Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bila je biografija ja sam ovo uslikao.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Koliko se samo Real nateže oko prevare od igrača, Levy ih čitavo ljeto vuče za nos. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lakse bilo dovest Portugalce iz Barcelone i Uniteda nego maestra pod Bijelim Brijegom...
a doci ce.
a doci ce.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Vas Baskijci u zadnje vrijeme zato tisuuSaurman je napisao/la:Koliko se samo Real nateže oko prevare od igrača, Levy ih čitavo ljeto vuče za nos.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma govorio sam ja ranije, sve je ovo gotovo još prošli mjesec, samo se čeka sa objavom, zbog ovih iz Tottenhama, jer da objave da su prodali Luku prije nego što dovedu zamjenu, navukli bi na sebe gnjev navijača.
A ovako, ako bi doveli recimo Moutinha, ili Pjanića
, navijači bi Lukin odlazak daleko lakše prihvatili.
Što kažu na Football Manageru: Mind Games-Levy: 20
A ovako, ako bi doveli recimo Moutinha, ili Pjanića
Što kažu na Football Manageru: Mind Games-Levy: 20
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Real ga zeli ocigledno ali nije nuzno potreban..Saurman je napisao/la:Koliko se samo Real nateže oko prevare od igrača, Levy ih čitavo ljeto vuče za nos.
100 bodova je osvojeno i bez njega i Real moze cekati i ceka..
dok je Totenham vec poceo rasipat bodove,a nisu razrijesili pitanje svog stozernog igraca i njegove eventualne zamjene(za koju ce ako se ovo dodatno oduzi biti vrlo malo vremena)
Luka gubi u ovoj situaciju..
Jevreji gube u ovoj situaciju..
i Real jer ga zeli sto prije,al od svih spomenutih namanje definitivno.
- anonymousHD
- Kontakt:
Koliko si ti samo malouman dečko, prvo kakve veze mi imamo sa igračem koji nam uopšte nije potreban. Modrić ionako ima ugovor sa Tottenhamom, a ovako ako bude trenirao sam od njega neće imati ništa, a moraće ga plačati. Prvo Levy će 30. augusta da smanji cenu 100%, jer Pereza boli briga, Luka nam ne treba trenutno, imamo odličan kadar, kad god dođe dođe, nije hića. Tako da će don Perez izaći na kraju kao gospodin. A Tottenham i Levy flopovi.Saurman je napisao/la:Koliko se samo Real nateže oko prevare od igrača, Levy ih čitavo ljeto vuče za nos.
Nije ti loš taj avatar,al valjda nadođem na nešto bolje.
Volio bih samo da znam jel Jozo ikad pomislio da ga dovede
Volio bih samo da znam jel Jozo ikad pomislio da ga dovede
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vjerujte mi da bih više volio da ne dođe nego da dođe. U nikakvoj je formi, **** sam sebe u glavu, isto je radio i prošle godine s Chelsea -em, ista stvar, koliko mu je kasnije trebalo da se oporavi u psihološkom smislu pa da zaigra opet. Čak je javno o tome govorio tadašnji trener Tottenhama, ne mogu da mu se sjetim imena...
Individualno trenira, ne igra utakmice... ne znam
Individualno trenira, ne igra utakmice... ne znam
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Raul_64 je napisao/la:Real ga zeli ocigledno ali nije nuzno potreban..Saurman je napisao/la:Koliko se samo Real nateže oko prevare od igrača, Levy ih čitavo ljeto vuče za nos.
100 bodova je osvojeno i bez njega i Real moze cekati i ceka..
dok je Totenham vec poceo rasipat bodove,a nisu razrijesili pitanje svog stozernog igraca i njegove eventualne zamjene(za koju ce ako se ovo dodatno oduzi biti vrlo malo vremena)
Luka gubi u ovoj situaciju..
Jevreji gube u ovoj situaciju..
i Real jer ga zeli sto prije,al od svih spomenutih namanje definitivno.
Real i bez Modrića može uzeti 100 bodova i zabiti 120 golova ipak u CL su pokazali pravi kvalitet ,prošle sezone uz ogromnu sreću u žrijebu su uspjeli doći do 1/2 CL mislim da ove godine to neće biti slučaj.
