Ma jahodža je napisao/la:samo CV na sred lista![]()
pa šta čekaš, pravac Široki
Pa ne znam čekam da izleti kakva dobra Širokobriježanka
Moderator/ica: insider
Ma jahodža je napisao/la:samo CV na sred lista![]()
pa šta čekaš, pravac Široki
Tako treba, tako je sve u ovoj državibagrcavi je napisao/la:je.bo te CV nađi štelu i poso je tvoj
dubrava je napisao/la:hodža, evo ti strana gdje možeš napisati životopis. Europass CV je standardan obrazac.
Jedno 10-15 minuta i to ti čisto dosta. Bez nepotrebnih gluposti jer poslodavca ne zanima npr. da li ti volis plivanje, jahanje, postanske marke i sl. Kratko, jednostavno i precizno. Ako nemas nikakvog radnog iskustva (npr. kao ja kad sam pisao CV), napiši praksu koju si imao (bilo kao učenik, student) ili poslove koje si obavljao preko student servisa, a da imaju veze sa strukom..
http://europass.cedefop.europa.eu/hr/home" onclick="window.open(this.href);return false;
Dvije stranice su i više nego dovoljne, sve preko toga je previše i poslodavci neće ni čitati.
paaaaaaaaaaa kad me zanimalooooooooo jes to ti,radim na tome da otkrijem legendu(CIA me narucila)anonimni je napisao/la:Senaideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
što mi otkrivaš identitet na nepoznatim lokacijama ?![]()
![]()
![]()
![]()
pozdrav ostalim
Javi mi kad nađeš anu ovu dvojicu znamSenaid L.F.C je napisao/la:znam,al u ugovoru stoji da otkrijem vas dvojicu,trebalo je i @hodza otkrit al njega je i corava kokos moglav vidjet isti ko i ovdje
naso sam gaLBJ MVP je napisao/la:Javi mi kad nađeš anu ovu dvojicu znamSenaid L.F.C je napisao/la:znam,al u ugovoru stoji da otkrijem vas dvojicu,trebalo je i @hodza otkrit al njega je i corava kokos moglav vidjet isti ko i ovdje
Daj to u ppSenaid L.F.C je napisao/la:naso sam gaLBJ MVP je napisao/la:Javi mi kad nađeš anu ovu dvojicu znamSenaid L.F.C je napisao/la:znam,al u ugovoru stoji da otkrijem vas dvojicu,trebalo je i @hodza otkrit al njega je i corava kokos moglav vidjet isti ko i ovdje
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CHR, Confiance, Frankie, Goalgetter, Venom i 18 gostiju.