FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
Amar ima konjske zivce,pola nas bi mu se zahvalilo davnih dana i poslalo ga u tri lijepe.
Nek nas vala zaobidje imam osjecaj da je ovo neka hinja,ala onaj pitarski debeljko.
I da dodje ne bi taj na vise od godinu dana potpisao,samo ko sto je vec receno da steti ugledu kluba.
A nek nama Zajko zaigra na nivou prosle sezone,ne treba nam bolje pojacanje,Smajke da se vrati na proljece,a ako prodamo Adila,imam osjecaj da ce Brkovic biti bolji od njega,djeluje mi nekako stabilnije,ako nista,brzi je u svakom slucaju,a ako je Adil sa zebom mogao dati 20 golova,mocice i ovaj minimalno 10
Nek nas vala zaobidje imam osjecaj da je ovo neka hinja,ala onaj pitarski debeljko.
I da dodje ne bi taj na vise od godinu dana potpisao,samo ko sto je vec receno da steti ugledu kluba.
A nek nama Zajko zaigra na nivou prosle sezone,ne treba nam bolje pojacanje,Smajke da se vrati na proljece,a ako prodamo Adila,imam osjecaj da ce Brkovic biti bolji od njega,djeluje mi nekako stabilnije,ako nista,brzi je u svakom slucaju,a ako je Adil sa zebom mogao dati 20 golova,mocice i ovaj minimalno 10
- champions1921
Ma ne znam onda sto se uopste pominju imena dok se ne realizuju ti dogovori.. Cinjenica je da nije lijepo svakodnevno citati po medijima kako je Zelju ispalio ovaj-onaj.. Prvo onaj Hajradinovic, zatim Kajkut pobjegao, sad smo ovom rezervna varijanta.. To je pomalo degradirajuce za klub.. Cini mi se da se i sa onim Hasanhodzicem potpisalo na dvije godine iz straha da se ne desi situacija kao sa Hajradinovicem.. Ako svoju djecu ne mozemo premuntati da potpisu ugovore na 4-5 godina onda ce ovi provjereni biti skoro pa nemoguca misija.. Izmedju ostalog za ovu ligu nam i ne trebaju pojacanja i bolje bi bilo stediti pa se kvalitetnije pojacati pred Evropske utakmice sledece sezone..aleksandar_veliki je napisao/la:Zasto mu zatovoriti vrata. Ovo nisam ocekivao, ali to je taj jedan posto kojeg sam naglasavao, djaba je ljudi, ali svaki nas igrac ako ima opciju za vani, cekat ce je do posljednjeg dana. Ne treba momka sad pljuvati, svi bi mi isto uradili. Ima papire, sto znaci da je u prednosti za ino angazman, a dolaskom u Zelju to ne bih imao vise. Ja bih njega cekao jos devet dana, ako se moglo cekati deset zasto ne i jos devet.champions1921 je napisao/la:Salcinovicu peglas previse.. Slazem se da mu treba zatvoriti vrata pa neka ide u Olimpik ako mu se izjalovi ovo sa inostranstvom.. Oni i onako samo otpatke skupljaju..
I ako odes u Rusiju znaj da ti nece dati da postis
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Ma glupo razmišljanje totalno, nit je ko koga izradio, nit je ko koga degradirao, ako dođe super, ako ne, nije smak svijeta.
- Armageddon2012
- Kontakt:
xxx
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 21 avg 2012, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
HAHAHA lolArmageddon2012 je napisao/la:ajd posto ne dolazi,onda se moze okaciti onaj doggystyle,kad je salcinovic htio tuziti saigraca saznavsi sta mu je radio iza ledja hahhaha
0.23
[youtube][/youtube]

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Fakat ne znam zasto toliko halabuke oko ovih intervijua i izjava lik nije dao 90% istih.
Novinari moraju nesto pisat narocito oko transfera cim se neko spomene oni odma napucaju.
I to nije slucaj samo kod nas vec u citavom svjetu uzmite samo Dzeku ili Pjanica pa oni su odavno potpisali i presli u 10 klubova a ima ih troduplo zainteresovanih.
I logicno je da svako ceka inostrani angazman ljudi pa mi smo sklj liga i dok je tako nemamo sta ocekivati
Novinari moraju nesto pisat narocito oko transfera cim se neko spomene oni odma napucaju.
I to nije slucaj samo kod nas vec u citavom svjetu uzmite samo Dzeku ili Pjanica pa oni su odavno potpisali i presli u 10 klubova a ima ih troduplo zainteresovanih.
I logicno je da svako ceka inostrani angazman ljudi pa mi smo sklj liga i dok je tako nemamo sta ocekivati

