FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 21 avg 2012, 23:04

Kad je tekma protiv Bosne,subota ili nedelja ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 21 avg 2012, 23:04

staragarda je napisao/la:
hamogr76 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:@hamogr76: Iskreno se nadam da ovaj broj u tvom nicku ne predstavlja godinu rodjenja. :(
ma jok,,,,,to ti je od Čarlsa Barklija kopirano....
a ti kao znas nesto o Barkliju..to kablovska prosla :D

:D :D :D :D :D :D :D
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 21 avg 2012, 23:05

subota u 17:00

hamogr76
Kontakt:

Post Postao/la hamogr76 » 21 avg 2012, 23:05

staragarda je napisao/la:pa kako se nece k.u.r.c.i.t...pa ovo im je najvrjednija pobjeda u istoriji ovog pokusaja od kluba..ovo ce im ostat u anale zapisano....nije nemoguce da neko preko ledza i datum i rezultat istetovira....iskreno..ja u ovoj miki maus ligi imam respekt za jedinstvo,buducnost,iskru,rudar i donekle visocka bosna...ova ostala buranije ni sama ne zna za sta igra...te seoske klubcice sto igraju na polu livadama nije vrijedno ni spominjat..al ne sumnjam da ce krkanskom igrom Sloboda ZIJANIT JOS KOJU OVAKVU TEKMU....nema veze...bice nacelniku drago..bice jos kopacki..u bojama raznim :roll:
Morate shvatit vi ste najveći skalp Bratstva i od sad pa nadalje će bit ono....Bratstvo je udaralo Slobodu,,,,**** vi ste tgema u svakoj kafani,ulici,,,,itd,,,,i to **** Slobodu kad je Bratstvo udara,,,,

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 21 avg 2012, 23:11

ovaj je ne umoran, sir i kajmak a doping zdenka, ljake vipra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 21 avg 2012, 23:21

scudetto je napisao/la:subota u 17:00
Zar nije nedelja :?
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 21 avg 2012, 23:45

Znaci nemojte da serete vise jos kad su igrali u drugoj federalnoj kupovali su sudije da bi usli u prvu federalnu i ne moze niko nista pricat kad sam bio na utakmici na kojoj je bila slicna situacija, ponisten pogodak za NK Tuzlu a pri kraju sviran i penal za Bratstvo (penala nije ni bilo) .. to je bila odlucujuca tekma .. posle se i na stadionu Luke u Slavinovicima desila slicna situacija kad su specijalci morali otpratit sudiju sa utakmice...

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 22 avg 2012, 00:09

King Kenny je napisao/la:
scudetto je napisao/la:subota u 17:00
Zar nije nedelja :?
Ja ne znam otkud vama informacije da se ta utakmica igra u nedjelju. Nogometni savez je lijepo naveo da samo Branitelj i Radnički igraju svoje domaće utakmice nedjeljom.

edit...
Zadnja izmjena: FKKC1932, dana/u 22 avg 2012, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 22 avg 2012, 00:11

Daj samo ljudi prijavljujte ove sto spamaju bezveze i nemojte se sa njima raspravljat molim vas.

Sutra bi trebala biti utakmica na Tusnju protiv Simin Hana u 16:15h pa eto da znate.

hamogr76
Kontakt:

Post Postao/la hamogr76 » 22 avg 2012, 00:12

SiggySinatra je napisao/la:Znaci nemojte da serete vise jos kad su igrali u drugoj federalnoj kupovali su sudije da bi usli u prvu federalnu i ne moze niko nista pricat kad sam bio na utakmici na kojoj je bila slicna situacija, ponisten pogodak za NK Tuzlu a pri kraju sviran i penal za Bratstvo (penala nije ni bilo) .. to je bila odlucujuca tekma .. posle se i na stadionu Luke u Slavinovicima desila slicna situacija kad su specijalci morali otpratit sudiju sa utakmice...
kad nemaš kvalitet,moraš kupovat,,,hvala bogu da ima para pa može se..... ;) eto vi imate kvaliteta nemate novac i igrate prvu ligu....

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 22 avg 2012, 00:23

hamogr76 je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:Znaci nemojte da serete vise jos kad su igrali u drugoj federalnoj kupovali su sudije da bi usli u prvu federalnu i ne moze niko nista pricat kad sam bio na utakmici na kojoj je bila slicna situacija, ponisten pogodak za NK Tuzlu a pri kraju sviran i penal za Bratstvo (penala nije ni bilo) .. to je bila odlucujuca tekma .. posle se i na stadionu Luke u Slavinovicima desila slicna situacija kad su specijalci morali otpratit sudiju sa utakmice...
kad nemaš kvalitet,moraš kupovat,,,hvala bogu da ima para pa može se..... ;) eto vi imate kvaliteta nemate novac i igrate prvu ligu....
Bravo bar priznajes znaci nemojte vise molim vas lupat gluposti kako je Bratstvo bilo bolje ovo ono, Sloboda nije mogla sastavit napad jer joj Sloboda nije dozvolio ko je bio na tekmi zna a ovi iz SA, MO, i pm ne javljajte se dzaba kad pojma nemate..

