FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Tesko,ali vidjecemo...uglavnom Peric jos nema pravo da debituje jer nisu stigli papiri iz Austrije,a za povrijedjene ce se vise znati nakon zadnjeg treninga,tesko da ce neko igrati....mada mislim da je i ovaj tim sto je pobjedio Sirokog dovoljno dobar da se vrati neporazen iz Prijedora.
Igra li Bilbija?Schlager je napisao/la:Tesko,ali vidjecemo...uglavnom Peric jos nema pravo da debituje jer nisu stigli papiri iz Austrije,a za povrijedjene ce se vise znati nakon zadnjeg treninga,tesko da ce neko igrati....mada mislim da je i ovaj tim sto je pobjedio Sirokog dovoljno dobar da se vrati neporazen iz Prijedora.
Treci put castimo
od strane saveza slazem se, i to prvenstveno zato sto u tom savezu nema nikog iz borca, a sto se tice protivnoicih igraca, uuu mislim da tu podobro grijesis, jer sasvim sam siguran da u zadnje vrijeme svi imaju podobar respekt kad igraju s borcem. Niko tu ne racuna na sigurne bodove cak i kod kuce kad igraju protiv borca, i uglavnom su i kod kuce zadovljni s bodom kad igraju s borcem ove godine ( izuizev mozda sirokog , veleza, zrinjskog i sarajeva koji jedini mozda, po meni, mogu dobiti borca kod kuce) ostali , po meni, teskoTheGroomLake je napisao/la:pazi jednu stvar da neispadne kako puno pametujem..Borac naš još puno vode mora da popije da bi imao status jednog Zrinjskog ,Širokog ,Želje ili Sarajeva...Po veličini grada,tradiciji,navijačima,ekenomskoj razvijenosti grada Banjaluka on bi to trebao da bude ali nije...znači respekt u svakom smislu i od strane saveza i od strane igrača protivničkih klubova .Jedan Široki ima veliki kontinuitet dobrih da ne kažem odličnih igara u Premijer ligi godinama su u vrhu osvajali su prvenstvo isto tako i Zrinjski ,Sarajevo tu i tamo a isto tako i Željo ali uglavnom bolje od Borca..Borac sad tek pokazuje nekakvu igru koja ima naznake da bi mogao da predstavlja tvrd zalogaj na strani sve i jednoj ekipi a priznaćete to Široki i Zrinjski imaju godinama....Mislim da ako Borac osvoji titulu ove godine,zatim u narednim sezonama bude uvijek pri vrhu 2-3 znači nekih 2 do 3 godine do neke 2012 onda mozemo definitivno reci da ce Borac znati kako da se postavlja u raznoraznim situacijama jer ce imati kontinuitet dobrih plasmana a imaće veliki respekt od strane velikih klubova, od saveza da ne pričam..Zato Široki uzima bodove u Travniku zato Zrinjski uzima bodove u Modriči..jednostavno rečeno ekipe koje imaju i glavu i rep..Borac je na dobrom putu da bude takav....ali naravno treba mu kontinuitet...i zato kažem da nije isto kad Borac dolazi u travnik ili kad dolazi Široki..jednostavno oni znaju kako to znači donijeti bodove sa Pirote ili iz Modriče a naši tek se uče, istina dobro uče!!! Aj BoracStole iz Bora je napisao/la:Prozva ti mene ..TheGroomLake je napisao/la:zato price onog kladionicara iz bora ili odakle vec ne piju vode x2,x2,x1 ...po njegovom borac vec sad mora izabrati delegaciju u nion na zrijeb za kvalifikacije za ligu sampiona...u fudbalu je sve moguce iz razgovora sa nekim igracima borac je imao dosta srece i u zenici u gradaccu kad se bukvalno lopta vukla po liniji, ne kazem veliki celzi milan ili barca pa se ponekad provuku ali spustite svi loptu na zemlju Borac igra dobro ima dobre igrace ali nije svemoguc..gubice utakmice itekako, na proljece pogotovo..bitno je sacuvati mir u ekipi..pozzz
Zar je nerealno da ne izgubite u Prijedoru, Travniku i Modrici? U Prijedoru ce, vjerujem, biti vise navijaca Borca nego Rudara. Ako je Zeljo mogao ostati neporazen u travniku (a i jos neki) zasto ne bi i Borac? U Modrici bodove uzese i Siroki i Zrinjski pa zasto ne bi i Borac? Mislis da ce Borac pasti tamo? Kuci sam vam predvidio sve pobjede iz razloga jer ste do sada bili ubjedljivi a ovi sto vam dolaze su losiji od onih sto ste vec posamarali.
Na kraju krajeva to je moje misljenje.
