Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

maxuz baxuz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la maxuz baxuz » 21 avg 2012, 19:41

Gledam sada isjecke sa utakmice. U pm, pa stvarno niko Edinu nece da doda lopte. Koliko je puta mog'o biti u odlicnoj prilici, nego jok. I ona lopta je ofrlje dosla do njega kad je dao gol. Radije ce bilo koji ili sam pucati kroz 3619364 igraca ili dati loptu onom krezavom. Moj Edine, haj' ti blago meni odatle sto prije pa da se i ti i ja ne zivciramo bezveze.

Rios

Post Postao/la Rios » 21 avg 2012, 20:55

Adebayor u Tottenhamu..Znaci Dzeki jos ostaje eventualno Arsenal ili Milan..Sumnjam da ce i u Juventus otici..Al vidjet cemo jos do kraja..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 21 avg 2012, 22:51

zar se ovdje jos spekulise gdje ce majstor otici :D Ja sam cuo od njegove razrednice da ce u malagu,ali jedan njegov blizi poznanik spominje anzi.

Iskreno ne ocekujem da ode bilo gdje,cak su i iz citya vec toliko puta ponovili to,jednostavno ljudi hoce pored jakih prvi 11 da imaju i jaku,prejaku klupu i nista nece da prepustaju slucaju,jer iz prilozenog vidimo da im nije problem dati 30-40 mil.za klasu od igraca da im sjedi na klupi.Drugi je par carapa sta to znaci za nas,repku i edina konkretno.Ovo govorim samo sa aspekta ljudi koji rade u cityu.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 21 avg 2012, 22:58

maxuz baxuz je napisao/la:Gledam sada isjecke sa utakmice. U pm, pa stvarno niko Edinu nece da doda lopte. Koliko je puta mog'o biti u odlicnoj prilici, nego jok. I ona lopta je ofrlje dosla do njega kad je dao gol. Radije ce bilo koji ili sam pucati kroz 3619364 igraca ili dati loptu onom krezavom. Moj Edine, haj' ti blago meni odatle sto prije pa da se i ti i ja ne zivciramo bezveze.
Pravi trener to odmah primjeti kao Ferguson sinoc, pa opravdava RvP jer kaže nisu ga saigraci upošljavali i znali iskoristiti..

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 22 avg 2012, 15:25

ZOI84 je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Gledam sada isjecke sa utakmice. U pm, pa stvarno niko Edinu nece da doda lopte. Koliko je puta mog'o biti u odlicnoj prilici, nego jok. I ona lopta je ofrlje dosla do njega kad je dao gol. Radije ce bilo koji ili sam pucati kroz 3619364 igraca ili dati loptu onom krezavom. Moj Edine, haj' ti blago meni odatle sto prije pa da se i ti i ja ne zivciramo bezveze.
Pravi trener to odmah primjeti kao Ferguson sinoc, pa opravdava RvP jer kaže nisu ga saigraci upošljavali i znali iskoristiti..
to je ustvari cinjenica, da mu jednostavno daju loptu samo kad moraju.. jednostavno mi sve manje i manje pase u tu sredinu tamo.
a to da mancini ne zna, znamo svi. al sta ces, pala mu sjekira u med, para na raspolaganju koliko hoce i tako
svejedno, slabe su izgleda sanse da ce i gdje otici..

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 22 avg 2012, 16:18

Nema nista od transfera izgleda. Juve ce dovesti Llorente ili Jovetica, Spurs Adebayora, i Arsenal nikoga :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 avg 2012, 16:23

valterboy je napisao/la:Nema nista od transfera izgleda. Juve ce dovesti Llorente ili Jovetica, Spurs Adebayora, i Arsenal nikoga :lol:
Sve su to neka naglabanja, da se piše o nečemu. Evo danas čitam da je Llorente izjavio da ne želi da ide iz Athletica, javljaju jučer da je City ponudio 30 mil za Jovetića, Spursi nemaju novca za Adebayora, on traži puno novca, godišnju plaću i 4 miliona od transfera iz Man City-a u Spurse, Arsenal je ostao nedorečen, sve u svemu, sve se bazira na nekim pretpostavkama, tako da.... nek' ima šta narod da čita :D
EDIT : moja greška, evo potvrdiše da je službeno potpisao za Spurse Adebayor.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Rios

Post Postao/la Rios » 22 avg 2012, 19:47

Augero se vraca najvjerovatnije nakon reprezentativne pauze..Tako rekose na zvanicnoj web stranici :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 avg 2012, 20:38

