FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 22 avg 2012, 21:32

nime_tm87 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:E sad da vidimo od kakve je ekipe zapravo Željezničar bio glatko izbačen.
Od qurceve ekipe ja sam siguran da je bilo normalno sudjenje i da nam je primljen onaj gol Adila u 5.minutu da bi mi sad igrali sa dinamom vjerovatno... :evil:
Evo 1:1 :?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2012, 21:33

nime_tm87 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:E sad da vidimo od kakve je ekipe zapravo Željezničar bio glatko izbačen.
Od qurceve ekipe ja sam siguran da je bilo normalno sudjenje i da nam je primljen onaj gol Adila u 5.minutu da bi mi sad igrali sa dinamom vjerovatno... :evil:
Boga mi podjednaki sa Dinamom i to u gostima, Dinamo ako se ne trgne lako bi se moglo desiti da ih Maribor izbaci.Pogotovo jer ce kuci igrati ofanzivnije nego sad.
Al bas gotivim Dinamo :D valjda sto su plavi i nadam se da ce zapet i izbacit ove smetljare.Mada ruku na srce ovaj maribor uopste ne izgleda lose.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 avg 2012, 21:34

Mi u Mariboru nismo sastavili 2 pasa, a oni uopće nisu izdominirani u Zagrebu, potpuno su ravnopravni od primljenog gola. Mentalitet je čudo, mi smo kod 1:1 imali odličan rezultat, ali smo psihološki pali jer smo primili go, a ovi tek počeli igrat kad su ga primili.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 avg 2012, 21:36

pile87 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Boga mi podjednaki sa Dinamom i to u gostima, Dinamo ako se ne trgne lako bi se moglo desiti da ih Maribor izbaci.Pogotovo jer ce kuci igrati ofanzivnije nego sad.
Al bas gotivim Dinamo :D valjda sto su plavi i nadam se da ce zapet i izbacit ove smetljare.Mada ruku na srce ovaj maribor uopste ne izgleda lose.
Bolje da prodje Maribor, da mi lakse podnesemo izbacivanje. :D
Inace, Dinamo ili Maribor, sasvim svejedno.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2012, 21:41

SamoZeljo je napisao/la:Bolje da prodje Maribor, da mi lakse podnesemo izbacivanje. :D
Igracki je Dinamo jaci ali kao ekipa mi bolje djeluje maribor, nisu ni malo losiji na terenu.Po meni su sanse podjednake mada su sve moje simpatije na strani Dinama.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 avg 2012, 21:45

pile87 je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Bolje da prodje Maribor, da mi lakse podnesemo izbacivanje. :D
Igracki je Dinamo jaci ali kao ekipa mi bolje djeluje maribor, nisu ni malo losiji na terenu.Po meni su sanse podjednake mada su sve moje simpatije na strani Dinama.
Sigurno, Dinamo je mnogo jaci i ja mislim da ce proci. Simpatija nesto posebno i nemam. Samo sam se bojao da Dinamo ne isprati Maribor sa 5-6 komada. Kako bi tek onda zalili sto nismo prosli taj Maribor. Ovako, dok se drze, znamo da nismo mogli. :D
(da ne spominjem provokacije koje bi trpili da Maribor dozivi katastrofu)

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 avg 2012, 21:45

Moje predviđanje je da će ovaj Maribor igrati grupnu fazu LP.Timu koji prođe našeg Želju samo nebo je granica.;-)
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2012, 21:50

mamaSmurf je napisao/la:Moje predviđanje je da će ovaj Maribor igrati grupnu fazu LP.Timu koji prođe našeg Želju samo nebo je granica.;-)
E jesti i to kad nas je hapoel izbacio svi su kontali da su truba od ekipe a pokazalo se da su pravo dobri.Pa onaj makabi hajd oni i nisu bili aman zaman sad ova maribor jaci nego sto se mislilo.
Zao bi volio da ih Dinamo odere :mrgreen:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 22 avg 2012, 22:04

Milanic je postavio odlicnu taktiku. Odlican je trener, sto i ne cudi kada se vidi ko mu je bio ucitelj ;)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 22 avg 2012, 22:14

