koliko me sjećanje služi, tada nije bilo kladionica...tepsija je napisao/la:Ja koliko se sjećam,Velež je samo jednom bio favorit u gostima,protiv rahmetli Đerzeleza.Maestro^^ je napisao/la:Gledam na jednoj kladionici kvote su zasada ... 2,70 na Gradinu , 2,45 na Velez. Zar je moguce da smo favoriti u gostima
. Znam da ne igraju u svom gradu , ali opet .
Nismo mi ni kući favoriti,kamoli u gostima.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- el-fighter
- Kontakt:
Prije pocetka sezone sam kontao kako bi bilo dobro da vratimo Adina Dzafica u Velez, jer nama treba napadac, a on je jedno vrijeme bio najbolji strijelac lige dok je igrao u Velezu. Danas citam da je ponovo obnovio povredu i da ce odsustvovati duze vremena sa terena. Odlicno je krenuo u ovu sezonu sa Gradinom, a sada mu se ovo desava. Dakle Gradina ce biti oslabljena za neigranje Dzafica, a imam neki osjecaj da ce se ovo gostovanje dobro zavrsiti.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Podrzati upravu jos ovo gostovanje i kod kuce 5 kolo ako se nista ne promjeni u sastavu i ako nebude pozitivan rezultat u 5 kolu nogirati cjelu garnituru Tana Dzafa Mrkva pa kakvi su to strucnjaci ako pola ekipe igra na pogresnoj poziciji i ako nakon tri kola nemoze da vidi da je Kajtaz najveca rupa u Velezovoj odbrani
Pa nemoze se ici naprijed sa mladom ekipom ako nemas 3-4 kvalitetna starija igraca u sastavu, kod nas Kajtaz kapiten i koji treba da bude primjer i da najvise zapregne na terenu a on najlosiji igrac u ekipi a toliko iskustvo ima nemoze se ni rezultat postici sa takvim kapitenom Kad Zeba moze preseliti na klupu zbog lose igre zasto nebi i Kajtaz koji nikad nije izrasto u tog igrace sto je se ocekivalo i pricalo da ce biti nek ide u Lokose i tamo ce biti koristan igrac nije on za ove lige
Trebaju razumiti da Kajtaz nije taj vodja sto Velezu treba i da on nema kvaliteta da bude u prvom sastavu bolje je forsirati Jazvina ili Kazazica meni su oni bolji od Kajtaza
Pa nemoze se ici naprijed sa mladom ekipom ako nemas 3-4 kvalitetna starija igraca u sastavu, kod nas Kajtaz kapiten i koji treba da bude primjer i da najvise zapregne na terenu a on najlosiji igrac u ekipi a toliko iskustvo ima nemoze se ni rezultat postici sa takvim kapitenom Kad Zeba moze preseliti na klupu zbog lose igre zasto nebi i Kajtaz koji nikad nije izrasto u tog igrace sto je se ocekivalo i pricalo da ce biti nek ide u Lokose i tamo ce biti koristan igrac nije on za ove lige
Trebaju razumiti da Kajtaz nije taj vodja sto Velezu treba i da on nema kvaliteta da bude u prvom sastavu bolje je forsirati Jazvina ili Kazazica meni su oni bolji od Kajtaza
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bilo je,bilo jeAlemC85 je napisao/la: koliko me sjećanje služi, tada nije bilo kladionica...
Bila jedna kladionica u Mostaru,jedna jedina,u 'Eri'.Jedna kladionica na cijeli grad.Kad se sjetim,da bi uplatio tiket trebao si čekati i po sat vremena u redu
No,da se vratimo na temu.
Kako piše u postu iznad,treba dati igračima šansu,vidjeti šta će donijeti naredne utakmice.
Mi smo takav mentalitet i da kojim slučajem zveknemo Gradinu,opet bi bili u euforiji.Zaboravili bi Rudar kao što smo i Čelik zaboravili.Puno toga će biti jasnije nakon naredna dva kola.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Lani je Velez sa Rudarom i Slavijom zatvorio onaj famozni trougao, sa pobjedama u gostima.Moglo bi i sada nesto slicno biti, mozda sa Leotarom ili Gradinom, znat cemo sve uskoro, ima li ista od toga. 
