Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Evo zabio ga i Tošić za cska.
Dobra forma reprezentativaca.
Dobra forma reprezentativaca.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bane ga metnu u stilu Drogbe... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Subotić i Nastasić na stopere, Bastu na beka, Tošića na krilo, a Baneta u špic.... Bili bi efikasniji i to mnogo....marconato je napisao/la:Bane ga metnu u stilu Drogbe...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ljuboju ste zaboravili tri komada dao frajer za Legiju... Uspešan vikend srpskih igrača širom Evrope....
Bane je tata!
Bane je tata!
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Da rezimiramo:
Djuricic - gol
Tadic - asistencija
Djordjevic - 2 gola
Ljajic - gol
Jankovic - gol
Ivanovic - gol
Tosic - gol
Ljuboja - 3 komada
Zigara - gol
Jovanovic - gol
i onda kazu da nema ko dati gola u reprezentaciji...
Djuricic - gol
Tadic - asistencija
Djordjevic - 2 gola
Ljajic - gol
Jankovic - gol
Ivanovic - gol
Tosic - gol
Ljuboja - 3 komada
Zigara - gol
Jovanovic - gol
i onda kazu da nema ko dati gola u reprezentaciji...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
samoradnik
- Kontakt:
problem je što godinama srpski igrači mnogo bolje partije pružaju u svojim klubovima nego u reprezentaciji. Pitanje je samo šta je razlog tome,nemoguće da na punoj Marakani imaš manje motiva nego igrajuć na jednom Oll Trafordu gdje pola stvari i ne kontaš....
Niti je Marakana puna niti su oni tolike patriote da im igranje za ovakvu reprezentaciju daje veci motiv nego milioni sa Old Traforda.samoradnik je napisao/la:problem je što godinama srpski igrači mnogo bolje partije pružaju u svojim klubovima nego u reprezentaciji. Pitanje je samo šta je razlog tome,nemoguće da na punoj Marakani imaš manje motiva nego igrajuć na jednom Oll Trafordu gdje pola stvari i ne kontaš....
Ivanovic i Basta strijelci, Jovanovic pocrvenio...
Brkić odlčan na golu Udinezea... 
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Ranjen Goran Tufegdzic.Navodno je neki cikica cija je unuka prodala zemljiste Tufegdzicu pucao u njega jer mu ne dozovoljava da tu gradi neku kucu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Tadic 2 asistencije danas, sto je ukupno njegova 5-ta asistencija u prva 3 kola... 
Tosic opet strijelac za CSKA.
Tosic opet strijelac za CSKA.
-
samoradnik
- Kontakt:
Tadić nastavio dominaciju kad su asistencije u pitanju 
Tošić takođe nastavlja odlične partije za svoj CSKA. I dalje tvrdim da za takvog igrača je ruska liga slaba,dobro nije u PL uspio,al recimo Španska ili Talijanska bi bile prava mjera za njega....
Dobro je što većina igrača su počeli dobro,jer u septembru kada krenu kvalifikacije će itekako bit važno da što više igrača igra za svoje klubove,da ne sjede na klupi.
Tošić takođe nastavlja odlične partije za svoj CSKA. I dalje tvrdim da za takvog igrača je ruska liga slaba,dobro nije u PL uspio,al recimo Španska ili Talijanska bi bile prava mjera za njega....
Dobro je što većina igrača su počeli dobro,jer u septembru kada krenu kvalifikacije će itekako bit važno da što više igrača igra za svoje klubove,da ne sjede na klupi.
- alan_kardec
- Kontakt:
Opet Filip Đorđević pogodio za Nant dva puta. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Rekoh ja nekidan da Mihajlovic gazi svoje reci kako stigne i da to za njega nista ne predstavlja.Vrlo verovatno poziva Zigica za naredne utakmice,takodje Lane i Pantelic tu blizu.Ne bi me zacudilo da kaze da je vreme da se Ljajic vrati u ekipu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Dobro ajde što vraća Žigića i Pantelu (izgleda da mu je došlo iz dupeta u glavu, mi boljih napadača nemamo), ali što pozva laneta kad su tošić i tadić u super formi.
Brkić u Udinama sasvim solidno naslijedio Handanovića, možda će on imati prednost u odnosu na Stojkovića, iako je Miha ranije izjavljivao da će vratiti Stojkovića na gol. CIRKUS!
Brkić u Udinama sasvim solidno naslijedio Handanovića, možda će on imati prednost u odnosu na Stojkovića, iako je Miha ranije izjavljivao da će vratiti Stojkovića na gol. CIRKUS!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
I rece da Marko Scepovic ima mesto cim se oporavi jer se najbolje uklapa u sistem igre koji on zeli.Pa ko je ovde lud. 
- alan_kardec
- Kontakt:
Joj kako će biti dosadno gledati utakmice Srbije i Belgije. Tamo kod Belgijanaca u odbrani Kompany, Vermaelen, Verthongen, Alderveireld... a ovamo kod nas u napadu Šćepović, Lekić, Panta...
Šalim se.
Šalim se.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Miha, kakav će to epski promašaj biti... Zaje.baće i starog mu druga Genija...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Citam, City nudi ovoliko za Nastasica, Chelsea onoliko...Iako vazi za 1 od najtalentovanijih stopera u Evropi, mislim da mu ne bi bilo pametno da ide u ovom trenutku iz Fiorentine! Ima jos vremena za velike klubove i transfere, tek mu je 19. Jos koja godina u Firenci, pa tek onda u neki od evropskih giganta... 
Još dvije godine minimum... Igrači koji trenutno igraju na stoperskim pozicijama u tim timovima su neprikosnoveni. Jedini veliki klub bez normalnih stopira je Liverpul. A tamo sada ići nije pametno...marconato je napisao/la:Citam, City nudi ovoliko za Nastasica, Chelsea onoliko...Iako vazi za 1 od najtalentovanijih stopera u Evropi, mislim da mu ne bi bilo pametno da ide u ovom trenutku iz Fiorentine! Ima jos vremena za velike klubove i transfere, tek mu je 19. Jos koja godina u Firenci, pa tek onda u neki od evropskih giganta...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.