Dzeko je svjestan da on u ovoj sezoni nije u glavnim planovima Mancinija,jeste tamo kao 3 ili 4 opcija u napadu,i to pod uslovom da ne dodje Jovetic ili Cavani,tad bi Edin mozda bio i 5 opcija.... Aguero propusta svega 1-2 utakmice i vraca se,znaci Dzeko opet na klupu,stim sto ce sad Baloteli imati prednost,obzirom da je zavrsio sa odmorom(City cak zeli produziti ugovor s njim na 200 000 funti sedmicno)...plus sto dolazi jos jedan ofanzivni igrac umjesto Jonsona....Edin bi sigurno jedva cekao da predje u Juventus ili Arsenal,ali ti klubovi ne mogu ponuditi 25 miliona eura za njega,i ako City ne spusti cjenu na bar 20 miliona,niko nece moci priustiti te pare da ga dovede,i onda ce Dzeko moliti Boga da Tevez ili Aguero slomi nogu kako bi dobio sansu da igra,sto je tuzno,jer svi znamo kakav kvalitet i potencijal ima... on bi se u Juventusu nadavao golova,vjerujem da je i sam toga svjestan! mozda bi posudba za njega a i za City bila najbolje rjesenje,mada i Milan je htio Teveza na posudbu u januaru pa Mancini nije na to pristao,iako tada nije racunao na njega..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 avg 2012, 21:09

Ne kontam ovdje neke ljude, gledaju na Džeku kao na nekog najgoreg napadača u Evropi? Čuj ako dođe Jovetić, Dzeko će biti peti napadač? Jeste li vi normalni? Kakav Jovetić, kako uopće možete porediti ta dva igrača , sta je to taj Jovetic pokazao i uspio do sada? Ništa naspram Džeke!

Mancini ne voli Džeku i Edinu nije lako al kad ga toliko ponizi da svako misli da je kraj on se uvijek vraća golovima!

Jovetic? Nemogu da vjerujem kakve gluposti čitam!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 22 avg 2012, 21:23

Ne znam sta mi je smijesnije. Da Jovetic vrijedi 30 krvnih zrnaca ili nekakva uporedba sa Dzeksonom... Mislim, zna Jovo, nije da ga blatim, al pure jos mnogo da se pojede...

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 22 avg 2012, 21:30

Batko je napisao/la:Ne kontam ovdje neke ljude, gledaju na Džeku kao na nekog najgoreg napadača u Evropi? Čuj ako dođe Jovetić, Dzeko će biti peti napadač? Jeste li vi normalni? Kakav Jovetić, kako uopće možete porediti ta dva igrača , sta je to taj Jovetic pokazao i uspio do sada? Ništa naspram Džeke!

Mancini ne voli Džeku i Edinu nije lako al kad ga toliko ponizi da svako misli da je kraj on se uvijek vraća golovima!

Jovetic? Nemogu da vjerujem kakve gluposti čitam!

Fakat. Ova tema je stvarno postala pristaniste iskompleksiranih i depresivnih luzera i negativaca.

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 23 avg 2012, 12:35

Kod nas sve ide iz krajnosti u krajnost.. kod nekih je Džeko u top 5 svijeta dok neki misle da ne zna udariti loptu kako valja. Džeko je naš najbolji napadač ali se generalno malo trudi da bude bolji.

Činjenica je jedna a to je da je Mancini bio jedan od rijetkih koji je za Džeku dao tolike pare!! Valjda što ga mrzi.. šta li?!?!?!? Činjenica je da ga je Mancini trpio pola godine da se "prilagodi", a po mom misšljenju za igrača koji košta 30+ miliona ne bi trebao da se tooliko prilagodjava. Pogledajte samo Hazarda u Chelsea ili aguera koji je prvi dan dao gol na utakmici kad je zaigrao za Man c. Mancini je dosta Dzeki gledao kroz prste iako Mancini ima dosta svojih propusta.. nije to sve crno kako naši gledaju. Džeko treba da puno više trči i da bude puno veća prijetnja za protivnički gol nego što je to sada i biće vrhunski špic. Nek se bori da vrati u prvih 11 i ništa drugo.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 avg 2012, 12:54

mo-bih je napisao/la:Kod nas sve ide iz krajnosti u krajnost.. kod nekih je Džeko u top 5 svijeta dok neki misle da ne zna udariti loptu kako valja. Džeko je naš najbolji napadač ali se generalno malo trudi da bude bolji.

