[youtube][/youtube]
a onda je izjavio na pressu
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Sabit je meni prvi komsija i ja njega ne ismijavam samo kazem da je sve ono sto je rekao protiv Srbije to se upravo desilo protiv Gruzije.. znam da je drugi igracki kadar, drugi trener druho sve. ali opet imamo te famozne probleme.. kad je Sabe vodio repku to se desavalo u 3 cetvrini a sad se to desava na pocetku utakmice i to prve cetvrtine u kojem su nas i latvija sa svojim tricama i Gruzija sa svojom Pick and Roll iglom stavila u enigmu iz koje se moramo izvlaciti kad doje pet do 12LBJ MVP je napisao/la:Ja ne znam čemu potreba za ismijavanjem Hadžića.
Uredu je ismijavati Fazliju koji ode na olimpijske igre i bude među najgorim u svakoj disciplini u kojoj je nastupio,ali Sabe je sa reprezentacijom na europskome zabiježio dvije pobjede i nismo prošli u drugu fazu samo zbog poraza od Makedonije u zadnjem kolu,a ta Makedonija će kasnije doći do polufinala.
Sasvim pristojan nastup na prvenstvu,osim utakmice gdje su nas Finci pregazili nismo se osramotili ni u jednoj utakmici.
potpisujemLBJ MVP je napisao/la:Ja ne znam čemu potreba za ismijavanjem Hadžića.
Uredu je ismijavati Fazliju koji ode na olimpijske igre i bude među najgorim u svakoj disciplini u kojoj je nastupio,ali Sabe je sa reprezentacijom na europskome zabiježio dvije pobjede i nismo prošli u drugu fazu samo zbog poraza od Makedonije u zadnjem kolu,a ta Makedonija će kasnije doći do polufinala.
Sasvim pristojan nastup na prvenstvu,osim utakmice gdje su nas Finci pregazili nismo se osramotili ni u jednoj utakmici.
Vidjelo se to i juce u par navrata,jos 2-3 puta je masic bio sam ko duh al djedovic nece da dodaPauleta je napisao/la:Portiv Latvije se vidjelo da Đedović ignorira Mašića. U prvom poluvremenu je barem 4-5 puta se zaletio u protivničke centre i gubio lopte, dok je Mašić bio sam ko duh na šutu za 3. Evo vidim da je Aco uputio kritiku za zadnji napad u jučerašnjoj utakmici. Neznam čemu to. Uredu je kada se Teletović umislio, ali ostali brate mili... a ovaj baš glumi. Sve u svemu, ja sam zadovoljan, mislim da se vide veliki pomaci. Ogromna je stvar vratiti se nakon -20. To samo pokazuje karakter momčadi. Bravo momci
samo zbog te utakmice ? da nismo mozda ispali i zbog ostalih poraza...LBJ MVP je napisao/la:Ja ne znam čemu potreba za ismijavanjem Hadžića.
Ko je pogledao bar jednu njegovu utakmicu, nikad ga neće zaboraviti, gdje god se nalazio! Sinoć se i u meni javio neopisiv osjećaj kad sam ga vidjela na parketu.LBJ MVP je napisao/la:Svi su na početku dobili aplauz,ali kada se Marković pojavio na parketu sve je eksplodiralo,vidi se da Sarajevo ne zaboravlja legendu
jel ima ko snimak od sinoc...moram to jos jednom pogledat...ovom prilikom cestitam momcima..bili ste sjajni..BaDa12 je napisao/la:Ko je pogledao bar jednu njegovu utakmicu, nikad ga neće zaboraviti, gdje god se nalazio! Sinoć se i u meni javio neopisiv osjećaj kad sam ga vidjela na parketu.LBJ MVP je napisao/la:Svi su na početku dobili aplauz,ali kada se Marković pojavio na parketu sve je eksplodiralo,vidi se da Sarajevo ne zaboravlja legendu
Koliko i jel to jedini nacin? Nikakva arbitraža ili neš slicno?The Game je napisao/la:bitno je platiti, oni ce ga odmah pustiti, slicna situacija kao sa preldzicem i ostalim.Admir_Sa je napisao/la:kakva je teoretski procedura ako taj Alen cvrsto odluci da ne igra za sloveniju, nego za nas, a slovenci mu ne daju "papire"
jel to može vjecno trajati ili fiba ima neki nacin?
Ako mu Slovenci oduzmu pasoš onda je našAdmir_Sa je napisao/la:
Koliko i jel to jedini nacin? Nikakva arbitraža ili neš slicno?