Cartman je napisao/la:Ma Salihovic mora u sredinu. Tu svakako igra u Hoffenheimu, i mislim da bi bio odlican.
pa, ako cemo gledati poziciju koju trenutno igra u hofi, onda moramo izbaciti misimovica, jer salihovic trenutno igr na poziciji desetke.
sto se tice visce, ja stvarno ne vidim potrebu da ga se gura u a selekciju.
momak je potencijal, bez daljnjeg. ali, zasto gurati igraca koji nije konstantan u prilicno slaboj turskoj ligi, kada bi tu poziciju mogli popuniti igracima koji igraju u najjacim evropskim ligama.
lulic je, barem po meni, prvi kandidat za tu poziciju. kod safeta ce to biti pjanic, pa mozda i mujdza(uslov je da se pozove vranjes). mujdza je takodje univerzalac koji je, barem u ovoj sezoni, igrao i na lijevoj, i na desnoj strani.
da sam na susicevom mjestu, igraci bi igrali u formaciji 3-5-2 (formacija koju je postavljao ciro) bez klasicnih krila, ali sa vrlo ofanzivnim bekovima i jakom sredinom. misljenja sam da imamo perfektne igrace za tu formaciju.
visca i stevanovic trebaju jos dosta igracke prakse i teskih utakmica da bismo se mogli osloniti na njih.
takvi se uvode postepeno i dopusta im se da sazriju u mladoj repci i svom klubu. jer, postoji velika sansa da bi u a timu odigrali jednu vrhunsku partiju i onda totalno zabrljali u narednim utakmicama.
to je najgore sto se mladom igracu moze desiti. bude im gore nego toresu u celsiju