Gdje su , sta rade...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Gdje su , sta rade...
A Muamer Vugdalic nakon zavrsetka karijere ?
Emir Halimic nakon odlaska iz Slavije ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- raul-zakon
- Kontakt:
A onaj Željin golman, nisam siguran kako se zove, prezime mu je nešto oko kruga. Kružina, Kružec, kako li?

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Miroslav Kružikraul-zakon je napisao/la:A onaj Željin golman, nisam sigurankako se zove, prezime mu je neđto oko kruga. Kružina, Kružec, kako li?![]()

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Igra mali nogomet koliko ja znam...raul-zakon je napisao/la:Ljudi, možda je malo glupo pitanje, ali gdje je Robert Jarni sada?
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Kružik je u policiji odavnoDooVe je napisao/la:Miroslav Kružikraul-zakon je napisao/la:A onaj Željin golman, nisam sigurankako se zove, prezime mu je neđto oko kruga. Kružina, Kružec, kako li?![]()
fakat gdje je on sad ?
nema potpisa
- raul-zakon
- Kontakt:
Eh taj...zapamtio sam ga po neviđenim kiksevima, ala Barthez i Piplica.DooVe je napisao/la:Miroslav Kružikraul-zakon je napisao/la:A onaj Željin golman, nisam sigurankako se zove, prezime mu je neđto oko kruga. Kružina, Kružec, kako li?![]()
fakat gdje je on sad ?

@limenka
Hvala
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Gdje su
Srđan Miličević
prestavljao BiH na olimpijskim igrama,stoni-tenis,bio je solidan,bolji od današnjih olimpijaca
Isto ne znam kako se zove ali bio je jedan na olimpijskim igrama u Ateni,predstavljao nas u taekwondou,ostao mi je u sjećanju svi naši olimpijci kao i obično najavljivali pred takmičenje da se ne treba ničemu nadati dok on onako izgledao zafrkan kaže ne plašim se nikoga u stanju sam pobijediti bilo koga dođe prva borba protiv nekog Španca ubi Španac hljeb u njemu jedva se živ izvuče iz borbe
Tarik Valjevac
bivši košarkaš KK Bosne i reprezentacije
Srđan Miličević
prestavljao BiH na olimpijskim igrama,stoni-tenis,bio je solidan,bolji od današnjih olimpijaca
Isto ne znam kako se zove ali bio je jedan na olimpijskim igrama u Ateni,predstavljao nas u taekwondou,ostao mi je u sjećanju svi naši olimpijci kao i obično najavljivali pred takmičenje da se ne treba ničemu nadati dok on onako izgledao zafrkan kaže ne plašim se nikoga u stanju sam pobijediti bilo koga dođe prva borba protiv nekog Španca ubi Španac hljeb u njemu jedva se živ izvuče iz borbe

Tarik Valjevac
bivši košarkaš KK Bosne i reprezentacije
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
igr'o je stoni tenis u Vogošći prije par godina, da li još igra, ne znam...LBJ MVP je napisao/la:Gdje su
Srđan Miličević
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
emir halimic je jedan od vlasnika kosarkaskog kluba GEN Sarajevo , omladinci i to ...Devil je napisao/la:A Muamer Vugdalic nakon zavrsetka karijere ?

ne brini mama sve je uredu
Zoran PreradLBJ MVP je napisao/la:
Isto ne znam kako se zove ali bio je jedan na olimpijskim igrama u Ateni,predstavljao nas u taekwondou,ostao mi je u sjećanju svi naši olimpijci kao i obično najavljivali pred takmičenje da se ne treba ničemu nadati dok on onako izgledao zafrkan kaže ne plašim se nikoga u stanju sam pobijediti bilo koga dođe prva borba protiv nekog Španca ubi Španac hljeb u njemu jedva se živ izvuče iz borbe![]()

Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- raul-zakon
- Kontakt:
A onaj što je u kajaku nastupao u Atini na OI.
Mislim da se preziva Tahrović. Gdje je on?
Mislim da se preziva Tahrović. Gdje je on?
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Igra i sad,ista meta isto odstojanjeanonimni je napisao/la:igr'o je stoni tenis u Vogošći prije par godina, da li još igra, ne znam...LBJ MVP je napisao/la:Gdje su
Srđan Miličević
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jao,koliko ih tražimo
Gje je onaj crnac što je igrao sa Sarajevo,onaj što je imao plavu kosu?

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Uz to je novi trener sarajevske Bosne, te pomoćnik Firiću na klupi kadetske reprezentacije.mirza1921 je napisao/la:emir halimic je jedan od vlasnika kosarkaskog kluba GEN Sarajevo , omladinci i to ...Devil je napisao/la:A Muamer Vugdalic nakon zavrsetka karijere ?
Robert Jarni odmara tražeći i čekajući novi trenerski posao.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
u hotonjuMonolog je napisao/la:Džemo je, valjda, na Hotonju. Ili se kaže u Hotonju.Jbg, znam da je blizu mog jarana, pa ga je on i spomen'o prilikom razgovora o kladionicama. Priča se (sad, koliko je to istinito, ne'am blage) da prehranjuje porodicu preko kladionice. Eh, da l' je ovo mahalska ili nije, to je drugi par cipela.
![]()
Ako iko zna gdje su i šta rade Siniša Mulina i Damir Mirković, neka kaže sad ili zauvijek šuti.

You are someone else I am still right here
- Amoxicillin
- Kontakt:
Marciano do Nascimento?tepsija je napisao/la:Jao,koliko ih tražimo![]()

http://www.transfermarkt.de/de/marciano ... 39949.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- raul-zakon
- Kontakt:
A Sergej Jakirević?
Otkako ga je Baka ono jednom pozvao u repku, guni mu se svaki trag.

HALA MADRID !
HALA MADRID !
bio trener zrinjskog ne vjerujem da je jos...D€LUX je napisao/la:Ovu temu sam vidio na jednom forumu , pa da vidim da je ovdje postavimo jer sigurno ima dosta sto vas zanima... A i mene ima par imena interesuje gdje su i cime se bave... Nemora samo biti iz svijeta sporta , misli se opcenito o poznatim licnostima itd itd... znate na sta mislim...
Mene zanima sta je sada sa Dejanom Parezaninom , bio odlican i drag igrac , znam da je dobio nogu neznam sta poslije BOSNE ...
A evo i od mene pitanja par u vezi kosarke

??Gdje je Casib Powell
Gdje je Quemont Greer
Gdje je Stanley Burrell
Gdje je Jeremy Veal

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- bistrikboy
- Kontakt:
Vugdalic radi u strucnom stabu NK Maribor.Devil je napisao/la:A Muamer Vugdalic nakon zavrsetka karijere ?
Kruzik je u policiji,trenutno je u specijalcima neki qrac,izmedju ostalog radi haman na svakoj nasoj domacoj tekmi,sjedi kod lokomotive u full opremi

Srđan Milicevic je sada trener/igrac.
Sviđa mi se ova tema i mogla bi se komotno prebaciti negdje drugo iz diskusija.Ako bude i dalje vezana samo za sport.
Gdje je Haris Mujezinovic?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Igra u hrvatskoj drugoj ligi.. igrao po austrijskim nekim klubovima cini mi se da je sad u Dugopolju ili tako nestoraul-zakon je napisao/la:A Sergej Jakirević?

>>No body likes us but we dont care<<
Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, samoposmatram i 5 gostiju.