legenda reala je napisao/la:Gdje šta, kakohodža je napisao/la:Legendo, kakve to krojačice bariš![]()
![]()
![]()
Može objašnjenje![]()
Tekstilna škola, trbušnjaci na slikama, ovo-ono
jel jasnije
Moderator/ica: insider
legenda reala je napisao/la:Gdje šta, kakohodža je napisao/la:Legendo, kakve to krojačice bariš![]()
![]()
![]()
Može objašnjenje![]()
Na fejsbuku bukvalno sve ima,hajde kada si tako aktivan posalji zahtev za brisanje na jos jedno 1000 koje meni smetaju.Dzoni je napisao/la:Ma mamu im **** sto da ja to gledam?Devil je napisao/la:Kakvim se vi stvarima bavite.
Nek se J*** po ravnoj gori mamu im **** sta ovdje prosipaju svoiju retardiranu propagandu.
Haj' ba budi sretan što ti je ovaj ostavljen.gojzerica je napisao/la:Nema veze ne treba.![]()
Neki likovi provocirali na temi Juventusa, ja odgovorio nekom, pa mi monolog obrisao, pa ja mu reko da je kreten.. on me banova ja poludio uđem sa drugog acca i oproštajno pismo napišem i trajni na oba.![]()
(znao sam da ću dobiti trajni na oba)
A sjećam se da si mi pričao o nekoj hrvatici čini mi se, šta je bilo sa njom?Il je bila neka druga, al znam da si se zagrijao za nju bio.
Ma jok sto ce mi to u zivotubagrcavi je napisao/la:Denga upisa li se ti u školu ?
Nemam pojma nisam ulazio dva danahodža je napisao/la:Tekstilna škola, trbušnjaci na slikama, ovo-ono![]()
jel jasnije
kako nisi ulazio, a sklapaš prijateljstvalegenda reala je napisao/la:Nemam pojma nisam ulazio dva danahodža je napisao/la:Tekstilna škola, trbušnjaci na slikama, ovo-ono![]()
jel jasnije![]()
Jel dobra kaka![]()
:
kad si prije odgovorioanonimni je napisao/la:oooooooooooooooooooooo Edi, pa šta mai ?
ali tako brz nema šanse,imam osjećaj da čitav dan čekaš da neko neš napiše i odmah se uključiš,ono čekaš iz zasjedeanonimni je napisao/la:pa brz sam ti ja![]()
![]()
samo ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.