HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Larry Bird
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Larry Bird » 22 avg 2012, 01:00

Bi li ti da platis milion eura igraca dao ga na posudbu,gdje nemas svog trenera,ne mozes kontrolirati,kako trenira,kako zivi.Preveliki su to novci za to,a ako dodje,to ce biti poruka domacim momcima na njegovoj pozicii :Baracu ,Ramljaku i Sakicu da im nisu vazni sto nije dobro za kemiju momcadi.Spanjolski klubovi salju svoje igrace obicno na posudbu u SPA 2.ligu.Ako opet zavrsi ovdje ,nece njemu biti lose.Mozda je to i dio deala oko Pilepica.Sve je otislo naopako odavno u seniorskoj kosarci.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 avg 2012, 09:26

Larry Bird je napisao/la:Bi li ti da platis milion eura igraca dao ga na posudbu,gdje nemas svog trenera,ne mozes kontrolirati,kako trenira,kako zivi.Preveliki su to novci za to,a ako dodje,to ce biti poruka domacim momcima na njegovoj pozicii :Baracu ,Ramljaku i Sakicu da im nisu vazni sto nije dobro za kemiju momcadi.Spanjolski klubovi salju svoje igrace obicno na posudbu u SPA 2.ligu.Ako opet zavrsi ovdje ,nece njemu biti lose.Mozda je to i dio deala oko Pilepica.Sve je otislo naopako odavno u seniorskoj kosarci.
ne kontam o čemu ti pričaš?
zašto ga Bilbao ne bi dao na posudbu u Široki ako je prethodno sklopio posao sa Širokim oko Pilepića? možda Bilbao vidi da se tu radi? Možda u Bilbau misle da je ABA jača od 2. SPA?

kakva poruka domaćim momcima? Velić igra sa 12 igrača i svaki se naigra..ne brini ti za to..šta je to bio problem Butorac prošle sezone? pomogao kad je mogao kad nije išlo nije išlo sjedio je na klupi..

ovdje najviše gubi klub kao klub jer od posudbi nema ništa, ali s druge strane, ako nemaš love da dovedeš nekog igrača pogotovo danas gdje Široki nema podršku niti općine, niti županije a pogotovo federacije onda svaka pomoć (odnosno da ne plaćaš igrača) je svakako dobro došla..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

konobar23
Kontakt:

Post Postao/la konobar23 » 22 avg 2012, 13:52

Kevin je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Iz repke za kvalifikacije otpali Ramljak i Pilepic ,a ostali Vrbanc i Pavle Marcinkovic
Evo i meni je smijesno i ja se smijem
previše ih je iz "malog" širokog..pa se vjerojatno u hr bune :roll:
Planinic i Ramljak su u kazni jer nisu presli u Cibonu i to je jedina istina

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 22 avg 2012, 14:10

Imali šta konkretno u vezi Šarića

konobar23
Kontakt:

Post Postao/la konobar23 » 22 avg 2012, 14:20

brzi je napisao/la:Imali šta konkretno u vezi Šarića
Registracijski pravilnik HKS:

Članak 87.

Igrač koji ne želi zaključiti prvi ugovor o profesionalnom igranju s matičnim klubom, ne može bez suglasnosti kluba pristupiti niti jednom domaćem klubu kroz četiri (4) natjecateljske sezone.
Neizdavanje suglasnosti kluba igraču iz prethodnog stavka zapreka je za izdavanje izlaznog pisma Hrvatskog košarkaškog saveza.
mediji pisu svasta....ali jedina Dariova opcija ostanka u ABA ligi je Siroki ili neki drugi klub van Hrvatske. No prvo treba rjesit arbitrazu sa Zagrebom, a tek onda moze negdje na posudbu. Ali prema pravilniku ne moze sljedece 4 godine igrati za neki klub iz Hrvatske

Pato
Kontakt:

Post Postao/la Pato » 23 avg 2012, 08:35

Jel,zna tko jel istina da je Rikić potpisao na 4 godine inače centar 218,22 godine igrao proslu sezonu u zagrebu,a prosao je sve omladinske rep.Hrvatske?

