Vaterpolo

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

vitez9
Kontakt:

Re: Vaterpolo

Post Postao/la vitez9 » 02 avg 2012, 16:36

Zasto BIH nema tim Vater pola? Danas vidim HR, SRB i CG medu najboljim na svijetu

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 18 avg 2012, 12:56

Prlainović u Zvezdi !
I think I'm a pussy one.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 avg 2012, 14:11

Texi je napisao/la:Prlainović u Zvezdi !
Znači istina je bila što sam pisao prije...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2012, 00:13

DANTES je napisao/la:
Texi je napisao/la:Prlainović u Zvezdi !
Znači istina je bila što sam pisao prije...
Da se nije pojavio Galatasaray vec sad bi nakon ovoga pojacanja u vidu Prlainovica mogao reci da sam imao tacne informacije o dolasku u Zvezdu i Partizan.Ovako Turci ce da nam pokupe 2-3 igraca ali verujem da nama ostaje i dalje dobar izbor u likovima Sefika,Radjena,Nikica
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 avg 2012, 12:44

Ali oni nisu klasa Andrije, Filipa i Vanje.... Šteta....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 19 avg 2012, 14:31

Šefik je propao i drago mi je zbog toga,poslednje dve sezone je u katastrofalnoj formi. Tužan sam zbog odluke Andrije,al jednostavno donekle i razumem,hvala mu za sve,hvala mu za titulu evropskog šampiona.... razumem da su pare jedini razlog,njegova grobarska duša i srca su njegov život i to treba da zna svako..... Ali se postavlja jedno potpuno jasno pitanje,otkud odjednom interes da se od VK CZV napravi gigant? Ko zapravo stoji iza svega?
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 avg 2012, 19:43

underPFC je napisao/la:Šefik je propao i drago mi je zbog toga,poslednje dve sezone je u katastrofalnoj formi. Tužan sam zbog odluke Andrije,al jednostavno donekle i razumem,hvala mu za sve,hvala mu za titulu evropskog šampiona.... razumem da su pare jedini razlog,njegova grobarska duša i srca su njegov život i to treba da zna svako..... Ali se postavlja jedno potpuno jasno pitanje,otkud odjednom interes da se od VK CZV napravi gigant? Ko zapravo stoji iza svega?
Misterija :ugeek:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2012, 21:39

Naravno da nije misterija.Sve se jasno zna odakle dolaze i kaku idu pare. ;)

Od raspada vaterpolo kluba dugo se spremao teren za stvaranje novog jakog kolektiva.Kada se klub svukao u ravan iz njega su ocekivano otisli svi oni koji su ga pokrali,a da se crvene ostavili onima iza njih.No oni nisu imali cega da se srame,zasukali su rukave i polako ali sigurno zatvarali finansijsku konstrukciju sa raznih strana.Sada je dosao na red igracki kadar.Rekoh i nekidan da mi verovatno ove sezone ne bi doveli neke ekstra igrace da se nije dogodio raspad Pro Recca vec bi to bilo ucinjeno sledece sezone.OVako je to doslo kao kec na desetku i krenulo se u soping.I nekidan sam rekao ali Zvezda je strpljivom strategijom dosla do toga da je finansijski mnogo stabilnija nego Partizan npr. i da ce igraci ako budu birali sta im je isplativije u ovome trenutku doci u Zvezdu. ;)

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 19 avg 2012, 23:49

Devil želiš nam reći kako su Deki Savić,Jugoslav Vasović i još jedan lik svojim novcem digli posrnulu Zvezdu???
Budimo realni od takve priče nema ništa, verovatnija je puno ona koja kaže da je sam Sovrović i kompanija zamolila Radujka (ustvari njegovu senku) da stane kao državni aparat iza ovog projekta. ;)

I nemam ništa protiv jer srpskom vaterpolu trebaju barem dva super jaka kluba,samo mi nije jasno zbog čega ta državna pomoć uvek nekako spašava one lošije.....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 20 avg 2012, 12:34

Nova pojačanja Zvezde, Šefik, Rađen, D.Pijetlović i Vapenski...
I think I'm a pussy one.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 avg 2012, 14:54

