Beton opremaUltras1921 je napisao/la:Kako je dobra trening oprema, a dresovi za utakmiceTeaM87 je napisao/la:
Na Bjelasnici

EDIT Brojevi su vec tu,znaci nema prepreka

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Beton opremaUltras1921 je napisao/la:Kako je dobra trening oprema, a dresovi za utakmiceTeaM87 je napisao/la:
Na Bjelasnici
ima, ja mislim da moraš imati broj i na leđimaRios je napisao/la: EDIT Brojevi su vec tu,znaci nema prepreka
Doduse moguce da na ledjima nema..Tu onda udariti brojeve i eto gaanonimni je napisao/la:ima, ja mislim da moraš imati broj i na leđimaRios je napisao/la: EDIT Brojevi su vec tu,znaci nema prepreka
Karta zs utakmicu je 10KMksks je napisao/la:e ljudi hoce li bit organizovano do gabele, zna li neko koliko kosta put i karta za tekmu haj ako ima ko inf nek javi![]()
ipetm je napisao/la:Karta zs utakmicu je 10KMksks je napisao/la:e ljudi hoce li bit organizovano do gabele, zna li neko koliko kosta put i karta za tekmu haj ako ima ko inf nek javi![]()
taj je u celikuAeGon099 je napisao/la:jel jedan od igrača i onaj 18-godišnjak iz slobode ?pile87 je napisao/la:Da zavrsimo pricu Salcinovic!aleksandar_veliki je napisao/la:
Ko je koga ispalio. Fakat ne kontam, ljudi Zeljo je bio zainteresovan, ponudjeni su uslovi, nikad se ruke nisu stisnule i kakva je tu ispala. Svi smo mislili, pa i ja prvi, da je to gotovo, dolazio je momak na svaki mig iz Sarajeva, no donio je odluku kakvu je donio. Mozda taktizira, ceka vecu ponudu, no garant je nece dobiti. Ja to ne vidim kao ispaljivanje, ni od Fenana ni od Kajkuta. Svi pljujemo kada se ne pokusava, evo pokusalo se dovesti, ponudjeni im uslovi kakvi jesu, oni nisu za iste i nema ispale.
On ce u celik, dogovorice sa njima da ce pola godine odigrati dzaba ako ne nadje angazman, sto je i nama nudio ali Brko nece nista manje od dvije godine.Sto bi znacilo ne treba o njemu dalje![]()
I umalo da zaboravim nije jedini igrac o kojem se razmisljalo ima jos razgovora ...
Nije taj u pitanju je drugi igrac !ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: taj je u celiku
Drugi-tako se preziva, koji igrač?pile87 je napisao/la:Nije taj u pitanju je drugi igrac !ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: taj je u celiku
Amar Rahmanovic (BIH U19) & Semir Music (BIH U17)?England je napisao/la:Drugi-tako se preziva, koji igrač?pile87 je napisao/la:Nije taj u pitanju je drugi igrac !ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: taj je u celiku
Početkom prošlog ljetnog prelaznog roka bh. reprezentativni golman Ibrahim Šehić potpisao je ugovor sa turskim Mersinom, no turski klub do danas nije Željezničaru isplatio novce dogovorene pri realizaciji ovog transfera.
Nešto više od godinu dana prošlo je od transfera Ibrahima Šehića iz Željezničara u Mersin, no na račun aktuelnog bh. prvaka još uvijek nisu legli novca od obeštećenja.
Turski prvoligaš izbjegava uplatiti obeštećenje, a čelnici Željezničara o tome su obavijestili i FIFA-u, tačnije nadležne komisije Međunarodne fudbalske federacije.
Sve što je bilo u njihovoj moći čelnici Željezničara su napravili, a sada je sve na FIFA-i, koja bi se u narednim danima trebala očitovati po ovom pitanju.
Naime, kako SportSport.ba saznaje, a potvrdu smo dobili i od direktora Plavih, Dželaludina Muharemovića, nadležna komisija FIFA-e na narednoj sjednici raspravljat će o ovom slučaju.
"Mi smo obavijestili FIFA-u o ovom slučaju. Mersin nije ispoštovao dogovor i prije neki dan smo dobili povratnu informaciju iz FIFA-e, odnosno rečeno nam je da će nadležna komisija na narednoj sjednici raspravljati o tome. Očekujemo pozitivan odgovor, mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo dobili novce, koji za mnoge evropske klubove ne predstavljaju ništa spektakularno, no za bh. klubove su ogromni", istakao je Muharemović za SportSport.ba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.