Brate Yaya Sanogo, 18 god moz ga dovest za 3-4 mil,za dvije god ce ti biti najaci napdac u ligi imas i onog Nianga men se cini 16 god,ultrasstyle_tz je napisao/la:Lecce je stasan tim za voditi, danas trazeci tim s kojim cu krenut naleti na njih i evo prelazni rok se fantasticno razvija, rijesio se njihovog otpada skoro kompletnog i sto je najvaznije uzeo fine pare za njih, a da mi je neko rekao da cu uspjeti dovesti Ogbonu, Veratija, Kara, Bressan-a, Vass-a, Saiveta(pozajmica), Santanu, Bandalovskog, Ariauda (pozajmica) u prvom prelaznom roku rekao bih da je lud eheh...popunio sam skoro kompletan tim i jos imam nekih oko 4 miliona eura koje moram potrositi na dobrog napadaca, tu steka pa eto ako neko moze predloziti kakvu ubicu za tim kakav je Lece a da kosta do nekih 6-7 miliona posto kupujem na rate , slusam, samo da nije non EU jer sam taj bonus mislim ispucao na Karu i Bressana.
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest meni to glupo vazda jedne te iste igrace dovoditi. Uradite sta bez tih provjerenih 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pregledao sam ja sve te mladje al mi treba neko ko ce bit "instant impact" ko sto kazu hehe ...tim mi bukvalno opada po snazi kako krenes, od beton obrane, preko ok ali malo slabije sredine do napada u kojem su mi Di Mikele sa staminom 7 i 35 godina, te jos nedovoljno razvijeni Muriel ne najbolje nego jedine opcije koje mogu dat gol
..tako da valja mi ispast ako ne nadjem nekog ko ce mi obezbijediti golove u kratkom roku, a vjerovatno cu kupiti i Sanoga ili Nianga cim bude prilika pa cekat da se razvijaju, al da u medjuvremenu osiguram koji gol dok se oni ne razviju 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
evo brate pregledaj ovi su ti svi freeultrasstyle_tz je napisao/la:pregledao sam ja sve te mladje al mi treba neko ko ce bit "instant impact" ko sto kazu hehe ...tim mi bukvalno opada po snazi kako krenes, od beton obrane, preko ok ali malo slabije sredine do napada u kojem su mi Di Mikele sa staminom 7 i 35 godina, te jos nedovoljno razvijeni Muriel ne najbolje nego jedine opcije koje mogu dat gol..tako da valja mi ispast ako ne nadjem nekog ko ce mi obezbijediti golove u kratkom roku, a vjerovatno cu kupiti i Sanoga ili Nianga cim bude prilika pa cekat da se razvijaju, al da u medjuvremenu osiguram koji gol dok se oni ne razviju
ima dobrih
Napadaci:
Diane, Amara (28)
Gil (30)
Leandro (26)
Soukouna, Ahmed (21)
Bošnjak, Ivan (31)
Medina, Wilder (30)
Diego Clementino (27)
De Paula (27)
Iddrisu Abdul Nafiu (25)
Robson (28)
Lucas Gaucho (20)
Allende, Orlando (23)
Leo Papel (24)
Ricardinho (27)
Fagundes dos Santos, Elison (23)
Wellington (19)
Mangolo, Aime (26)
Anjembe, Timothy (23)
Asamoah, Alex (24)
Mauricio Alves (21)
Ofazivni vezni:
Ze Roberto (36)
Guti (34)
Jonatas (28)
Gilberto (35)
