Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ama kako je prosla utakmica pokazala da nam fali DM kada sunderland nije imao 2-3 napada? a s obzirom da su se oni branili sa 10igraca, druga uloga DM-a, tranzicija lopte iz odbrane u ofanzivni dio veznog reda nije bila potrebna. Znaci ta prica pada u vodu. Treba nama DM ne sporim ja to, ali prosla utakmica to nije pokazala. Arteta jeste bolji ofanzivno ali prosle godine to je samo dijelom pokazao. Po meni je on odlican da smiri loptu na centru, dijeli sigurne pasove itd. Do prije utakmice sa Sunderlandom ste svi govorili kako je Song bio previse ofanzivan i da je vecim dijelom Arteta igrao taj DM, odnosno bio osigurac u defanzivi pa mi nije jasno kako sad' odjednom taj isti Mikel ne zna igrati tu poziciju.
Ne dovesti igraca na tu poziciju je rizik u koji ne smijemo nikako uci. Coquelinu treba dati priliku ali ne moze sigurno iznjeti cijelokupan teret. Ima na toj poziciji igraca koji bi se mogli uzeti, a M'Vila teško da ce doci. Ljudi traze vise keša za njega nego sto smo mi uzeli od Barce za Songa.
A ovaj idol nas dovodi u probleme i sa lijevim bekom... daj Boze da se to dobro zavrsi
Ne dovesti igraca na tu poziciju je rizik u koji ne smijemo nikako uci. Coquelinu treba dati priliku ali ne moze sigurno iznjeti cijelokupan teret. Ima na toj poziciji igraca koji bi se mogli uzeti, a M'Vila teško da ce doci. Ljudi traze vise keša za njega nego sto smo mi uzeli od Barce za Songa.
A ovaj idol nas dovodi u probleme i sa lijevim bekom... daj Boze da se to dobro zavrsi
Treba Sahin itekako, previse je meceva kroz sezonu, Arteta, Cazorla, Wilshere, pa nemozes od njih uvijek ocekivat da kroz sezonu budu uvijek raspolozeni, za tip igre Arsenala igraci moraju biti max raspolozeni, puno je meceva, moguce su ozljede zbog preforsiranosti, ali i zasicenja tako da kreativaca ovoj ekipi nemoze da fali koliko god da ih je.
Navas, ili Mertens to bi radije nego M Villu jer krilo je potrebnije, u sustini Arsenal ima 3 krila, Poldia netreba rotirat sa krila na spica jer se sigurno nece onda lahko uklopit u igru, njega i Girouda za spica a krila da su krila, trenutno u Ars.su to Wolkot, Gerv.i Ox, s tim da prvi i zadnji na umjetnoj poziciji.
Sto se tice DM Coquelin je i vise nego odlican, pogledajte highlti. protiv Toth'ama i bit ce vam jasno o cemu govorim, a i prodoran i kreativan za DM a uz to borben i pokretljiv.
Gledao sam Jagielku o kome je @arnelinho toliko pisao, uh kakav je to odb.igrac, taj bi legao Arsenalu ko budali samar, nezz sta Wenger gleda pa nevidi tog momka.
Navas, ili Mertens to bi radije nego M Villu jer krilo je potrebnije, u sustini Arsenal ima 3 krila, Poldia netreba rotirat sa krila na spica jer se sigurno nece onda lahko uklopit u igru, njega i Girouda za spica a krila da su krila, trenutno u Ars.su to Wolkot, Gerv.i Ox, s tim da prvi i zadnji na umjetnoj poziciji.
Sto se tice DM Coquelin je i vise nego odlican, pogledajte highlti. protiv Toth'ama i bit ce vam jasno o cemu govorim, a i prodoran i kreativan za DM a uz to borben i pokretljiv.
Gledao sam Jagielku o kome je @arnelinho toliko pisao, uh kakav je to odb.igrac, taj bi legao Arsenalu ko budali samar, nezz sta Wenger gleda pa nevidi tog momka.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma prosla tekma je samo pokazala dominaciju Arsenala i inferiornost nad svojim protivnikom, ako se on tako moze uopste zvati. Vojčeh nije lopte vidio cijeli meč, ako mi vjerujete. U narednoj tekmi cete da viditi i nastavak one dominacije sa prosle utakmice i naravno slabasni protivnik, takoreci, STOKA, ne moze parirati najdominantnijoj ekipi u Engleskoj.
