FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 avg 2012, 15:52

Go*na Turska... Znao sam ja da su to cigani, i ne znam kako je uopste moguce da se ovo desi, ali eto ako nista jedina dobra stvar je sto smo ipak placali i bez tih para igrace, a plus nam dolazi i zatezna kamata koja sigurno nije ni malo smijesna cifra...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 avg 2012, 15:53

Nema gore gamadi od ovih Turaka. Ne treba s njima više petljati, pa kad bi milionski transferi bili u pitanju.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 avg 2012, 16:00

Istorija se ponavlja.Ista stvar nam se desila sa Konyasporom kad smo prodali Zubana,na kraju smo ipak uspjeli naplatiti nekih 100 hiljada maraka...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2012, 16:15

bistrikboy je napisao/la:Istorija se ponavlja.Ista stvar nam se desila sa Konyasporom kad smo prodali Zubana,na kraju smo ipak uspjeli naplatiti nekih 100 hiljada maraka...
naplatit cemo i sad + kamate od toga ne mogu pobjeci jedino je pitanje vremena, treba gurat bez tih para...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 avg 2012, 16:29

pile87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Istorija se ponavlja.Ista stvar nam se desila sa Konyasporom kad smo prodali Zubana,na kraju smo ipak uspjeli naplatiti nekih 100 hiljada maraka...
naplatit cemo i sad + kamate od toga ne mogu pobjeci jedino je pitanje vremena, treba gurat bez tih para...
Ma znam ja to,ali to je haman milion maraka a sad bi nam bas trebao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2012, 16:38

bistrikboy je napisao/la:Ma znam ja to,ali to je haman milion maraka a sad bi nam bas trebao...
Znam, mislim da ce to dobro prebaciti milion sa kamatama ! Valjda nismo htjeli uzeti kamatu za Ramazan :lol:
Sto se tice turaka, **** ih tata lopovski platice kad tad a lihvari se raspituju za Svraku...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 avg 2012, 16:42

sajo10 je napisao/la: Amar Rahmanovic (BIH U19) & Semir Music (BIH U17)?
Ovoj dvojici bih se vise obradovao nego peterici Salcinovica uz uslov da potpisu ugovore na minimum 3 godine.. Ovo se odnosi na Rahmanovica, dok Music jos uvjek vjerovatno ne moze potpisati profesionalni ugovor..

Ali, opet, ovo su samo spekulacije.. Ni na koga ne vrijedi trositi rijeci sve dok ih ne vidimo u nasem dresu...
BUDI ŽELJO !!!

payton

Post Postao/la payton » 22 avg 2012, 18:56

Molite Boga da ne raskinu ugovor sa Sehom . U tom slucaju (naravno da moraju platiti jer ce ih natjerati uefa) ali postoji mandza da mogu razvuci do sudnjeg dana. Tako ste vi razvukli za Ticino obestecenje (75 000 dolara) koje ste na kraju platili.. ali poslie 4 god. Istu stvar je imo i Vedin Music...provjereno 100%
Najlakse je doci do para dok je igrac u tom novom klubu pod ugovorom. I kasnije se dodje do love ali put je puno duzi.
YES.WE.DID.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 avg 2012, 18:58

payton je napisao/la:
Molite Boga da ne raskinu ugovor sa Sehom . U tom slucaju (naravno da moraju platiti jer ce ih natjerati uefa) ali postoji mandza da mogu razvuci do sudnjeg dana. Tako ste vi razvukli za Ticino obestecenje (75 000 dolara) koje ste na kraju platili.. ali poslie 4 god. Istu stvar je imo i Vedin Music...provjereno 100%
Najlakse je doci do para dok je igrac u tom novom klubu pod ugovorom. I kasnije se dodje do love ali put je puno duzi.

Ma ovo je sramota za FIFU ba ako se ovo ne završi u roku od mjesec dana. Da su milion puta prevaranti i sve, al ne možeš ić protiv zakona i ostat nekažnjen, a FIFA je u ovom slučaju sud, pa nek im zabrane igranje domaćeg prvenstva, nek im zabrane kupovinu i prodaju igrača, zaprijete kamatama, al te pare nek se plate, evo godina prošla samo se priča Turci nisu platili.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2012, 19:04

payton je napisao/la:
Seha vrijedi 1.5 miliona eura jel mislis da bi neko raskinuo ugovor sa njim :mrgreen: a imaju ugovor do sredine 2016 godine :mrgreen:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 avg 2012, 19:50