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
kakva je situacija sa Kerlom,ne bi valjalo da nam se on povrijedi
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
Lakse je povrijedjen , propustit ce jedno kolo najvjerovatnije.almirr je napisao/la:kakva je situacija sa Kerlom,ne bi valjalo da nam se on povrijedi
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
dobro je valjda se nece puno osjetit njegov izostanak u gabeliZZtop10 je napisao/la:Lakse je povrijedjen , propustit ce jedno kolo najvjerovatnije.almirr je napisao/la:kakva je situacija sa Kerlom,ne bi valjalo da nam se on povrijedi
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
Bravo mma hz, Bajram još traje, a raja se šprda s ovim, al znaš kako kažu "Znas nas? Ma **** ti nas".
Zbog sličnih likova i jesmo tu gdje smo, nemamo ništa, veliko ništa na svim poljima jer je sve naše nama predmet podsmijavanja.
Zbog sličnih likova i jesmo tu gdje smo, nemamo ništa, veliko ništa na svim poljima jer je sve naše nama predmet podsmijavanja.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Armageddon2012
- Kontakt:
evo ja sam editovao svoj post posto su se neki momci uvrijedili,molim moderaciju da pobrise i ovaj post od kolege koji me citirao da taj klip vise ne stoji na temi.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Da zavrsimo pricu Salcinovic!aleksandar_veliki je napisao/la:
Ko je koga ispalio. Fakat ne kontam, ljudi Zeljo je bio zainteresovan, ponudjeni su uslovi, nikad se ruke nisu stisnule i kakva je tu ispala. Svi smo mislili, pa i ja prvi, da je to gotovo, dolazio je momak na svaki mig iz Sarajeva, no donio je odluku kakvu je donio. Mozda taktizira, ceka vecu ponudu, no garant je nece dobiti. Ja to ne vidim kao ispaljivanje, ni od Fenana ni od Kajkuta. Svi pljujemo kada se ne pokusava, evo pokusalo se dovesti, ponudjeni im uslovi kakvi jesu, oni nisu za iste i nema ispale.
On ce u celik, dogovorice sa njima da ce pola godine odigrati dzaba ako ne nadje angazman, sto je i nama nudio ali Brko nece nista manje od dvije godine.Sto bi znacilo ne treba o njemu dalje

I umalo da zaboravim nije jedini igrac o kojem se razmisljalo ima jos razgovora ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
To ce biti veliki hendikep u Gabeli..Kerla nosi na ledjima nasu odbranu..ZZtop10 je napisao/la:Lakse je povrijedjen , propustit ce jedno kolo najvjerovatnije.almirr je napisao/la:kakva je situacija sa Kerlom,ne bi valjalo da nam se on povrijedi
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Prosle godine je Vasilic cijelu sezonu odradio extra,nece to biti problemRios je napisao/la:To ce biti veliki hendikep u Gabeli..Kerla nosi na ledjima nasu odbranu..ZZtop10 je napisao/la:Lakse je povrijedjen , propustit ce jedno kolo najvjerovatnije.almirr je napisao/la:kakva je situacija sa Kerlom,ne bi valjalo da nam se on povrijedi

Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
A jest Vasilic igrao proslu dobro,ali igrao je i Bogi..Ko zna u kakvoj je formi ove sezone..Valjda ce biti dobro sve aBd..Mada sam balgo zabrinut zbog izostanka Kerle ipak..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ma Vasilić sigurno neće biti na onom prošlosezonskom nivou, a Kerla je tonbe armirani, samim tim to je hendikep i nadam se da zbog toga neće biti nekih većih problema u odbrani kad gošk-ova navala počne jurišati 

Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
Imate ekipu za 10.Gabela protiv Gradine u Gradačcu nije nista pokazala.Ponovite igru kao protiv Zvijezde i najmanje je tri u golu Gabelesmaram je napisao/la:ma Vasilić sigurno neće biti na onom prošlosezonskom nivou, a Kerla je tonbe armirani, samim tim to je hendikep i nadam se da zbog toga neće biti nekih većih problema u odbrani kad gošk-ova navala počne jurišati

- Ultras1921
- Kontakt:
Kako je dobra trening oprema, a dresovi za utakmiceTeaM87 je napisao/la:
Na Bjelasnici

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
jel jedan od igrača i onaj 18-godišnjak iz slobode ?pile87 je napisao/la:Da zavrsimo pricu Salcinovic!aleksandar_veliki je napisao/la:
Ko je koga ispalio. Fakat ne kontam, ljudi Zeljo je bio zainteresovan, ponudjeni su uslovi, nikad se ruke nisu stisnule i kakva je tu ispala. Svi smo mislili, pa i ja prvi, da je to gotovo, dolazio je momak na svaki mig iz Sarajeva, no donio je odluku kakvu je donio. Mozda taktizira, ceka vecu ponudu, no garant je nece dobiti. Ja to ne vidim kao ispaljivanje, ni od Fenana ni od Kajkuta. Svi pljujemo kada se ne pokusava, evo pokusalo se dovesti, ponudjeni im uslovi kakvi jesu, oni nisu za iste i nema ispale.
On ce u celik, dogovorice sa njima da ce pola godine odigrati dzaba ako ne nadje angazman, sto je i nama nudio ali Brko nece nista manje od dvije godine.Sto bi znacilo ne treba o njemu dalje![]()
I umalo da zaboravim nije jedini igrac o kojem se razmisljalo ima jos razgovora ...

Odlazi Safete.
Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, JavierBosnia, Lynx, mamonelafo i 38 gostiju.