DANTES je napisao/la:
underPFC je napisao/la:Šefik je propao i drago mi je zbog toga,poslednje dve sezone je u katastrofalnoj formi. Tužan sam zbog odluke Andrije,al jednostavno donekle i razumem,hvala mu za sve,hvala mu za titulu evropskog šampiona.... razumem da su pare jedini razlog,njegova grobarska duša i srca su njegov život i to treba da zna svako..... Ali se postavlja jedno potpuno jasno pitanje,otkud odjednom interes da se od VK CZV napravi gigant? Ko zapravo stoji iza svega?
Misterija :ugeek:
Dacic i Dodik.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 avg 2012, 16:29

slika

Mocno. Sta ce biti sa Udovicicem, Nikicem i Filipovicem, zna li neko :?:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 avg 2012, 17:11

Filip ce valjda u Galatasaraj, moguce i ova dvojica, ne znam.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 avg 2012, 19:31

MaGiCa je napisao/la:slika

Mocno. Sta ce biti sa Udovicicem, Nikicem i Filipovicem, zna li neko :?:
Jedna ekstra klasa, jedan sjajan igrač, ostali ljudi od zadatka...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 avg 2012, 22:00

underPFC je napisao/la:Devil želiš nam reći kako su Deki Savić,Jugoslav Vasović i još jedan lik svojim novcem digli posrnulu Zvezdu???
Budimo realni od takve priče nema ništa, verovatnija je puno ona koja kaže da je sam Sovrović i kompanija zamolila Radujka (ustvari njegovu senku) da stane kao državni aparat iza ovog projekta. ;)

I nemam ništa protiv jer srpskom vaterpolu trebaju barem dva super jaka kluba,samo mi nije jasno zbog čega ta državna pomoć uvek nekako spašava one lošije.....
Naravno da to nisam rekao.Ne bih da te lazem ali pitanje je da li su oni ista kesa i dali.Doneli jesu ali iz svog dzepa pitanje je na koji ti ne bih sa sigurnoscu mogao dati odgovor.Od pocetka dizanja kluba blizu njega je gospodin Dulic za koga je pre par dana ozvaniceno da je u UO kluba.Covek sa izvrsnim poznanastvima,jedan od suvlasnika "Rol Paka" koji je u vecinskom vlasnistvu Milije Babovica i covek koji je jedan od zasluznijih za pare Zvezdi preko raznih sponzora.Drugi veliki sponzor cak i veci nego Dulic je Gazprom,cenim da to niste znali pa se i pitate odakle kes. ;)

Ono sto je meni neverovatno je reakcija Sostara na sve ovo.'ladno se lik pita odakle Zvezdi kes da ponudi vise od Partizana.Pa jbt zar je moguce da jedan lik koji se naziva vaterpolo poznavaocem prilika u Srbiji ne zna da je njegov Partizan u onoj stvari sto se tice finansija.Da li on zna koliko Partizan duguje bazenu,da li zna da je Zlokovic odbio Partizan iz razloga sto mu nisu dali kes kako je trazio jer nisu imali,i na kraju da li on zna da je Prlainovic dosao u Zvezdu za manji kes nego sto bi imao u Partizanu,i da je to prvenstveno uradio iz ljubavi. :roll:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 21 avg 2012, 19:03

Ono sto je meni neverovatno je reakcija Sostara na sve ovo.'ladno se lik pita odakle Zvezdi kes da ponudi vise od Partizana.Pa jbt zar je moguce da jedan lik koji se naziva vaterpolo poznavaocem prilika u Srbiji ne zna da je njegov Partizan u onoj stvari sto se tice finansija.Da li on zna koliko Partizan duguje bazenu,da li zna da je Zlokovic odbio Partizan iz razloga sto mu nisu dali kes kako je trazio jer nisu imali,i na kraju da li on zna da je Prlainovic dosao u Zvezdu za manji kes nego sto bi imao u Partizanu,i da je to prvenstveno uradio iz ljubavi. :roll:
Duguje jer nije kao Zvezda ugasio klub i napravio novi(neko rece CZBGD ? ).

