HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
Larry Bird
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Bi li ti da platis milion eura igraca dao ga na posudbu,gdje nemas svog trenera,ne mozes kontrolirati,kako trenira,kako zivi.Preveliki su to novci za to,a ako dodje,to ce biti poruka domacim momcima na njegovoj pozicii :Baracu ,Ramljaku i Sakicu da im nisu vazni sto nije dobro za kemiju momcadi.Spanjolski klubovi salju svoje igrace obicno na posudbu u SPA 2.ligu.Ako opet zavrsi ovdje ,nece njemu biti lose.Mozda je to i dio deala oko Pilepica.Sve je otislo naopako odavno u seniorskoj kosarci.
ne kontam o čemu ti pričaš?Larry Bird je napisao/la:Bi li ti da platis milion eura igraca dao ga na posudbu,gdje nemas svog trenera,ne mozes kontrolirati,kako trenira,kako zivi.Preveliki su to novci za to,a ako dodje,to ce biti poruka domacim momcima na njegovoj pozicii :Baracu ,Ramljaku i Sakicu da im nisu vazni sto nije dobro za kemiju momcadi.Spanjolski klubovi salju svoje igrace obicno na posudbu u SPA 2.ligu.Ako opet zavrsi ovdje ,nece njemu biti lose.Mozda je to i dio deala oko Pilepica.Sve je otislo naopako odavno u seniorskoj kosarci.
zašto ga Bilbao ne bi dao na posudbu u Široki ako je prethodno sklopio posao sa Širokim oko Pilepića? možda Bilbao vidi da se tu radi? Možda u Bilbau misle da je ABA jača od 2. SPA?
kakva poruka domaćim momcima? Velić igra sa 12 igrača i svaki se naigra..ne brini ti za to..šta je to bio problem Butorac prošle sezone? pomogao kad je mogao kad nije išlo nije išlo sjedio je na klupi..
ovdje najviše gubi klub kao klub jer od posudbi nema ništa, ali s druge strane, ako nemaš love da dovedeš nekog igrača pogotovo danas gdje Široki nema podršku niti općine, niti županije a pogotovo federacije onda svaka pomoć (odnosno da ne plaćaš igrača) je svakako dobro došla..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Planinic i Ramljak su u kazni jer nisu presli u Cibonu i to je jedina istinaKevin je napisao/la:previše ih je iz "malog" širokog..pa se vjerojatno u hr bunefelix123 je napisao/la:Iz repke za kvalifikacije otpali Ramljak i Pilepic ,a ostali Vrbanc i Pavle Marcinkovic
Evo i meni je smijesno i ja se smijem
Imali šta konkretno u vezi Šarića
brzi je napisao/la:Imali šta konkretno u vezi Šarića
mediji pisu svasta....ali jedina Dariova opcija ostanka u ABA ligi je Siroki ili neki drugi klub van Hrvatske. No prvo treba rjesit arbitrazu sa Zagrebom, a tek onda moze negdje na posudbu. Ali prema pravilniku ne moze sljedece 4 godine igrati za neki klub iz HrvatskeRegistracijski pravilnik HKS:
Članak 87.
Igrač koji ne želi zaključiti prvi ugovor o profesionalnom igranju s matičnim klubom, ne može bez suglasnosti kluba pristupiti niti jednom domaćem klubu kroz četiri (4) natjecateljske sezone.
Neizdavanje suglasnosti kluba igraču iz prethodnog stavka zapreka je za izdavanje izlaznog pisma Hrvatskog košarkaškog saveza.
Jel,zna tko jel istina da je Rikić potpisao na 4 godine inače centar 218,22 godine igrao proslu sezonu u zagrebu,a prosao je sve omladinske rep.Hrvatske?
Na 4 godine, gledao sam ga par puta i nimalo me nije odusevio,stovise los je bio. Mada nadam se da ce kod nas napredovat a inace je Mostarac.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Evo prekopirah s drugog foruma,mislim da je vise manje tocno, mozda makedonci i dodikovci skuplji malo.
