Mandrake je napisao/la:E pa kao simpatizeru Milana, stvarno mi ne ide transfer politika kluba u glavu... OK, nema se dovoljno novaca, kriza, štednja, bla bla... Može se dati 7 m + Cassano za Pazzu (čak ajde mi Pazzini i nije toliko loš igrač, ovo je OK isto), ali ebote nemamo lijevog beka nikako, sad čitam Valencia dovodi Aly Cissokhoa za 6,5/7 m Eura!! Pa zašto ga sad nismo doveli, kad ga onda nismo ugrabili, a hitno nam treba bek... nije valjda da ćemo se pouzdat u Lucu i Constanta (debitanta na lijevom beku)... i šta je više sa ovom situacijom oko Mexesa, zna li itko? Boljeg stopera od njega nemamo u ekipi ccc...
I nešto kao ekipa se pomlađuje, a ovi momci iz Primavere nikako ne dobivaju priliku :S Evo doduše sad ima De Sciglio, a gdje su ostali talenti... valjda mogu još 2 igrača barem u vatru gurnut... Ganz, Valoti, Cristante...
eh ovako kao prvo sto se tice aly cissokha znamo svi situaciju koju je izmislio galiani da bi se opravdali da je skup(problem navodno zubi bili),i nakon toga je cissokhov brat izjavio da milan vise ne dolazi u obzir....druga stvar sto se tice mexesa i njega ce po svemu sudeci alegri otjerati,jer navodno narusava atomsferu i da je nezadovoljan ekipom,ako je to istina i treba da ide,mada cisto sumnjam,alegri mu je uzeo na zbu one greske protiv barce i fiorentine kada smo popusili sve,i jos sam negdje danas procitao da ima viska 8 kg.....spominjala se navodno trampa mbiwa-mexes...ali cisto sumnjam u to....trece:sto se tice bekova spominje se drenthe ali pod uslovom da mesbah ode(navodno odbio juce palermo,ali sve se moze desiti)....ako ne ode tu imamo njega,antoninia(obojicca katastrofe)i polivalentonog de sciglia koji moze igrati obje strane,i sad ovaj zadnji experiment sa constantom....na desnom beku je abate,de sciglio i nezaobilazni bonera...koji nam je ako se sjetimo prosle godine popunjavao sve rupe u odbrani,samo sto nije jos na gol liniju stao....eto toliko....