NK GOŠK Gabela

Moderator/ica: GracanicaAA

benfica1923
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la benfica1923 » 16 avg 2012, 21:56

kakav je peric mali sto je dosao iz zrinjskog??jel igrao imalo prva 2 kola??

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 16 avg 2012, 22:07

bekicamir je napisao/la:
Skaut1 je napisao/la:Ništa Odović, Zadro Musin pomoćnik postaje glavni trener, jer ima PROFI licencu. On se uz Musu školovao i vrijedan je, zaslužuje priliku!
Jos se niti Musa nije skolovao da valja tako da sumnjam da je od njega nesto naucio izravno,u nas je odradjivao trening,hajmo malo zagrijavanje pa hajdemo malo lopte 5 na 5,nema nikakav niti plan niti program,bezz trener kao da trenira osnovnoskolce a ne ko biva profesionalce!
Dario Zadro ili Šoja kako ga zovu u Mostaru je OK trener a i dobar čovjek.Od reda je i voli disciplinu.Jeste da mu je ovo prva seniorska ekipa koju samostalno vodi ali svi su negdje počinjali pa tako mora i on negdje početi.Sa juniorima Zrinje je osvojio kup i igrao finale prvenstva.Mislim da je GOŠK dobio dobrog trenera i da mu trebate dati podršku bez obzira na rezultate u prvih nekoliko kola.Koliko vidim imate solidnu prvu ekipu ali tanki ste na klupi pa bi moglo biti problema kako bude odmicalo prvenstvo.Po mom skromnom mišljenju koliko sam uspio upratit dobro bi vam došla 2-3 iskusna igrača pa makar i u poznijim godinama ali da mogu ući i odigrati 30-40 minuta i donijeti malo iskustva i rutine.A ovom što piše o Gabeli neka malo pročita o tradiciji i povijesti GOŠK-a pa će vidjeti da takvu tradiciju što se tiče nogometa nemaju mnogo veća mjesta , a tradicija ipak nešto znači naročito u nogometu.Pozdrav i sretno GOŠK-u u prvenstvu.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 16 avg 2012, 22:53

Vandelanoitte je napisao/la:
felix123 je napisao/la:
Vandelanoitte je napisao/la:Bio sam neki dan u vašem selu.Nevjerovatno kakva selendra igra u PL.Stadion vam je onako solidan,teren dobar i to je sve.U selu ima jedan hotel i ona poljoprivredna apoteka i trgovina kraj onog poligona.Stvarno sramota ko igra PL,a ko ne igra :x Bolje da ste uložili u Čapljinu nego u GOŠK.
Daj nam pobliže objasni tvoje videnje Gabele ,bas me zivo interesira ili ne jos bolje.........ostavi za pismeni uradak kad ti bude tema "Jedan dan izvan moga grada"
Selo ko selo 100 kuća možda nemaju ni školu ima jedna u Gabela polju,ima hotel na ulasku i ta poljoprivredna apoteka(hotel Lav i apoteka Habitus).Imaju poligon i trgovinu kraj poligona stadion se jedva nadje jer samo kraj nekog zahrdjalog mosta ima označeno.Stadion ima ta tribina na kojoj su stolice mislim da su oni išli samo na to da ispune normu,teren dobar ima kuća gdje su svlačionice i kafić,iza glavnog terena tj.tribine pomoćni teren koji je isto tako dobar.Ono što me je iznenadilo u svakog auta su tablice DU(Dubrovnik).Iznad stadiona na brdu crkva jedna i tako to.Vidi se da je poljoprivreda razvijena groždja ima na svakih 100 metara :D .Ipak ja mislim da oni nisu za Premier Lige i Prva Liga za njih je nešto veliko.Bolje da se u Čapljinu ulagalo.Od Čapljine nekih 5km je Gabela.
Ma lik se zna nasalit i sta mu mozes ;)

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 17 avg 2012, 09:46

Pozivamo sve Lavove da sutra pohode stadion Otoka po nova tri boda našeg GOŠK-a i sami vrh Premierligaške ljestvice!

"Na jugu gdje sunce sja tu sam rođen ja"!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 17 avg 2012, 11:58

benfica1923 je napisao/la:kakav je peric mali sto je dosao iz zrinjskog??jel igrao imalo prva 2 kola??
Igrao je samo u prvom kolu sudačku nadoknadu :/
A nije loš mali, dobar je, bio je na klupi protiv Zvijezde
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 17 avg 2012, 12:10