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 22 avg 2012, 00:25

SiggySinatra je napisao/la:
hamogr76 je napisao/la:
Bravo bar priznajes znaci nemojte vise molim vas lupat gluposti kako je Bratstvo bilo bolje ovo ono, Sloboda nije mogla sastavit napad jer joj Sloboda nije dozvolio ko je bio na tekmi zna a ovi iz SA, MO, i pm ne javljajte se dzaba kad pojma nemate..
De mi reci kako ti mislis izaci iz nize lige pošteno u viši rang..svi koji su prije Bratstva usli u prvu federacije pa dalje u PL su kupovali, to i ptice na grani znaju,

hamogr76
Kontakt:

Post Postao/la hamogr76 » 22 avg 2012, 00:30

hamogr76 je napisao/la:
mogli ste igrat da ste imali igru,nažalost vi nasjedate na ibrakove štoseve,,,,,niste tri dodavanja sastavili a kamoli izvršili pritisak na gol bratstva....za vas je uvijek neko drugi kriv....sudija,željo,velež a trener i igrači ok iako kurc,,nisu makli ni protiv slavije ni protiv bratstva,,,,,

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 avg 2012, 00:51

Marokanac je napisao/la:Samo 7 postova. Majke ti praviš dupli profil da ne popiješ ban. Jesi jadan :lol:
jok ne pravi lik nickove..pa momak je svojevremeno igrao za Slobodu i za mladje selekcije reprezentacije jednostavno provjerena osoba koja se eto razumije i u ovaj sport
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 22 avg 2012, 00:54

samozeljo1987 je napisao/la:
hamogr76 je napisao/la:
De mi reci kako ti mislis izaci iz nize lige pošteno u viši rang..svi koji su prije Bratstva usli u prvu federacije pa dalje u PL su kupovali, to i ptice na grani znaju,
Pa sta onda svi koji **** serete vise ako svi ZNAJU ? Zar toliko mrzite Slobodu? Zar su vam Tuzlaci toliki trn u oku?

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 22 avg 2012, 08:08

aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je FK Sloboda, svaki naredni post koji ne bude imao veze sa istom bice brisan, a autor naravno trajno odstranjen s foruma. Hvala!
HVALA TEBI !

Nego moze li ko opet okacit mapu prve lige ?

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 22 avg 2012, 08:35

slika

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 22 avg 2012, 08:45

sad bih volio da svi oni portali postave ove snimke sa utakmice B-S, jer do jučer je bilo da su gračanlije dočekale Slobodu sa tenkovima a na terenu su u njih pucali iz rovova, međutim, stvarnost je onakva, kakvu mučno i zorno (za tuzlake) pokazuju ovi snimci

bilo je prvo da je Mujka napo i udaro nekoga a ustvari je Mujka popušio, meni kao Gračanliji je samo drago što će nakon ovih snimaka uslijediti kazne za sve vinovnike nemilih scena a i te kazne će pokazati ko je više kriv (pretpostavimo)

bilo je da je Daso uletio i lomio sve redom na klupi Slobode, a čovjek se na nekloliko snimaka i slika smješka i stoji među 10-ak igrača Slobode

bilo je da je jadni Ibrak dobio po nosu a ustvari je bio najgori

e sada kada su stvari izašle na vidjelo, sada su za pristalice Slobode njihovi "junaci" face, sada im se čestita i sl. a do jučer su bili žrtve

a da ne govorimo ono što niko neće vidjeti i znati a to je kako je Mirza M. po završetku utakmice sa još jednim igračem prolazi pored svlačionica i lupa po vratima prostorije gdje se nalaze igrači Bratstva, direktno izazivajući incident, do kojeg nije došlo samo zbog hladne glave domačeg trenera Nusreta Muslimovića koji je spriječio domaće za isprebijaju i Mirzu i onog balavca sa njim

e moja Tuzlo, moj grade šta ti papci rade ...
Undici stelle - ACM 1899

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 avg 2012, 09:08

Tuzlaci nesmijete nasijedat na ovakve provokacije u gostima, procuce se pa kad negdje odete ljudi ce vas podrobit mislim na igrace....Ako mozete kupite neku utakmicu ako ne suti i izgubi pa pobjedjuj kod kuce i bice dovoljno... Bili ste svjedoci sta se sve desavalo u PL a mogu mislit tek ovdje.... Budite gospoda nemojte pristajt, ovaj ibrakovic me razocaro ja sve mislio cojk gospodin a i on obicna seljacina

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 avg 2012, 09:39

Tkanton je napisao/la:Tuzlaci nesmijete nasijedat na ovakve provokacije u gostima, procuce se pa kad negdje odete ljudi ce vas podrobit mislim na igrace....Ako mozete kupite neku utakmicu ako ne suti i izgubi pa pobjedjuj kod kuce i bice dovoljno... Bili ste svjedoci sta se sve desavalo u PL a mogu mislit tek ovdje.... Budite gospoda nemojte pristajt, ovaj ibrakovic me razocaro ja sve mislio cojk gospodin a i on obicna seljacina
Tako je, nema se ovdje sta traziti na sportskom planu. Ako se moze kupiti onda to treba uraditi, ne treba da budemo jetimi i da mislimo da se moze pobjedjivati na korektan nacin. Ova liga je totalno djilkoska i treba se tako postaviti. Vec sada je rukovodstvo trebalo imati plan kako do prvog mjesta. Gdje platiti, gdje igrati na pobjedu i gdje steliti.
Ako neki misle drugacije onda se varaju. I PL je takva, pa zasto i ova sabanija ne bi bila i gora.
Samo treba napraviti i pritisak na lopovski savez jer oni dozvoljavaju neregularnost.
Kada se sjetim kako se stelilo prije sa Hajdukom u Splitu kako se sada ne bi moglo i po nasim vukojebinama.
Jos par faca da sudije prepadnu i to je kljuc za prvo mjesto!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.