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 23 avg 2012, 10:11

Na 4 godine, gledao sam ga par puta i nimalo me nije odusevio,stovise los je bio. Mada nadam se da ce kod nas napredovat a inace je Mostarac.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 23 avg 2012, 10:20

Evo prekopirah s drugog foruma,mislim da je vise manje tocno, mozda makedonci i dodikovci skuplji malo.
All budgets are in Euro and for players only: Cedevita 3,000,000 Partizan 2,000,000 Crvena Zvezda 1,800,000 Radnicki 1,500,000 Krka 1,300,000 Cibona 1,100,000 Olimpija 1,000,000 Buducnost 1,000,000 Igokea 800,000 Szolnoki Olaj 800,000 MZT 700,000 Zadar 400,000 Siroki 400,000 Split 300,000

****: League insider estimation
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 23 avg 2012, 11:08

Kao što sam i govorio prije mjesec dana
Kevine ,nazalost morat ces ga gledat iako ti se ne svida kao igrac
4 godine odlicna stvar

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 avg 2012, 11:16

felix123 je napisao/la:Kao što sam i govorio prije mjesec dana
Kevine ,nazalost morat ces ga gledat iako ti se ne svida kao igrac
4 godine odlicna stvar
a mozda ce ga Velic dovest u red..ko zna..ja bi volio da oce..da klub zaradi opet..:D

od sarica nista, popunjeni smo sad
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 23 avg 2012, 12:33

Kevin je napisao/la:od sarica nista, popunjeni smo sad
samo budala bi odbila Sarica, pa medijska pozornost bi ogromno porastla, atraktivnost za mlade talente i slicno takodjer,...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 23 avg 2012, 12:48

Medijska pozornost nece donijet novce ni bodove mi na toj poziciji imamo Baraća(koji mora eksplodirat ove godine) i Šakića ,Šaric moze igrat i 3. a tu imamo Peršu(reprezentativac) i Ramljaka (ne moram ni govorit puno o njemu)
A tu je Bosnjak ciji nam je razvoj vazniji ,jer je nase dijete i imamo ugovor s njim

Atraktivnost za mlade igrace???? Vise je ove godine u nas bilo momaka na probi nego na svim kampovima
Najbitnije je stvorit tandem Morovic-Planinic ,jer onaj Vladovic-Planinic je dobijao puno utakmica
Morovic je to solidno radio s Grgatom ,ali nama treba pravi pick 'n' roll
Bit ce ovo dobra ekipa realno 7-9 mjesta

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 avg 2012, 15:46

Momci su stariji i iskusniji za godinu dana.Po meni ova ekipa nije nista slabija od one lanjske.Uživancija ce biti gledati vrhunsku kosarku na Pecari iako mi je i sada zao sto nisumo u Eurokupu.Ako se bas nije imalo,ili nije moglo toliko riskirati razumijem,tko zna mozda ga izborimo ove godine.Od HKK nas ne treba nista iznenaditi!!Zna li netko sta je s Novakom ;) :)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 avg 2012, 21:22

felix123 je napisao/la:Medijska pozornost nece donijet novce ni bodove mi na toj poziciji imamo Baraća(koji mora eksplodirat ove godine) i Šakića ,Šaric moze igrat i 3. a tu imamo Peršu(reprezentativac) i Ramljaka (ne moram ni govorit puno o njemu)
A tu je Bosnjak ciji nam je razvoj vazniji ,jer je nase dijete i imamo ugovor s njim

Atraktivnost za mlade igrace???? Vise je ove godine u nas bilo momaka na probi nego na svim kampovima
Najbitnije je stvorit tandem Morovic-Planinic ,jer onaj Vladovic-Planinic je dobijao puno utakmica
kako je ovo ljepo procitati
a mislim da se ramljak pokajao sto se tice izbora
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 23 avg 2012, 21:53

nerminh74 je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Medijska pozornost nece donijet novce ni bodove mi na toj poziciji imamo Baraća(koji mora eksplodirat ove godine) i Šakića ,Šaric moze igrat i 3. a tu imamo Peršu(reprezentativac) i Ramljaka (ne moram ni govorit puno o njemu)

zašto bi se kajao??? pa nije baš da pucate na medalje

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 avg 2012, 22:14

ajvardedo je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:

zašto bi se kajao??? pa nije baš da pucate na medalje
a to hrvatska reprezentacija puca :lol:
poenta je da ga je radicev klan izsikanirao i otjerao iz reprezentacije zato sto ga siroki nije pustio u cibonu haman besplatno, zatim u hr repki nije nikako igrao, a u BiH repki bi sigurno imao minimalno 15 minuta po utakmici, znaci dobio bi i iskustvo i promociju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 23 avg 2012, 22:26

