CLAMOROSO: ESCLUSIVA SM24: MAROTTA-SABATINI CONTATTO TELEFONICO PER OSVALDO.

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
CLAMOROSO: ESCLUSIVA SM24: MAROTTA-SABATINI CONTATTO TELEFONICO PER OSVALDO.

Poslije svega ovoga ja želim Muriela. Pun mi je vrag ovih prevelikih cifrica za neke igrače.GaziHusrevbeg je napisao/la:Doći će neki napadač, jednostavno mora doći, sad je pitanje koji, mi ćemo vjerovatno biti svi razočarani, ali ko zna možda Conte napravi igračinu od njega.
JOHNNYJUVE je napisao/la: negokad je izvlačenje?? ja bih volio real u grupi, kad se sjetim sezone u kojoj su nam u naprijed uvalili 5 komada
pa im alex naredi da svi lijepo ustanu i pozdrave NAJVEĆEG! u sred madrida
The draw for the group phase of the UEFA Champions League 2012-13 will be held on Thursday, August 30th
stiže napadač vrlo brzo. Samo je pitanje koji će to biti.HeavensWonder je napisao/la:Pa **** nama treba neko brzo zbog LP, a sto se tice tih dugorocnih planova da pravimo igraca u napadu vjerovatno ima neko u Juvetovoj skoli. Ali mi se moramo fokusirati na Ligu Prvaka !
Vidal je napisao/la:Čuj Pogba i Luca.Tek poslije Padoina
![]()
Vjerujem da ću slaviti dan kada i on ode.
Kupit ću dres Padoina.Vidal je napisao/la:Čuj Pogba i Luca.Tek poslije Padoina
![]()
Vjerujem da on tada ne bi bio ni medju pozvanim za utakmicu. Ostao bi u VinovuOxygen je napisao/la:Kupit ću dres Padoina.Vidal je napisao/la:Čuj Pogba i Luca.Tek poslije Padoina
![]()
![]()
Brother ELIA bi imao ogromne koristi od ovog novog pravila.![]()
Mauricio Isla @Mauri_Isla
In bocca al lupo ai miei ex-compagni Dell'Udinese per domani ... Noi della #Juventus stiamo lavorando duro , vogliamo andare a #WEMBLEY !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.