupu "Svi mi sto nemamo fb" ima u roku od 24h 50% djecurlije da udje u grupu,a u naredna 24 i ostalih 50% kad vide kod ovih...
Ja nemam fb,tako da ne bude odgovora,"sto ti ne napravis"...
Ja nemam fb,tako da ne bude odgovora,"sto ti ne napravis"...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Došao je i taj dan.

Pas mater.

Pas mater.
Ista situacija fuj !anonimni je napisao/la:ja ujutru dobijam Timeline![]()
![]()
![]()
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
isto i u meneANTIFA ! je napisao/la:Ista situacija fuj !anonimni je napisao/la:ja ujutru dobijam Timeline![]()
![]()
![]()
kako misliš ?Elegant je napisao/la:Pazi te sta pisete sad kad ste na timeline-u.
znači, od sutra svi imamo Timeline čim nisam jedinkavm22 je napisao/la:isto i u meneANTIFA ! je napisao/la:Ista situacija fuj !anonimni je napisao/la:ja ujutru dobijam Timeline![]()
![]()
![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nigde veze,jedna od najvecih zabluda koje su izbacili da je timeline nesta sto ce te navesti da pazis sta pricas.Ja ga imam od kreiranja fejsa drugi put i upotpunosti je sve isto kao pre samo sto sada imas opciju da vidis sta je neko pisao pre izvesnog vremena na mnogo laksi nacin i sto je promenjena profilna.Ostalo sve isto.Elegant je napisao/la:Pazi te sta pisete sad kad ste na timeline-u.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Pazi te sta pisete sad kad ste na timeline-u.
Pazimo. Evo ja se trudim da objavljujem na urdu, kako me ne bi provalili. Jbg, ipak je timeline, pa sve što se napiše može biti upotrijebljeno protiv tebe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Amoxicillin
- Kontakt:
samo podesiš da objave vide tvoji prijateljiDevil je napisao/la:Nigde veze,jedna od najvecih zabluda koje su izbacili da je timeline nesta sto ce te navesti da pazis sta pricas.Ja ga imam od kreiranja fejsa drugi put i upotpunosti je sve isto kao pre samo sto sada imas opciju da vidis sta je neko pisao pre izvesnog vremena na mnogo laksi nacin i sto je promenjena profilna.Ostalo sve isto.Elegant je napisao/la:Pazi te sta pisete sad kad ste na timeline-u.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
kako ću namjestit' da mi, kad neko gleda profil, u adresi ()mislim na fb.com/.... ) ne piše ime, prezime i neki broj, nego ono što ja hoću ? 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unknown Genius
- Kontakt:
Account settings ---> Username, i tu napišeš šta hoćeš, umjesto toga što ti je sad.anonimni je napisao/la:kako ću namjestit' da mi, kad neko gleda profil, u adresi ()mislim na fb.com/.... ) ne piše ime, prezime i neki broj, nego ono što ja hoću ?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
a hoće li mi ostati ime kao sad na profilu ?
(dakle, samo mi je bitno ovo u adresi, ne na profilu)
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unknown Genius
- Kontakt:
Hoće, nema to nikakve veze sa imenom, kako ne znaš šta je username.anonimni je napisao/la:a hoće li mi ostati ime kao sad na profilu ?(dakle, samo mi je bitno ovo u adresi, ne na profilu)
I to možeš koristiti za login na fb, umjesto da kucaš e-mail možeš samo ukucati username i šifru...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ama koji kuurac lijepi stavljate ovo odvratne slike ovdje tipa onih bolesnika koji se iživljavaju na životinjama i tako to...
Ja maloprije jeo i ajd rek'o da vidim šta ima ovdje, i onda naiđem na onu sliku, umal da sve povratim jbt život.

Ja maloprije jeo i ajd rek'o da vidim šta ima ovdje, i onda naiđem na onu sliku, umal da sve povratim jbt život.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ne znamUnknown Genius je napisao/la:Hoće, nema to nikakve veze sa imenom, kako ne znaš šta je username.anonimni je napisao/la:a hoće li mi ostati ime kao sad na profilu ?(dakle, samo mi je bitno ovo u adresi, ne na profilu)
![]()
I to možeš koristiti za login na fb, umjesto da kucaš e-mail možeš samo ukucati username i šifru...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 36 gostiju.