Sto volim kad je covjek u pravu da normalno da to nece biti slucaj,kad cemo osvojiti la DecimuSaurman je napisao/la:
Real i bez Modrića može uzeti 100 bodova i zabiti 120 golova ipak u CL su pokazali pravi kvalitet ,prošle sezone uz ogromnu sreću u žrijebu su uspjeli doći do 1/2 CL mislim da ove godine to neće biti slučaj.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 21 avg 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Mišljenje je kao šupak,svi ga imaju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
anonymousHD je napisao/la:Koliko si ti samo malouman dečko, prvo kakve veze mi imamo sa igračem koji nam uopšte nije potreban. Modrić ionako ima ugovor sa Tottenhamom, a ovako ako bude trenirao sam od njega neće imati ništa, a moraće ga plačati. Prvo Levy će 30. augusta da smanji cenu 100%, jer Pereza boli briga, Luka nam ne treba trenutno, imamo odličan kadar, kad god dođe dođe, nije hića. Tako da će don Perez izaći na kraju kao gospodin. A Tottenham i Levy flopovi.Saurman je napisao/la:Koliko se samo Real nateže oko prevare od igrača, Levy ih čitavo ljeto vuče za nos.
Anonimni sa HD rezolucijom ne može napisati post bez vrijeđanja.
sta medju 4 najbolje ekipe da bi ispali od Švaba na penala ? o cemu mi pricamo..ipak u CL su pokazali pravi kvalitet ,prošle sezone uz ogromnu sreću u žrijebu su uspjeli doći do 1/2 CL mislim da ove godine to neće biti slučaj
jest bio zrijeb povoljan..
za razliku od Marseja i ko je vec bio u osmini finala
Poenta je(poena sarma) da u ovoj situaciju namanje stete ima Real..
a **** nece imati vecu cijenu za Luku nego sad..
Osvojio Real Cl ili ne smatram da Modric ovakvoj ekipi nije potreban
Thomas Müller - Fußballgott
Na stranu sto ga mnogi ne simpatisu, Modric je igrac koji bi dobro dosao svakoj ekipi. Pa nije bezveze Mou toliko zagrizao za njega.
Protiv Bayerna se pokazalo da je Realu potreban jos jedan igrac poput Alonsa, neko ko ce stati na loptu
Protiv Bayerna se pokazalo da je Realu potreban jos jedan igrac poput Alonsa, neko ko ce stati na loptu
Don't hate what you don't understand.
Real sa Modrićem ili bez, nema šta tražiti u CL max domet je 1/4 uz naravno povoljan žrijeb.
Sve to stoji al problem je upravo ono sto Zizu navodi,njegova forma,netrenira vec dugo,njegova psiha ( on je u glavi na jednom mjestu ) fizicki je jos uvjek na drugom.xaviesta je napisao/la:Na stranu sto ga mnogi ne simpatisu, Modric je igrac koji bi dobro dosao svakoj ekipi. Pa nije bezveze Mou toliko zagrizao za njega.
3:3 protiv Bayerna u sedmici kad smo igrali "finale"primere i nije toliko loše.Pokazalo se samo da Jozo treba hrabrije pristupiti jačim tekmama.xaviesta je napisao/la:Na stranu sto ga mnogi ne simpatisu, Modric je igrac koji bi dobro dosao svakoj ekipi. Pa nije bezveze Mou toliko zagrizao za njega.
Upitno je je li Mourinho zagrizao za njega,ja se ne sjećam nijedne njegove izjave
i ko ce istu prenijeti u fazu napadu.Protiv Bayerna se pokazalo da je Realu potreban jos jedan igrac poput Alonsa, neko ko ce stati na loptu
izgubili smo posjed na svom stadionu protiv kluba koji je igrao istu formaciju jer osim Alonsa koji je bio udvajan nismo imali takvog igraca i bili smo osudjeni na kontre i polukontre.
Khedira postaje bolji al nije jos na tom nivou..
a kada igramo u formaciji 4-3-3,sa tri pivota e onda Modric+Alonso moze doci do punog izrazaja.
trenira on individualno,a glavom je u Madridu jel..njegova forma,netrenira vec dugo,njegova psiha ( on je u glavi na jednom mjestu ) fizicki je jos uvjek na drugom.
da se sredi do Oktobra dovoljno je jer tek tada ce se lagano zahuktavati.
Nepotreban upis broj 4930.Saurman je napisao/la:Real sa Modrićem ili bez, nema šta tražiti u CL max domet je 1/4 uz naravno povoljan žrijeb.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.