Duguje se,ali se dugovi i reprogramiraju prodajom igraca i ulaganjem sponzora,zato je prosle godine napravljen nesto skromniji tim nego inace.

Zlokovica ce tesko ko platiti,Turci mozda(mada i vi ste bogami nesto ojacali finansijski).On mozda napravi i pauzu jednogodisnju jer mu je vaterpola preko glave.

Prlaionovic jeste Zvezdas oduvek,ali je u Zvezdu otisao zbog finansijski jace ponude.Za ovo imam potvrdu od veoma jakog izvora.Zvezda mu izgleda ne placa sve u lovi,dobija i pored toga nesto.Tako da ti ta prica nazalost ne pije vodu.

Filipovic i Udovicic pregovaraju sa Partizanom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2012, 19:16

Nije bitno kako Partizan duguje i zbog cega to duguje jer se to zna.Poenta price je da se Sostar sada odjednom digao i pita se zaboga kako je moguce da neko od njih moze vise platiti.Zar je Partizan klub koga drzi **** seik pa da neko ne moze vise platiti od njega,zar je Partizan klub koji je olicenje finansijskog poslovanja i koji ima visemilionski profit godisnje pa da neko to ne moze platiti vise od njega. :roll: Nego je izgleda navikako kako je Partizan u svemu najjaci vaterpolo klub i sada kada je dobio konkurenciju sve izgleda cudno.

Koji ti je to veoma jaki izvor,jer isto tako moj izvor iz kluba koji mi i obicno daje informacije vezano za SD Crvena Zvezda kaze da je Zvezda ponudila manje i da su od pocetka pregovora igrali na kartu ljubavi prema Zvezdi. ? :? ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 avg 2012, 19:34

VK Partizan je propao 2003., kad je cela ekipa raspustena i otisla u Jadran. Onda je "vaskrsnuo" na volseban nacin godinu dana kasnije. To se poklopilo sa cinjenicom da je Sostar postao republicki sekretar za sport iliti ekvivalent danasnjem ministru. Onda je i Raiffeisen iznenada "nasao" finansijski interes da ulaze u sport koji u Srbiji gleda po 50-100 ljudi, mahom familije i drugari igraca. Pored toga, taj sport je toliko televizican, da je RTS morao da otkupi prava na tekme VKP.

Uz to, Partizan godinama Banjicu koristi bez nadoknade, a sve troskove renovacije i odrzavanja snosi grad. To uopste nije mala pomoc. Tu pomoc npr Zvezda nikad nije imala, a nema je ni sad.

A sad kad je neko odlucio da ulozi u Zvezdu, to je problem. Cudo nevidjeno. Svi kao nesto kukaju o "drzavnom projektu" (sto verovatno i jeste, ako su pare dosle iz javnog sektora), a ne vide da je klub u koji se zaklinju isto to. :lol:

Naravno da je to na neciji "savet" odozgo, ali jbga, tako funkcionisu sportski kolektivi na ovim prostorima, jer je sistem takav da ne postoji organizovan sport, koji je van domasaja drzavnog uticaja.

Ali, npr. @sasagmp, @underPFC, @DANTES i jos mnogi drugi (znani i neznani) vide sada problem. Pre on nije postojao, jer je "familija uspesnih dominirala".

A, da: zaboravio sam ratni poklic najveceg gurua grobarske misli, 1 vazda tovljenog - nikad natovljenog, elokventnog prasca, edukovanog u ruralnim sredinama rodne mu Crne Gore, jer je njegova misao tako velika:

Smrt fasizmu, ziveo Partizan!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 21 avg 2012, 19:48

I posle kazes da nisi iskompleksiran i da nisi navijac komsinice.Slobodno reci jbte nije sramota voleti drugo po redu najuspesnije SD u Srbiji.