Činjenica je jedna a to je da je Mancini bio jedan od rijetkih koji je za Džeku dao tolike pare!! Valjda što ga mrzi.. šta li?!?!?!? Činjenica je da ga je Mancini trpio pola godine da se "prilagodi", a po mom misšljenju za igrača koji košta 30+ miliona ne bi trebao da se tooliko prilagodjava. Pogledajte samo Hazarda u Chelsea ili aguera koji je prvi dan dao gol na utakmici kad je zaigrao za Man c. Mancini je dosta Dzeki gledao kroz prste iako Mancini ima dosta svojih propusta.. nije to sve crno kako naši gledaju. Džeko treba da puno više trči i da bude puno veća prijetnja za protivnički gol nego što je to sada i biće vrhunski špic. Nek se bori da vrati u prvih 11 i ništa drugo.
Eh u Čelziu.Pa i Edin bi u Čelziu bio glavni igrac,nesto poput Drogbe svojevremeno.
Čak sam i prizeljkivao nakon sto je trebao napustiti Wolfsburg i preseliti se na Otok,da to bude Čelzi.
Odgovara mu taj stil igre,siguran sam da bi se uklopio vrlo brzo.
F.K.SARAJEVO

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 23 avg 2012, 16:00

mo-bih je napisao/la:Činjenica je jedna a to je da je Mancini bio jedan od rijetkih koji je za Džeku dao tolike pare!! Valjda što ga mrzi.. šta li?!?!?!? Činjenica je da ga je Mancini trpio pola godine da se "prilagodi", a po mom misšljenju za igrača koji košta 30+ miliona ne bi trebao da se tooliko prilagodjava. Pogledajte samo Hazarda u Chelsea ili aguera koji je prvi dan dao gol na utakmici kad je zaigrao za Man c. Mancini je dosta Dzeki gledao kroz prste iako Mancini ima dosta svojih propusta.. nije to sve crno kako naši gledaju. Džeko treba da puno više trči i da bude puno veća prijetnja za protivnički gol nego što je to sada i biće vrhunski špic. Nek se bori da vrati u prvih 11 i ništa drugo.
za dosta toga si u pravu, ali kad je vec proradio i to pravo proradio, sto ga je onda otjero na klupu?

i ja bi najvise volio da se izbori za mjesto u prvih 11 i bude najbolji strijelac. i onda ode negdje drugo, onako iz inata.
ovako ispada da je nepozeljan i da bjezi.. mislim da je to malo ruzan osjecaj, bez obzira na to sto gdje god da ode, nece zaradjivati puno manje nego sada.

tarikbu
Kontakt:

Post Postao/la tarikbu » 23 avg 2012, 16:12

Da li neko može da pronađe i uporedi učinak u PL Torresa i Dzeke, siguran sam da će biti interesantno vidjeti:
Broj utakmica/minuta vs broj golova

Mislim da je Torres dao nešto preko 70 golova u mnogo više utakmica od Džeke...

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 23 avg 2012, 16:16

tarikbu je napisao/la:Da li neko može da pronađe i uporedi učinak u PL Torresa i Dzeke, siguran sam da će biti interesantno vidjeti:

pa dobro, tores je za cijelu proslu sezonu dao mozda 5 golova ili tako nesto. i bio je izgubio mjesto u prvih 11, al su s njim bili i jos uvijek su strpljivi..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2012, 16:16

tarikbu je napisao/la:Da li neko može da pronađe i uporedi učinak u PL Torresa i Dzeke, siguran sam da će biti interesantno vidjeti:

Torres je imao fantasticnu statistiku u Liverpoolu, ali sad je naravno to unistio u Chelseau. Evo vidim u Liverpoolu 65 golova za samo 102. utakmice. Ne da mi se uporedjivat sa Dzekom. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2012, 17:00

Cartman je napisao/la:

Torres je imao fantasticnu statistiku u Liverpoolu, ali sad je naravno to unistio u Chelseau. Evo vidim u Liverpoolu 65 golova za samo 102. utakmice. Ne da mi se uporedjivat sa Dzekom. :D
Zato ga je Chelsi papreno i platio,sa ovom ''novom'' statistikom da bogdo da ga i Levante uzme na posudbu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2012, 17:25

Što bi išao na posudbu, kad je već u ova prva 3 meča pokazao znake života? Čovjek će sigurno biti jedna od glavnih uzdanica "novog" Chelsea, a to što je nama Džeko draži, to već nema nikakve veze sa fudbalom i objektivnim posmatranjem istog.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Google Adsense [Bot], Proximic i 30 gostiju.