Razumijem ja tebe i ja to isto vidim al nemozes to na osnovu 2 utakmic zakljucit a te dvije utakmice protivnici su bili jaci, jedan se bori za prvaka drugi za evropu dok je gabela svoja prica.... a ti neki igraci pa koji igraci 90% su od prosle sezone u nastavku ce ih bit 95 posto, prakticno bice novi samo na mjestu Djelme ja Hamzu i ne racunam zadnju polu sezonu je kad saberes odigro mozda ukupno 3 utakmice i na njegovom mjestu imas sad kvalitetnog husica, jos sad eto otpustili erica i prutinu pa ce sigurno dovest nekog iskusnijegRespect je napisao/la:Tkanton prijatelju što se mene tiče neka trenera ostave još 14 godina.Ja govorim iz svog ugla gledanja. Ekipa uopšte nema kohezije,nema jedinstva u timu,ne djeluju kao klapa.Da nešto ne štima zaključio sam iz ove tri utakmice.Mislim da se Zvijezda malo precijenila sa ovim igračima što nemaju kvalitet za premijer ligu.Meni je blizu i Gradačac i Srebrenik i Tuzla i gledam ove ekipe i volio bi da ostanu u ligu.O promjeni trenera govorim da bi se desio neki pozitivan šok i da bi razdrmo ekipu.Jače idu u duel igrači Želje na treningu nego Zvijezde na utakmici.To sam vidio u Modriči dan ranije.Tkanton je napisao/la:@respect a kako smo to prosle godine igrali protiv zelje, tad smo ko igrali dobro imali neku sansu jeli?????
Zadnja pobjeda u BL-no coment nacekat cemo se opet da tamo pobijedimo
Gabela ko i uvijek nista posebno i kako si ti zakljucio da nesto nestima.... kad dodje neko slabij i nadigra nas na Banji onda ces moc pricat o nekom nestimanju i pogubljenim kompasima, nepita se Kuntic dole koga ce dovest i za koliko para.
Uostalom vratio se S.Husic, pa ce se oporavit i onaj Husic u vezi, E.Halil se oporavlja. Znaci iz ekipe lete onaj smotani visoki stoper i Vehabovic, J.Morankic se vraca na stopera i sve co to lagano doc na svoje![]()
![]()
![]()
Ako budemo mijenjali trenera ko carape nigdje nas nema. opet ce dovest nekog Kunitca i sta si dobio nista....a Kunitc ima ugovor na 4. g i on ti se sigurno nece povuc bez obestecenja
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Samo da ti dam jedan podatak najbolji strijelac Zvijezde proslu sezonu je Hamza,interesantno a ti ga nisi nikako racuno.Tkanton je napisao/la:Razumijem ja tebe i ja to isto vidim al nemozes to na osnovu 2 utakmic zakljucit a te dvije utakmice protivnici su bili jaci, jedan se bori za prvaka drugi za evropu dok je gabela svoja prica.... a ti neki igraci pa koji igraci 90% su od prosle sezone u nastavku ce ih bit 95 posto, prakticno bice novi samo na mjestu Djelme ja Hamzu i ne racunam zadnju polu sezonu je kad saberes odigro mozda ukupno 3 utakmice i na njegovom mjestu imas sad kvalitetnog husica, jos sad eto otpustili erica i prutinu pa ce sigurno dovest nekog iskusnijegRespect je napisao/la:Tkanton prijatelju što se mene tiče neka trenera ostave još 14 godina.Ja govorim iz svog ugla gledanja. Ekipa uopšte nema kohezije,nema jedinstva u timu,ne djeluju kao klapa.Da nešto ne štima zaključio sam iz ove tri utakmice.Mislim da se Zvijezda malo precijenila sa ovim igračima što nemaju kvalitet za premijer ligu.Meni je blizu i Gradačac i Srebrenik i Tuzla i gledam ove ekipe i volio bi da ostanu u ligu.O promjeni trenera govorim da bi se desio neki pozitivan šok i da bi razdrmo ekipu.Jače idu u duel igrači Želje na treningu nego Zvijezde na utakmici.To sam vidio u Modriči dan ranije.Tkanton je napisao/la:@respect a kako smo to prosle godine igrali protiv zelje, tad smo ko igrali dobro imali neku sansu jeli?????