All budgets are in Euro and for players only: Cedevita 3,000,000 Partizan 2,000,000 Crvena Zvezda 1,800,000 Radnicki 1,500,000 Krka 1,300,000 Cibona 1,100,000 Olimpija 1,000,000 Buducnost 1,000,000 Igokea 800,000 Szolnoki Olaj 800,000 MZT 700,000 Zadar 400,000 Siroki 400,000 Split 300,000
****: League insider estimation
All budgets are in Euro and for players only: Cedevita 3,000,000 Partizan 2,000,000 Crvena Zvezda 1,800,000 Radnicki 1,500,000 Krka 1,300,000 Cibona 1,100,000 Olimpija 1,000,000 Buducnost 1,000,000 Igokea 800,000 Szolnoki Olaj 800,000 MZT 700,000 Zadar 400,000 Siroki 400,000 Split 300,000
****: League insider estimation
-
felix123
- Kontakt:
Kao što sam i govorio prije mjesec dana
Kevine ,nazalost morat ces ga gledat iako ti se ne svida kao igrac
4 godine odlicna stvar
4 godine odlicna stvar
a mozda ce ga Velic dovest u red..ko zna..ja bi volio da oce..da klub zaradi opet..felix123 je napisao/la:Kao što sam i govorio prije mjesec dana
4 godine odlicna stvar
od sarica nista, popunjeni smo sad
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
samo budala bi odbila Sarica, pa medijska pozornost bi ogromno porastla, atraktivnost za mlade talente i slicno takodjer,...Kevin je napisao/la:od sarica nista, popunjeni smo sad
-
felix123
- Kontakt:
Medijska pozornost nece donijet novce ni bodove mi na toj poziciji imamo Baraća(koji mora eksplodirat ove godine) i Šakića ,Šaric moze igrat i 3. a tu imamo Peršu(reprezentativac) i Ramljaka (ne moram ni govorit puno o njemu)
A tu je Bosnjak ciji nam je razvoj vazniji ,jer je nase dijete i imamo ugovor s njim
Atraktivnost za mlade igrace???? Vise je ove godine u nas bilo momaka na probi nego na svim kampovima
Najbitnije je stvorit tandem Morovic-Planinic ,jer onaj Vladovic-Planinic je dobijao puno utakmica
Morovic je to solidno radio s Grgatom ,ali nama treba pravi pick 'n' roll
Bit ce ovo dobra ekipa realno 7-9 mjesta
A tu je Bosnjak ciji nam je razvoj vazniji ,jer je nase dijete i imamo ugovor s njim
Atraktivnost za mlade igrace???? Vise je ove godine u nas bilo momaka na probi nego na svim kampovima
Najbitnije je stvorit tandem Morovic-Planinic ,jer onaj Vladovic-Planinic je dobijao puno utakmica
Momci su stariji i iskusniji za godinu dana.Po meni ova ekipa nije nista slabija od one lanjske.Uživancija ce biti gledati vrhunsku kosarku na Pecari iako mi je i sada zao sto nisumo u Eurokupu.Ako se bas nije imalo,ili nije moglo toliko riskirati razumijem,tko zna mozda ga izborimo ove godine.Od HKK nas ne treba nista iznenaditi!!Zna li netko sta je s Novakom

kako je ovo ljepo procitatifelix123 je napisao/la:Medijska pozornost nece donijet novce ni bodove mi na toj poziciji imamo Baraća(koji mora eksplodirat ove godine) i Šakića ,Šaric moze igrat i 3. a tu imamo Peršu(reprezentativac) i Ramljaka (ne moram ni govorit puno o njemu)
a mislim da se ramljak pokajao sto se tice izbora
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
zašto bi se kajao??? pa nije baš da pucate na medaljenerminh74 je napisao/la:kako je ovo ljepo procitatifelix123 je napisao/la:Medijska pozornost nece donijet novce ni bodove mi na toj poziciji imamo Baraća(koji mora eksplodirat ove godine) i Šakića ,Šaric moze igrat i 3. a tu imamo Peršu(reprezentativac) i Ramljaka (ne moram ni govorit puno o njemu)
a to hrvatska reprezentacija pucaajvardedo je napisao/la:zašto bi se kajao??? pa nije baš da pucate na medaljenerminh74 je napisao/la:kako je ovo ljepo procitatifelix123 je napisao/la:Medijska pozornost nece donijet novce ni bodove mi na toj poziciji imamo Baraća(koji mora eksplodirat ove godine) i Šakića ,Šaric moze igrat i 3. a tu imamo Peršu(reprezentativac) i Ramljaka (ne moram ni govorit puno o njemu)
poenta je da ga je radicev klan izsikanirao i otjerao iz reprezentacije zato sto ga siroki nije pustio u cibonu haman besplatno, zatim u hr repki nije nikako igrao, a u BiH repki bi sigurno imao minimalno 15 minuta po utakmici, znaci dobio bi i iskustvo i promociju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