Za drugi dio posta, da ce te gubiti utakmice, sam i ja rekao. Lijepo sam rekao da na proljece imate 7 teskih gostovanja i da cete tesko osvojiti i jedan bod.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sad malo pretjerujes! Zeljo NIKAD nije zadovoljan sa bodom kuci kako god da stoji i tu upada i Borac. Pa nismo mi neki provincijski klub da se zadovoljavamo bodom kad nam dodje neko ko je te godine prvi na tabeli. Padali su na Grbavici i sa losijim trenerima i igracima oni koji su bili prvaci ili prvi u tom momentu.jovanbl je napisao/la:od strane saveza slazem se, i to prvenstveno zato sto u tom savezu nema nikog iz borca, a sto se tice protivnoicih igraca, uuu mislim da tu podobro grijesis, jer sasvim sam siguran da u zadnje vrijeme svi imaju podobar respekt kad igraju s borcem. Niko tu ne racuna na sigurne bodove cak i kod kuce kad igraju protiv borca, i uglavnom su i kod kuce zadovljni s bodom kad igraju s borcem ove godine ( izuizev mozda sirokog , veleza, zrinjskog i sarajeva koji jedini mozda, po meni, mogu dobiti borca kod kuce) ostali , po meni, tesko
P.S. Ako zelis, moze jedna opklada da cemo vas dobiti na Grbavici u proljetnom djelu ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
istina , moja greska zaboravio sam napisati zelju, on seici na tri boda sigurnoStole iz Bora je napisao/la:Sad malo pretjerujes! Zeljo NIKAD nije zadovoljan sa bodom kuci kako god da stoji i tu upada i Borac. Pa nismo mi neki provincijski klub da se zadovoljavamo bodom kad nam dodje neko ko je te godine prvi na tabeli. Padali su na Grbavici i sa losijim trenerima i igracima oni koji su bili prvaci ili prvi u tom momentu.jovanbl je napisao/la:od strane saveza slazem se, i to prvenstveno zato sto u tom savezu nema nikog iz borca, a sto se tice protivnoicih igraca, uuu mislim da tu podobro grijesis, jer sasvim sam siguran da u zadnje vrijeme svi imaju podobar respekt kad igraju s borcem. Niko tu ne racuna na sigurne bodove cak i kod kuce kad igraju protiv borca, i uglavnom su i kod kuce zadovljni s bodom kad igraju s borcem ove godine ( izuizev mozda sirokog , veleza, zrinjskog i sarajeva koji jedini mozda, po meni, mogu dobiti borca kod kuce) ostali , po meni, tesko
P.S. Ako zelis, moze jedna opklada da cemo vas dobiti na Grbavici u proljetnom djelu ..
al tesko da ce ih i dobiti
sto se tice opklade, prihvatam, ja sam nekako siguran da necete dobiti borca na grbavici, eventualno remiStole iz Bora je napisao/la:Sad malo pretjerujes! Zeljo NIKAD nije zadovoljan sa bodom kuci kako god da stoji i tu upada i Borac. Pa nismo mi neki provincijski klub da se zadovoljavamo bodom kad nam dodje neko ko je te godine prvi na tabeli. Padali su na Grbavici i sa losijim trenerima i igracima oni koji su bili prvaci ili prvi u tom momentu.jovanbl je napisao/la:od strane saveza slazem se, i to prvenstveno zato sto u tom savezu nema nikog iz borca, a sto se tice protivnoicih igraca, uuu mislim da tu podobro grijesis, jer sasvim sam siguran da u zadnje vrijeme svi imaju podobar respekt kad igraju s borcem. Niko tu ne racuna na sigurne bodove cak i kod kuce kad igraju protiv borca, i uglavnom su i kod kuce zadovljni s bodom kad igraju s borcem ove godine ( izuizev mozda sirokog , veleza, zrinjskog i sarajeva koji jedini mozda, po meni, mogu dobiti borca kod kuce) ostali , po meni, tesko
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Dogovorit cemo se na PM ..jovanbl je napisao/la:sto se tice opklade, prihvatam, ja sam nekako siguran da necete dobiti borca na grbavici, eventualno remi
AMAR OSIM
znali smo mi cesto odigrati na Grbavici i nerijeseno i pobjedjivati i prije i poslije rata,cak i mislim 2003 kad je Zeljeznicar igrao Evropu smo ih jednom ponedjeljkom dobili na Grbavici 2-1,ja bio na utakmici....