Edit : dokaz da Vođa dominira svim u Engleskoj

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
U Stoke-a je najmanji stadion ako se nevaram, ako se tu zatvore tesko ce biti do gola doci iz igre, a zna se stil Arsenala i igre, njihova se igra zasniva na razvljacenju protivnika i time prave da proture, podbace loptu u prostor.
Bit ce to tezak mec, nesumnjam u dominaciju ali golovi me brinu?
E **** ga ako je Gojko smijesan..vedofeelgood je napisao/la:Ma prosla tekma je samo pokazala dominaciju Arsenala i inferiornost nad svojim protivnikom, ako se on tako moze uopste zvati. Vojčeh nije lopte vidio cijeli meč, ako mi vjerujete. U narednoj tekmi cete da viditi i nastavak one dominacije sa prosle utakmice i naravno slabasni protivnik, takoreci, STOKA, ne moze parirati najdominantnijoj ekipi u Engleskoj.
[/img]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Giroud ce naravno da dominira u skoku kao i uvijek pored slabašnih stopera Stoke. Ne treba ni pricati o tome da cemo da ih razvalimo na njihovom smradljivom stadionu.
Ja se samo bojim njihvoe hinjske i prljave igre koja je vrlo oštra, znamo i svi koliko su nam smradovi igrača povrijedili u prošlosti a za golove se ne brinem jer tu je tata Olivier da završava to
Ja se samo bojim njihvoe hinjske i prljave igre koja je vrlo oštra, znamo i svi koliko su nam smradovi igrača povrijedili u prošlosti a za golove se ne brinem jer tu je tata Olivier da završava to
Arsene Wenger
Arsene Wenger
@vedo ti nesto pravo se nalozio i ostro po pitanju te tekmevedofeelgood je napisao/la:Giroud ce naravno da dominira u skoku kao i uvijek pored slabašnih stopera Stoke. Ne treba ni pricati o tome da cemo da ih razvalimo na njihovom smradljivom stadionu.

- Marsal
- Kontakt:
Trebali bi mi dovest ovog Jesusa Navasa i vratiti Bergkampa u klub. Tako bi zajedno u istom klubu igrali i Bog i Isus. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
vedofeelgood je napisao/la:Ma prosla tekma je samo pokazala dominaciju Arsenala i inferiornost nad svojim protivnikom, ako se on tako moze uopste zvati. Vojčeh nije lopte vidio cijeli meč, ako mi vjerujete. U narednoj tekmi cete da viditi i nastavak one dominacije sa prosle utakmice i naravno slabasni protivnik, takoreci, STOKA, ne moze parirati najdominantnijoj ekipi u Engleskoj.

- vedofeelgood
- Kontakt:
Paju niko kopirat/plagirati ne moze, to da se zna. Nemoj te vi biti smijesni pa misliti da to pokusavam, samo odskakutajte u skokovima s pdfa
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- TheVerminator
- Kontakt:
Andre Santos, levi bek Arsenala, nije previše brz, što se ne može reći za njega dok sedi za volanom.

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
Evo istine o Songu. Tekst je napisao neponovljivi AFCAMDEN
The truth behind Alex Song's departure from Arsenal #AFC
Alex Song was sold by Arsenal, rather than him leaving being another player 'leaving'.
The problem's started last season, when Song became agitated about his contract situation and it started to affect his on-field performance. The management were furious with his lack of defensive discipline and laziness towards the end of last season, in particular after the loss of Mikel Arteta to injury. Song didn't jet off to his summer holidays on best terms with the Arsenal staff.
Pre-season began, and Song's Agent (Darren Dein) approached Arsenal for talks over improved terms for his client. Arsenal let Darren Dein know that Song had 3 years remaining and would only be willing to sit down with him once other situations had been sorted. After that, Song's attitude in training became a serious problem.