Daj nam pobliže objasni tvoje videnje Gabele ,bas me zivo interesira ili ne jos bolje.........ostavi za pismeni uradak kad ti bude tema "Jedan dan izvan moga grada"
Selo ko selo 100 kuća možda nemaju ni školu ima jedna u Gabela polju,ima hotel na ulasku i ta poljoprivredna apoteka(hotel Lav i apoteka Habitus).Imaju poligon i trgovinu kraj poligona stadion se jedva nadje jer samo kraj nekog zahrdjalog mosta ima označeno.Stadion ima ta tribina na kojoj su stolice mislim da su oni išli samo na to da ispune normu,teren dobar ima kuća gdje su svlačionice i kafić,iza glavnog terena tj.tribine pomoćni teren koji je isto tako dobar.Ono što me je iznenadilo u svakog auta su tablice DU(Dubrovnik).Iznad stadiona na brdu crkva jedna i tako to.Vidi se da je poljoprivreda razvijena groždja ima na svakih 100 metara :D .Ipak ja mislim da oni nisu za Premier Lige i Prva Liga za njih je nešto veliko.Bolje da se u Čapljinu ulagalo.Od Čapljine nekih 5km je Gabela.
Ima škola u Gabeli, gore kod starog grada.
Evo ti Wikipedia pa malo pročitaj podatke o Gabeli, pa ćeš vidjeti po čemu je Gabela poznata. http://hr.wikipedia.org/wiki/Gabela

Što se tiče DU registracija, pola ljudi je prijavljeno u Hrvatskoj jer dole rade.

A što se tiče povijesti GOŠK-a, za tvoju informaciju klub je osnovan 1919. U ex. YU igrali su 3. i 4. ligu, što je bio uspjeh jer klub nije tada tu bilo tzv. profesionalnih igrača i onih što troše više gela nego znoja po utakmici. Tu su ti igrali ljudi iz sela, obični radnici koji su kroz tjedan radili u polju, pa bi nedjeljom odigrali utakmicu.
Evo pogledaj ovdje, pročitaj malo o povijesti kluba pa onda sudi
http://nkgoskgabela.freshcreator.com

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 17 avg 2012, 15:41

Skida li taj savez BiH vise suspenziju Bosnjaku, bar da protiv Zelje mogne igrat

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 avg 2012, 16:17

Igra li Andrija standardno? Bice mu veselo kad dodje na Kosevo :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 17 avg 2012, 16:33

Sarajlijc@ je napisao/la:Igra li Andrija standardno? Bice mu veselo kad dodje na Kosevo :mrgreen: :mrgreen:
Bola' Andrija naš glavni igrač !
Nevalja se smijat, namučit će se svatko s njim, visok je 202 cm i nije ga lako čuvat. Protiv Zvijezde je na njemu bilo sigurno 6-7 prekršaja. :mrgreen: :D

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 18 avg 2012, 12:25

Ajmo Lavovi po nova tri boda, da zauzmemo vrh ljestvice (gdje nam je i mjesto).

''Navijam za Real, a od većih klubova ZA GOŠK'' !!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 avg 2012, 12:30

LG97DM je napisao/la:Ajmo Lavovi po nova tri boda, da zauzmemo vrh ljestvice (gdje nam je i mjesto).

''Navijam za Real, a od većih klubova ZA GOŠK'' !!
Bravo ŠIFROVANI-----Olimpic je za vas BARCELONA ALI ipak dobrodosli na Otoku ,,,,,,,,

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 18 avg 2012, 13:50

Bravo ŠIFROVANI-----Olimpic je za vas BARCELONA ALI ipak dobrodosli na Otoku ,,,,,,,,
Svatko ima pravo podržavati svoj klub kako hoće...
Lani je na Otoki bilo 0-0, u Gabeli 3-0 za GOŠK. Ne znam vidit ćemo, samo nam Karić gol ne smije dat !
Zadnja izmjena: LG97DM, dana/u 19 avg 2012, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 19 avg 2012, 00:34

Šteta primili smo gol iz jedanaesterca, da toga nije bilo nikad nam ga ne bi pospremili u mrežu. Da se igralo do Bajrama nam ga ne bi dali iz igre. Ali i to je nogomet. Bit će bolje protiv Želje sigurno na Podavali!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 19 avg 2012, 10:39

Nema veze za poraz, idemo dalje. Sad Željo dolazi na Podavalu, samo se nadam da će momci imati više sreće u realizaciji nego ovdje

[youtube][/youtube]

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 20 avg 2012, 15:26

A sada juriš na Želju. Željo će pasti na Podavali!
"NA JUGU GDJE SUNCE SJA TU SAM ROĐEN JA"

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 20 avg 2012, 20:37

Tu je moja djedovina, moja Hercegovina
Zadnja izmjena: LG97DM, dana/u 21 avg 2012, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 20 avg 2012, 20:55

[youtube][/youtube]

Sazetak Olimpic-GOSK

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 22 avg 2012, 13:40

Zna li tko je li skinuta suspenzija Boletu?

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 22 avg 2012, 15:44

Skaut1 je napisao/la:Zna li tko je li skinuta suspenzija Boletu?
Sumnjam. Na FB stranici GOŠK piše ''Očekujemo nastup Bošnjaka protiv Želje'', dok je Perica Jurić (igrač GOŠK-a) napisao da će se znati hoće li igrati tek poslije Želje. Ma tko će to znati, neće da mu skinu jer je iz GOŠK-a...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 avg 2012, 09:58

Jel' imate suspendovanih ili povrijeđenih igrača?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 8 gostiju.