Šuška se da je Čomor, kažu uklapa se u Rodgersovu tika-taku...MarcusLFC je napisao/la:Kakve veze ovaj predzadnji post ima s Liverpoolom?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Šuška se da je Čomor, kažu uklapa se u Rodgersovu tika-taku...MarcusLFC je napisao/la:Kakve veze ovaj predzadnji post ima s Liverpoolom?
Haha zezam se, ali on mi prvi pade na pamet...StevieG je napisao/la:Nismo valjda tako nisko pali?
jos nam on fali pa da postanemo swansea xdgaston je napisao/la:GRAHAM
Srijandeep Das @jeremy_LFC
Assaidi is not eligible to play in Liverpool's Europa League play-off matches against Hearts. Will be available for the group stages.
fakat smo loše igrali, nije da tražim razlog poraza u sudiji, ali je i on uticao na takav razvoj situacije.LambOfGod je napisao/la:Nije me dugo bilo na forumu ali moram reci da je ovo sudjenje u najmanju ruku zalosno![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]Carlo je napisao/la:fakat smo loše igrali, nije da tražim razlog poraza u sudiji, ali je i on uticao na takav razvoj situacije.LambOfGod je napisao/la:Nije me dugo bilo na forumu ali moram reci da je ovo sudjenje u najmanju ruku zalosno![]()
[youtube][/youtube]
0:22 ?!
ako downing može imati 70k onda može i škrtel 80k, mada nikakva razlika. jeste škrtel odličan igrač, ali je kiks igrač htio to neko priznati ili ne.Eziz Allamov @Ezizallamov
Martin Škrtel's new contract with Liverpool will last until June of 2016 and will see him earning around £80,000/week.
Ma drag je on igrač većini navijača, al' ima kikseva k'o malo ko.Samo prošle sezone je npr. bez ikakve potrebe dobio dva žuta u onoj katastrofi na White Hart Laneu (i samim tim je poprilično doprinijeo istoj), ili recimo glupi penali protiv Wigana ili Exetera u kupu.Frajer nekad prosto isključi mozak, a kad nema Aggera na terenu, još je nesigurniji i skloniji kiksevima.Mene je zato najviše strah Aggerovog odlaska, jer nije to još gotova priča, bar dok Daniel ne potpiše novi ugovor.Carlo je napisao/la:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... rroll.html
newcastle neće nuditi više od 12 miliona. super, onda Andy ostaje
ako downing može imati 70k onda može i škrtel 80k, mada nikakva razlika. jeste škrtel odličan igrač, ali je kiks igrač htio to neko priznati ili ne.Eziz Allamov @Ezizallamov
Martin Škrtel's new contract with Liverpool will last until June of 2016 and will see him earning around £80,000/week.
mogu slobodno reći da nas je koštao protiv wba, a i samo mi padne na pamet kada se okliznuo protiv scuma kada je hernandez zabio iz kornera prošle sezone.
nije bas otpadak. guidetti je prosle sezone bio na posudbi u feynordu i dao je malo manje golova nego sto je imao nastupa, a i mlad je, cini mi se da ima 21 godinu.AllenLFC je napisao/la:Nema od odlaska Baggera nista ,a to za tog lika nikad nisam cuo ,uostalom netrebaju nam otpadci drugih klubova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.