Sad sam i ja to tek vidio, prava odluka.SirAlexFerguson je napisao/la:Dimenzije terenu po novom zakonu moraju biti iste na svim stadionima
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- vedofeelgood
- Kontakt:
To je zbog Robina uvedeno posebno, da se moze dokazati, dobiti sto vise lopti 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- HighburyHigh
- Kontakt:
Otkud ti sad ta suplja ? Transfer 90 % realiziran. Zastajkivanje oko kupovne klauze. Ali izgleda da je i to dogovoreno, klauza za kupovinu na kraju sezonu bi trebala iznositi 17 mil eura, oko 14 mil funti.SirAlexFerguson je napisao/la:Mourinho ne pušta Sahina u Arsenal
Ako se dokaze, ili barem pokaze tracak onoga sto je bio u Borusiji trebalo bi ga ostaviti.
Victoria Concordia Crescit.
Zbog toga sto je Sahin jutros trenirao sa Realom...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- HighburyHigh
- Kontakt:
I ? To ne znaci nista. Trenirao je i Nasri kod nas dok nije otisao City. Trenirali su i mnogi tako. To samo znaci da treba biti fit, spreman fizicki i psihicki za igranja.neo je napisao/la:Zbog toga sto je Sahin jutros trenirao sa Realom...
Po mnogim konkretnim izvorima ovo je poprilicno gotova stvar, i trebalo bi ocekivati pozitivan ishod.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ove neznalice sto dolaze ovdje, poput ove @neonke, treba da odsvjetlucaju odavde sto prije.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Izletili ste sa informaicjom da je Sahin u Arsenalu, pa da cak i trenira sa njima, te da je juce trebala biti objavljena vijest oko samog trasfera. Dobro, sada je navodno zapelo oko otkupne cijene na kraju sezone, ali vidjet cemo 