Song had always been a bit flashy and was sometimes late & slow, however he'd now become disruptive and was deemed to not be working hard enough, openly bragging about how much Barcelona want him to his teammates. This problem came to a head in Cologne, where Steve Bould, Arsene's new right-hand man, "almost had Alex Song by the throat for being lazy and not listening to instructions". Alex Song's Arsenal career was in the balance.
The tipping point for Arsenal was when they found out his Agent, Darren Dein, had been offering him around Europe to other clubs; Barcelona in particular. They believed Dein agreed a contract for Song with Barca to force their hand into giving him improved terms; however, it did quite the opposite with Arsenal being "disgusted" with this behvaiour. A few days after the First-Team had returned from Cologne, Alex Song was told he could leave.
After knocking down approaches earlier in the Summer, Arsenal let Barcelona know that Song was now available at the right price, and they were happy to negotiate. Barca came in, and a deal was wrapped up relatively quickly for two clubs who don't hold the best working relationship.
It was Arsenal's choice to sell Song, and although to the naked eye it seems he's gone on to better himself, the fact Arsenal have let him go with 3 years left for a fee they could have easily commanded next year, shows how they were happy to let him go and he was no longer part of their plans.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Najmanji je u QPR-a,meni je gostovanje na Brittaniji najteze od svih ekipa iz donjeg dijela tabele ...munja je napisao/la:U Stoke-a je najmanji stadion ako se nevaram, ako se tu zatvore tesko ce biti do gola doci iz igre, a zna se stil Arsenala i igre, njihova se igra zasniva na razvljacenju protivnika i time prave da proture, podbace loptu u prostor.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
hm pa nek je mal mislim da neće bit problem ove godine. Arsenal ove godine dok se uigraju igrači, može igrat 2 tipa fudbala lahko. To beskonačno dodavanje te proturanje čiste loptu napadaču, a ako to ne upali imamo sad igrače poput cazorle i Bogami Oxa koji vidjeli smo znaju opalit iz daljine itekako dobro.
Ova ekipa ako se uigra kako treba biće extra.
Neću pričat ništa o trofejima jer je previše trolera, djece male na ovom forumu
Ova ekipa ako se uigra kako treba biće extra.
Neću pričat ništa o trofejima jer je previše trolera, djece male na ovom forumu
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Stvarno ispade i Alek smradonja pravi, da ne kazem šta teže. Puu, puu, ne ponovilo se. Cujem nema ovaj dein vise svojih igraca u Arsenalu tj. da im je on agent, ali da ima veze sa Verminatorovim i Diabyiovim agentima i to bi moglo biti opasno. 2 kapitena otisla u 2 godine, hoce li i 3. ? ja mislim da hoce
Arsene Wenger
Arsene Wenger
-
- Kontakt:
Mene je licno iznenadio Songov odlazak, ne zbog toga sto ga mi necemo pustiti jer je neka supernezamjenjiva kvaliteta vec me cudilo sto ga iko hoce. Ocigledno je skoro godinu dana Song pravio probleme ali sve je to fino zataskano, Wenger je dao upute ovom seronji Deinu jer Barcelona ga je nevjerovatno brzo dovela ocigledno su popusili onu pricu o zelji da osvaja trofeje jer sa obzirom na njegovo ponasanje dva puta bi razmislili prije nego bi ga doveli u kolektiv u kojem se navodno svi slazu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- vedofeelgood
- Kontakt:
U pravu si, Pajo. Smrdalona ne bi prihvatila smrada, a ovako je to Wenger izvukao najbolje iz ove situacije. Vođa zna.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
-
- Kontakt:
Mourinho ne pušta Sahina u Arsenal
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Čovjek je mislio na dimenzije terena, a ne na kapacitet.Orion87 je napisao/la:Najmanji je u QPR-a,meni je gostovanje na Brittaniji najteze od svih ekipa iz donjeg dijela tabele ...munja je napisao/la:U Stoke-a je najmanji stadion ako se nevaram, ako se tu zatvore tesko ce biti do gola doci iz igre, a zna se stil Arsenala i igre, njihova se igra zasniva na razvljacenju protivnika i time prave da proture, podbace loptu u prostor.
Dimenzije terena su najmanje na Britaniji.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
- Kontakt:
Dimenzije terenu po novom zakonu moraju biti iste na svim stadionima
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.