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Vidimo se u gradaccu,zavisi sve kad igrate ako budete igrali u sub i ako bude red army imacete pojacanje iz gradacca.Topli pozdrav! 
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Nah1d je napisao/la:Vidimo se u gradaccu,zavisi sve kad igrate ako budete igrali u sub i ako bude red army imacete pojacanje iz gradacca.Topli pozdrav!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma šta se ti smiješ *ebem li tiBenjo_AFC86 je napisao/la:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ma ništa druže, samo smiješno mi malo. Zar ne idete Nahide u Sarajevo? Idu oni pravi navijači, fina brojka.zizu1991 je napisao/la:Ma šta se ti smiješ *ebem li tiBenjo_AFC86 je napisao/la:
Ja mislim da ti slaviš svako veče kad Gradina kiksa
nije mjesto ovome tu, ali eto.. bujrum, dobrodosli u Gradačac, bilo bi lijepo napisati dobrodošli u Srebrenik al ne vjerujem da ću to ''osjetiti'' i napisati zadugo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Drago mi je da je smiley na kraju posta, jer niti jedan klub naše lige ne mrzim, poštujem onoliko koliko zaslužuje, i koliko zasluži, a Gradina, meni, nije ničim zaslužila da se radujem njenim porazimaBenjo_AFC86 je napisao/la: Ja mislim da ti slaviš svako veče kad Gradina kiksa![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nije mi bitno kako ćemo odigrati,samo nam nemojte na ulaznice štampati FK Velež.
Znate,mi smo RSD Velež.
Nemojte nas tlačiti
Znate,mi smo RSD Velež.
Nemojte nas tlačiti
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
MAJORIZACIJA............tepsija je napisao/la:Nije mi bitno kako ćemo odigrati,samo nam nemojte na ulaznice štampati FK Velež.
Znate,mi smo RSD Velež.
Nemojte nas tlačiti
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ma na ulaznicama nam piše NK Zvijezda .. druže, a stadion ćemo napraviti za 10godina ako Bog datepsija je napisao/la:Nije mi bitno kako ćemo odigrati,samo nam nemojte na ulaznice štampati FK Velež.
Znate,mi smo RSD Velež.
Nemojte nas tlačiti
a zizu, ne znam kako si me skontao.. al ono za slavlje za naš kiks je bilo upućeno nahidu
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
iako je tek početak prvenstva, ova utakmica kontra Gradine bi mogla biti vrlo lahko i zadnja za Džafića, jer još jedan poraz bi bio težak udarac za nas..... 
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma na ulaznicama nam piše NK Zvijezda .. druže, a stadion ćemo napraviti za 10godina ako Bog datepsija je napisao/la:Nije mi bitno kako ćemo odigrati,samo nam nemojte na ulaznice štampati FK Velež.
Znate,mi smo RSD Velež.
Nemojte nas tlačitiide to polahko xD
a zizu, ne znam kako si me skontao.. al ono za slavlje za naš kiks je bilo upućeno nahidu![]()
![]()
Zadnja izmjena: Nah1d, dana/u 23 avg 2012, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Jel se govorilo da se neke stolice u vrapcicima postavljaju,dokle je to doslo,jel postavljeno??/
SLOBODA NAVIJAČIMA
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jaganjac ... ikat/86546" onclick="window.open(this.href);return false;
eto što jaganjac nije igrao
eto što jaganjac nije igrao
postavljeno 500 stolicaennis je napisao/la:Jel se govorilo da se neke stolice u vrapcicima postavljaju,dokle je to doslo,jel postavljeno??/
jeste li vi ono pravili novu tribinu nedavno i jesu li na njoj te nove stolice ili ??RA. je napisao/la:postavljeno 500 stolicaennis je napisao/la:Jel se govorilo da se neke stolice u vrapcicima postavljaju,dokle je to doslo,jel postavljeno??/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.