Ti ako nisi za ovoliko napisanih gluposti zasluzio ban ja nezz ko jeNeutralan88 je napisao/la:Evo Dodik naredio da se obavezno pusti basket na RTRS![]()
hoce da ispostuje zakon i ostale narode u RS-u
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Neutralan88
- Kontakt:
Melo15 je napisao/la:Ti ako nisi za ovoliko napisanih gluposti zasluzio ban ja nezz ko jeNeutralan88 je napisao/la:Evo Dodik naredio da se obavezno pusti basket na RTRS![]()
hoce da ispostuje zakon i ostale narode u RS-u
možda zato sto kako god okrenes ima istine ako si imalo pametan skotnat ces
Kad sam vidio da je linkovan Dnevni Avaz, pomislio sam da se opet radi o nekoj izmišljotini te medijske kuće, međutim izgleda da su u pravu po prvi put u posljednjih 5 godina...ado21 je napisao/la:ovo je za svaku pohvalu. Majko moja kome mi placamo pretplatu http://www.****/sport/kosarka/ ... mingu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da u historiji televizije gledaoci nisu imali tu cast da u kombinovanom prenosu prate jednu fudbalsku i jednu kosarkasku utakmicu. Ali, posto majstori televizije sa BHT 1 su svemoguci, ostaje nam da budemo ponosni sto cemo imati priliku da takav jedan prenso gledamo na nasim malim ekranima.
Svaka cast za BHT!
Svaka cast za BHT!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Belmine rukav u dzepu noso dabogda...
SI AMO CONte!!!
hecel bit nekih linkova posto sam ovih dana u inostranstvu a strasno mi se gleda tekma 
ne brini mama sve je uredu
Može li neko ostavit' neki link, jer mi ne pada na pamet da gledam kombinovan prijenos ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ne čitate ljudi, praktično pa neće ni biti kombinovanog prenosa. Uključit će se u fudbalsku tekmu na poluvremenu naše reprezentacije i vratiti odmah prije starta drugog poluvremena.
Vidicemo hoce li ispostovati,ja mislim da hoce nakon ovih pritisaka po medijima...Benop je napisao/la:Ne čitate ljudi, praktično pa neće ni biti kombinovanog prenosa. Uključit će se u fudbalsku tekmu na poluvremenu naše reprezentacije i vratiti odmah prije starta drugog poluvremena.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Papastathopoulos
- Kontakt:
yebaji ga, moram s njomMelo15 je napisao/la: dosla tetka iz njemacke pa moras bit tu jer idu za 2 dana
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
nanek
Evo vadi se BHT i cijelu tekmu prenosi 
Skenderija za sada odlično popunjena. Idemo po treću uzastopnu pobjedu! Sretno momci.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Edin TM87 je napisao/la:![]()
Odoh ja u skenderiju, dodji i ti legendo, pa noci kod nene![]()
Inace Bosna u srcu, Gruzija na listicu
Rekoh ti vec za vrijeme olimpijade,da ne ulazes novac u mrtvi kapital a ti opet!!
- el-fighter
- Kontakt:
Evo kazu na BHT da ce prenositi cijelu tekmu
Kako odmah mijenja situaciju ovo sto mi galamimo po forumu
Idemo momci do pobjede!!
Idemo momci do pobjede!!
Velež do groba života mi moga
- Omerbavarac
- Kontakt:
Haman su mailovi odradili svoje.
Hajmooooo Mirzaaaaaa.
Hajmooooo Mirzaaaaaa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nekada su bile specijalne emisije prije i poslije kada igra kosarkaska repka, a danas moramo biti sretni sto uopste ima prijenos.
SRETNO Nedzadu Sinanovicu i kompaniji
SRETNO Nedzadu Sinanovicu i kompaniji
Pachulia će vjerovatno igrati, to je problem više.
Naravno da svi očekujemo pobjedu, ali ne znam, protiv ovakve Gruzije sa Pachuliom biće veoma teško, ne bih kukao kad bi i izgubili.
Sretno momci i idemo pokušati pobjediti
Naravno da svi očekujemo pobjedu, ali ne znam, protiv ovakve Gruzije sa Pachuliom biće veoma teško, ne bih kukao kad bi i izgubili.
Sretno momci i idemo pokušati pobjediti
Gospodin Vladislav Majer je na svojoj poziciji.
Dvorana puna!
Sve je super.
Dvorana puna!
Sve je super.
Opet se hori Jedna si Jedina
majku jbem politicarima , kakvu nam himnu stavise
majku jbem politicarima , kakvu nam himnu stavise
Sloboda Tuzla !!!
Rekao sam pred utakmicu da bi bio zadovoljan pobjedom sa barem +1,i bili smo blizu toga.
Realno,ako se sretnemo na europskome,gdje bi se nama vratili svi povrijeđeni igrači uz dolazak nekih novih,opet je pitanje da li bi bili favoriti protiv Gruzije u najačem sastavu.
A oni su i noćas doveli u Sarajevo sve najbolje što imaju.
Razlog mog pesimizmu pred utakmicu je bio jako siromašan izbor na klupi kod nas,a na kraju je ta teorija pala u vodu jer su gosti napravili razliku u prvim minutama utakmice,kada je igrala naša startna petorka.
Samo se nadam da se ekipa može dići,Wright je premoren,u drugom poluvremenu čovjek jedva hoda po parketu,a valja do kraja kvalifikacija ići u goste i Latvijcima i Gruzijcima,ako se ne uspije pobjediti ni u jednom od ta dva gostovanja,iako bi i tako mogli na europsko, ipak bi bilo neugodno.
Realno,ako se sretnemo na europskome,gdje bi se nama vratili svi povrijeđeni igrači uz dolazak nekih novih,opet je pitanje da li bi bili favoriti protiv Gruzije u najačem sastavu.
A oni su i noćas doveli u Sarajevo sve najbolje što imaju.
Razlog mog pesimizmu pred utakmicu je bio jako siromašan izbor na klupi kod nas,a na kraju je ta teorija pala u vodu jer su gosti napravili razliku u prvim minutama utakmice,kada je igrala naša startna petorka.
Samo se nadam da se ekipa može dići,Wright je premoren,u drugom poluvremenu čovjek jedva hoda po parketu,a valja do kraja kvalifikacija ići u goste i Latvijcima i Gruzijcima,ako se ne uspije pobjediti ni u jednom od ta dva gostovanja,iako bi i tako mogli na europsko, ipak bi bilo neugodno.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 21 avg 2012, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.