Zadnja pobjeda u BL-no coment nacekat cemo se opet da tamo pobijedimo
Gabela ko i uvijek nista posebno i kako si ti zakljucio da nesto nestima.... kad dodje neko slabij i nadigra nas na Banji onda ces moc pricat o nekom nestimanju i pogubljenim kompasima, nepita se Kuntic dole koga ce dovest i za koliko para.
Uostalom vratio se S.Husic, pa ce se oporavit i onaj Husic u vezi, E.Halil se oporavlja. Znaci iz ekipe lete onaj smotani visoki stoper i Vehabovic, J.Morankic se vraca na stopera i sve co to lagano doc na svoje![]()
![]()
![]()
Ako budemo mijenjali trenera ko carape nigdje nas nema. opet ce dovest nekog Kunitca i sta si dobio nista....a Kunitc ima ugovor na 4. g i on ti se sigurno nece povuc bez obestecenja
I jos nesto moje misljenje uprava kluba se prema Hamzi mora ponijeti kao recimo Travnik prema Vrupi,Zeljo prema Besliji ipak je to najbolji poslijeratni igrac Zvijezde slozice se svi istinski navijaci i ljubitelji fudbala u Gradaccu.Ja inace nevolim falsifikovanje istorije,zna se ko to voli.
Kod nas u Gabeli Zvijezda je izgubila, ali je u polju igrala odlično, posjed lopte je bio 60 - 40 za Zvijezdu.GOŠK je bio sretnija momčad u toj utakmici.
Niko se nije loše ponio prema Hamzi, Hamzi su postavljeni uvjeti on ih je odbio, iskreno on nije u stanju konstantno odigrat 45 minuta. Bez obzira na sve on je naša legenda i to stoji. A ako ćeš gledat golove mislim da je statistika bolja od Pandže on je isto dao 6 golova kao i Hamza al on je odigrao svega 12 utakmica. Sve u svemu mislim da je Husić trenutno realna zamjena za njega.zmajevac je napisao/la:I jos nesto moje misljenje uprava kluba se prema Hamzi mora ponijeti kao recimo Travnik prema Vrupi,Zeljo prema Besliji ipak je to najbolji poslijeratni igrac Zvijezde slozice se svi istinski navijaci i ljubitelji fudbala u Gradaccu.Ja inace nevolim falsifikovanje istorije,zna se ko to voli.
Procitaj malo bolje sta sam napiso. Zadnju polu sezonu, zimski ili ljetni dio kako se to vec zovezmajevac je napisao/la: Samo da ti dam jedan podatak najbolji strijelac Zvijezde proslu sezonu je Hamza,interesantno a ti ga nisi nikako racuno.
Pa ljudi moji nije do Kuntica, ako cemo iskreno Kuntic je jedan od boljih trenera u BIH i to odgovorno tvrdim. Jedini problem je sto u klubu nema para pa nisu dzaba dosli igraca tipa Vehabovic , mislite da on kao dugogodisnji trener nema velika poznanstva sa igracima jaceg kalibra iz Srbije , Hrvatske ili Madjarske al jednostavno nema para... Cuo sam i da je dosta sponzora smanjilo svoje donacije prema Zvijedzi , zbog trenutacne ekonomske krize koja vlada u BIH. Vjerujte mi ovo je jedina istina , pa vi da znate kakve plate imaju ova "Pojacanja" dobro je uopste da su i oni dosli...