Ergić, Ivan (30)
Pires, Robert (37)
Renato (26)
Rafael Ledesma (28)
Cristian (27)
Deyvid Sacconi (24)
Bruno Paulo ( 21)
Rodrigo Paulista (26)
Giovani Fortunatti (27)
William Amendoim (24)
Junior Timbo (24)
Gonzalez, Renato (24)
Julio Cesar (22)
Medina, Nicolas (29)
Krila:
Pinga (30)
Zezinho (19)
Lopez, Claudio (36)
Maykon (27)
Rivic, Stiven (25)
Vaagan Moen, Petter (27)
Rekish, Dzmitry (22)
Gangioveanu, Constantin (21)
Tulasne, Geoffrey (23)
Bochet Lilian (20)
Malbranque, Steed (31)
Nadal, Xisco (25)
Feidouno, Pascal (30)
Hersi, Youssouf (28)
Kante, Seydou (29)
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 22 avg 2012, 02:13, ukupno mijenjano 3 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- 10DelPiero
- Kontakt:
Meni se nekako sve cini lagano na tom manageru, a jaran me uvjerava suprotno. Nije mi jasno kako neko moze sa nasim timom iz bh telecom premijer lige osvojiti ligu prvaka za 5 sezona. Ima li tu kakve veze rating lige, rating kluba zbog kojih igrac upravo nece da dode ?
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Normalno da ima, meni je rejting lige 2,5 zvjezdice i rijetko igraci iznad prosjeka lige dolaze. U LP ne mogu da napravim nista dalje od grupne faze upravo zbog nedostataka dobrih igraca.10DelPiero je napisao/la:Meni se nekako sve cini lagano na tom manageru, a jaran me uvjerava suprotno. Nije mi jasno kako neko moze sa nasim timom iz bh telecom premijer lige osvojiti ligu prvaka za 5 sezona. Ima li tu kakve veze rating lige, rating kluba zbog kojih igrac upravo nece da dode ?
Ako je neko uspio za 5 sezona sa našom ekipom osvojiti LP ili je izmislio Manger ili je editovao u editoru. Za sam igro 6,7 sezona i nikada nisam uspio proći grupe. Ali Premijer Ligu je pravo dosadno igrati.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Marsal
- Kontakt:
Brate imam ja napadača kojeg dovodim uvijek, frajer trpa li trpa u svim klubovima počevši od Dinama do Reala Madrida. Igra poachera i zabija minimala 20 po sezoni. Wilfried! Igra u Vitessea. Ima minimum fee release clause od neka 2.6 - 2.7 miliona.ultrasstyle_tz je napisao/la:Lecce je stasan tim za voditi, danas trazeci tim s kojim cu krenut naleti na njih i evo prelazni rok se fantasticno razvija, rijesio se njihovog otpada skoro kompletnog i sto je najvaznije uzeo fine pare za njih, a da mi je neko rekao da cu uspjeti dovesti Ogbonu, Veratija, Kara, Bressan-a, Vass-a, Saiveta(pozajmica), Santanu, Bandalovskog, Ariauda (pozajmica) u prvom prelaznom roku rekao bih da je lud eheh...popunio sam skoro kompletan tim i jos imam nekih oko 4 miliona eura koje moram potrositi na dobrog napadaca, tu steka pa eto ako neko moze predloziti kakvu ubicu za tim kakav je Lece a da kosta do nekih 6-7 miliona posto kupujem na rate , slusam, samo da nije non EU jer sam taj bonus mislim ispucao na Karu i Bressana.