naravno da ne puca, ja nisam ni rekao da puca...i nije BiH toliko slaba da bi igrač poput Ramljaka koji još uvijek nema konstantnost u igri imao zagarantovanih 15 minuta! tako da mu je svejedno za koga igra (u stvari, i nije, zna se za koga želi da igra). ima vremena još za njega, ako se razvije u pravog igrača nema tog Radića koji će ga spriječiti da igra za Hrvatsku. stvar je u tome da ti pričaš da se kaje, a uopšte nemaš pojma kako se on osjeća.da bi to znao trebao bi mu biti familija ili blizak prijatelj, znači samo trolaš bezze. uostalom, šta će vam igrač kome niste prvi izbor, a vjerovatno ne bi bili ni drugi da npr. Zapadna Hercegovina ima reprezentacijunerminh74 je napisao/la: a to hrvatska reprezentacija puca![]()
poenta je da ga je radicev klan izsikanirao i otjerao iz reprezentacije zato sto ga siroki nije pustio u cibonu haman besplatno, zatim u hr repki nije nikako igrao, a u BiH repki bi sigurno imao minimalno 15 minuta po utakmici, znaci dobio bi i iskustvo i promociju
-
felix123
- Kontakt:
Dan te j**o ,ta bi se repka borila sa Srbijom za prestiz u regijiajvardedo je napisao/la:naravno da ne puca, ja nisam ni rekao da puca...i nije BiH toliko slaba da bi igrač poput Ramljaka koji još uvijek nema konstantnost u igri imao zagarantovanih 15 minuta! tako da mu je svejedno za koga igra (u stvari, i nije, zna se za koga želi da igra). ima vremena još za njega, ako se razvije u pravog igrača nema tog Radića koji će ga spriječiti da igra za Hrvatsku. stvar je u tome da ti pričaš da se kaje, a uopšte nemaš pojma kako se on osjeća.da bi to znao trebao bi mu biti familija ili blizak prijatelj, znači samo trolaš bezze. uostalom, šta će vam igrač kome niste prvi izbor, a vjerovatno ne bi bili ni drugi da npr. Zapadna Hercegovina ima reprezentacijunerminh74 je napisao/la: a to hrvatska reprezentacija puca![]()
poenta je da ga je radicev klan izsikanirao i otjerao iz reprezentacije zato sto ga siroki nije pustio u cibonu haman besplatno, zatim u hr repki nije nikako igrao, a u BiH repki bi sigurno imao minimalno 15 minuta po utakmici, znaci dobio bi i iskustvo i promociju![]()
Nece ni Radicu do zore ,a Ramljak kad jos digne razinu za 1 level ,tesko ce si hrv. repka priustit taj luksuz da ga se odrice
to ti ja pričam, momku treba malo iskustva, sve će to doći na svoje. fazon je što ovdje ljudi to što je otpao sa priprema (prve mu u karijeri u A timu Hrvatske, mislim) predstavljaju kao veliku tragediju i poturaju priču kako bi mu u bh.repki bilo puno bolje. hebote, prošlo je to doba kad je Sabit vodio reprezentaciju, pa su igrali razni Tuljkovići, Jazvini i drugi.Aco je malo ozbiljniji trener i niko Ramljaku ne može garantovati prvi tim ili 15 minuta kako ovaj gore kaže, uostalom u prosjeku igra 20 minuta i za Široki (minut gore-dole). uglavnom, uvjeren sam i znam 100% da se Ramljak ne kaje zbog izbora.felix123 je napisao/la:
Dan te j**o ,ta bi se repka borila sa Srbijom za prestiz u regiji
Nece ni Radicu do zore ,a Ramljak kad jos digne razinu za 1 level ,tesko ce si hrv. repka priustit taj luksuz da ga se odrice
cinjenica da aco vrti 7 igraca i da on veoma solidno igra na pozicijama 3 i 4 bi mu garantovala tih 15 minuta, tj. 5-6 minuta da odmori mirzu 8-10 minuta na 3ajvardedo je napisao/la:to ti ja pričam, momku treba malo iskustva, sve će to doći na svoje. fazon je što ovdje ljudi to što je otpao sa priprema (prve mu u karijeri u A timu Hrvatske, mislim) predstavljaju kao veliku tragediju i poturaju priču kako bi mu u bh.repki bilo puno bolje. hebote, prošlo je to doba kad je Sabit vodio reprezentaciju, pa su igrali razni Tuljkovići, Jazvini i drugi.Aco je malo ozbiljniji trener i niko Ramljaku ne može garantovati prvi tim ili 15 minuta kako ovaj gore kaže, uostalom u prosjeku igra 20 minuta i za Široki (minut gore-dole). uglavnom, uvjeren sam i znam 100% da se Ramljak ne kaje zbog izbora.felix123 je napisao/la:
Dan te j**o ,ta bi se repka borila sa Srbijom za prestiz u regiji
a nesto se nesjecam o postojanju icega sto nosi ime zapadna hercegovina jedino ako nisi mislio na livanjski kanton
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Jadnimi, Tracy3McGrady i 7 gostiju.