"It's one of premier league's oldest lessons .
- HighburyHigh
- Kontakt:
Ne znam ja ko je izjavljivao, ali ne mozes nakon jedne biser izjave od nekog forumasa suditi druge odmah. Forum je ovo, svrha foruma je diskusija, individualnost, nametanje, pisanje, pa tek onda to takozvano grupisanje po ljudima koji se slazu sa cinjenicom i grupisanje koji negiraju istu cinjenicu. To mnogo vas sa drugih "rival" tema radi ovdje. Napadaju osobe i tim za koji navijaju, simpatisu ili slicno. Nema poente to nikakve, to bi trebao neko od moderatora uvidjeti i sprijeciti.neo je napisao/la:Izletili ste sa informaicjom da je Sahin u Arsenalu, pa da cak i trenira sa njima, te da je juce trebala biti objavljena vijest oko samog trasfera. Dobro, sada je navodno zapelo oko otkupne cijene na kraju sezone, ali vidjet cemo
Sto se tice Sahina, evo jedna nedavna izjava od Moua.
Tako da pada u vodu gore receno od kolege sa druge teme.Mou: "To Sahin I can only say that I absolutely do not care about which club he goes mainly he changes and gets enough match practice, which I do not him here. can give. I do it no rules, if he goes to Liverpool, Arsenal or Tottenham. It is entirely his. "
vijest je dosla or poprilicno povjerljivih izvora, znaci da ima tu nesto, e sad je pitanje dogovora oko detalja, placanja, mogucnosti otkupne klauze itd.
Sto se tice Sahina, koliko god ovi Manchester komleksasi negorali, on je rijesena stvar... Pitanje je samo ta odkupna klauzula. Neki izvori tvrde da je Arsenal odustao od nje dok drugi tvrde da ce biti 14 miliona funti sto je previse (citaj, neprihvatljiva)...
Pored M'Ville od juce se spominje i Tiotte koji bi po meni bio pun pogodak... Covjek je zver a vec naucen na PL.
Mislim da nema istine u ovoj prici o Jesus Navasu. Naime, ovaj momak ima neki psihicki problem (ne znam ime) tako da on ne moze da zivi daleko od svoje kuce. (Zasto inace igra vec godinama u Seville) Trebao je on pre koju godinu preci u Chelsea ali zbog toga je transfer propao.
I jos ne mogu da vjerujem u kakav nas je problem uvalio Santos?!?!?!!?!? Pored Gibbsa koji ce da bude hit ove godine nece se on mnogo svedno naigrati. Ali (zasto uvjek ima to ali?) Gibbs je najstakleniji igrac sto poznajem u Arsenalu tako da ce tesko on moci da izdrzi...
Pored M'Ville od juce se spominje i Tiotte koji bi po meni bio pun pogodak... Covjek je zver a vec naucen na PL.
Mislim da nema istine u ovoj prici o Jesus Navasu. Naime, ovaj momak ima neki psihicki problem (ne znam ime) tako da on ne moze da zivi daleko od svoje kuce. (Zasto inace igra vec godinama u Seville) Trebao je on pre koju godinu preci u Chelsea ali zbog toga je transfer propao.
I jos ne mogu da vjerujem u kakav nas je problem uvalio Santos?!?!?!!?!? Pored Gibbsa koji ce da bude hit ove godine nece se on mnogo svedno naigrati. Ali (zasto uvjek ima to ali?) Gibbs je najstakleniji igrac sto poznajem u Arsenalu tako da ce tesko on moci da izdrzi...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Zasto ne mogu da stavim sliku na avatara?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nadji sliku negdje, i kopiraj njen link u ''Link na URL Avatara: Upiši URL na kojem se nalazi Avatar.'' i onda dole u dimenzije napisi 100x100 i to je to, samo ti onda smanji sliku, sad naravno sto ej veca slika ruznije ce to izgledati smanjeno.
Celik!3,2,2.
Valja sutra na Britanji počet sa dva napadača Giroudom i Bendtnerom ;D da im uvaljamo glavom šta jer mislim da ovi nasi veznjaci i krila nemaju sanse da se guraju sa onim mrcinama
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pitate Barcelonu igračima i onda Mourinho kriv što ne pušta Sahina.
Ima sigurno nešto u tome. Gdje će Sahin završiti niko ne zna, možda neki sasvim peti tim.
Ima sigurno nešto u tome. Gdje će Sahin završiti niko ne zna, možda neki sasvim peti tim.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Sutra je tek cetvrtak ima do utakmice josRosicky je napisao/la:Valja sutra na Britanji počet sa dva napadača Giroudom i Bendtnerom ;D da im uvaljamo glavom šta jer mislim da ovi nasi veznjaci i krila nemaju sanse da se guraju sa onim mrcinama

Rođen s tobom da budem
- Marsal
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Pitate Barcelonu igračima i onda Mourinho kriv što ne pušta Sahina.

Pa mog'o ga je i Mourinho kupit isto kao i Barcelona. Što nije?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zato sto nije budala.Marsal je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Pitate Barcelonu igračima i onda Mourinho kriv što ne pušta Sahina.![]()
Pa mog'o ga je i Mourinho kupit isto kao i Barcelona. Što nije?
Celik!3,2,2.
Boje se da Arsenal nebude prejak ovu sezonu, sto nije nemoguce.nedim1993 je napisao/la:što se sad iskompleksirani likovi javljaju i govore da Sahin neće doć xD
- Invincibles
- Kontakt:
Pati od prevelike nostalgije...Gunner4 je napisao/la:Sto se tice Sahina, koliko god ovi Manchester komleksasi negorali, on je rijesena stvar... Pitanje je samo ta odkupna klauzula. Neki izvori tvrde da je Arsenal odustao od nje dok drugi tvrde da ce biti 14 miliona funti sto je previse (citaj, neprihvatljiva)...
Sjecam se da je prije 2-3 godine pricao neki komentator da se sa okupljanja repke vratio,jer mu je nedostajala porodica i grad,a sta bi bilo da se odseli na neki ozbiljniji period...

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.