FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@azizmpj, Čelik igra u nedjelju, mi u subotu. Al' će svakako Arena odraditi tekmu Olimpic - Sarajevo.
Imaš na fb-u, na stranici '' FK Sarajevo '' tu informaciju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:@azizmpj, Čelik igra u nedjelju, mi u subotu. Al' će svakako Arena odraditi tekmu Olimpic - Sarajevo.
znam da Celik igra u nedelju i to bas na zahtjev BHT1 ....
a facebook ko facebook sve uvjek visi u zraku

pa na nama je da cekamo ....inace isao bih na utakmicu al supruga neda

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj fejsbuk ko fejsbuk , to je zvanicna stranica kume nasa.azizmpj je napisao/la:High je napisao/la:@azizmpj, Čelik igra u nedjelju, mi u subotu. Al' će svakako Arena odraditi tekmu Olimpic - Sarajevo.
a facebook ko facebook sve uvjek visi u zraku...nego nabaso sam na nakav interviju direktora Olimpica ..gdje kaze da su bili pregovori te da kao dan poslije cekaju zvanicnu potvrdu .....
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Kaze Skoro za avaz niko me nije zvao iz Sarajeva, pa sta je on mislio da ce ga neko moliti da se vrati u klub poslije onog sto je uradio na polusezoni, potrcko za parama on i svi ostali u koje smo se kleli
Niko ga nije zvao zato sto je guzicom vrata zatvorio. Slusao je "familiju" i onda ispalio onu glupost da on u ovom timu ne vidi perspektivu (slobodan prevod). A kada je vidio da je tim sposoban izbaciti jednog levskog , poceo je slati neke signale prema klubu (ovo provjereno). Postujem jednu stvar , nije htio u borac i kod kospa...a zaboli me za olimpic. Ionako nije sekunde spreman fizicki , jer nije dugo odigro ni minute.pitarturbe je napisao/la:Kaze Skoro za avaz niko me nije zvao iz Sarajeva, pa sta je on mislio da ce ga neko moliti da se vrati u klub poslije onog sto je uradio na polusezoni, potrcko za parama on i svi ostali u koje smo se kleli
Prema tome sretno ti i ono sto si pokakio sad lizes i zavrsices karijeru na otoci...!!
YES.WE.DID.
payton je napisao/la:Niko ga nije zvao zato sto je guzicom vrata zatvorio. Slusao je "familiju" i onda ispalio onu glupost da on u ovom timu ne vidi perspektivu (slobodan prevod). A kada je vidio da je tim sposoban izbaciti jednog levskog , poceo je slati neke signale prema klubu (ovo provjereno). Postujem jednu stvar , nije htio u borac i kod kospa...a zaboli me za olimpic. Ionako nije sekunde spreman fizicki , jer nije dugo odigro ni minute.pitarturbe je napisao/la:Kaze Skoro za avaz niko me nije zvao iz Sarajeva, pa sta je on mislio da ce ga neko moliti da se vrati u klub poslije onog sto je uradio na polusezoni, potrcko za parama on i svi ostali u koje smo se kleli
Prema tome sretno ti i ono sto si pokakio sad lizes i zavrsices karijeru na otoci...!!
ko ne postuje taktiku i ne igra za raju zavrsi karijeru u malome Olimpicu

ok, ali ja f-book rijetko kada uzimam za ozbiljno .....generalno onako, vise puta sam se opeko o informacije ....ne samo fudbalske .....onako uopsteno...Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj fejsbuk ko fejsbuk , to je zvanicna stranica kume nasa.azizmpj je napisao/la:High je napisao/la:@azizmpj, Čelik igra u nedjelju, mi u subotu. Al' će svakako Arena odraditi tekmu Olimpic - Sarajevo.
a facebook ko facebook sve uvjek visi u zraku...nego nabaso sam na nakav interviju direktora Olimpica ..gdje kaze da su bili pregovori te da kao dan poslije cekaju zvanicnu potvrdu .....
sa olimpicom vec imamo kvalitetnog iskustva i nadam se da su iz ucene odredjene poke
tako da ce se u tekmu uci sasvim ozbiljno..pobjeda nas ostavlja na celu tabele i pobjediti moramo
tako da ce se u tekmu uci sasvim ozbiljno..pobjeda nas ostavlja na celu tabele i pobjediti moramo
YES.WE.DID.
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Pitar sa Kariba, dana/u 22 avg 2012, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
@pitar
Uzeo si mi riječ iz usta.....
Čestitke Ivanu!!
Uzeo si mi riječ iz usta.....
Čestitke Ivanu!!
svaka cast IVANE samo tako pitari su uz tebe ISTOK JE CUDOOOOOOO
Ovo je dokaz da se pravilan rad nagrađuje, bravo selektoru bravo Ivane.
ps. Ne navija slučajno Ivanova cura za Želju...
ps. Ne navija slučajno Ivanova cura za Želju...

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Nadam s ekonacno pobjedi protiv olimpica..mi sve jak ismo kaka olimpic a kada je god trebalo i nama i njima mi smo izgubili ..al eto
Napredujemo i to dobro.Dobili smo A reprezentativca,a uz to imamo i trojicu U-21 reprezentaciji. 

- MrBlackHoleMoon
- Kontakt:
Sve to i samo da nam ne odu prije vremenaHzSM je napisao/la:Napredujemo i to dobro.Dobili smo A reprezentativca,a uz to imamo i trojicu U-21 reprezentaciji.

- MinjonKocka
- Kontakt:
Koja su to trojica u U21?HzSM je napisao/la:Napredujemo i to dobro.Dobili smo A reprezentativca,a uz to imamo i trojicu U-21 reprezentaciji.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dupovac,Suljic,Abdihodzic.MinjonKocka je napisao/la:Koja su to trojica u U21?HzSM je napisao/la:Napredujemo i to dobro.Dobili smo A reprezentativca,a uz to imamo i trojicu U-21 reprezentaciji.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
Moze li malo informacija o Muhamedu Plakalu,jer je dosao u Zvijezdu na probu.Pozdrav iz Gradacca.
imamo i mi, al' se ne hvalimoHzSM je napisao/la:Napredujemo i to dobro.Dobili smo A reprezentativca,a uz to imamo i trojicu U-21 reprezentaciji.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
[youtube][/youtube]
Pregledajte video, obratite pažnju na navijanje. Naježio sam se.
Pregledajte video, obratite pažnju na navijanje. Naježio sam se.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, gh0stHZ, Hajdeee, HordasFks, perodeformero, relativizam, rimljanin90, rishovski, Rokitansky, ronaldo99, Zagor i 129 gostiju.