>>No body likes us but we dont care<<
ma vi ste super ekipa i mlada treba vremena da se to sve poklopi cuo sam da imate dosta maldi igraca tu su pandza prutina .....bice to ok pozdrav iz srarjeva od pitara sa istokaaaaaaaaaa
nije stvar sto je manje para već je stos sto su pare trebale ići u izgradnju stadiona a sa postojećom ekipom se nadali proslogodisnjim rezultatimaD€LUX je napisao/la:Pa ljudi moji nije do Kuntica, ako cemo iskreno Kuntic je jedan od boljih trenera u BIH i to odgovorno tvrdim. Jedini problem je sto u klubu nema para pa nisu dzaba dosli igraca tipa Vehabovic , mislite da on kao dugogodisnji trener nema velika poznanstva sa igracima jaceg kalibra iz Srbije , Hrvatske ili Madjarske al jednostavno nema para... Cuo sam i da je dosta sponzora smanjilo svoje donacije prema Zvijedzi , zbog trenutacne ekonomske krize koja vlada u BIH. Vjerujte mi ovo je jedina istina , pa vi da znate kakve plate imaju ova "Pojacanja" dobro je uopste da su i oni dosli...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kao drugo iole bolji igrač kada dobije ponudu zvijezde trazi nenormalne uslove,a za sarajevo bi recimo igrao upola manje paravatreni je napisao/la:nije stvar sto je manje para već je stos sto su pare trebale ići u izgradnju stadiona a sa postojećom ekipom se nadali proslogodisnjim rezultatimaD€LUX je napisao/la:Pa ljudi moji nije do Kuntica, ako cemo iskreno Kuntic je jedan od boljih trenera u BIH i to odgovorno tvrdim. Jedini problem je sto u klubu nema para pa nisu dzaba dosli igraca tipa Vehabovic , mislite da on kao dugogodisnji trener nema velika poznanstva sa igracima jaceg kalibra iz Srbije , Hrvatske ili Madjarske al jednostavno nema para... Cuo sam i da je dosta sponzora smanjilo svoje donacije prema Zvijedzi , zbog trenutacne ekonomske krize koja vlada u BIH. Vjerujte mi ovo je jedina istina , pa vi da znate kakve plate imaju ova "Pojacanja" dobro je uopste da su i oni dosli...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odgovorno ti tvrdim da zvijezda po pitanju toga je jedna od najboljih u BiH zato se raja ovoliko zali na igru.Para zvijezda ima za plate i ta sranja sada vec sigurno za iducu sezonu!.Nestoji iza tog kluba dzaba CIMOSD€LUX je napisao/la:Pa ljudi moji nije do Kuntica, ako cemo iskreno Kuntic je jedan od boljih trenera u BIH i to odgovorno tvrdim. Jedini problem je sto u klubu nema para pa nisu dzaba dosli igraca tipa Vehabovic , mislite da on kao dugogodisnji trener nema velika poznanstva sa igracima jaceg kalibra iz Srbije , Hrvatske ili Madjarske al jednostavno nema para... Cuo sam i da je dosta sponzora smanjilo svoje donacije prema Zvijedzi , zbog trenutacne ekonomske krize koja vlada u BIH. Vjerujte mi ovo je jedina istina , pa vi da znate kakve plate imaju ova "Pojacanja" dobro je uopste da su i oni dosli...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
danas prijateljska utakmica sa modricom u modrici u 17:30
jel sigurna ta informacija da dzabe ne klepim u mdDr.No je napisao/la:danas prijateljska utakmica sa modricom u modrici u 17:30

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
100%astra1922 je napisao/la:jel sigurna ta informacija da dzabe ne klepim u mdDr.No je napisao/la:danas prijateljska utakmica sa modricom u modrici u 17:30
hvala idemo ih pogledati 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Raspravljate o nebitnim stvarima
I Saša Matić bi vidio da Zvijezda nema ekipu i samo je to problem
Ali veliki problem jer sa ovakom igrom mi ostajemo nažalost lider začelja tabele
Ali veliki problem jer sa ovakom igrom mi ostajemo nažalost lider začelja tabele
I ti si registrovo da to kazes, eto super bas ti hvala.. odi dole u upravu i kazi im tosalgija je napisao/la:Raspravljate o nebitnim stvarima
Kome jos trebaju takvi navijaci??? Svakako hvala.Sad mozes icsalgija je napisao/la:Raspravljate o nebitnim stvarima

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
prije 30 min igraci su krenuli ka modrici
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Erić i Prutina dobli slobodne papire
Nakon tri uzastopna poraza NK Zvijezda Gradačac nalazi se zakovan za dno BH telekom Premijer lige. Mnogi su očekivali da će zbog loših rezultat menadžer Zoran Kuntić ostupiti sa klube "ZMAJEVA", međutim to se nije dogodilo. On je još poručio da ne namjera odstupiti i da bi to bilo kukavički. Ali je zato menadžer Kuntić i sportski direktor Peštalić uručio otkaze dvojici igrača koja nisu proveli ni jednog minuta na terenu. Tako su danas slobodne papire dobili Amar Prutina i Nenad Erić. Povodom toga razgovarali smo danas sa Nenadom Erićem.