Ali nama je Kosevo nerjesiv problem....neka me neko demantuje,ali mislim da tamo nikad nismo ni boda osvojili,ni u bivsoj Jugi,ni poslije rata...bar dokle moje sjecanje seze tamo smo stalno gubili i zato ja kad god vidim u sledecem kolu par Sarajevo-Borac,znam da je pusiona....cak smo i one godine,1990/91 kad smo bili najjaci,4 na kraju u bivsoj YU a Sarajevo nikakvo,izgubili na Kosevu....oduvijek je tako bilo,kad ti neko ne lezi onda ga mozes hebat....
Ali nama je Kosevo nerjesiv problem....neka me neko demantuje,ali mislim da tamo nikad nismo ni boda osvojili,ni u bivsoj Jugi,ni poslije rata...bar dokle moje sjecanje seze tamo smo stalno gubili i zato ja kad god vidim u sledecem kolu par Sarajevo-Borac,znam da je pusiona....cak smo i one godine,1990/91 kad smo bili najjaci,4 na kraju u bivsoj YU a Sarajevo nikakvo,izgubili na Kosevu....oduvijek je tako bilo,kad ti neko ne lezi onda ga mozes hebat....
I jos na jesen povedosmo na utakmici, taman sam se ponadao evo 3 boda kad ono u 10 min 2 bezvezna gola i na kraju porazSchlager je napisao/la:znali smo mi cesto odigrati na Grbavici i nerijeseno i pobjedjivati i prije i poslije rata,cak i mislim 2003 kad je Zeljeznicar igrao Evropu smo ih jednom ponedjeljkom dobili na Grbavici 2-1,ja bio na utakmici....
ja poštujem Želju kao klub , velikan je , ima dobru istoriju , i spada u vrh bh fudbal , a ne u sredini tabele , ali ja msm Borac ako se pojača u sledećoj sezoni , tj dovede 2 -3 kvalitetna igrača , a hoće , i sa ovakvom igrom možemo odnjeti bod sa grbavice , možda čak i sva 3 ... !!! AJ BORAC
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
Bolje receno sam sebe a ne njegaSchlager je napisao/la:znali smo mi cesto odigrati na Grbavici i nerijeseno i pobjedjivati i prije i poslije rata,cak i mislim 2003 kad je Zeljeznicar igrao Evropu smo ih jednom ponedjeljkom dobili na Grbavici 2-1,ja bio na utakmici....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Simpatizer
- Kontakt:
Kako god bilo, mi na Kosevu nismo nikada pobijedili.
Cini mi se da smo izvukli dva ili tri remija, ali zato bismo morali konsultovati nekog istoricara.
Cini mi se da smo izvukli dva ili tri remija, ali zato bismo morali konsultovati nekog istoricara.
HAJ FAJV
Za sve postoji prvi putSimpatizer je napisao/la:Kako god bilo, mi na Kosevu nismo nikada pobijedili.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Hahahahaha, ja sam sebi ulaznicu nabavio, dolazim prijedoreeeeee, 
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
[/quote]
I jos na jesen povedosmo na utakmici, taman sam se ponadao evo 3 boda kad ono u 10 min 2 bezvezna gola i na
kraju poraz
[/quote]
Pobrkao si godisnja doba,to je bilo proljetos
I jos na jesen povedosmo na utakmici, taman sam se ponadao evo 3 boda kad ono u 10 min 2 bezvezna gola i na
kraju poraz
Ma dobro ajde , pašće i to Koševo, kad tad , ima vremena , Borac tek sad kreće da gazi ... !!! Koševo pazi Borac gazi ... !!!

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
I jos na jesen povedosmo na utakmici, taman sam se ponadao evo 3 boda kad ono u 10 min 2 bezvezna gola i naSchlager je napisao/la:
kraju poraz
ma dobro bilo 7 dana od pocetka proljeca
"TREĆI PUT ČASTIMO"
E da mi je i to docekati....
To mi stvarno nikad nije bilo jasno...donosimo bodove sa Marakane,Poljuda,JNA,Maksimira,od svakud....a sa Koseva nikad...a tradicija da smo im najbolja musterija se nastavila i poslije rata....sto rece caire,i ja sam se proljetos ponadao kad nas je Vranjes doveo u vodstvo u drugom poluvremenu,ali dzaba,opet ni bod.....
To mi stvarno nikad nije bilo jasno...donosimo bodove sa Marakane,Poljuda,JNA,Maksimira,od svakud....a sa Koseva nikad...a tradicija da smo im najbolja musterija se nastavila i poslije rata....sto rece caire,i ja sam se proljetos ponadao kad nas je Vranjes doveo u vodstvo u drugom poluvremenu,ali dzaba,opet ni bod.....
-
rudarprijedor
- Kontakt:
OVO JE TEMA O FK BORAC A NE O NAVIJACKOJ SCENI I MOLIM TE DA SE DRZIS TEME
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Odsad ce biti pobrisan svaki post koji nema veze sa FK Borac....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.