Nema Partizan novaca za BecirajaDANTES je napisao/la:Ja bih radije Beciraja, i trebao je biti naš, nažalost kod nas je bitnije to da je on oo rođenju Albanac, a ne kakav je fudbaler...

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Nema Partizan novaca za BecirajaDANTES je napisao/la:Ja bih radije Beciraja, i trebao je biti naš, nažalost kod nas je bitnije to da je on oo rođenju Albanac, a ne kakav je fudbaler...
I da ima ne bi mogao doći... Jbg... Meni se sviđa ko igrač... Jedini materijal za jače lige trenutno u Dinamu.Tritolone je napisao/la:Nema Partizan novaca za BecirajaDANTES je napisao/la:Ja bih radije Beciraja, i trebao je biti naš, nažalost kod nas je bitnije to da je on oo rođenju Albanac, a ne kakav je fudbaler...
posudba u lokomotivu, dao go hajduku proslo koloMaGiCa je napisao/la:Sto ne bi mogao da dodje? Ne verujem da bi ga neko dirao, samo bi mu zvizdali i to je to.
P.S. Dinamovci, sta je sa malim Kramaricem?
Ma daj šta ti je. Strašno limitiran igrač, pogotovo se to vidi u Europi. Niti ima nos za gol, niti za ulazak u prostor, niti je tehnički nešto... Jedino što ima je silna želja, trči kao navijen iako nije nešto brz. Uglavnom, možda za jače lige, ali za klub iz donjeg dijela tablice.DANTES je napisao/la: I da ima ne bi mogao doći... Jbg... Meni se sviđa ko igrač... Jedini materijal za jače lige trenutno u Dinamu.
Utopi li njega kao Vrdoljaka za tu sumu onda je stvarno kralj transfera.Tritolone je napisao/la: Inace Krstanovic je jako zahvalan igrac, podcijenjen ali momak se uvijek trudi, ali i za njega bi trebalo zavuc ruku duboko u dzep, njega je Dinamo doveo za milju eura, kontam da ga ispod toga Maminjo nebi pusta.
Pa realno ne vrijedilimenka je napisao/la:Utopi li njega kao Vrdoljaka za tu sumu onda je stvarno kralj transfera.Tritolone je napisao/la: Inace Krstanovic je jako zahvalan igrac, podcijenjen ali momak se uvijek trudi, ali i za njega bi trebalo zavuc ruku duboko u dzep, njega je Dinamo doveo za milju eura, kontam da ga ispod toga Maminjo nebi pusta.
Realno Krstanović ne vrijedi ni 500k.
Takođe recimo sam čuo drugačiju priču oko njegove bolesti....ali dobro...Svaka čast teta Goci što vodi brigu o njemu!NukeR_G1970 je napisao/la:Na Prvoj je bio oko pola 7 prilog o Misi Tumbasu, dosta potresna prica, vecinu ovih stvari o njemu nisam znao.
Jedan je Misa Tumbas!
[youtube][/youtube]
Ovo shvaćam jedino ako si navijaš Zvezde.alan_kardec je napisao/la:ajde đuro dovedi ga, molim te!
Eh ti zli Srbi....SirAlexFerguson je napisao/la:Ma nema od toga ništa, znam mu rođaka osobno, Srbi stvaraju nervozu u redovima Dinama pred dvoboj s Mariborom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.