Uzmi ga, neces se pokajat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Paloschi, ako ti bude htio preci. Daje ga Chievo za 3 miliona, meni je ubijo u Milanu. Kao zamjena Patu dao 12 golova 

ja sam uspio proci grupnu fazu, u prvoj godini sam u El ispao bio 4., onda sljedece godine u LP zavrsio 3 zbog gol razlike i onda ispao u 1 nokaut rundi, 3. godine sam prosao kao 1. u grupi (LP) (odigro sa realom obje neriješenoipetm je napisao/la:Ako je neko uspio za 5 sezona sa našom ekipom osvojiti LP ili je izmislio Manger ili je editovao u editoru. Za sam igro 6,7 sezona i nikada nisam uspio proći grupe. Ali Premijer Ligu je pravo dosadno igrati.

PS. nikad nisam koristio editor i jos uvijek mi neki error pokazuje kad hocu da ga pokrenem
PSS. igram sa Zeljom i budzet kluba je oko 50 mil, i zujo mi da sve pare za pojacanja koje imamo

I ja igram sa Slobodom vec jedno 8-9 sezona, doguro sam do 2020, prve dvije sezone je bilo zafrkano mi i izborit evropu, kasnije malo po malo evo sad igram svake godine LP, dobijam ponude za igrace u prosjeku od 3-7 mil €black64 je napisao/la:ja sam uspio proci grupnu fazu, u prvoj godini sam u El ispao bio 4., onda sljedece godine u LP zavrsio 3 zbog gol razlike i onda ispao u 1 nokaut rundi, 3. godine sam prosao kao 1. u grupi (LP) (odigro sa realom obje neriješenoipetm je napisao/la:Ako je neko uspio za 5 sezona sa našom ekipom osvojiti LP ili je izmislio Manger ili je editovao u editoru. Za sam igro 6,7 sezona i nikada nisam uspio proći grupe. Ali Premijer Ligu je pravo dosadno igrati.), i evo sad se borim za 3 mjesto u grupi satrase me Lyon i MU pa Panathinaikos punim po 3,4-0
PS. nikad nisam koristio editor i jos uvijek mi neki error pokazuje kad hocu da ga pokrenem
PSS. igram sa Zeljom i budzet kluba je oko 50 mil, i zujo mi da sve pare za pojacanja koje imamone znam zasto al hajde kad se vec ponudio
Trentno mi je vrijednost kluba oko 20mil€ ja i Sarajevo djelimo to prvo mjesto u BiH

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Dajte kojeg igraca za Blyth(da se moze dzabe dovesti),dno dna engleskog nogometa...
Pablo Counago, Wesley Schors, James Cronesberry, Martin Reilly (najbolje pojacanje od svih ),adi89r je napisao/la:Dajte kojeg igraca za Blyth(da se moze dzabe dovesti),dno dna engleskog nogometa...
Je li iko probao LLM u BiH? Počinjem igru sa nekim domaćim trećeligašem pa da znam.

Prva sezona lagano Promotion ali je pravo tesko sto se tice ugovora i igraca jos se zeznuo small database ali probati sto dalje dogurati....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
stigao Palosi za nekih 3.5 mil ne sjecam se tacno(na rate), Ubi Co'ek
4 gola u 4 tekme...pokusao sam i Wilfried-a al ispucan non EU bonus, tako da ce on na ljeto ako ga ko ne kupi prije.

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Lose mu ocjene , a on razvaljuje sto mi je poznato ovo

ja njega redovno dovodim, sve mu skače, za tri sezone postane najbolji, i samo mu treniraj finišing, u Kaljariju sam mu ja čini mi se nabio na 19 fin, poslije 40 golova hladno u svim takmičenjima, uz malo sreće s povredama čak i više.ultrasstyle_tz je napisao/la:stigao Palosi za nekih 3.5 mil ne sjecam se tacno(na rate), Ubi Co'ek4 gola u 4 tekme...pokusao sam i Wilfried-a al ispucan non EU bonus, tako da ce on na ljeto ako ga ko ne kupi prije.
Igro sam sa skoro svim ekipama iz serie a (osim velike trojke) evo godinu dana već, samo ga nisam u Fiorentinu dovodio, mogu ti reći da najbolje igra sam u spici (poacher), na lijevo krilo ( Advanced Playmaker ) dovedi Alehandro Gomeza iz Katanije, garantujem ti da će biti svake sezone u top tri igrača po ocjenama i asistencijama za Palošija.
Wilfried je isto beton, mada i on ima često problema s ozlijedama
Desni bek De Silvestri Fiorentina ga pusti za oko 2m, kasnije mu sve fizičke ocjene budu plave, nevjerovatna dominacija u kontakt igri.
Andile Jali CM/DM (BWM) za 400k iz nekakve žllj ekipe, poslije ga možeš za 20m dai, bude apsolutni vrh.
Andrea Poli CM ( Advanced Play (attack) / Deep lying Play (suport)) kad se vrati s posudbe iz Intera u Sampu, možeš ga dovesti za sižu 2m, pravi dirigent tempa i toka igre
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Pa reko samultrasstyle_tz je napisao/la:stigao Palosi za nekih 3.5 mil ne sjecam se tacno(na rate), Ubi Co'ek4 gola u 4 tekme...pokusao sam i Wilfried-a al ispucan non EU bonus, tako da ce on na ljeto ako ga ko ne kupi prije.

Sto se dovodio Verratti, dovodio... na fm2013 nema vise... Dobar je Carlos Fierro, i Eric Toress iz tamo mexicke lige... Znaci kad "porastu" postanu babuke...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.