Idemo redom...
VK Partizan je propao 2003., kad je cela ekipa raspustena i otisla u Jadran. Onda je "vaskrsnuo" na volseban nacin godinu dana kasnije. To se poklopilo sa cinjenicom da je Sostar postao republicki sekretar za sport iliti ekvivalent danasnjem ministru. Onda je i Raiffeisen iznenada "nasao" finansijski interes da ulaze u sport koji u Srbiji gleda po 50-100 ljudi, mahom familije i drugari igraca. Pored toga, taj sport je toliko televizican, da je RTS morao da otkupi prava na tekme VKP.
Da,da raspustio igrace,nije ugasio klub kao neki i resio se tako dugova.Taj nepopularni sport je doneo kao prvo najvise trofeja i bivsoj i sadasnjoj nam drzavi i najzasluzniji za te titule su pogadjaj ko?Zamisli bivsi igraci Partizana uglavnom.E sad otkud drzavi interes da ulaze u nesto sto donosi rezultate ja zaista ne znam.Zaista je cudno to raditi,dati nekom uspesnom lovu da nastavi dalje....I taj Raiffeisen je zaista lud ulagati u tim koji je uz Mladost najvece vaterpolo ime na svetu.Zaista losa reklama za tu banku.
Uz to, Partizan godinama Banjicu koristi bez nadoknade, a sve troskove renovacije i odrzavanja snosi grad. To uopste nije mala pomoc. Tu pomoc npr Zvezda nikad nije imala, a nema je ni sad.
Laz.,!
A sad kad je neko odlucio da ulozi u Zvezdu, to je problem. Cudo nevidjeno. Svi kao nesto kukaju o "drzavnom projektu" (sto verovatno i jeste, ako su pare dosle iz javnog sektora), a ne vide da je klub u koji se zaklinju isto to. :lol:
Logicno je sponzorisati i ulagati u nesto sto donosi rezultate zar ne?Kad je Partizan imao budzet kao sto ima Zvezda sada?Ne secam se toga i kad smo imali najjaci tim.
A, da: zaboravio sam ratni poklic najveceg gurua grobarske misli, 1 vazda tovljenog - nikad natovljenog, elokventnog prasca, edukovanog u ruralnim sredinama rodne mu Crne Gore, jer je njegova misao tako velika:

Smrt fasizmu, ziveo Partizan!
Da si obrazovan kao taj elokventni prasac,znao bi da to nije ratni poklic nego narodni slogan protiv fasizma(ako treba i to cu ti objasniti sta je),ali jbga ocigledno da ti rodjen u svili i kadifi,vaspitan i ucen u gradskim skolama to nisi mogao da naucis.

Nego jel ga sanjas nocu?ili su ti izlivi frustracije i kompleksa vidljivi samo u dnevnoj varijanti?Kako prodje ta nervoza?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 avg 2012, 20:41

Jeste, ja sam iskompleksiran usled toga sto neko ima gimnazijsku diplomu koju mu je neko kupio tj. sredio, a ja samo 2 faksa, master i trenutno zavrsavam doktorski rad. Fuj, pravi sam intelektualni patuljak za nekoga ko svuda vidi zavere, ko podize strasti, ko kuka na drzavu i strane banke, a kupuje 3-4 stranca godisnje... :lol:
Nego je poenta da izvesni ljudi vide zavere kad se radi nesto "nelegalno". A kad se to "nelegealno" radilo u njihovoj kuci, ocas posla se nadje opravdanje.

Kme, kme, kme argument.

Rekoh vec: srpski sport me zanima samo fenomenoloski, jer je on pun mufljuza i trange-frange ekonoma. Ali, mi smeta kad je neko bahat i bezobrazan da druge optuzuje za drzavnu pomoc, a pri tome sam zivi na drzavnoj sisi. Jbeno licemerno do bola. Da je JSDP tako posteno, kakvim se predstavlja, prvi bih popljuvao po CZV. Medjutim, ista je to sorta. U tome je caka. A vi samo gledajte da je neko ostrascen poput vas. To sto ti nemas razvijeno kriticko misljenje, vec sve shvatas kao dogmu, to nije moj problem, forumski prijatelju - vec tvoj.

Smarate vas nekoliko opasno sa tom pricom.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.