"Da istina ja od danas više nisam igrač NK Zvijezde iz Gradačca. Razdružio sam opremu, pozdravio sam se ekipom, trenerom i upravom te se zaputio kući"
Dobili ste "otkaz" a da priliku za igru niste ni dobili.
"Kada sam dolazio u klub nadao sam se svojim minutama, pogotvo nakon dobro odrađenih priprema međutim već protiv Goška, shvatio sam da za mene neće biti mjesta u Zvijezdi. Na trening utakmici prije drugog kola protiv NK Orašje odigrao sam jednu odličnu partiju, zabio i gol, dobio pohvale od trenera i na kraju ostao u Gradačcu."
Erić dalje dodaje: "Znao sam da će poslije Želje doći do rezova u ekipi ali da ću ja biti na udaru to nisam mogao da pretpostavim, pogotovo jer nisam učestvovao u igri. Na kraju sam dobio slobodne papire, jer za dalju suradnju nisamo našli zajednički jezik"
Prelazni rok je završen, gdje planirate nastaviti karijeru?
"Sve je ovo još friško, imam ponudu Travnka, ali zbog propoziciji takmičenja ne mogu da se registrujem ni za jedan klub u Premijer ligu BiH, ali mogu u nižim rangovima takmičenja u BiH, tako da ću najvjerojatnije da se okrenem pronalasku kluba u Hrvatskoj."
Na kraju je Nenad Erić poručio da nije ljut na klub niti na upravu.
"Zvijezdi želim mnogo uspjeha i sreće u nastavku prvenstva i da što prije izađu iz krize. Nisam ljut ni na koga ja sam prije svega profesionalac, tako da razumijem odluku kluba. Želim još samo da se zhvaliti gradu i navijačima na korektnosti."
Pored Prutine i Erića, zbog pristupa u igri pojedini igrači su novčano kažnjeni.
Autor: Djedović Emir
Nakon tri uzastopna poraza NK Zvijezda Gradačac nalazi se zakovan za dno BH telekom Premijer lige. Mnogi su očekivali da će zbog loših rezultat menadžer Zoran Kuntić ostupiti sa klube "ZMAJEVA", međutim to se nije dogodilo. On je još poručio da ne namjera odstupiti i da bi to bilo kukavički. Ali je zato menadžer Kuntić i sportski direktor Peštalić uručio otkaze dvojici igrača koja nisu proveli ni jednog minuta na terenu. Tako su danas slobodne papire dobili Amar Prutina i Nenad Erić. Povodom toga razgovarali smo danas sa Nenadom Erićem.
"Da istina ja od danas više nisam igrač NK Zvijezde iz Gradačca. Razdružio sam opremu, pozdravio sam se ekipom, trenerom i upravom te se zaputio kući"
Dobili ste "otkaz" a da priliku za igru niste ni dobili.
"Kada sam dolazio u klub nadao sam se svojim minutama, pogotvo nakon dobro odrađenih priprema međutim već protiv Goška, shvatio sam da za mene neće biti mjesta u Zvijezdi. Na trening utakmici prije drugog kola protiv NK Orašje odigrao sam jednu odličnu partiju, zabio i gol, dobio pohvale od trenera i na kraju ostao u Gradačcu."
Erić dalje dodaje: "Znao sam da će poslije Želje doći do rezova u ekipi ali da ću ja biti na udaru to nisam mogao da pretpostavim, pogotovo jer nisam učestvovao u igri. Na kraju sam dobio slobodne papire, jer za dalju suradnju nisamo našli zajednički jezik"
Prelazni rok je završen, gdje planirate nastaviti karijeru?
"Sve je ovo još friško, imam ponudu Travnka, ali zbog propoziciji takmičenja ne mogu da se registrujem ni za jedan klub u Premijer ligu BiH, ali mogu u nižim rangovima takmičenja u BiH, tako da ću najvjerojatnije da se okrenem pronalasku kluba u Hrvatskoj."
Na kraju je Nenad Erić poručio da nije ljut na klub niti na upravu.
"Zvijezdi želim mnogo uspjeha i sreće u nastavku prvenstva i da što prije izađu iz krize. Nisam ljut ni na koga ja sam prije svega profesionalac, tako da razumijem odluku kluba. Želim još samo da se zhvaliti gradu i navijačima na korektnosti."
Pored Prutine i Erića, zbog pristupa u igri pojedini igrači su novčano kažnjeni.
Autor: Djedović Emir
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.