nerminh74 je napisao/la: a to hrvatska reprezentacija puca :lol:
poenta je da ga je radicev klan izsikanirao i otjerao iz reprezentacije zato sto ga siroki nije pustio u cibonu haman besplatno, zatim u hr repki nije nikako igrao, a u BiH repki bi sigurno imao minimalno 15 minuta po utakmici, znaci dobio bi i iskustvo i promociju
naravno da ne puca, ja nisam ni rekao da puca...i nije BiH toliko slaba da bi igrač poput Ramljaka koji još uvijek nema konstantnost u igri imao zagarantovanih 15 minuta! tako da mu je svejedno za koga igra (u stvari, i nije, zna se za koga želi da igra). ima vremena još za njega, ako se razvije u pravog igrača nema tog Radića koji će ga spriječiti da igra za Hrvatsku. stvar je u tome da ti pričaš da se kaje, a uopšte nemaš pojma kako se on osjeća.da bi to znao trebao bi mu biti familija ili blizak prijatelj, znači samo trolaš bezze. uostalom, šta će vam igrač kome niste prvi izbor, a vjerovatno ne bi bili ni drugi da npr. Zapadna Hercegovina ima reprezentaciju :) ;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 23 avg 2012, 22:35

ajvardedo je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la: a to hrvatska reprezentacija puca :lol:
naravno da ne puca, ja nisam ni rekao da puca...i nije BiH toliko slaba da bi igrač poput Ramljaka koji još uvijek nema konstantnost u igri imao zagarantovanih 15 minuta! tako da mu je svejedno za koga igra (u stvari, i nije, zna se za koga želi da igra). ima vremena još za njega, ako se razvije u pravog igrača nema tog Radića koji će ga spriječiti da igra za Hrvatsku. stvar je u tome da ti pričaš da se kaje, a uopšte nemaš pojma kako se on osjeća.da bi to znao trebao bi mu biti familija ili blizak prijatelj, znači samo trolaš bezze. uostalom, šta će vam igrač kome niste prvi izbor, a vjerovatno ne bi bili ni drugi da npr. Zapadna Hercegovina ima reprezentaciju :) ;)
Dan te j**o ,ta bi se repka borila sa Srbijom za prestiz u regiji :D
Nece ni Radicu do zore ,a Ramljak kad jos digne razinu za 1 level ,tesko ce si hrv. repka priustit taj luksuz da ga se odrice

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 23 avg 2012, 22:47

felix123 je napisao/la:
Nece ni Radicu do zore ,a Ramljak kad jos digne razinu za 1 level ,tesko ce si hrv. repka priustit taj luksuz da ga se odrice
to ti ja pričam, momku treba malo iskustva, sve će to doći na svoje. fazon je što ovdje ljudi to što je otpao sa priprema (prve mu u karijeri u A timu Hrvatske, mislim) predstavljaju kao veliku tragediju i poturaju priču kako bi mu u bh.repki bilo puno bolje. hebote, prošlo je to doba kad je Sabit vodio reprezentaciju, pa su igrali razni Tuljkovići, Jazvini i drugi.Aco je malo ozbiljniji trener i niko Ramljaku ne može garantovati prvi tim ili 15 minuta kako ovaj gore kaže, uostalom u prosjeku igra 20 minuta i za Široki (minut gore-dole). uglavnom, uvjeren sam i znam 100% da se Ramljak ne kaje zbog izbora.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 avg 2012, 23:09

ajvardedo je napisao/la:
felix123 je napisao/la:
to ti ja pričam, momku treba malo iskustva, sve će to doći na svoje. fazon je što ovdje ljudi to što je otpao sa priprema (prve mu u karijeri u A timu Hrvatske, mislim) predstavljaju kao veliku tragediju i poturaju priču kako bi mu u bh.repki bilo puno bolje. hebote, prošlo je to doba kad je Sabit vodio reprezentaciju, pa su igrali razni Tuljkovići, Jazvini i drugi.Aco je malo ozbiljniji trener i niko Ramljaku ne može garantovati prvi tim ili 15 minuta kako ovaj gore kaže, uostalom u prosjeku igra 20 minuta i za Široki (minut gore-dole). uglavnom, uvjeren sam i znam 100% da se Ramljak ne kaje zbog izbora.
cinjenica da aco vrti 7 igraca i da on veoma solidno igra na pozicijama 3 i 4 bi mu garantovala tih 15 minuta, tj. 5-6 minuta da odmori mirzu 8-10 minuta na 3
a nesto se nesjecam o postojanju icega sto nosi ime zapadna hercegovina jedino ako nisi mislio na livanjski kanton

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Jadnimi, Tracy3McGrady i 7 gostiju.