Salcinovic postaje neozbiljan,fakat pastajem sumnjiv u njegov karakter,jedno kaze drugo radi...nije ni cudo sto se ni u jednom klubu nije mogao dugo zadrzati! e takvi nam ne trebaju,iako sam mislio da vazi za covjeka od karaktera,obzirom da je vjernik...ovako sebe precjenjuje,a realno te kvalitete nema,nego preko Zelje zeli sebi podici cijenu! bar mi tako djeluje.. nije on ni P od profesionalca...da jeste ne bi trazio da u Celiku igra dzaba do nove godine,pa konta poslije toga otici u Real,ili Mancester... a kad mu pogledas karijeru,realnije je da zavrsi u Gosku iz Gabele! njegova karijera mi je slicna onoj Dzafica,sto je zavrsio u Srebreniku,a konto frajer da je Mesi i da moze birati klub u Evropi,i eno ga sad tamo negdje,tacnije nigdje!..

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 22 avg 2012, 19:53

Zeljo sutra protiv Visocke Bosne u 17.00. U Visokom naravno :)
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 22 avg 2012, 19:58

bosnas_ je napisao/la:Salcinovic postaje neozbiljan,fakat pastajem sumnjiv u njegov karakter,jedno kaze drugo radi...nije ni cudo sto se ni u jednom klubu nije mogao dugo zadrzati! e takvi nam ne trebaju,iako sam mislio da vazi za covjeka od karaktera,obzirom da je vjernik...ovako sebe precjenjuje,a realno te kvalitete nema,nego preko Zelje zeli sebi podici cijenu! bar mi tako djeluje.. nije on ni P od profesionalca...da jeste ne bi trazio da u Celiku igra dzaba do nove godine,pa konta poslije toga otici u Real,ili Mancester... a kad mu pogledas karijeru,realnije je da zavrsi u Gosku iz Gabele! njegova karijera mi je slicna onoj Dzafica,sto je zavrsio u Srebreniku,a konto frajer da je Mesi i da moze birati klub u Evropi,i eno ga sad tamo negdje,tacnije nigdje!..
Bil to isto napiso o Salcinovicu da je potpiso za Zelju

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 avg 2012, 20:12

pa da je ozbiljan, potpisao bi... 8-)

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 22 avg 2012, 20:13

šteta za Salčinovića, potrebna nam je zdrava konkurencija u ekipi, neki od igrača bi se sigurno više trudili i ponudili više na terenu ukoliko bi im se mjesto u prvom timu malo počelo klimati
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 avg 2012, 20:15

Kako ovo profesionalno izgleda, dvodnevne pripreme na Bjelašnici, prijateljska s Bosnom za igrače koji manje igraju kao prilika da se nametnu, put u Međugorje u petak da spremni dočekaju utakmicu u Gabeli, Svraka ponovo pozvan u Reprezentaciju. Brine samo što je sve ovo plod rada stručnog štaba s Osimom na čelu i igrača. Kad se uprava kluba, predsjedništvo, grad i država jednako uključe u razvoj našeg kluba možemo očekivati bolje rezultate u Evropi, do tad se moramo zadovoljiti dobrim rezultatima i trofejima u BiH.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 22 avg 2012, 20:27

e **** sad pa ko je obezbjedio te silne pripreme igracima

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 avg 2012, 20:33

sreca je napisao/la:e **** sad pa ko je obezbjedio te silne pripreme igracima
Eh, ja mislim da je to samo plod njihovih dobrih igara, nastupa u Evropi i prodaje Šehića, Bekrića, Višće...
Uprava ne radi loše posao na nivou naše lige, ali apetiti nas navijača su mnogo veći, a trenutno to oni nisu u stanju.
Željo kao institucija ima milion načina da zgrne lovu, ako ništa da se omogući dovođenje novih igrača, pojačanja, a ne prinova, ali nesposobnost ljudi u klubu nas je dovela do toga da nema mnogo izvora iz kojih Željo dobija pare za budžet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 avg 2012, 20:42

E sad da vidimo od kakve je ekipe zapravo Željezničar bio glatko izbačen.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 avg 2012, 20:57

LBJ MVP je napisao/la:E sad da vidimo od kakve je ekipe zapravo Željezničar bio glatko izbačen.
Od qurceve ekipe ja sam siguran da je bilo normalno sudjenje i da nam je primljen onaj gol Adila u 5.minutu da bi mi sad igrali sa dinamom vjerovatno... :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.