Ocekivao sam i nadao se da ce ih Dinamo ubiti sto i jeste radio do neke 15-te minute ali poslije toga **** odlicni. Volio bih kad bi ispali ali da ih da sudija ima direktan uticaj. Jos bi bolje bilo na njihovom terenu da ih masakrira :twisted:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 22 avg 2012, 22:32

Ljudi ba šta vam je, tema FK Željeznicar vi o Dinamu i Mariboru :? :?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2012, 22:36

samozeljo1987 je napisao/la:Ljudi ba šta vam je, tema FK Željeznicar vi o Dinamu i Mariboru :? :?
Sto sta fali...
nakon ove utakmice mi nekako logicno izgleda ono Amarovo tri godine...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 avg 2012, 22:40

koji je rezultat bio, tek sam došao kući ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

blueman
Kontakt:

Post Postao/la blueman » 22 avg 2012, 22:43

evo gledah ovu njihovu tekmu..mislim da je maribor pokazo koji su kvalitet..posle primljenog gola onako igrati u gostima protiv kvalitetnijeg dinama...u sloveniji sam 100 % siguran da ce ih maribor izbaciti...

payton

Post Postao/la payton » 22 avg 2012, 22:56

blueman je napisao/la:evo gledah ovu njihovu tekmu..mislim da je maribor pokazo koji su kvalitet..posle primljenog gola onako igrati u gostima protiv kvalitetnijeg dinama...u sloveniji sam 100 % siguran da ce ih maribor izbaciti...
Maribor je puno bolje odigro ovu tekmu nego protiv vas. Sve one golove sto ste fasovali nisu iz nekih akcija aman-zaman a veceras su odigrali bas dobro. Dinamo me razocaro pogotovo zadnja linija a i unapadu su bili prilicno tanki. Prognoza...X u Mariboru i Dinamo ide u grupe
YES.WE.DID.

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 22 avg 2012, 23:59

Maribor je odigrao protiv nas bas onoliko koliko mu je trebalo...odilcna ekipa, primjer kako ulagati u klub. Zelim im sve najbolje, da kuci pobjede 1:0 i zaigraju u ligi prvaka.
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 23 avg 2012, 00:08

Sada se može vidjeti koliko je u stvari Maribor dobra ekipa a da mi uopšte nismo toliko loši kao što su neki htjeli da predstave. Bilo je puno faktora od nesreće pa do sudija koji su u obadva susreta navijali za Maribor zbog njihovog podpresjednika uefine komisije za suce a što je sve zajedno stvorilo puno lošiju sliku po nas od realne.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 avg 2012, 00:36

Maribor po meni sjajan, samo im je falilo koncentracije u zavrsnici sto ih je kasnije kostalo, ali su opet pokazi da su zasluzeno se nasli u play-off-u LP. Mogli su lako do 1:3, nisu uspjeli, Dinamo sve sto je skoro napravio je ujedno i iskoristio. Vidjet cemo, sada su sanse 50% - 50%, za jedne i za druge. Dinamo je izgubio prefix favorita, ali opet su pokazali(sto treba debelo podvuci) da bez neke igre mogu vrlo lako, kada se najmanje svi nadaju do veoma povoljnog rezultata.....

Ovdje se moglo vidjeti da igranje u jakim elitnim takmicenjima kao sto su LP i EL mogu donjeti dobar rezultat vise na iskustvo nego na neku igru. Dinamo gotovo nije nista toga pokazao u ovim dosadasnjim tekmama LP sto se tice neke igre, ali su pokazali da kada treba pogoditi i napraviti rezultat to veoma dobro znaju..... ;)

Treba napomenuti da smo mi jos zaista daleko od igre jednog Dinama i Maribora, ali uz konstantan rad i uspijeh na domacoj sceni, mozda u skorijoj buducnosti trece predkolo ili play off LP postane stvarnost a ne pusti san.....

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 avg 2012, 09:40

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 23 avg 2012, 10:12

Prenose nas na Areni sljedeće sedmice protiv Slavije! TO!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 47 gostiju.